Mor dünyam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Mor dünyam

• Yazılar Tamamen Kendınıze ait oLamaLı
  • Gun ıcınde YasadıkLarınızı yazabılırSınız..
  • Konu ıle alakasız seyler eklemek yasaktır
  • 2 3 satır cumle yazıp gereksız konu acmak yasaktır unutmayınkı 1gun 24 saattır en az 5 satır bulunmalı.
  • konu ıcınde kufur argo +18 yasaktır ...
  • Sırf Geyık ıCın GunLuk acıLmaz , Gercegı yansıtmaLı anLaşıLır oLmalı ve Cıddı oLmalı.. Gun ıcınde Yaşananlar YazıLmalı
  • bu kurallardan herhangibirine uymayan konuLar uyarısız Kilitlenicektir..
  • Gün Bitmeden Günlük Açamazsınız
  • Konu Başlığı Olmalıdır veya Saçma Olamaz.

Günlük Bölümünün Kuralları

---> Mor dünyam

Başvurular başladı...

Elim ayağım birbirine dolandı. İyi hissetmiyorum kendimi. Olacak diye telkin etsem de elimde değil korkuyorum.

Sözle konuları biliyorum. Ders dinlerken falan cevap veriyorum. Ama matematik ve geometriden korkuyorum. Lys de daha da çok yapmak gerekiyor. Sıkıldım biraz.

Odama kapanıp çalışınca da kendimi kötü hissediyorum. Duvarlar üzerime geliyor sanki. Sınav en büyük kabusum olup çıktı. Zaten bu yüzden kaybettim ben hep. Ne olacak ne yapacağım hiç ama hiç bilmiyorum.

---> Mor dünyam

Bazen dayanamıyorum. Neden ben neden? Her istediğim olmadın tek bi istediğim var o olsun.

Ama olmuyor. Üzülüyorum elimde değil. Beni anlayan var mı ki? Onun da üstüne gitmek istemiyorum. Bıkar gider sonra iyice yapayalnız kalırım o zaman daha da kötü olurum.

Pff nasıl yükselecek bu netler. Sınav ne olacak. 2013 bir güzellik yap bana. Değiştir benim olumsuz düşüncelerimi. İstediğim tek şey bu sefer olsun.

Ben artık yenilmek istemiyorum.

---> Mor dünyam

Yorgunum bugün. Problemler canımı sıkıyor. Matematiktekini diyorum tabii ki. :) sınıfta daha ben soru ile uğraşırken hemen cevap verenler gibi olsam ne güzel olurdu. Kısmet aslında her şey. Ne mi oldu bugün. İşte gittim yine dershaneye kızlarla soru çözmekten helak olduk. Bir ara isyan edecektik artık. :) eve geldiğim anda biraz çalıştım tabii ama çok değil. Bakalım ilerleyen saatlerde ne olacak. Bir şey olacağından değil ya laf olsun ışte. :)

---> Mor dünyam

4 saat matematik vardı pes peşe. Normalde şikayet etmem ama sabaha kadar uyu-ya-madım. Nedenini bilmiyorum. Şu zamanlarda uyuyunca da değişik rüyalar görülüyor zaten. :) ruh karmaşık olunca öyle oluyor.
Puan kitapçığına baktım bugün. O puanlar ne öyle! Umut kırıntısı da yok mu oluyor ne? Çok yüksek ya. Üni. Puanlarının en yüksek olduğu şehirde yaşayınca insan strese giriyor tabii. Neyse hedefim büyük değil. Beni mutlu etsin kafi. :) Görüşürüz günlüğüm.

---> Mor dünyam

Nihayet uzun zamandır beklediğim kar yağdı. Ama yine de çok yağmamış. Ayazı ile meşhur ilimiz yine şanına yakışanı yapıyor. Buz gibi hava. :) Allah dışarda olanların yardımcısı olsun. :)
Karlı havaları çok sevmem aslında. Evinde kahveni yudumlarken güzel tabii kar manzarası. Ama o kar esarete dönüştüğü zaman pek bi güzelliği kalmıyor maalesef. Kar mevsimi sevmemin bi nedeni de etraf bembeyaz oluyor ya aklıma saflık masumluk geliyor. Malum bu zamanlarda öylesine iyi ve masum insanlar nerde! Çoğu insan bencil. Karşındakini düşünmeden davranıyorlar. Daha hayatın ne demek olduğunu bilmeyen insanlar başkaları hakkında ahkam kesiyorlar. Yazık! Sanki kendileri bir şeymiş gibi belki de yarın kaybedecekleri itibarları ile övünüyorlar. Gündelik şeylere kendini aşırı kaptırıp insanlığı dahi unutanlar var. Yazıktır günahtır. Güzel şeyler dururken yapılan saçmalıklar ve zarar gören masum insanlar var. O masum insanlara üzüldüğümden yazıyorum bu şekilde. Değilse kendini dahi kaybedip hırslarına yenilen insanlardan bana ne!
Ne diyelim. Kar gibi masum bir tabaka onları da sarar umarım. Ve anlarlar masumluğun kötü bir şey olmadığını. Ve anlarlar insanlığın ölmeden kurtarılması gerektiğini. Ne diyeyim bi umut!

---> Mor dünyam

Bazen bazı şeyler unutulmuyor. Insanın içine öyle bir işlemiş ki söküp atamıyorsun. Sanırım insan böyle şair oluyor. Bu zamanlarda şarkı yazıyorlar. Yazsam roman olur tarzında şeyler yaşadım aşk adına. Başıma çok önceden gelen bi bela hâlâ bile etkileyebiliyor beni. Üstelik çok mutlu olmama rağmen. Aklım karışık değil. Sadece yenilgiyi kabul edemiyor insan. Terk edilmeyi vaz geçilen insan olmayı kabullenemiyor bi zaman sonra kalp. Önceden konu kapandı zannediyorsun ve en olmadık zamanda kapanmadı bu konu arkadaş deniliyor sana. Herkesin gülüşlerini kaybetmesine neden olan illa ki biri oluyor. Ve şanslı insanlar yeniden gülebiliyor. Şanslı insanım galiba ben. En azından şimdilik gülebiliyorum. Hayatıma uğur getiren insan gitmezse bir yere iyiyim şimdilik. Ve gitmesini de hiç istemiyorum. Aynı şeyi ikinci kez yaşarsam toparlanamam ki.
Yine uzattım ben günlük. Geçmişe gittim yine. Yine pişmanlıklar geldi dile. Öyle işte!

---> Mor dünyam

Hayirli Olsun Günlügün Canim :) sanal üzeri günlük okumasi hosmus hele ki güzel dile getirince :)
Rabbim sana dilediklerini sunsun en güzel sekilde sinavlarini gecesin,ugurunla ömür boyu mutluluklarr diliyorum :)

---> Mor dünyam

[MENTION=154775]AliceWonder[/MENTION] canım benim çok teşekkür ederim. Aynı dilekleri iletiyorum bende sana. :) okuyan insanlar güzel olunca yazılanlar da güzel oluyor. :)

---> Mor dünyam

Endişe kat sayım giderek artıyor mu ne? Belli etmiyorum belki ama yazdıkça daha da açığa çıkıyor beynimdeki düşünceler. Söylesene Mor Dünyam. Içinde sadece mor'u değil de tüm renkleri barındıracak mısın? Bana bu şansı vermeni o kadar isterim ki anlatamam.
Keyfim yok. En iyisi saçmalamadan yazımı bitirmek. :)

---> Mor dünyam

"Bir düş'tüm kırıldım...boş versene kimin umrundaydım.

'' Huzur denilen o şeyin,
Her santimetresine ihtiyacım var.
Bana biraz bahar gerekiyor, çok üşüdüm! ''

Beni anlatan binlerce sözden ikisi sadece.

---> Mor dünyam

Parçalı bulutlu...
beni anlatıyor sanırım.
Bir güneş açmadı gitti hayatımda.
İstediklerim olmuyor. Sabretsem de olmuyor.
Sıkıldım sanırım yenilmekten.

Kara bulutlar dolanıyor üzerimizde.
Benimde parçalı bulutlu olmam normal gibi...
Allah büyük. Mutluluk kapımı çalacaktır.
İnanıyorum!

---> Mor dünyam

Yaşanılan çok şey olduğu gibi yazılacak çok şey var.
Paylaşılmayı bekleyen o kadar çok düşünce var ki!
Sınavlarla dolu şu yaşantımda düşünceler kemiriyor beynimi... Şimdi ne olacak gelecek nasıl şekillenecek sorularıyla dost oldum sanki!
Başarısızlıklarla karşılaşsam da güçlüyüm! Küllerimden yeniden doğuyorum. Bazen dayanamayacak gibi olsam da güçlüyüm ben biliyorum. Güçlü olmak zorundayım.

---> Mor dünyam

Bu sonsuza dek sürecek.
Hala her sabah uyandığımda istediğim ilk ve tek şey yüzünü görmek oluyor...

Beni anlatıyor bu söz.
Çünkü Onu çok seviyorum.

---> Mor dünyam

Insan nasıl olurda önceden hiç tanımadığı bir insanı tanıyınca hayatının en değerli parçası yapar?
Sen olmasaydın ne yapardım ben! Hayatıma öyle bir anlam kattın ki sensiz var olamıyorum. Sevmek seninle güzel biliyorsun değil mi! Hayatımdaki en değerli insansın sen benim. Iyi ki varsın [MENTION=158929]darkofthemoon[/MENTION] :)

---> Mor dünyam

Bu nasıl bir soğuktur. Ah dışarıda olanların yarımcısı olsun.

Bugün deneme vardı. Uğraştım yaptım bir şeyler. Bakalım ne olacak. Sorular kolaydı. Atatürk dönem sormuşlar hep. Normalde soru kaçırmamaya dikkat ederim ama bu sefer yanlışım çok olacak maalesef. Sağlık olsun.
Bakalım ne olacak. zaman da giderek yaklaşıyor. Sağlık olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri