Mor dünyam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Mor dünyam

Herkesin kendine göre bir rengi vardı kendimi tanımaya başladığım zamanlarda. Beyazdı tüm çocukların rengi saf ve tertemizlerdi. Benim rengim Mordu. Anlamını bilmiyordum ama çok güzel bir renk olarak geliyordu bana. Okumayı yazmayı bilmediğim zamanlar mor bir kalemin vardı. Okuyup bunla yazacağım diye heves ediyordum küçükken. Herkesin tuhaf karşıladığı bu renk benim hayatım olmuştu. Üstelik eşyalarımın çoğu mor renk değildi. Aksine hepsi siyahtı. Ya da koyu renkler ışte. Tek mor beni hayata bağlıyordu. Hani bakınca huzur bulunur ya bazı şeylere sırf mor diye o kaleme bakıp huzur bile bulabiliyordum. Peki ya şimdi öyle mi! Huzur bulmak için o kadar çok uğraşmak gerekiyor ki. Insan bir parça huzur bulsa ömür boyu bırakmak istemiyor. İşte büyüyünce çocukluktan tek farkımız bu huzur bulamıyoruz. Bulsak bile çabuk tüketiyoruz galiba. Ya da huzur tüm insanlığa küsmüş bize gelmesi uzun sürecek anlaşılan!

---> Mor dünyam

Herkesin kendine göre bir rengi vardı kendimi tanımaya başladığım zamanlarda. Beyazdı tüm çocukların rengi saf ve tertemizlerdi. Benim rengim Mordu. Anlamını bilmiyordum ama çok güzel bir renk olarak geliyordu bana. Okumayı yazmayı bilmediğim zamanlar mor bir kalemim vardı. Okuyup bununla yazacağım diye heves ediyordum küçükken. Herkesin tuhaf karşıladığı bu renk benim hayatım olmuştu. Üstelik eşyalarımın çoğu mor renk değildi. Aksine hepsi siyahtı. Ya da koyu renkler ışte. Tek mor beni hayata bağlıyordu. Hani bakınca bazı şeylere huzur bulunur ya sırf mor diye o kaleme bakıp huzur bile bulabiliyordum. Peki ya şimdi öyle mi! Huzur bulmak için o kadar çok uğraşmak gerekiyor ki. Insan bir parça huzur bulsa ömür boyu bırakmak istemiyor işte. Büyüyünce çocukluktan tek farkımız bu huzur bulamıyoruz. Bulsak bile çabuk tüketiyoruz galiba. Ya da huzur tüm insanlığa küsmüş bize gelmesi uzun sürecek anlaşılan!

---> Mor dünyam

Hayat çok garip. Insanlara değer verip onların yanında oluyorsun ve onlar uzaklaşıyor senden. Yaptığın tek yanlış onları onlardan çok düşünmek oluyor. Aklının ucuna bile gelmeyen kelimeleri anlıyorlar sen onlarla konuşunca. Garip insanlar. Gerçekten değer verene sırtını dönüyorlar. Ve üzülen hep ama hep sen oluyorsun.

---> Mor dünyam

Bazen şarkılar insanların tüm hissettiklerini anlatır. Mesela Mustafa Cebeli Sevgilim. Nasıl bir şarkıdır o arkadaş. :) yazan kişinin de söyleyen Mustafa cebelinin de emeğine sağlık. :)

---> Mor dünyam

Her şey dört dörtlük gitmiyor bunu kabul ediyorum ama her şey çok çok kötü gitmek zorunda mı? Her daim yalnız bırakılan ve ne halin varsa gör denilen ben oluyorum ne hikmetse! Arkadaş diyorum dost diyorum canım diyorum kuyumu kazıyorlar. Yaşım itibariyle bunlara takılmamam gerekiyor. Ama insan insanlık! yaptığında karşılığını görmek istiyor yalan yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri