Mor dünyam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Mor dünyam

Her şey senin yanımda olduğun gibi güzel olsa ya. Ya da herkes senin gibi iyi olsa bana. Bu hayat beni yoruyor. Ben ki etrafa gülücükler saçan insan artık zor gülüyorum. Bi insanın sabrı bu kadar mı zorlanır! Biliyorum zorlamamak gerek çoğu şeyi. Ama bunaldım artık. Tamam kabul. Istediğimiz her şey olsaydı sabır ne bilmezdik. Ama benim tek bi hayalim var. O hayale ulaşmak için de deyim yerindeyse kafayı yemek üzereyim. Zaten soğuk içim de üşüyor benim. O olmasaydı hayatımda boşlukta kaybolurdum herhalde.
Sanırım yine güzel şeyler yazmadım. Moral bozukluğu güzel yazı yazmamı bile engelliyor. Çünkü beynim uyusmus bi vaziyette. Düşünemiyorum bile artık. Robot gibiyim. Yine hayallerimden sınıfta kalırsam diye çok korkuyorum!

---> Mor dünyam

Sabahtan beri başım ağrıyor. Bir insanın başı sürekli ağrır mı nasıl bi baş bu diye düşünürken uzun zamandır özlediğim bi misafiri de karşılamış oldum. Bende beni unuttu diye sevinmiştim. Hangi rüzgar attı acaba baş ağrısını. Bir ara bana dünyayı ne kadar da güzel dar ediyordu. Ne uyutuyor ne ders çalıştırıyordu. Soğuklardandır desem burası hep soğuk. Ayazı dondurur insanı demekki soğuktan değil. Özlemiş beni garibim de ben onu hiç özlemedim ki. :) Komiklik bir yana yine gözlerim bozuluyor yine. Tekrar muayene olunacak gözlük takılacak cook uzun iş var. Siz siz olun güzelim gören gözlerinizin kıymetini bilin. Çünkü en son ne zaman net gördüm bi şeyleri hatırlamıyorum bile. Kendimi bildim bileli müzik ve kahve hariç yoldaşım olmuştur gözlük benim. Ha bi de baş ağrısı tabii. Buraya yazarken arada bi yokluyor benden de bahset diye. :D espri pek yapamam kusuruma bakmayın. :)

---> Mor dünyam

Sıfır beklenti sonsuz mutluluk demişler. Ya da en güzel şeyler beklemeden gerçekleşir falan filan. Öyle bir takım sözler ışte. Beklenti içinde değilim. Ve güzel şeyler beklesem de beklemesem de gerçekleşmiyor zaten. Çok şey istiyorum ben anladım. Insan sınırlarını zorlamamalı bazen. Ne yapalım mutluluk herkese uğramıyor. Bana da uğramayacak bu belli. Hiçbir konu da beklentim gerçekleşmeyecek. Ben hep iyi şeyler düşünürken olan şeyler beni mutlu etmeyecek. Alıştım artık. Kayıtsız kalıyorum çoğu şeye. Kader mi şans mı bu ya da adı her neyse. Bilmiyorum ben hiçbir şeyi. Anlam veremiyorum artık yaşanılanlara. Sanırım böyle kaybediyor insan inancını. Kendini sevmezsen kim sever seni. Ya da kendine inanmazsan kimse de inanmaz sana böyle. Değil mi ama! Anla artık çoğu şeyi. Sen mutsuzsun umrunda değil kimsenin. Içinde kopan fırtınaları kimse bilmiyor bilmeyecek. Hep gülen yüzünün altında çok çok acı var. Ve kimse ulaşamayacak acılarına. Kimse bilmeyecek her gece beynini kemiren düşünceleri. Kimse umursamayacak kaybolan seni. Yalnızsın bu hayatta. Yapayalnız. Kimse olmadan kayboluyorsun zaten şu hayattan.

---> Mor dünyam

Haftanın üyesi seçilmişim. Beklemiyordum. :) henüz yeni olduğum için beklemiyordum.
Bugün dershaneden erken geldim. Kimseye bir şey demeden. Arkadaş müsfettesi var olunca üzüyorlar insanları. Bende onlar gibi yapıp kimseyi düşünmeden çıktım geldim eve. Bazen anladıkları dilden konuşmak gerekiyor. Neyse yine uzattım bu konuyu. :)
Eve gelince konu tekrarı yapmaya başladım. Bir saat sonra akrabamız geldi minik oğlu ile. Bebekler o yaşlarda çok güzeller. :) Onunla oynadım çocuk oldum bende bugün. Hiçbir şey düşünmeden sınav düşüncesi bile aklıma gelmeden oyun oynadım onunla. Iyi oldu kafa dağıtmak için. :)
Bugün günlerden Leyla ile Mecnun bir de onunla kafa dağıtırım. :) Güzel oldu bu düşünce dağıtmalar.
Çok konuştum yine. Mazur görün. :) :)

---> Mor dünyam

Sıkıntı stres yalan iki yüzlülük yanlış anlaşılmalar bozulan gözler ve bunlara maruz kalmış bir beyinle ders çalışmaya çalışan ben. Kendimi derslere verdim artık. Diğer günlerden daha da fazla.

Çok güvendiğim inandığım bir arkadaşımın beni yanlış anlaması ile karşı karşıyaydım. Üstüne üstlük beni nasıl yanlış anlamışsa artık yalan ve iki yüzlülük de hak getire. Aynı şeyler olduğu için takmamaya çalıştım.

[MENTION=158929]darkofthemoon[/MENTION] sende olmasan ben kafayı yerdim herhalde. Hoş bu halime iyi dayanıyorsun ya orası da ayrı. :) sabır taşı olsa çatlar mübarek sende ki sabıra maşallah diyorum. Ama iyi ki seninle bi sorunum yok çok şükür. :) Bu deliyi bir tek sen anlıyorsun. :)

---> Mor dünyam

Cansız şeyler daha fazla dost olur insana. Müzik kitaplar günlük kahve... Hayat bunlarla güzel. Değilse kim ister insanların kötü yüzünü görmeyi. Sanırım kitapları ihmal ettigim için yanlış dostlar çalıyor kapımı. Senin dostun benim diyor sanki kitaplar. Bambaşka dünyanın kapılarını sadece onlar açabiliyorlar bana.
Hiç tanımadan bile yargısız infazda bulunanlar var. Kötü niyette düşünmediğim halde beni üzen insanlar var. Onlar gibi olmasam yanlarında yerim yok. Onlar gibi olsam vicdan azabından yok olabilirim. Onlar gibi olamam biliyorum. Bu yüzden beni istemeyeceklerini de biliyorum. Galiba insan böyle öğreniyor kendi kendine yetebilme gücünü.

---> Mor dünyam

]Ne yazayım ki ben.Yine karamsar cümleler dökülecek içimden. Yine okuyan üzülecek halime yazık diyecek belki de. Sadece bugün Leyla İle Mecnun'u izleyip birazcık da olsa gülmek istiyorum olaylar karşısında. Görüşürüz günlük.

---> Mor dünyam

Yarından itibaren yeni biri olsam ya ben. Düşüncelerim değişse mesela. Umutsuz ve mutsuz olmasam sürekli. Bazı şeyleri anlasam. Herkesi sevmesem mesela. Çoğu insan gibi bencil olmayı öğrensem. Kendimden başkasını önemsemesem mesela. Bunlar sana zor demi Selin! Zor evet. Eskisi gibi olmaya devam edip karamsar olacağım sanırım¿ Sınav ile dolu bu sene moral veren şeyler olmayacak galiba. ¿

---> Mor dünyam

Yüzüm gözüm şişene kadar ağlamak istiyorum. Caddelerde dolanıp bağırmak istiyorum.

Ama hayat hiç insana adil davranmıyor. Yıllar yaprak yaprak takvimden kopuyor.

Bugün birinin sessiz çığlıklarını duymamakta ısrar ederseniz yarın o çığlıklarda siz boğulursunuz. Benden bunu söylemesi!!!

Gitme vakti...

---> Mor dünyam

Evet benim derdim. Evet benim yaşadıklarım evet benim üzülmelerim. Her şeyin sebebi benim değil mi! Karşımdaki insanlar beni üzüyorlar ve sorunlu benim. Gülüşlerimi çalan hırsızlar masum bir tek ben problemliyim. Yok ya başka derdin var mı! Sevemiyorum arkadaş İki yüzlü insanları. Bugün bana canım deyip yarın canımı çıkaranları sevmiyorum. Benimle gülmüyorlarsa benimle dost değillerse çeksin gitsinler. Neden her şeyin ceremesini ben çekiyorum. Herkes sevgilisinden dert yanar. Ben ise namert arkadaş budalalarından dert yanıyorum.Her şeyi yapıp edip su üstüne çıkmasın mümkünse insanlar.Ve beni ben olduğum için kabul etmiyorsa kaybolsunlar. İyi niyet bir yere kadar. İnsanları düşünme saflığı bir yere kadar. Sen kendini onların dertlerine heder etsen bile umurlarında olmayacaksın yok ya ne güzel dünyaymış o.Adamına göre muamele en iyisiymiş. Anladım.

---> Mor dünyam

Keşke demekten nefret ederim. Ama keşke tüm hayat Onu sevdigim gibi güzel ve özel olsaydı. Keşke onun beni anladığı gibi anlasaydı insanlar. Onun yanında durduğu gibi dursaydı bazen dünya. Biliyorum bencillik zamanın durmasını istemek. Ama bazen öyle anlar geliyor ki akmasını istemiyorsun zamanın. Sadece kahve içtiğinde ya da müzik dinlediğinde aldığın keyfi almak istiyorsun bazen hayattan. Ben böyle karamsar değildim. Ama şu sıralar zor gülüyorum galiba. Allah yardım etsin bana. Bunu hiç bu kadar istememiştim.

---> Mor dünyam

Günlük yazmak güzeldir. Sadece sen yazarsın yazarken sen olursun sadece. Insanların ne söylediği ya da okurken kimin ne düşündüğü umrunda bile olmaz. Sanırım artık kimin ne dediği ne düşündüğü ne söylediği hiç ama hiç umrumda değil. Belki adamına göre muamelenin zamanı gelmiştir. Öyle herkesi sevmemek gerekiyor şu hayatta. Sadece kendini ve seni kendinden çok seven canın sevgilini sevmek gerek. O varken kimseye ihtiyacım yok. Bunu yeni mi farkettim hayır. Sadece kimseden hayır yok bu devirde. Bir ondan var hayır bir onda var sevgi sadakat. Herkes aldatsın kandırsın beni umrumda mı hayır! Ben yıllardır beni bir kere bile üzmemiş insana değer veriyorum. Herkes yalan aşkıyla övünmeye, sadece biz seviyoruz gibi yalan sözlere devam etsin. Samimiyetsizlik diz boyu olsun insanlarda. Dışarıda yapmacık fotoğraflarla seviyoruz demeye çalışsınlar. Öyle gösterişli bir şekilde aşk yaşanmıyor. Ben bunu bilir hep bunu söylerim. Sözüm meclisten dışarı yanlış anlayanlar olursa kendimi anlatmak zor olur şimdi. :) içimden gelenler bunlar öylesine yazılmış şeyler işte. Görüşürüz günlük. :)

---> Mor dünyam

Epey oldu yazmadım günlük. Dünü ve bugünü anlatayım. Dün abimle gezdik sinemaya gittik alışveriş yaptık kafa dağıttık. Gelince çok yorulmuştum ve bir de o halde paragraf çözdüm. Hem de bir ünite! Delilik var bende hep diyorum. :) bugün ise kaldığı yerden devam etti çalışma serüvenim.
Tatil de hemencecik bitti. Iyi oluyordu gece geç saatlere kadar çalışıp sabah erken kalkmama durumu. Şimdi dershane olunca geç de yatamayacağım. Neyse o olunca da çalışmalar bir düzene giriyor. Oturup saatlerce başını kaldırmamaktan iyidir. Gerçi bir sürü konu bitti. Malum yaklaşıyor da gıcık sınav. Neyse ben yine moralimi bozmadan yazmayı bitireyim. Görüşürüz sonra günlük. :)

---> Mor dünyam

Hayat bazen öyle zorlar ki insanı... Her şey üst üste gelir. Mutluluk kalıcı olmaz o dönemlerde. Hep insanın canını yakar bazı şeyler. Ve gitme vakti gelir ışte o zaman. Sıkılır insan çoğu şeyden.
Evet benimde gitme vaktim geldi. Sınava az bir zaman kaldı. Çok kişiye alışmamışken gideyim. Alışmak iyi de sonra vazgeçmesi zor oluyor. Burada sevdigim tüm insanlar kendine çok iyi baksın demekten başka çarem yok. Umarım düzelir her şey. Ve ben sevine sevine gelip burada paylaşımlarda bulunayım.
[MENTION=154775]AliceWonder[/MENTION] Ecem her şey gönlünce olsun kuzum. [MENTION=75246]yeşil[/MENTION]83 ablam ismini bile bilmiyorum ama sende çok iyi bak kendine. [MENTION=144991]Thundeers[/MENTION] Emre yüzünden gülücükler eksik olmasın senin dostum. Burada karamsar fakat bizi seven bir kız vardı diye beni unutmazsanız sevinirim. Bir de dualarınızı eksik etmezseniz çok sevinirim. Çünkü bayağı zor bir dönemdeyim. Sizlerle çok iyi anlaştım. Görüşürüz umarım df ailesi...

---> Mor dünyam

Hayat bazen öyle zorlar ki insanı... Her şey üst üste gelir. Mutluluk kalıcı olmaz o dönemlerde. Hep insanın canını yakar bazı şeyler. Ve gitme vakti gelir ışte o zaman. Sıkılır insan çoğu şeyden.
Evet benimde gitme vaktim geldi. Sınava az bir zaman kaldı. Çok kişiye alışmamışken gideyim. Alışmak iyi de sonra vazgeçmesi zor oluyor. Burada sevdigim tüm insanlar kendine çok iyi baksın demekten başka çarem yok. Umarım düzelir her şey. Ve ben sevine sevine gelip burada paylaşımlarda bulunayım.
[MENTION=154775]AliceWonder[/MENTION] Ecem her şey gönlünce olsun kuzum. [MENTION=75246]yeşil[/MENTION]83 ablam ismini bile bilmiyorum ama sende çok iyi bak kendine. [MENTION=144991]Thundeers[/MENTION] Emre yüzünden gülücükler eksik olmasın senin dostum. Burada karamsar fakat bizi seven bir kız vardı diye beni unutmazsanız sevinirim. Bir de dualarınızı eksik etmezseniz çok sevinirim. Çünkü bayağı zor bir dönemdeyim. Sizlerle çok iyi anlaştım. Görüşürüz umarım df ailesi...

Sinavlardan sonra bekliyoruz canim iyi haberlerinle. Mutlaka geri gel :(
Ozlucem. Sinavim nezaman? Sinavkarin sonrasi bekliyoruz.

---> Mor dünyam

Canim Arkadasim sagolasin seninde hersey gönlünce olsun..istedigin bekledigin hersey iyi sonuclanir umarim..senden sadece bir kac sey istiyorum bu kadar negatif olma iyi olcak diye düsün..hakkinda hayirlisi calisirsan istedigin herseyide elde edersin..mutlu bir sekilde geri gelmen dilegiyle..belki sen geldiginde ben buralarda olmam..senin sinavlar biter benimkiler baslar :) cok cok cok iyi bak kendine tekrar geri geldiginde mutlu bir selin görmek istiyorum :) birakma kendini hic bir zaman..kendinden hic vazgecme.güvenin olmali basta kendine..pes etme hayat seni zorlasada inatlas :)sonunda sen kazanicaksin inaniyorum :*
Allahima Emanetsin..Dualarimla kalbimle herzaman seninleyim..
Cok Öpüyorum ..
Kendine Iyi Bak
..

---> Mor dünyam

Canim Arkadasim sagolasin seninde hersey gönlünce olsun..istedigin bekledigin hersey iyi sonuclanir umarim..senden sadece bir kac sey istiyorum bu kadar negatif olma iyi olcak diye düsün..hakkinda hayirlisi calisirsan istedigin herseyide elde edersin..mutlu bir sekilde geri gelmen dilegiyle..belki sen geldiginde ben buralarda olmam..senin sinavlar biter benimkiler baslar :) cok cok cok iyi bak kendine tekrar geri geldiginde mutlu bir selin görmek istiyorum :) birakma kendini hic bir zaman..kendinden hic vazgecme.güvenin olmali basta kendine..pes etme hayat seni zorlasada inatlas :)sonunda sen kazanicaksin inaniyorum :*
Allahima Emanetsin..Dualarimla kalbimle herzaman seninleyim..
Cok Öpüyorum ..
Kendine Iyi Bak
..

---> Mor dünyam

Yaaa şaka olsun dıyıcem en sevdıgım ınsansın suanda forumda ve sende gıdıyorsun olamaz ya :( sınavın herşeyden önemlı tabıkıde bana ulasabılcegın yerlerı bılıyorsun selın dıkkat et kendıne olur mu sınavda tum kalbım senınle ve baska gırecek butun arkadaslarımda olacak sevılıyorsun sınav ve sınavlar sonrasında bız buradayız bır yere kacmazsak veya olmezsek tanımadan sevdıgım ınsandan buyuk bır acı cektım o gunlerde benı dınledın sen yanımda bulundun bunu hıc unutmıcak ıyıkı varsın ııykı senı tanımışım canım ARKADAŞIM :love3:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri