Mor dünyam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Mor dünyam

Yalnız Kalmaktan Daha Kötü Şeyler De Vardır Hayatta Ama Genellikle Bir Ömür Alır Bunun Farkına Varmak O Zaman Da Çok Geçtir Ve Çok Geçten Daha Kötü Bir Şey Yoktur Hayattta.

Charles Bukowski

---> Mor dünyam

Biraz Duman Biraz Sen ;Sıkıntı denizinin ciğerli balıklarıyız Oksijenini yardan değil yarı yaradandan dile

Kısa Bir Ziyaret.

---> Mor dünyam

Biraz Duman Biraz Sen ;Sıkıntı denizinin ciğerli balıklarıyız Oksijenini yardan değil yarı yaradandan dile

Kısa Bir Ziyaret.

Teşekkürler. :) Hep ziyaret edebilirsin yazının devamı vardı gitmedi. Orada daha düşüncelerimi yazıyordum ama gitmemiş işte net gidince oluyor hep böyle şeyler.

Ziyaretin ve düşüncen için çok teşekkür ederim. :)

---> Mor dünyam

Ne demiştim gitmedi yazının devamı. Şimdi yazayım yine bir şeyler.

Fazla soru çözmekten kafamın karışık olduğu bir gündeydim. Ne yapıyorsun diyene ile x ya da y li ifadeler söylebilirdim ta o derece. :D

Sorunum Matematik ile. Bir anlaşamadım kendisiyle yıllardır. Çözmek istiyorum onu ama izin vermiyor lanet şey. Tamam tamam iyiyim. Henüz kafayı yemedim. :)

Yazdıklarım kimseyi sıkmadan yavaştan gideyim ben. :)

---> Mor dünyam

Ben böyle değildim eskiden. Küçük şeylerden mutlu olurdum. Peki ya şimdi öyle mi?
Terk edip gidenler canınızı yakanlar çoğunlukta. Senin ne hissettiğinin ne önemi var ki.Giden seni hiç düşünmeden gidiyor.Ardından gelenleri götürerek gidiyor. İnanamıyorsun kimseye güvenemiyorsun. Şans seni bulup yeniden yanarsa içindeki ateş yine aynı şeylerin olmasından korkuyorsun yıllarca.Senin masum sevgini in hiçe saymalarından korkup kaçıyorsun. Hem kendine hem de hayatındaki ikinci bir şansına haksızlık etmiş oluyorsun.

Böyle dönüyor dünya. Arkasına dönüp gidenlerle, dostum deyip sana acı çektirenlerle dönüyor dünya. Onların oyunları üzerine dönüyor. Sen de kendine dönüyorsun bir müddet sonra.

---> Mor dünyam

Insan bazen dayanamıyor. Neden her şey benim başıma geliyor diyorsun. Sevdiğim kişiler bana sırtını dönüyor. Suçum yok. Ya da var evet suçum var. En zor zamanlarında ben oldum yanlarında. Ama ben bir kere üzüldüğümde çevremde kimse yoktu. Oysa ne kadar da çoktu yalnız değilsin ben varım diyen! Yok ışte kim var çevremde. Müzik çalarım, kahvem kitaplarım... Hani kim var kim benim yanımda üzgünken.
Yok yok eğer o da giderse ben dayanamam. Aynı şeyi bi daha yaşayamam ben. Insanın tutunacak tek dalı da kalmazsa cidden kötü olur. Eğer kalmazsa tutunacak dalım ben bile tanıyamam ki kendimi. Insanlar iyice kötü gelir bana. Kimse yanımda olmaz. Mutsuz olduğumda kimse gelmez yanıma. Dost diyemem kimseye. Kimse yardımcı olamaz ki bana.
Ben hep iyi olarak kaybettim. Kimse yanımda olmadı. Herkes beni yenme çabasında oldu. Neyim vardı ki herkese güçlü görünecek? Bana kalsa o kadar güçsüzüm ki. Ne yazdığımı ınan bilmiyorum günlük. Karmakarışığım şu günlerde. Insanın tek dostu test kitapları olunca kafayı bozma noktasına geliyor bazen.

---> Mor dünyam

Bugün bir kez daha anladım ki her şeyin başı sağlık. Güzel Allah'ım herkese sağlık sıhhat versin o zaman her şeyin çözümü var.

---> Mor dünyam

Insanı asıl yalnızlaştıran uzağındayken hatirlanmamak değil yakınındayken unutulmakmış! Öyle oldu. Yanımda dediğim dost bildiğim insan sırtını dönüyor bana. Allah büyük üzülüp ağlamayacağım.

---> Mor dünyam

Bir insanın başına defalarca aynı şey gelir mi? Yeter artık. Yanımda olmayanlar çeksin gitsinler. Giderlerken de hiçbir şey demesinler. Gına geldi artık. Şu zor zamanında bir insanın yanında kimse mi olmaz ya. Bu kadar mı kötüyüm ben. Ya da yaptığım iyilikleri kabul edemeyecek kadar mı kötü diğerleri? İkincisi bence evet. Kötü biri değilim ben ve hiç kötü olmadım. Herkesin en kötü anında yanına koşmak mıydı onlara göre kötülük. Neydi onların doğruları. Kusura bakmasınlar. Yanlış yapıyorlar bu bariz belli. Onların yanlışlarıyla değiştiremem doğrularımı. Benim doğrum her şeyin doğrusu.İnsanlığın doğrusu. Ama bazıları öyle şeyler yapıp doğru diyorlar ki. Bunaldım artık yalancı insanlardan.

Sözüm meclisten dışarı.

Moderatör tarafında düzenlendi:
---> Mor dünyam

Bir insanın başına defalarca aynı şey gelir mi?*
Yanlış yazmışım artık nasıl üzülüyorsam göremiyorum yazdıklarımı da.

---> Mor dünyam

Sınav zamanı zor günler geçiriyorum.
Üstüne üstlük güvendiğim insanları kaybediyorum onların yüzünden.
Yanlış anlaşılıyorum. Konuşmayı severim ama insanlar beni yanlış anladıkları için kimseyle konuşmuyorum. Konuşmak istemiyorum.
Zaman su gibi akıp geçiyor. Aynı şeylerin olmasından korkuyorum. Korkuları ile sınanıyor insan. Elimde değil yenemiyorum bu korkuları.

---> Mor dünyam

Benim gamzelerim var. Ama çevremde o kadar gülmemi istemeyen insanlar var ki o yüzden görünmüyor o gamzeler. Neyse yıllar sonra adını bile hatırlamayacağım insanlar için üzülmeye bile değmez. Boş verdim. :)

---> Mor dünyam

Sevdiğim ve beğendiğim şarkıları paylaştım forumda. :)
Bir katkım bir emeğim olsun buraya değil mi ama. :)

---> Mor dünyam

Yağmurlu geceleri sevdiğim bu şehirde

Seni arayıp da bulamamak korkusu var içimde..

Geceleri gündüzlere bağlayamadım

Uyandığımda seni kaybetmiş bir daha göremeyeceğim diye

Tane tane damlalar kondu yüzüme

Çaresiz bakışlarımın altında

Seni düşünüyordum

Küçük bir tebessümle

Dünyam kararmıştı

Ama hala içimde hayallerim var

Sonsuza

Ve belki hep içinde kalacaktı hayallerim

Atışmıştım sensizliğe

Gömecektim seni içime

Ama o güücü bulamamıştım kendimde

Kaybolmuştum olur olmaz sitemlerimin içinde

Sensiz geçen günler ufuklarda kaybolan ümit

Git

Bu yürek bana ait değil başkasına ait

---> Mor dünyam

Yağmurlu geceleri sevdiğim bu şehirde

Seni arayıp da bulamamak korkusu var içimde..

Geceleri gündüzlere bağlayamadım

Uyandığımda seni kaybetmiş bir daha göremeyeceğim diye

Tane tane damlalar kondu yüzüme

Çaresiz bakışlarımın altında

Seni düşünüyordum

Küçük bir tebessümle

Dünyam kararmıştı

Ama hala içimde hayallerim var

Sonsuza

Ve belki hep içinde kalacaktı hayallerim

Atışmıştım sensizliğe

Gömecektim seni içime

Ama o güücü bulamamıştım kendimde

Kaybolmuştum olur olmaz sitemlerimin içinde

Sensiz geçen günler ufuklarda kaybolan ümit

Git

Bu yürek bana ait değil başkasına ait

Sana mı ait bu yazı? :) Çok teşekkür ederim güzelmiş. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri