Mor dünyam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Mor dünyam

Devrik cümleler kurmakta üstüme yok sanırım. Normal konuşmamda böyle değilimdir inşallah. Sevdiğim Türkçeyi katletmek istemiyorum. :D

---> Mor dünyam

Aslında bu kadar da kırılgan değildim. Kendi yarattığım düşmanlara yenildim. Masallardaki gibi bir varmışım bir yokmuşum diyor Sertab Erener. Nasıl oluyorda şarkılar insanları duygularını bu kadar iyi anlatıyor. Galiba yaşadıklarımızı başkasının da yaşadığını anlamanın en iyi yoludur şarkılar. Müzik dinleyince bambaşka biri oluyorum. Sanki hiç dert tasa yokmuş gibi. Sanki hayallerim için kendimi heba etmiyormuş gibi hissediyorum.

---> Mor dünyam

Ben bu kadar sitemkar biri değildim. Bu hale getirdiler. En sonunda beni sizler delirttiniz demezsem iyidir. :) sabır sabır sabır diliyorum sadece. Biraz zor gelir çok tezcanlıyım ben. :) işte bu huyumu sevmiyorum.

---> Mor dünyam

Bir şarkıya takıp sabahtan akşama kadar onu dinlemek nasıl bir deliliktir. :)
Bıkmadan aynı şarkıyı dinliyorum. Tarzım da değil üstelik.:)

---> Mor dünyam

“Biliyorum bütün sözler yavan, bütün sözcüklerin içi boşaltılmış, bütün anlamlar kullanılmış, bütün anlar uçucu; kelimeye dökülen her duygu, kendiliğinden soğuk bir klişe oluveriyor; hiç bir sözcük duygularıma da yüreğime de yetmiyor;Anlatabildiklerimle değil, anlatamadıklarımla karşında durmak için kaçırdım seni, çaresizliğimi görmen için kaçırdım; yalnızlığımı anlaman için; beni yüreğinle anla, gözlerinle dinle diye…
“Beni kendi kelimelerinle gör diye”. Seni aşk uğruna kaçırdım.Aşk uğruna. Hepsi bu işte…”

Murathan Mungan

---> Mor dünyam

“Biliyorum bütün sözler yavan, bütün sözcüklerin içi boşaltılmış, bütün anlamlar kullanılmış, bütün anlar uçucu; kelimeye dökülen her duygu, kendiliğinden soğuk bir klişe oluveriyor; hiç bir sözcük duygularıma da yüreğime de yetmiyor;Anlatabildiklerimle değil, anlatamadıklarımla karşında durmak için kaçırdım seni, çaresizliğimi görmen için kaçırdım; yalnızlığımı anlaman için; beni yüreğinle anla, gözlerinle dinle diye…
“Beni kendi kelimelerinle gör diye”. Seni aşk uğruna kaçırdım.Aşk uğruna. Hepsi bu işte…”

Murathan Mungan

Arkadaş ne yaptın sen:) Nasıl güzel bir yazıymış bu. Severim bu adamı. Çok sağ ol. :)

---> Mor dünyam

“Bazı geceler, zaman bir yerlerde takılıp kalır.
Bazı şarkılar sadece böyle zamanda dinleyelim diye vardır.
Bazı şiirler ancak böyle zamanlarda anlaşılabilir.
Bazı hikayelere sadece ve sadece böyle zamanlarda katlanılabilir.
Bazı geceler, zaman buzdan bir bıçak kadar sert, soğuk ve şeffaftır.
Görünmez bir el onu ruhumuzun en hassas noktasına batırır.”

---> Mor dünyam

Mutluluğu bir ömür bulamazken mutsuzluk gelir ve hiç gitmez.
Mor Dünya siyahlaştı.

---> Mor dünyam

Kendin olursan dürüst iyi niyetli olursan bir de üstüne üstlük insanları kendinden çok düşünürsen Dünya değil başka bir gezegende bulunmak gerekir. Çünkü dünya hepsini kendinde barındıran insanları çok hırpalıyor.

---> Mor dünyam

Terk eden herkese inat 5 yıldır yanımda olan değerlim hep benimle olsun bu yılda.

Bir ömür sevilecek adam o. <3 :)

---> Mor dünyam

b-399570-mor_lale.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri