Mor dünyam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Mor dünyam

Yaaa şaka olsun dıyıcem en sevdıgım ınsansın suanda forumda ve sende gıdıyorsun olamaz ya :( sınavın herşeyden önemlı tabıkıde bana ulasabılcegın yerlerı bılıyorsun selın dıkkat et kendıne olur mu sınavda tum kalbım senınle ve baska gırecek butun arkadaslarımda olacak sevılıyorsun sınav ve sınavlar sonrasında bız buradayız bır yere kacmazsak veya olmezsek tanımadan sevdıgım ınsandan buyuk bır acı cektım o gunlerde benı dınledın sen yanımda bulundun bunu hıc unutmıcak ıyıkı varsın ııykı senı tanımışım canım ARKADAŞIM :love3:

Bende seni iyi ki tanımışım dostum. Hep mutlu ol. :)

---> Mor dünyam

Alışır her insan alışır zamanla,

Kırılıp incinmeye.
Çünkü olağan yıkılıp yıkılıp,
Yeniden ayağa kalkmak.
Yalnızlığım yollarıma pusu kurmuş beklemekte.
Acılar gözlerini dikmiş üstüme nöbette.
Bekliyorum, bekliyorum, bekliyorum...
Hadi gelin üstüme korkmuyorum!
Bulutlar yüklü.
Ha yağdı ha yağacak üstümüze.

Hislerimi ancak şarkı sözleri anlatıyor ne yapayım.

---> Mor dünyam

Fazlasıyla yoruldum. Bir o kadar da sıkıldım artık. Zaman çok hızlı geçiyor şu hayatta. Düşünüyorum da kendimden o kadar ödün verdim ki. Iyi niyetli ola ola kendimi kaybettim resmen. Beni yaralayan insanlar kendi halindeler. Benim ne halde olduğumu bana neler yaşattıklarını bilmez bilseler de umursamaz haldeler. Nasıl bu kadar gaddarlaştı insanlar. Nasıl sevdiklerini her an kırıcı sözler söylemekten çekinmezler? Neden bu öfke niye bu çıkarcılık. Bütün bunlar varken ben karamsar olmuşum çok mu! Değil tabii. Çünkü hayatımda iyi giden en ufak bir şey bile yok. Her şey ters gidiyor. Sabretmeye çalışıyorum. Bakalım ne zaman iyice pes edeceğim. Bende merak ediyorum.

---> Mor dünyam

Her şey çok yolunda gitmiyordu evet. Bunu kabul edebilirdim. Ama şimdi bir de sağlık sorunu çıktı. Sen tut pat diye düş ve ayağını incit. Yürümekte zorlan! Sanırım böyle garip işleri yapmakta üstüme yok. :) dengesizlik statüsünü aşmış bulunuyorum. Hatırlamıyorum ama sanırım başım döndü. Değilse sebepsiz olmazdı. Neyse evdeyim şimdilik. Gidemiyorum bir yere malum yürümekte zorluk çekiyorum. Bi baston olsaydı iyiydi :D ona destek olur yürürdüm. Babaannemin bastonunu mu çAlsam acaba :D Şaka bir yana bayağı kötüydüm günlük. Sağlık önemli buna lafım yok. Ama insanın başına küçük de olsa bir şeyler gelince değerini anlıyor bazı şeylerin. Insanız ışte kaybedince anlarız değerleri. Ama çok şükür iyileşeceğim.
Aslında her şerde var bir hayır. Evde deneme çözüyorum bol bol. Malum zaman da azaldı. Gerçi şu an tek istediğim bir an önce hızlı hızlı yürüyebilmek. Önce can ne yapayım. :)
Görüşürüz günlük. :)

---> Mor dünyam

O kadar fedakarlık yapmaya karşılık insanlarda tık yoksa Allaha havale etmek ve bir gün onlarında bunlarla karşı karşıya kalacağını düşünerek başlıyorum yazmaya. Evdeyim malum. Test kitapları ile arkadaşlığım istediğim gibi olmasa da devam ediyor. Aksaya aksaya yürüyorum. Bu kadar uğursuzluk! Fazla ama. Uğur olsun hayatımda hep ama hep olsun. :) çünkü her şeyin giderek kötü olmasını kimse istemez. Biliyorum gelecek güzel günler. Inanç tam da ne zaman gelecek o meçhul. En iyisi beklememek. Beklemeden gerçekleşirmiş ya bazı şeyler. Neyse.
İşte zaman da az kaldı. Pf sıkıldım artık. Bitse de gitsek. Bitecek de nereye gideceğim acaba o da meçhul. :)
Lafı fazla uzatmadan mecburiyetimin başına geçeyim ben. :) Arada bir dolanırım buraları günlük. Görüşürüz.

---> Mor dünyam

Niyetim dershaneye gitmekti. Sabah her zamanki gibi erken uyandım. Hani biraz iyi olurum diye ayağa kallayım dedim ama öyle bi ağrı vardı ki anlatamam. Gitmedim artık. Zar zor kahvaltı yapıp deneme çözmeye giriştim. Saat tutarak yaptım ama tabii ortam ev ortamı olduğu için gayet rahat çözdüm. Ve sonuçta her zamankinden iyi çıktı rahatlık olunca. Neyse.
Hiç kimse arayıp sormuyor diye üzülürken sınıftaki kızlar aradılar sağ olsunlar. Ne yaptılar ne ettiler onları sordum çalışayım diye. Artık yarın konu tekrarı falan filan yaparım.
Zaman da az mı kaldı ne! Ya o değil de merak ettiğim biri var. Arkadaşım dostum dedim ona. En zor zamanımda yanımda olsaydı ya neyse. Bu arada [MENTION=154775]AliceWonder[/MENTION] Ecem iyi ki varsın canım ya. Yanyana olmayı istediğim nadir insanlardan birisin. Bunu bütün samimiyetim ile söylüyorum. Sanırım bende bu foruma seninle ve diğer güzel insanlarla tanıştığım için bayağı bağlı kalacağım. :) Yine duygusala bağladım ben. Görüşürüz günlük. :)

---> Mor dünyam

Evde olmak mükemmel bir duygu. Hiç sıkılmadım bir haftadır. Keyiften durmuyorum evet kabul ama evi seviyorum. Bütün gün Mabelimin şarkılarını dinleyerek günlük yazarak ya da internette takılarak geçirebilirim sorun değil. Zaten üzgünüm. Nedenini boş ver. Çok önemli bir neden ama kimse beni anlamayacağı için susmak en iyisi.
Ben dayanamayacağım. Artık pes ettim. Ve madem pes ettim bunun arkasında duracağım. Gözyaşlarım içimi acıtır aslında. Bir derin of çekerek batıyor mu ötede gün demiş Mabelim. Batıyor günler benden habersiz. Zaman beni üzerek beni yaralayarak ne de çabuk geçiyor!
Ne demiş şair vedalar acıtsa da bazen gitmek gerekir.

Geçmiyor hiç gözlerimden bir hayal burktum sol yerimden. Sen bana sır ben sana yar. Bir düşmeye gör can'ım kamaşır.

---> Mor dünyam

Ben geldim günlük. Yine mi sen diyeceksin biliyorum. O kadar yükleniyorum ki sana. Kusura bakma artık. Içimi döktüğüm bi sen varsın. En azından konuşmasak bile senin vasıtan ile yazdıklarım okunuyor hiç değilse. Dua edenler oluyordur bakarsın. :)
Olağan şeylerden bahsedeyim madem. Yine üzülmek yine dert anlatmak olmaz. Mutsuzum zaten kimsesiz bi başıma. Evden çıkmasam olur ama biraz daha iyiyim. Yarın gideceğim dershaneye. Mecbur! Koskoca bi hafta gidemedim malum.
Bu günlerde tek bi düşündüğüm var. Seni anlayan insanlar derdine ortak olacak insanlar hep senden uzak oluyorlar. Bu bir gerçek. Isterdim omzuna dayanıp ağlayacağım bi dostumun yanımda olmasını. Hoş o ağlatmazdı ya neyse.
Bazı şeylere çok kırgınım bazı şeylere çok kızgınım. Ama olsun hayat her şeye rağmen devam ediyor. Görüşürüz günlük.

---> Mor dünyam

Merhaba günlüğüm, dert ortağım.

Artık iyice yaklaşıyor zaman. Bir ağlayıp bir gülüyorum. Deneme vardı bugün dershane de. Bayağı uğraştım. Bakalım son virajda nasıl gelecek sonuçlar. Bekleyip göreceğiz.
Aslında çoğu şeye kırgınım. Insanlara aşırı güvenmekten, ve aşırı iyi niyetli olmaktan başıma bir şey gelecek diye korkuyorum. Herkesin dertleşmek için can attığı biriyim. Bu sevindirici belki. Ama işleri bitince gidiyorlar. Sen nasılsın diyen yok ki! Neyse. Beni anlayan bir iki kişi var. Onlar uzakta olmasaydı böyle olmazdım ben. Ne yapayım uzaklarda özlediğim insanlar var. Olmasınlar bana ne. :) kalbimde onların hepsi. Bir gün karşılaşıp görüşmek ümidi ile yaşıyoruz işte. Hep bir umutla, sabırla beklemiyor muyuz bazı şeyleri. :)
Her şeyin hayırlısı. Umarım her şey çok güzel olur canım günlüğüm. Iç dökme faslı bitti. Hoşça kalın. :) :)

---> Mor dünyam

Bir dinlediğim şarkıyı binlerce kez dinliyorum:) öyle bi gündeydim. Aynı şarkıları defalarca dinledim. Hasta psikolojisi. :) kafa dağıtmak için iyi oluyor müzik dinlemek:)
Yine ders çalıştım malum biri geçince diğerleri de geçmiş olmuyor sınavın. Çalış mor kolay gelsin sana :D
Dünden sonra iyiyim. Kırgın olduğum şeyler kırgın olduğum kişiler var ama olsun. Unuttum gitti. Kafama Biraz da benim olsun mutluluk demi ama:) bakalım gelecek mi! Inanıyorum inanmak zorundayım. Neyse. :)
Bütün gün beni kendine bağımlı yapan şarkıdan bir kısım yazmadan geçemeyeceğim. :)
içimde sen varsın bu yüzden kendime iyi baktım bir hayli. :)
ah kalbimde olan insan da ondan başkasını önemsemediğimi bilse de biraz daha insaflı davransa çok güzel olacak.:) Beş senedir hayatımda sonuçta O bir yana dünya bir yana. Bir de şu anlaşmazlıklar olmasa çok güzel olacak inatçı keçi ile. :) yine de fazla fazla seviliyor. Iyi ki varsın Uğur'um. :)

---> Mor dünyam

Her zamankinden farklı bir gün oldu bugün. Dershaneye gittim yine bu normaldi. Ama ders yokmuş. Arkadaşımla gitmiştik bi baktık kimse yok. Sorduk ki bugünlük yokmuş ders program değişme aşaması diye tabii. Rehberlikçinin yanına gittim. Sınav öncesi mesaj attı canım hocam. :) sınav bitince de attı kızlarla gittik diye konuşamadık ama konuşacağım onunla. :) Çok babacan bir adam ya. Insan öyle birine hayran olamadan duramıyor. Hep diyorum benim gibi deli bi kızınız olsun hocam diye de inşallah diyor:) olacaksa senin gibi kızım olsun diyor canım hocam. :) Neyse. Kızlar kitap alacaklarmış bizim kitapçı amcaya sipariş verdik. Beraber çalıştığımız zamanlar olduğu için aynı kitabı aldık. E çıkmış soruları aldık malum soru tarzları da önemli. Gerçi ösym amca yenilik yapmayı seviyor! ya neyse. Otobüse bindik arkadaşla. Eve geldim. Bir baş ağrısı geldi ki sorma günlük. Yine başladı baş ağrıları. Üzüntü stresten oluyor. Olsun tamam alıştım ben ağrılara. Ama bir insanın başı iki üç gün geçmeden ağrır mı! Tabii gözlüklü olmanın yan etkisi de var. Gözler ağrıyınca bütün baş ağrıyor. Amaaan. Gene ağrılara sızılara geldim. Ruhum deli benim ama şartlar bunları yazdırıp saçmalatıyor günlüğüm. :)
Gelelim şu duruma bi kaç gün konuşamadık Ecemcim senle. Malum sinir ile hiçbir şey açmıyorum. En kısa zamanda ulaşacağım sana. Seviliyorsun. :)

---> Mor dünyam

Ben yalnızlığa alışmıştım. Sen geldin ben burdayım diyerek. Biliyor musun bu yalnızlık daha kötüymüş. Yanımda mısın sen benim? Önceden farklı olan ne, ne değişti ki hayatımızda? Büyükdük mü? Büyümek bizi birbirimizi anlamayan iki insan mı yaptı anlamıyorum ki. Ve gelen herkes gidiyor yavaş yavaş bile olsa. Yalnızlık saklandığın o küçük delikte bile buluyormuş seni. Ne kadar doğru. Sen anlamazsan ben başkasının anlamasın bekleyemem ki. Beklentiler daima yaralar öyle değil mi. Yaralanacağımı bile bile beklenti içindeyim. Her şeyi senden beklemiyorum elbet. Sadece birazcık anlayış. Biraz sana olan özlemimi anla. Senin yanında olmayınca kendimi iyi hissetmediğimi anla.
Düşüncelerim bundan ibaret günlüğüm. Hiç becermedim insanları boş vermeyi. Hep kendimden daha çok sevdim herkesi. Karşılığını görmeden. Herkes kendi hayatında mutlu olsun ne yapayım. Benim olmadığım dostluklar benim olmadığım insanlar mutluysa onların yanlarına giderek mutsuz edemem kimseyi. Neyse ya. Kitap aldım bugün. Ders çalıştım. Çalışacağım da daha. Kitaplar daha iyi dost kalemler seni senden iyi anlatıyor. Boş ver insanları. Bazen bu lazım günlük. Bak sen de canlı değilsin ama mutluyum yazı yazınca. Cansız şeyler daha çok mutlu eder. Hep dedim hep diyeceğim.
Okumayan olmasa da yazmak güzel sey...

---> Mor dünyam

Ben kötü biri değilim sadece sessizliği bilirim.
Kaç kelime kaldı ki içimde bana ait iyiye ait.
Mutlu sansınlar istedim bazen üzüntümü gizledim.
Konuşunca kendimle aslında iç kötü biri değilim.

---> Mor dünyam

Gene ben geldim günlük. Yine mutsuz bi şekilde. Onunla sorunları hallettim diye sevinirken, aile sorunları dile gelmiş onlar geçsin diye dua ederken bi de en yakın bulduğum insan beni hiç tanımamış. :( ağlıyorum evet. Utanmadan bunu söylüyorum. Hep aynı şey oluyor. Kimse sevmiyor beni:( kimse istemiyor. Aynı düşündüğümü zannettiğim insanlar da terkediyor beni, :( neden ya bıktım artık bu durumdan. Bu nasıl bir sınamadır Allah'ım. Her gün her gece ağlamak ile neyi çözüyorum sanki. Ama canım yanıyor canımı yakıyorlar. Neden ama neden? Neyin cezasını çekiyorum ki ben. Yıllardır kalbime öyle eziyet ediyorlar ki. Sıkıldım artık. Mutlu olmak neden bu kadar zor ki! Neden! Ve bi gün O da giderse o zaman anlaşılmaz olacak dünya.
Yoruldum!

---> Mor dünyam

Kendimi görür gibi oldum yazdıklarında...
Allah kolaylık versin. Umarım bir gün bütün sorunlarını çözer ve mutlu olursun.

---> Mor dünyam

[MENTION=156189]ozgur20[/MENTION] hepimiz aynıyız aslında. Kimimiz biraz etkileniyor kimimiz derinden yaşıyoruz çoğu şeyi bunu biliyorum. Sadece biraz sitemli yazıyorum çünkü defalarca aynı şey geldi başıma. Sanırım korkularımı çağırıyorum kendime. Yorumun için çok teşekkür ederim. Allah hepimizin yüzüne gülsün. :)

---> Mor dünyam

[MENTION=156189]ozgur20[/MENTION] hepimiz aynıyız aslında. Kimimiz biraz etkileniyor kimimiz derinden yaşıyoruz çoğu şeyi bunu biliyorum. Sadece biraz sitemli yazıyorum çünkü defalarca aynı şey geldi başıma. Sanırım korkularımı çağırıyorum kendime. Yorumun için çok teşekkür ederim. Allah hepimizin yüzüne gülsün. :)

Herkese aynı oyunu oynuyor hayat,
Herkes aynı sınavda aslında...
Herkes aynı mücadelenin içinde...
Kısacası hepimiz aynı filmde değişik rolleri üstlenmişiz...
Senaryo böyle...

Amin inşallah :)

---> Mor dünyam

Herkese aynı oyunu oynuyor hayat,
Herkes aynı sınavda aslında...
Herkes aynı mücadelenin içinde...
Kısacası hepimiz aynı filmde değişik rolleri üstlenmişiz...
Senaryo böyle...

Amin inşallah :)

Dikkat ettim de çok güzel şeyler yazıyorsun. :)
Günlüğüme yazdığın güzel yazılar için teşekkür ediyorum. :)

---> Mor dünyam

Dikkat ettim de çok güzel şeyler yazıyorsun. :)
Günlüğüme yazdığın güzel yazılar için teşekkür ediyorum. :)

Evet bunu herkes söylüyor. Kalemime güveniyorum :)
Herkesin içini boşaltmak için kullandığı bir yöntem var. Kimisi ağlar, kimisi kendini filmlere müziklere verir bense kağıtlara... Sayfalarca yazıp hayatta güvenebildiğim tek şeye her şeyimi anlatırım. Eğer unutmam gereken bir şeyse buruşturup çöpe atarım. Ve sadık dostumla birlikte yola devam ederiz :)

Kişisel sayfana baktım da :) Sende bende farklı değilsin...
Neyse daha fazla kirletmeyeyim sayfanı :) Takipteyim, sende güzel yazıyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri