Mor dünyam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Mor dünyam

Bendeki sadece kaybolma isteği. Şöyle bi uzaklara gitmek. Bi müddet ne dert ne tasa yaşamadan öylece durmak. Mesela küçük bi karavan olsa içi kitap dolu olsa yiyecek içecek olsa ben orada kitaplarda kaybolsam. Mesela uçsuz bucaksız bahçelere gitsem koşsam alabildiğince. Ardımdan gelen sorunlarda kaçsam sıkıntıdan üzüntüden terk edenlerden terk edilenlerden acı çeken insanlardan acı veren insanlardan uzaklaşsam biraz. Nereye gidersem gideyim düşüncelerimden ve kalbimin ızdırabından kurtulamıyorken nereye koşuyorum ki ben. Önce düşüncelerimin kalbimin odalarının pencerelerini açmam gerekiyor. Hava alsınlar biraz oksijen gitsin az mantıklı düşünsünler.
Mantıklı düşünmek gerek artık. Ve herkese her şeye kayıtsız güvenmemek gerek. Zaten insan kendine güvenemiyorken başkasına zor güveniyor ya neyse.
Hoşça kal "bensiz" günlük olur mu! İyi ol hep.

---> Mor dünyam

Iki gündür gitmiyorum dershaneye. Bugün ders yoktu zaten dün de gitmedim. Iyi değilim. Ruhen değil bu sefer. Grip oluyorum sanırım. Her şey düzgün gidecek diye bir şey yok illa ters gidecek. Ve artık Leyla ile Mecnundaki Sessiz Leyla gibi hissediyorum kendimi. Varlığımın kimseye bi fazlası yok. Konuşmalarımı duymuyorlar beni insandan saymıyorlar kimse anlamıyor falan filan. Cidden böyle. Sanırım hayırlısı bu. Gelen gitmeye giden de gittiği yerde mutlu olmaya devam etsin iyi bakalım hadi hayırlısı. O gidenlerin hayatından bi gideceğim sonra bak bakalım adımı unutuyorlar mı neyse. Sakinim!
Ve artık cansız şeylerin daha yararlı olduğunu anladım. Kahve mesela kitaplar kalemler. Cansız mahluklar ola ola hayatımda bende cansızlaştım iyice. Sanırım kalbi taş etme vakti geldi. :p Bende insanlar gibi gardımı alacağım artık. Sevmesinler beni çok mu istemesinler terk edip gitsinler. Ben takarım kulaklıkları ya da okurum kitabımı. Benden uzakta olup hiç tanımadan hayır duası edenler vardır. Tanımasalar da onların duaları ayakta tutar beni inşallah.
Ben yenilmedim günlük yenilmeyeceğim. Güçlü olacağım yalanlara dolanlara inat. Işte o kadar.
Okuyan okumayan seven sevmeyen öf bu saçmaladı diyen demeyen herkes mutlu olun. Inşallah dilerim bunu. :)

---> Mor dünyam

[MENTION=158929]darkofthemoon[/MENTION] sağ ol iyi güzel de dinlemiyorum artık böyle şarkılar.

---> Mor dünyam

Düşünüyorum da Mor değil dünyam. Sadece sevdiğim renk mor ve dünyam ne renk bende bilmiyorum. Sadece hayatımda hiçbir şey net değil. Ne acı. Bana ait sadece ismim var. Onu da ailem seçmiş yani o bile bana ait değil.
Artık böyle mor siyah ya da her nasıl bi dünyam varsa. Yazmak dahi istemiyorum bazen. Ne yaptığımı da bilmiyorum açıkçası. Sahi ben kimim neyim ben! Onu bile bilmiyorum.

---> Mor dünyam

Amacım bulaşmak değilki kardeş budanerden çıktı ? Tehdit etmene gerek yok, zira tehdit eden onlarca insan arasında bulunman beni üzer. İyi günler.

---> Mor dünyam

Bir insanın hayatı her zaman mı berbat olur her zaman mi üzülür bir insan. Her zaman mı kötü şeyler olur. Yoruldum ben çok yoruldum çok. Ağlamaktan bıktım. Utanmıyorum söylüyorum bunu. Saatlerce ağlatan insanlara gitsin göz yaşlarım. Onların üstüne yağsın şiddetli yağmur olarak. Ama artık yeter cidden yeter. Buraya kadarmış. Üzülmemin de üzenlerin de canı cehenneme. Ben mutlu olacağım artık.

---> Mor dünyam

Geri sayım başlasın artık ve veda vakti de gelsin.
Ne demiştim geri sayım başladı. Yoğun tempoya devam etmem gerekiyor son zamanlara kadar. O yüzden böyle olması gerekli.
Şiir yazmaya başladım uzun uzun zamanlar sonra. Yazı zaten yazıyorum yazmadığım gün olmayacak benim ama şiir yazmayı özlemişim ne yalan söyleyeyim. Beni seven sevmeyen (ki sevmeyenler çoktur kimse tanımıyor çünkü neyse) hepiniz kendinize iyi bakın.
[MENTION=154775]AliceWonder[/MENTION] [MENTION=156189]ozgur20[/MENTION] [MENTION=144991]Thundeers[/MENTION] çok seviliyorsunuz. Iyi ki sizin gibi mükemmel insanları tanıdım. Her şey gönlünüzce olsun. Çook ama cook mutlu olun. Sizi çok seviyorum.

---> Mor dünyam

Ne demiştim geri sayım başladı. Yoğun tempoya devam etmem gerekiyor son zamanlara kadar. O yüzden böyle olması gerekli.
Şiir yazmaya başladım uzun uzun zamanlar sonra. Yazı zaten yazıyorum yazmadığım gün olmayacak benim ama şiir yazmayı özlemişim ne yalan söyleyeyim. Beni seven sevmeyen (ki sevmeyenler çoktur kimse tanımıyor çünkü neyse) hepiniz kendinize iyi bakın.
[MENTION=154775]AliceWonder[/MENTION] [MENTION=156189]ozgur20[/MENTION] [MENTION=144991]Thundeers[/MENTION] çok seviliyorsunuz. Iyi ki sizin gibi mükemmel insanları tanıdım. Her şey gönlünüzce olsun. Çook ama cook mutlu olun. Sizi çok seviyorum.
Hayirdir Nereye ??

---> Mor dünyam

[MENTION=27617]LocKe[/MENTION] ablacım bir müddet giremeyeceğim. Seni yazmamışım kusuruma bakma. Kafa karışık şu günlerde. :) Beni bekleyen bir sınav var. Sonu ne olur bilmiyorum ama fazla ilgilenemeyeceğim buralarla.

---> Mor dünyam

[MENTION=27617]LocKe[/MENTION] ablacım bir müddet giremeyeceğim. Seni yazmamışım kusuruma bakma. Kafa karışık şu günlerde. :) Beni bekleyen bir sınav var. Sonu ne olur bilmiyorum ama fazla ilgilenemeyeceğim buralarla.

Sorun Degil Canim Benim ...

Geri Geleceksin Ama Degilmi???

Ne Sinavi ? Okul???

Allah Zihin Ackligi Versin...

---> Mor dünyam

Sınavda çok iyi işler yapacağına olan inancım ve güvenim sonsuz. Başaracağını biliyorum. Tek yapman gereken stresten uzak durmak. Bunu da başaracaksın. Seni seviyoruz. İyi haberlerle geri dönmen dileğiyle Allah'a emanet ol...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri