Mor dünyam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Mor dünyam

''Sana ihtiyacım var ve ne yazık ki sen bunun farkında değilsin.''

Ve bu durum benim canımı yakıyor bunu da farkında değilsin. Günden güne eriyorum daralıyorum boğuluyorum bunlardan da haberin yok.

Yürü yüreğim gidelim buralardan sana buralarda bir şey olsa kimsenin umrunda değil! Kimseyi boş ver onun umrunda mı? bilemiyorum.

---> Mor dünyam

Uzun uzun cümleler yazıp başını şişirmek istemiyorum ama kalbimdeki zehiri yazarak atıyorum.
Düğün vardı iki gündür. Oturdum oynayanları izledim. Keyfim yoktu. Ne ara oldu ki demi günlük. :) Çok dikkat et kendine sende beni bırakıp yaban ellere gitme günlük. Görüşürüz. :)

---> Mor dünyam

O kadar çok şey yazmak istiyorum ki ama olmuyor. Elimde değil hiçbir şey. Yazıp içimi dökmek bile elimde değil. Çıkacak cümlelerimden bende korkuyorum. Mecburiyet ne iğrenç bir şey! Aynı şey defalarca gelmiyor denir insanın başına hadi oradan. Aynı şey yine geldi başıma ve yine hiçbir şey elimde değil. Benden bağımsız gerçekleşiyor her şey. Ve ben yitip giden her şeye bakıp kalıyorum. Gitme diyemiyorum hiçbir şeye O'na. Elimizde değil çünkü. Şu dönemde olacak iş miydi bunlar! Ve cidden insan en çok neyi isterse o onun sınavı oluyor. Onunla mutlu olmayı çok istemişim ki bu sınavı da kaybediyorum. Bravo hayat. 2-0 öndesin. Hayır hep kazanıyorsun tamam da umut kırıntıları gönder bari o kırıntılara bile muhtacım. Ama anlamıyorsun değil mi! Hep alacaksın canımdan çok sevdiklerimi benden. Al bakalım mutlu etme beni. Ama aldığın insanı mutlu et ya ben kendimi geçtim artık o bari mutlu olsun. Ne yapayım elimden onun mutlu olmasını dilemek geliyor.

---> Mor dünyam

Ve cidden insan en çok neyi isterse o onun sınavı oluyor. Onunla mutlu olmayı çok istemişim ki bu sınavı da kaybediyorum.

Yaşadım, biliyorum... Bunu demek bile acı veriyor bana ki senin durumunu bilemiyorum... Yukarıda yazdığın şey tam olarak benim yaşantım. Ve de çok doğru. Her şeyin düzelmesini temenni etmekten başka hiçbir şey gelmez elden. Umarım canını sıkan her neyse düzelir.

---> Mor dünyam

Düzelmesi için belki de yıllar gerekiyor [MENTION=156189]ozgur20[/MENTION] belki de ömür boyu kafamda kalbimde beni etkileyecek bir şey bu. Düzelecek bir şey de yok aslında. Insan bazen kaybediyor, ve kaybederken de yeniliyor işte.

---> Mor dünyam

Ne desem ne yazsam bilmiyorum. Ama dedim ya yaşadım bende aynılarını. Sonumuz benzemesin demiştim ama ne yazık ki :( Neyse üzülme bu kadar, kazanman gereken bir sınav var...

---> Mor dünyam

[MENTION=156189]ozgur20[/MENTION] ben daha önce daha kötüsünü yaşadım o zaman küçüktüm elimden bir şey gelmiyordu büyüdüm yine elimden bir şey gelmiyor. Sanırım beni yıkan da bu. Neyse :)

---> Mor dünyam

Dost insanın yanında olan onu anlayan demekmiş. Sanırım bana gelen dostlar kendi dertlerini anlatıp rahatlıyorlar sonra ben kendi halime kalıp ne yaparsam yapayım.Bunu diyorlar.
Sağlık olsun. Ben bana dostluğunu göstermeyip yol olup gidenlere tek kelime kötü bir şey söylemedim. Sadece bekledim Senin gibisi yokmuş dediler geldiler o zaman da ben istemedim.
Güven tek kullanımlıktır cidden öyle.Bir insan sana iyi gelmiyorsa çekip gitmesi daha iyi. Neyse benim bazı insanları düşünmekten daha çok derdim var. Yanında huzur bulduğum insanla iyiyken kötü olmak zorunda kaldığımız için, istemeye istemeye ne yapacağız biz diye diye her şeyi zamana bıraktığımız için ne yapacağımızı bilmiyoruz. Sadece bekliyoruz. Olsun ben Seni beklerim. Sen ki her şeyi hak edensin hayatsın sen benim için. Ömür boyu beklemekmiş çok mu ben beklerim mutlu olacağımız günleri.

Kırgın,kızgın,yorgun ama bir o kadar da umutluyum ben günlük.

---> Mor dünyam

Merhaba günlük. :) bugün Galatasaray'ım sayesinde mutluyum. Dün resmen şampiyonluk ilan edildi iki hafta kalmasına rağmen. Maçı izledim abimle. Nasıl olsa yeneriz rahatlığı vardı ama maçı izlerken heyecan yapmamak elde değil. :)
Yanımda olup bana destek veren insanlar sayesinde mutluyum. Öyle insanlar var ki yanımda elimden gelse de dünyanın en mutlu insanı yapsam. Derdimi sıkıntımı dinleyip, sıkılmadan senin derdin benim derdim diyen insanları Allah basımdan eksik etmesin. Tabii kimseye kendi derdimi yüklemek istemem. Dedim ya elinden gelse dünyanın en mutlu insanı olsunlar. :) Keşke öyle bir şey olabilse. Yanımda olan herkes iyi ki var. Çok seviyorum onları. :) ve inşallah hep beraber mutlu oluruz. Hiçbir şey düşünmeden yitip gidenleri umursamadan mutlu oluruz inşallah günlük.
Bugün kafam çok yoruldu. Allah kimseye baş ağrısı, hastalıklı haller vermesin. :) Görüşürüz günlük. :)

---> Mor dünyam

[MENTION=154775]AliceWonder[/MENTION] sağ ol canım benim. Mutlu edenler sen de dahilsin çok sağ olun. :)

---> Mor dünyam

O kadar zor ki içinde bulunduğum durum. Bazen eklerim titrıyor kalem tutup yazı yazamıyorum. Aşırı yaşıyorum ben her şeyi. Aşırı seviniyorum aşırı üzülüyorum aşırı seviyorum. Bir ortam yok mu benim. Gerçi şu sıralar yaşadığım mutluluk mutsuzluğumu gölgelemek adına aşırı. Ama hava kararınca gece başlayınca ortaya çıkıyor asıl hüznüm. Ben hiçbir şeyi beceremiyorum ki. Sevmeyi bile. Elimde tutmayı mücadele etmeyi. Tek yaptığım kapalı kapılar ardında müzik dinlerken saatlerce ağlamak. Kapıyı biri acar da acizliğimi görür diye ürkek yaşamak. Bundan ibaret benim sefil hayatım. Sabır yarabbim. De nereye kadar sabır? Neyin sabrı ne için. Ben neyim yaşama amacım ne benim? Ne yapıyorum ben bu hayatta. Herkesi kaybetmekten başka neyi becerdim şu hayatta. Herkesi uzaklaştırmaktan başka şartlara boyun eğmekten başka ne yaptım. Düşüncelerimi astım ben darağacıyla. Umut kırıntıları yok olmuştu en son. Tutunduğum dalların köklerini budadım. Biriktirip biriktirip patlamak çok kötü. Çünkü insanın öyle anlarda kolu tutmuyor. Yığılıp kalıyor hayallere.

---> Mor dünyam

Dünden bir farkım var mı yok aslında. Düşünüyorum da keşke beni hiç sevmeyen biri olsaydı. Keşke her gün üzseydi beni canımı yaksaydı. Git deyince gitseydi ya da bitti deyince keşke bitseydi. Ama öyle olmuyor. Aklım hep onda. Ne yapıyor nasıl diye. Çok yakın yerde olup da birbirimizin hayatında olamamak ne acı. Hayat benimle uğraşmaya devam ediyor. Herkesle uğraşıyor evet ama bir insanın yaptığı her şey mi yanlış olur. Sen benim tek doğrumdun bütün yanlışlarımı silen mükemmelimdin. Sen yoksun ya bu hayat yanlışlıklar içinde kahrolacak. Ben yıllarca niye biz deyip duracağım. Beklemiyorum. Beklesem de aynı şeyler yine sorun oluşturacak. Sana iyi ki karşıma çıktın dedim. Hâlâ iyi ki diyorum beş yılım bunun son üç yılını say mükemmel geçmişti. İnşallah o kadar çok mutlu olursun. :) Ben bununla da mutlu olurum emin ol.
Olmasaydı sonumuz böyle!

---> Mor dünyam

Sen de dursun akrep ve yelkovan.
Seninle dursun zaman akmasın bir daha. Bencillik yapayım bugün. Hep benimle ol, hep beni gör, hep benim sesimi duy. Hep ama hep benimle ol. Konuşmasak da görüşmesek de ayrı düşsek de hep benimle ol. Hiç düşünme aramak için ara,sana kalbimin kapıları hep açık. Aslında sen hep iyi ol da arayıp sormasan da olur. Mutlu ol hiç mutlu olmadığın kadar. Allah'ım her gün mutlu etsin seni, çıkmasın karşına mutsuzluk zorluk. Kıyamam ki sana. Canım'sın sen benim. Benim sana olan hislerim ilk günkü gibi. En ufak bir azalma olmadan. Senin de aynı biliyorum. Hep mutlu ol olur mu! :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri