Mor dünyam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Mor dünyam

Bilemiyorum ne haldeyim. Mutlu değilim o kesin mutsuz da diyemiyorum. Ama boşluktayım o kesin. Her gün aynı saatte gelen mesajlar kesildi mesela, onu hatırlatan şarkılar on katına çıktı, neden ne için soruları beyni kemirmeye devam etti. Hayırlısı diyorum her şey için. Mecburiyet olunca hayırlısı demek de içimden gelmiyor açıkçası.
Bugün üzüldüm ama gözlerim daldı uzaklara. Yalnız kaldım saatlerce. Pencereden dışarıyı seyrettim. Aslında kuşlar böcekler güzel yaz geliyor hava sıcak falan filan. Iyi hissettirme düşünceleri etkilemedi. Zor geliyor insana. Ömür boyu kalsa git demeyeceğin insanın mecburen senden vazgeçmesi hayatın oyunu işte. Sadece sokaklar geçtiğimiz yollar değil ki onu hatırlatan. Kendim bile onu hatırlatıyorum. Bakışlarımda o kalbim de o yaşadığım evde bile onun izleri hediyeleri şusu busu! Hepsi o burada derken zor olacak o artık yok demek.
Hayırlısı. Allah büyük. Bakarsın başka zamanlarda yanyanayızdır. Başka zaman varsa tabii!

---> Mor dünyam

Söz konusu günlük ve kitaplar oldu mu zaafım var dayanamıyorum hemen bakıyorum konulara. :) Hobi denen bir şey var ya en büyük hobim günlük yazmak. Hele ki aklın karmaşık olduğu zamanlarda defterle bile bir şeyler paylaşmak anlamlı iken burada okuyanların olacağını bilmek de güzel. :) Henüz yeniyim burada evet. Ve çok hoşuma gitti burası samimiyim bu düşüncemde. :)
Günlerim soru çözmekle geçerken sınav da gün geçerek azalıyor. Bu sene olmasını diliyorum sürekli tabii ki kısmet her şey. Allah veriyorsa hayırlısını versin her şeyin! Değil mi ama? :) ilk yazdığım andan itibaren çok konuşmuş bu kız dememeniz için (demezsiniz biliyorum :) ) cümlelerimi kısa kesiyorum. :)

bende senin durumundaydım ama kurtultum bu sene ygs sınavına girdim ve kazandım istediğim bölüm geldi anestezi sen hangi bölümü istiyorun

---> Mor dünyam

Istediğim şu an da iyi bir puan almak. Hedef var tabii. Inşallah benim de istediğim bölüm olur.

---> Mor dünyam

Sabah müzik çaları aldım çantama. Serviste giderken garip garip müzikler çalınca tedbirli olmak için. Ama ben o kadar şanslıyım ki! hep güzel şarkılar çıktı. :) Aman bana ne dedim kendi müziklerimi dinledim ben yol boyunca.
Matematik derslerinde helak ettim kendimi sanki dünyayı kurtaracağım :D yorma kendini geç git. Öğle arasına çıktığımızda canım arkadaşım aradı onunla konuştum. Aynı derdi yaşadığın insanlarla konuşmak o kadar iyi oluyor ki. :) kızlarla gezdik kafa dağıtmaya çalıştım falan öyleydi. Edebiyat dersinde hoca ben miydim belli değildi hoca artık biliyorsun inşallah sınavda yap dedi adam :D gel sen anlat demediğine dua ettim. Sabah akşam çalışıp bilememek abes zaten.
Şu sıralar çok konuşmaya başladım ben ya. :) Çok yazı yazmaya falan başladım. Biri çıkıp sus diyecek bana :D ondan korkuyorum.
Bugün böyle geçti günlük. Adım adım yaklaşıyoruz gıcık sınava. :) Allah'ım yardım et, ve bana sabır ile dayanma gücü ver. :)

---> Mor dünyam

Farklı şeyler olmasa da yazayım yine de. :)
Ders çalıştım bugün her zamankinden az. Canım sıkıldı sonra gittim uyudum. :) kalkınca kötü hissettim kendimi baş ağrısı tuttu. Kalktım yemek yaptım anneme yardım ettim yani. Sonra haberlere baktım Hatayda patlama olmuş bir sürü vatandaşımız ölmüş. Etkilendim. :( yazık günah. Her kim yaptıysa Allah'a havale etmek en doğrusu. Bir insan ya da insanlar masum canları nasıl hiçe sayarlar anlamıyorum. Burada da ölen vardı. Geçenki ölenler hâlâ aklımda. Canım arkadaşımın can yoldaşları gitmişti diğer dünyaya. Onunla da konuşamadım bi. Üzgündür zaten beni dinleyecek hali yoktur canımcımın. Zaten kaç aydır konuşmuyorduk bi derdini paylaşmak için aramam gerek onu. Neyse. Öyle işte günlük. Hayat bile bitiyor ki güzel şeyler mi bitmesin. Hoşça kal.

---> Mor dünyam

Anneler Günü. Tüm annelerimizin anneler günü kutlu olsun. Özellikle de senin annenin her şeyim. Bitti demeyle bitmiyor çoğu şey. Seni dünyaya getirmiş, sen kalkıp benim gibi bir deliyi sevmişsin :) benim hayatım en kıymetlim olmuşsun. Benim değerlim olmuşsun. O yüzden annenin hakkını ödeyemem. Seni öyle güzel yetiştirmiş ki benim can yoldaşım olmuşsun. Ayrılsak bile iyi ki onun gibi biriyle geçmiş koskoca yıllarım diyebiliyorum. Sen öğretmiştin bana sevmeyi. Öğretmenime sevgim hep sonsuz olacak. :) Anneler günü dedim ya her anne adayı hayal eder bunu. Sevdiği adamın gözlerine benzemesini ister en değerli evladının. Bilmiyorum bu şansı ben yakalayamayacağım. Çünkü kendimi biliyorum ya neyse. :) Sen hep iyi ol da benim hayallerim eksik olsun. Ayrı olsak bile iyi ki dünyamdasın sevdiceğim. Sensizlik zor evet ama seni sevmenin mutluluğu bu zorluğun üstüne geçiyor. :) Konuşmasak görüşmesek bile kalpler bir bunu biliyorum. Ve yine de yanımdasın her şeye rağmen ve iyi ki de varsın...

---> Mor dünyam

Yazdım aslında bugün günlük. Ama fazla mesai yapayım. Maç vardı derbi. Izlemedim bilerek. Canım sıkkın çünkü. Ya evet Galatasaray bile düzeltmediyse moralimi cidden iyi değilim. Hele ki Burak'ım gol atmış ona rağmen kötüydüm. Kötü hissetmeme neden olanlar sağ olsun. Bencil değilim ben. Herkes mutlu olsun da beni mutsuz etmesin mümkünse. Kırgınım aslında. Kimseye kızmamak gibi tuhaf bi özelliğim var. Herkesin yerine defalarca kendime kızdığımdan olsa gerek. O yüzden kimseye kıyamıyorum. Ama hep o sevdiklerimiz kıyıyor bize. Aman bana ne. Ben takarım kulaklığı uzaklaşırım şu dünyadan bir kaç saatliğine bile olsa. Artık yeter. Milletin derdini kendime dert edip üzülüyorum. Ya bırak Selin sana mı kaldı milletin derdi. Bir gün bir şey olsa senin için sadece ailen üzülecek. Hiç takma moralini bozan insanları!
Hayat sen ve kalbindeki ile güzel zaten. Fazlasına gerek yok. Allah da yanımdaysa başkalarına gerek yok.:)

---> Mor dünyam

Merhaba günlük ben geldim. Hoş mu geldim ki? :) Bir kaç gündür iyiydim. Gülücükler saçtım etrafa. Yanımda olan dostlarım sağ olsun.
Denemeye gittim bugün. Genel anlamda iyiydi. Yarın kitapçığımı alıp kontrol ederim. Umarım iyidir. Değilse moralim bozuluyor. :)
Iki gündür hava bir garip. O da ne yaptığını bilmiyor. Mesela bugün ilçe de ıslandım buraya geldim güneşten yandım eve gelene kadar. Hava bile bir öyle bir böyle insanlar mı aynı kalacak sanki. Aman gene saçmaladım. Çok konuşmayayım normal, gündelik şeyler oluyor. Şu sıralar karışık durumlar var gibi arkadaşlar arasında. Umarım bana bulaşmaz. Çünkü ben kimseyle kötü olmayı istemem. Tüm kalbimle söylüyorum bunu günlük. Hadi görüşürüz. :)
Bu arada Ecem aklımdasın. Sen hep mutlu olur mu. Gülmek yakışıyor sana hüzünler değil.
Okuyan okumayan herkes iyi olsun. Buhranlı haller insanı yoruyor. Herkes mutlu olsun. :)

---> Mor dünyam

Her şeyin üst üste geldiğini düşündüğü anlar vardır insanın. Öyle de olur aslında. Gülmek istersin yaşadıkların hop bi dur gülünecek ne var der adeta. Öyle bir haldeyim. Diyorum hep yazma şuraya karamsar şeyler diye de olmuyor. Güçlüyüm güçlü de olacağım. Annem için. Onun hastalanmaması için. Bugün iyi ki senin gibi bir kızım var dedi. Bütün sağlığımı alıp ona vermek istedim. O yeter ki iyi olsun diye. Hastalık zor, hastalık şüphesi ile yaşamak daha da zor. Ne yapacağını bilemiyorsun işte. Ve varlığım annemi mutlu ettiği için güçlü duracağım. Onun için. O iyi olsun diye.
Daha yaşanacak çok güzel şeyler var. Emre'min dediği gibi "Tutunuyorum uçurum kenarına senin için annem için annem için." o misal annem için güçlüyüm ben günlük. :)

---> Mor dünyam

Bilmem ki neyim şu günlerde. Iyi miyim kötü mü, yanımda birileri var mı yoksa tamamen yalnız mıyım, hiçbir şey bilmiyorum şu anda. Beynimi kemiren düşünceler var ne olacak ne bitecek diye. Bunlar beni üzmüyor ama aklımı fazlasıyla meşgul ediyor. Insanı kendinden en iyi kimse anlamıyormuş bunu bir kez daha anladım bugün. Yanımda dediğin insanlar bir bakıyormuşsun yoklarmış. Sağlık olsun demek mi gerekiyor tam emin değilim. Sadece şunu biliyorum insanların bazıları aşırı bencil. Ya da şunu biliyorum ben kendimi değil başkalarını aşırı düşünüyorum. Onlar için yaptığım fedakarlıklar sorun belki de. Kafaya takmamak gerek ama insan hiç yoktan içten bir teşekkür ederimi duymak istiyor hayatında. Ya iyi arkadaş oldun sağ ol denilmesini istiyor. Bu kadar bencil olunmamalı bence. Allah katında da günah kalp kırmak. Bile bile kalp mi kırılırmış. Neyse ben Allah'a havale ettim kalp kıranları. Ben bana değer verenlerle mutluyum :) onlar iyi ki var.

---> Mor dünyam

Bilmem ki neyim şu günlerde. Iyi miyim kötü mü, yanımda birileri var mı yoksa tamamen yalnız mıyım, hiçbir şey bilmiyorum şu anda. Beynimi kemiren düşünceler var ne olacak ne bitecek diye. Bunlar beni üzmüyor ama aklımı fazlasıyla meşgul ediyor. Insanı kendinden en iyi kimse anlamıyormuş bunu bir kez daha anladım bugün. Yanımda dediğin insanlar bir bakıyormuşsun yoklarmış. Sağlık olsun demek mi gerekiyor tam emin değilim. Sadece şunu biliyorum insanların bazıları aşırı bencil. Ya da şunu biliyorum ben kendimi değil başkalarını aşırı düşünüyorum. Onlar için yaptığım fedakarlıklar sorun belki de. Kafaya takmamak gerek ama insan hiç yoktan içten bir teşekkür ederimi duymak istiyor hayatında. Ya iyi arkadaş oldun sağ ol denilmesini istiyor. Bu kadar bencil olunmamalı bence. Allah katında da günah kalp kırmak. Bile bile kalp mi kırılırmış. Neyse ben Allah'a havale ettim kalp kıranları. Ben bana değer verenlerle mutluyum :) onlar iyi ki var.

:) Sen=Ben

Değişen pek bişey yok şu yazdıklarını okuyunca. Benimaynı önceki halim. Ankara Polatlı'dayım ben okul beytepede ama Polatlı küçük bi o kadar hoş biryer. Birde ev arkadaşım var köpek Golden, ismi Eylül.. Herşeyi unuttum. Kardeş gibi görünen arkadaşlarımı, arkadaş gibi görünen insanları, insan gibi görünen düşmanlarımı : )

Evde Balık, Muhabbet Kuşu ve Köpeğim var. Dilersenbitanesini sanaverebilirim.

Güzel vakit geçer. Yada sen evcil bir hayvan almayı dene. Eylül 2 aysonra doğuracak sanırım ( valla benden değil! ). Yavrusunuda verebilirimbak. Kendini bu tarz şeylerle farklı tarzlara yönel.Bak sahiden iyi gelecek. Gelmezse söz 2 haftalık temizliğini ben yapcamevde.

Umarım Atlatırsın bugünleri.

---> Mor dünyam

WнιтєRσσт;4432126' Alıntı:
:) Sen=Ben

Değişen pek bişey yok şu yazdıklarını okuyunca. Benimaynı önceki halim. Ankara Polatlı'dayım ben okul beytepede ama Polatlı küçük bi o kadar hoş biryer. Birde ev arkadaşım var köpek Golden, ismi Eylül.. Herşeyi unuttum. Kardeş gibi görünen arkadaşlarımı, arkadaş gibi görünen insanları, insan gibi görünen düşmanlarımı : )

Evde Balık, Muhabbet Kuşu ve Köpeğim var. Dilersenbitanesini sanaverebilirim.

Güzel vakit geçer. Yada sen evcil bir hayvan almayı dene. Eylül 2 aysonra doğuracak sanırım ( valla benden değil! ). Yavrusunuda verebilirimbak. Kendini bu tarz şeylerle farklı tarzlara yönel.Bak sahiden iyi gelecek. Gelmezse söz 2 haftalık temizliğini ben yapcamevde.

Umarım Atlatırsın bugünleri.

Atlatacağıma eminim. Yazdıkların için çok teşekkür ederim sabah sabah beni güldürdün ya Allah da seni güldürsün her zaman. :) Aynı şeyleri yaşamış insanlar anlar zaten birbirlerini. Bahçeli bir evimiz var ve bahçedeki tüm kedi köpekler benim zaten. Çok bencilim sanırım. :) Özel olarak beslediğim kuşlar var tabii onlarda doğanın bir armağanı bana.
Yazdıkların için cidden teşekkür ederim. :)

---> Mor dünyam

Atlatacağıma eminim. Yazdıkların için çok teşekkür ederim sabah sabah beni güldürdün ya Allah da seni güldürsün her zaman. :) Aynı şeyleri yaşamış insanlar anlar zaten birbirlerini. Bahçeli bir evimiz var ve bahçedeki tüm kedi köpekler benim zaten. Çok bencilim sanırım. :) Özel olarak beslediğim kuşlar var tabii onlarda doğanın bir armağanı bana.
Yazdıkların için cidden teşekkür ederim. :)

Ne güzel ya Golden cinsini öneririm gerçekten çok hoşve duygusal canlılar. Bu zamana kadar hiç insan ıssırmışgolden yok mesela : )

ne demek her zaman sen yaz buralardabiyerde olurum ben herzaman..

Bakarsın Ankarada çıkarımkarşına durumkontrol içinxD

Hep mutlu olman dileklerim ile..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri