Mor dünyam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Mor dünyam

[MENTION=27617]LocKe[/MENTION] üniversite sınavı ablacım.
[MENTION=156189]ozgur20[/MENTION] stres eşittir ben demek. Ama umarım yapmam sağ olasın. :)

---> Mor dünyam

[MENTION=158527]Puurple[/MENTION] ,Canim sen yeterki sana düsen görevlerini sag saglim yap,kir ,dök ,gec ortaligi bir disi aslan gibi :)ve güzel haberlerle geri gel güzel forumumuza bizlerin arasina :) sana sonsuz güveniyorum basaracaksin alim Allah,ve unutma basaracagim diyip girmelisin sinavlara :) teredüttde kalma sakin.Seni cok Seviyorum..

bu sans öpücügün :)
best-friends-fun-heart-kiss-laugh-Favim.com-242809.jpg

kosabildigin kadar kos :)
news_53170.jpg

:) bir bakmissin ulasmissin zirveye
kepler-havaya-3692858_o.jpg

---> Mor dünyam

[MENTION=154775]AliceWonder[/MENTION] mutluluk kaynağımsın canım dostum. Yerin ben de çok ayrı. Inşallah güzel şeyler de olur hayatımda hep kötü gitmez inşallah artık. Hep beni üzen durumlar olmaz inşallah. Çok seviyorum seni. Iyi ki varsın. Kendine iyi bak canım benim.

---> Mor dünyam

Geri sayım başlasın artık ve veda vakti de gelsin.
Ne demiştim geri sayım başladı. Yoğun tempoya devam etmem gerekiyor son zamanlara kadar. O yüzden böyle olması gerekli.
Şiir yazmaya başladım uzun uzun zamanlar sonra. Yazı zaten yazıyorum yazmadığım gün olmayacak benim ama şiir yazmayı özlemişim ne yalan söyleyeyim. Beni seven sevmeyen (ki sevmeyenler çoktur kimse tanımıyor çünkü neyse) hepiniz kendinize iyi bakın.
[MENTION=154775]AliceWonder[/MENTION] [MENTION=156189]ozgur20[/MENTION] [MENTION=144991]Thundeers[/MENTION] çok seviliyorsunuz. Iyi ki sizin gibi mükemmel insanları tanıdım. Her şey gönlünüzce olsun. Çook ama cook mutlu olun. Sizi çok seviyorum.

Çok duygulandırdın benı oraya yaptıgın bi etiket değil cok buyuk anlam teşekkür ederim ve gittiğin gibi saglıcaklar gel biz seni bekliyor olcaz :cy(19):

---> Mor dünyam

[MENTION=154775]AliceWonder[/MENTION] mutluluk kaynağımsın canım dostum. Yerin ben de çok ayrı. Inşallah güzel şeyler de olur hayatımda hep kötü gitmez inşallah artık. Hep beni üzen durumlar olmaz inşallah. Çok seviyorum seni. Iyi ki varsın. Kendine iyi bak canım benim.

Sende cok iyi bak kendine..Iyiki varsin sirdasim :eda:

---> Mor dünyam

[MENTION=144991]Thundeers[/MENTION] içimden gelerek yazdım canım. Sen de sağlıcakla kal. Seviliyorsun. :)

[MENTION=154775]AliceWonder[/MENTION] sen de iyi ki varsın canım.

Umarım kimseyi üzmemişimdir. Ne yapayım kalp paramparça olunca insan bazen bencil olabiliyor. Inşallah konuştuğum herkese bir parça bile olsa mutluluk verdiysem cidden çok mutlu olurum.
Hoşça kalın...

---> Mor dünyam

Bazen diyorum şu foruma hiç gelmeseydim. Bu kadar güzel arkadaşlıklar kurmasaydım. Beni anlayan insanlarla karşılaşmasaydım. Bünye alışık değil ki bana değer verenlere. En son değer veren gittikten sonra ya da gitmek zorunda kaldıktan sonra yapayalnız kalışım, sonra beni anlayan insanlarla toparlanışım hepsi geride kalıyor sanırım. Çoğu kişi tanımadı beni. Kalsam tanırlardı belki. Ama neyse. Ben bana değerli insanları burada kazandım. Onlar için başkaları önemli olsa da benim için önemli insanlar var burada. Ne diyeyim. Bir gün gerçekten gülerim ben buna inanıyorum.
Mutluluğun hayatınızdan hiç gitmemesi dileği ile...

---> Mor dünyam

[MENTION=158527]Puurple[/MENTION] Canım... Sınavların bitti artık inşallah bu sene güzel bir üniversitede istediğin mutlu olacağın bir bölümde okuyacaksın artık en büyük hayaline kavuşacaksın çok mutlu olacaksın hayatta hiç bir şeyle kimseyle olmadığın kadar mutlu olacaksın biliyorum çünkü üniversite senin en büyük hayalin ve artık bu hayaline kavuşuyosun ne deyim inşallah çok mutlu ol etrafında sana kötülük edecek kimseler olmasın kimseler üzemesin seni hep güçlü ve ayakta ol destek olacak birini ararsan ben burdayım kendine çok iyi bak sakın kimsenin hiç bir şeyin seni üzmesine izin verme seviliyosun :)

---> Mor dünyam

[MENTION=158527]Puurple[/MENTION] Canım... Sınavların bitti artık inşallah bu sene güzel bir üniversitede istediğin mutlu olacağın bir bölümde okuyacaksın artık en büyük hayaline kavuşacaksın çok mutlu olacaksın hayatta hiç bir şeyle kimseyle olmadığın kadar mutlu olacaksın biliyorum çünkü üniversite senin en büyük hayalin ve artık bu hayaline kavuşuyosun ne deyim inşallah çok mutlu ol etrafında sana kötülük edecek kimseler olmasın kimseler üzemesin seni hep güçlü ve ayakta ol destek olacak birini ararsan ben burdayım kendine çok iyi bak sakın kimsenin hiç bir şeyin seni üzmesine izin verme seviliyosun :)

Teşekkürler kuzum. :)

---> Mor dünyam

Artık belli etmiyorum duygularımı. Üzgünsem mutsuzsam çevremdekilerin umurunda olmamaktan başka bir şey olmuyor. İyi gelmiyorum sanırım kimseye. Çok mu önemli. Hayır. Ben küllerimden yeniden doğdum çocuk. Acılarıma saplanıp hayatı cehennem etmedim kimseye. Kendime ettim o cehennemi evet. Ama her yağmurdan sonra gökkuşağı doğdu benim hayatıma. Bilmem anlatabiliyor muyum! Ben kimseye acı çektirmek için girmedim insanların hayatına.
Herkesle iyi olmak isteyen bir yapım var ama olmuyor. Herkesle iyi olunmuyor. Aman ne demişler az insan çok huzur. :) Ya da benim için hiç insan sonsuz mutluluk :p Şaka şaka Özgür ve Ecem sayesinde iyiyim. İyi ki var onlar. Ah bir de Özgür'ü mutsuz edenler etmese... Neyse kuzum. Mutluluk çalacaktır kapımızı. Kaybetmeyelim inancı. :) Önemlisiniz benim için.

---> Mor dünyam

Artık belli etmiyorum duygularımı. Üzgünsem mutsuzsam çevremdekilerin umurunda olmamaktan başka bir şey olmuyor. İyi gelmiyorum sanırım kimseye. Çok mu önemli. Hayır. Ben küllerimden yeniden doğdum çocuk. Acılarıma saplanıp hayatı cehennem etmedim kimseye. Kendime ettim o cehennemi evet. Ama her yağmurdan sonra gökkuşağı doğdu benim hayatıma. Bilmem anlatabiliyor muyum! Ben kimseye acı çektirmek için girmedim insanların hayatına.
Herkesle iyi olmak isteyen bir yapım var ama olmuyor. Herkesle iyi olunmuyor. Aman ne demişler az insan çok huzur. :) Ya da benim için hiç insan sonsuz mutluluk :p Şaka şaka Özgür ve Ecem sayesinde iyiyim. İyi ki var onlar. Ah bir de Özgür'ü mutsuz edenler etmese... Neyse kuzum. Mutluluk çalacaktır kapımızı. Kaybetmeyelim inancı. :) Önemlisiniz benim için.

Sende iyi ki varsın. :) ayrıca çok seviliyorsun

---> Mor dünyam

Sende önemlisin ve iyi ki varsın :) Ayrıca çok seviliyorsun

---> Mor dünyam

Sıkıntı stres yine başladı mı ne! Ama yok yok eskisi gibi değil artık. Kabullendim bazı şeyleri sadece biraz endişeliyim. İnşallah bu endişem de geçecek.

Ne mi oluyor hayatımda. Telefonla konuşma rekorları kırıyorum şu günlerde. :D
Arayıp soran ne yaptın diye meraklanan insanlar... Ne de çok sevenim varmış kurban olurum onlara :D :eda: Canım onlar benim. Çok sağ olsunlar. İyi ki hayatımda olup yüzümü güldürüyorlar.

Her şey güzel olacak olmalı. Bunu deyince şarkı geldi aklıma. :D Şarkı benden O'na gitsin madem. :)

---> Mor dünyam

Neye elimi atsam batıyor. Her şey ters gidiyor şu sıralar hayatımda. Bir uğursuzluktur almış başını gidiyor. Bir yerde bir şeyler benim mutlu olmamam için uğraşıyor adeta. Sıkıldım bu durumdan. Bunaldım hatta. Çok şey istemiyorum. Hiçbir şey iyi gitmiyor hayatımda!

---> Mor dünyam

[MENTION=154775]AliceWonder[/MENTION] nasıl da bilir sevdiğim şarkıları. :) Canım benim seviliyorsun, iyi ki hayatımdasın. :)

---> Mor dünyam

Bindik bir alamete gidiyoruz kıyamete misali. Hayırlısını dile dile bir hal oldum Allah affetsin. Fazlasıyla yoruldum artık. Hayallerime yenilmekten. Hiçbir insan benim kadar şansız olamaz. Vallaha yemin ediyorum bir insanın üstüne gelmez bunca olay. Gene de iyi dayanıyorum iyi sabrediyorum kaybetmeye. Hayallerim suya düşe düşe yüzücü oldular. Olimpiyatlarda benim hayallerimi yüzücü olarak yarıştırabilirler! :) Ümitsiz vaka olacağım yakında. :)
Yok arkadaş yok. Az insan çok huzur cidden. Müzik, kitap, kahve, sevdiğim yetiyor da bir de hayallerim gerçek olsa. Hayır iki üç yıllık hayallerde değil bunlar. Tam on beş yıllık hayal bu. Ol artık Allahın gıcığı hayalim:) Sana sesleniyorum ben sana gelemiyorum sen bana gel uyuz şey. :) Şu mübarek günlerde milyonlarca kez diliyorum,dua ediyorum. Lütfen. Lütfen. Lütfen. :)

---> Mor dünyam

Üzülüyorum. Olanlara. Ölenlere. Geri gelmeyeceklere.
Canım yanıyor. Hangi acı anlatır bir annenin evlat acısını. Anne değilim. Ama düşününce daralıyorum boğuluyorum. Bir adamı seviyorsun,evlenmek istiyorsun. Evleniyorsun çocuğun oluyor. Pamuklara sarıyorsun evladını barına basarak. Sonra yine başka bir insan evladı gelip onun sonu oluyor. Yazık. Dayanılmaz bir şey. Tarifi yok.

Ben iki arkadaşımı küçücük yaşta kaybettim. Kuzenimin arkadaşı da öyle 19 unda girmişti toprağa. Okuduklarım gördüklerim canımı yaktı. 19 yaş 20 yaş yakışmıyor kara toprağa. :( Ne bu öfke! Ölüm acısının yaşamayan bilemez diye bir şey yok. Bugün insan olan herkesin canı yanmalı. Bu olayların son olması için!!

İnsanca yaşamak gerek aslında.

Ve sen kardeşim. Çok sevdiğin Ata'na kavuştun. Selam söyle bizlerden Atam'a
Onun gençlerinin var olduğunu tükenmeyeceğini söyle. Seni hiç tanımadım kardeşim. Ama kardeşi diyorum insanım çünkü ben. Her şekilde etkilenirdim de 19 yaşında gençliğinin baharında olman... Benim canımı yakan da buydu.

Nurlar içinde yat kardeşim. Sen hepimizi kardeşisin Ali...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri