![]() |
![]() |
Geri sayım başlasın artık ve veda vakti de gelsin.
Ne demiştim geri sayım başladı. Yoğun tempoya devam etmem gerekiyor son zamanlara kadar. O yüzden böyle olması gerekli.
Şiir yazmaya başladım uzun uzun zamanlar sonra. Yazı zaten yazıyorum yazmadığım gün olmayacak benim ama şiir yazmayı özlemişim ne yalan söyleyeyim. Beni seven sevmeyen (ki sevmeyenler çoktur kimse tanımıyor çünkü neyse) hepiniz kendinize iyi bakın.
[MENTION=154775]AliceWonder[/MENTION] [MENTION=156189]ozgur20[/MENTION] [MENTION=144991]Thundeers[/MENTION] çok seviliyorsunuz. Iyi ki sizin gibi mükemmel insanları tanıdım. Her şey gönlünüzce olsun. Çook ama cook mutlu olun. Sizi çok seviyorum.
[MENTION=154775]AliceWonder[/MENTION] mutluluk kaynağımsın canım dostum. Yerin ben de çok ayrı. Inşallah güzel şeyler de olur hayatımda hep kötü gitmez inşallah artık. Hep beni üzen durumlar olmaz inşallah. Çok seviyorum seni. Iyi ki varsın. Kendine iyi bak canım benim.
[MENTION=158527]Puurple[/MENTION] Canım... Sınavların bitti artık inşallah bu sene güzel bir üniversitede istediğin mutlu olacağın bir bölümde okuyacaksın artık en büyük hayaline kavuşacaksın çok mutlu olacaksın hayatta hiç bir şeyle kimseyle olmadığın kadar mutlu olacaksın biliyorum çünkü üniversite senin en büyük hayalin ve artık bu hayaline kavuşuyosun ne deyim inşallah çok mutlu ol etrafında sana kötülük edecek kimseler olmasın kimseler üzemesin seni hep güçlü ve ayakta ol destek olacak birini ararsan ben burdayım kendine çok iyi bak sakın kimsenin hiç bir şeyin seni üzmesine izin verme seviliyosun![]()
Artık belli etmiyorum duygularımı. Üzgünsem mutsuzsam çevremdekilerin umurunda olmamaktan başka bir şey olmuyor. İyi gelmiyorum sanırım kimseye. Çok mu önemli. Hayır. Ben küllerimden yeniden doğdum çocuk. Acılarıma saplanıp hayatı cehennem etmedim kimseye. Kendime ettim o cehennemi evet. Ama her yağmurdan sonra gökkuşağı doğdu benim hayatıma. Bilmem anlatabiliyor muyum! Ben kimseye acı çektirmek için girmedim insanların hayatına.
Herkesle iyi olmak isteyen bir yapım var ama olmuyor. Herkesle iyi olunmuyor. Aman ne demişler az insan çok huzur.Ya da benim için hiç insan sonsuz mutluluk
Şaka şaka Özgür ve Ecem sayesinde iyiyim. İyi ki var onlar. Ah bir de Özgür'ü mutsuz edenler etmese... Neyse kuzum. Mutluluk çalacaktır kapımızı. Kaybetmeyelim inancı.
Önemlisiniz benim için.
Artık belli etmiyorum duygularımı. Üzgünsem mutsuzsam çevremdekilerin umurunda olmamaktan başka bir şey olmuyor. İyi gelmiyorum sanırım kimseye. Çok mu önemli. Hayır. Ben küllerimden yeniden doğdum çocuk. Acılarıma saplanıp hayatı cehennem etmedim kimseye. Kendime ettim o cehennemi evet. Ama her yağmurdan sonra gökkuşağı doğdu benim hayatıma. Bilmem anlatabiliyor muyum! Ben kimseye acı çektirmek için girmedim insanların hayatına.
Herkesle iyi olmak isteyen bir yapım var ama olmuyor. Herkesle iyi olunmuyor. Aman ne demişler az insan çok huzur.Ya da benim için hiç insan sonsuz mutluluk
Şaka şaka Özgür ve Ecem sayesinde iyiyim. İyi ki var onlar. Ah bir de Özgür'ü mutsuz edenler etmese... Neyse kuzum. Mutluluk çalacaktır kapımızı. Kaybetmeyelim inancı.
Önemlisiniz benim için.
yanındayım her zaman![]()
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.