LaZZkopateLLa
Bayan Üye
[MENTION=150695]'hayaL[/MENTION] ablammmm yeşilim geldim geldimm bak hayal ablamın içine doğmuş bir kaç saatlik işim uzadı iki güne ondan merakta bıraktım.
Meşeli dağlar meşeli
Bursa yöresinden efendim...
tatile gitmiştim) teşekkür ederimForumdan mı gidiyorsun yoksa sadece tatile mi karar veremedim ama xD
Allah'a Emanet Ol
Kendine iyi bak
seninde geçmiş kandilin mubarek olsun ) çok pis küsüm tabiki gönlümü alırsan belkim barışırım düşünmem lazım hıhh))Sen çook pis küsersen ben de çok pis barışırım...
Berat kandiliymiş, kutlayımda küslük derecemiz artmasın hem bir zeytin dalı uzatmış olurum dedim xD
Kandili mübârek ola
duâları kabul göre
yâ rab şu Melek kulun
tez meclisimize döneee...
Bak mâni dahi yazdım sana, kadrimi kıymetimi bil. Çüüüz.
bende özledim canım gitmişsiniz görüşemedik :19:[MENTION=150695]'hayaL[/MENTION] Melekkkk Ablaaa Özlendin
bende sizi özledim canım, tatile cıkmıştım biliyordu cok kişi...dönecegim elbet) burasını ve sizi bırakırmıyım hiç ) bende seni çk seviyorumm :50::106:Ablam gerçekten özlendin ,ortada bırakmışsın kendini gelcem dememişsin gelmicem de dememişsin ama şunu biliyorum ki en ufacık bir fırsatında ilk işin DF ye girmek olcak xD Eger girerde günlüğüne bakarsan benden de bir yazı bulmanı ve seni özlediğimi bilmeni istedim :R
Seni çok seviyorum:Ü
sende Canım ))özlendin ablacım
Helal Olsun Ablacım .
hos geldin özlemstk
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.