hayaL'ce (günLük)

---> hayaL'ce (günLük)

[FONT=&quot]seni bulmakdan önce aramak isterim [/FONT]
[FONT=&quot] seni sevmekten önce anlamak isterim [/FONT]
[FONT=&quot] seni bir yaşam boyu bitirmek değil de, [/FONT]
[FONT=&quot] sana hep hep yeniden başlamak isterim[/FONT]

[FONT=&quot]ÖZDEMİR ASAF[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]​

---> hayaL'ce (günLük)

[FONT=&quot]seni bulmakdan önce aramak isterim [/FONT]
[FONT=&quot] seni sevmekten önce anlamak isterim [/FONT]
[FONT=&quot] seni bir yaşam boyu bitirmek değil de, [/FONT]
[FONT=&quot] sana hep hep yeniden başlamak isterim[/FONT]

[FONT=&quot]ÖZDEMİR ASAF[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]​

Teşekkür ederim güzel dörtlügünüz için

---> hayaL'ce (günLük)

[FONT=&quot]Gülüş bir yanaşımdır bir öbür kişiye; [/FONT]
[FONT=&quot] Birden iki kişiyi döndürür bir kişiye.. [/FONT]
[FONT=&quot] Anılarından kale yapıp sığınsa bile, [/FONT]
[FONT=&quot] Yetmez yalnız başına bir ömür bir kişiye.[/FONT]
[FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]ÖZDEMİR ASAF[/FONT]

---> hayaL'ce (günLük)

Oh2qj.png
Küçükken ne çok severdim Pikachu'yu yaa :3cy0m: Sen de izlermiydin Pokemon :Ç Neyse sohbete çevirirsin şimdi sen ben gidiyom. :5p27y:

---> hayaL'ce (günLük)

Oh2qj.png
Küçükken ne çok severdim Pikachu'yu yaa :3cy0m: Sen de izlermiydin Pokemon :Ç Neyse sohbete çevirirsin şimdi sen ben gidiyom. :5p27y:

Tabi izliyodum erkek cizgi filmi mi o sadece hele pikacuya bayılıyodum xD şirinleride cok severdim ben sohbete cevirmem ben asla yapmam öyle bişey :ki::dusistan:

---> hayaL'ce (günLük)

3 sayfa gittim gunluk namina bir sey bulamadim
Lutfen bize anlatiniz bir gun neler yapar melek abla

---> hayaL'ce (günLük)

Ozlemin gelip gecici oldugunu bilerek ozluyorsun ablam. Gelmeyecegini bilerek ozlem duymaktir asil beter olan. Sayili gun gecer. Yaz tabii bugun ne yemek yapacagini merak ediyorum ben mesela xD

---> hayaL'ce (günLük)

[MENTION=7429]Bugra[/MENTION] ))

)İstek üzerine sana bir günümü anlatmaya karar verdim sevgili Günlük...Öncelikle azcık sinirliyim bugun, saga sola sataşırsam kimse kusura bakmasın..herkes sabahtan başlar anlatmaya ben geceden başlıyorum) saat 12 gibi yattım sanırım ( unuttum ) neyse uyumuşum hemen, hemen hemen her saat başı olmak üzere uyanıp tekrar uyudum sabah 7 de uyandım balkon kapısını açtım, çamaşırlara baktım kurumamış toplamadım) su içtim yattım, 8 de yine uyandım biraz serin gibi geldi hava, camı kapattım yine yattım saat 9 da tekrar uyandım artık kalkmalıyım diye düşünüyorken gözlerim kapanmış yine) sonra omuzumda minik bir el hissetim beni dürten) cocuklar uyanmış, beni kaldırdılar uyandık kahvaltı falan derken saat 11 civarı oldu...ev işlerini halettikten sonra saat 13 13,30 oldu, kalan diger işlerimi bitirdikten sonra hazırlandım dışarıya cıkmam lazımdı , dışarıdaki işlerimi bitirip döndüm , annem geldi, annemle biraz oturup konuştuk tabi bu arada bazen foruma bakıp ceee yapıp gittim ) sonra annem gitti cocuklar uyandı yemek yediler, akşam yemegi yaptım yemek pişerken kardeşimi aradım konuştuk, yemek pişti yedik...Annemi aradım evdeydi, anneme gittik...10 dakika sonra telefon geldi teyzem telefon etti eskişehirdeki dayımın geldigini haber verdi annem gidelim mi dedi kalktık teyzeme gittik..Dayım ve yengem gelmiş bugun dügün varmış onun için gelmişler..Dayımın kızı ögretmen cıktı bu yıl kars sarıkamışa cıktı tayini oradan bir arkadaşının ablası evleniyormuş, dügüne gelmişler...konuştuk biraz, uzakta oldugu için üzülüyorlar haliyle...Teyzem cekirdek getirdi ( hayatının hatasını yaptı xD ) tabiki teyzemin oglu ve bizimkiler heryeri cekirdek yaptılar tabakları ters cevirdiler artık başa cıkamayınca teyzem yerdeki çekirdeki yemeye başladı) kabuklarla cekirdekleri karıştırdılar teyzem tabi vazgecmedi kabukların arasından ayırarak cekirdek yemeye devam etti...Cok sever cekirdegi sagolsun ) Dayımın cocukları biri 27 yaşında biri 26 yaşında oldugu için uzun zamandır sessizlige alışkınlar...biz öylemiyiz halbuki, gürültüye bagışıklık kazandıgımız için cocukların sesi bizi etkilemiyor ama dayıma bi ara baktım başını tutuyor xD agrıyor belli ki ama çaktırmıyor adam...cocukların sesi yükseldikce evdeki bayanların, ( annem, teyzem, yengem , ben ) sesi yükseliyor, birbirimize sesimizi duyurabilmek için mecburuz ) bizim ses yüksldikce dayım televizyonun sesini açıyor ) neyseki bize 11 e kadar sabrettiler , kalktık eve geldik...o kadar şamatadan sonra yatakla bulışan herkes sızdı kaldı tabi...Bizde biraz televizyon izledik, sonra bir film varmış ben başka birşey izlemek istedim eşim o filmi izlemek istedi derken evde ufak çaplı bir film krizi ortaya cıktı , odadan kovuldum xD sen git forumuna konu aç dedi ,bak gidiyorum dedim, gidersem dönmem dedim bana el salladı hıhh aldım cekirdegimi geldim) sanırım biraz takıldım foruma sonra nerde nasıl uyudugumu hatırlamıyorum...işte böyle gece kaç kez uyandıgımı yazmıştım zaten...merak edenler için aaşagı yukarı bir günüm böyle geçiyor ama çok çıldırık ve hiçbişey yapmadan gecen günlerimde yok degil, ara ara yazarım yeterki siz isteyin ) Herkesi seviyorum..sizde sevin beni :uzgunkiz::uzgunkiz:

Allaha emanet olun :eda::eda:

---> hayaL'ce (günLük)

Esinize,coculara,dayiya,yengeye,dayi kizina,dayi kizinin arkadasina,teyzeye,teyze cocuklarina ve en onemlisi kardese selam olsun. Akraba guzel sey xD. sana da bol bol kolay gelsin melek abla en guzeli de anne olmak sanirim. Maalesef tadamayacagim o duyguyu xD

---> hayaL'ce (günLük)

Esinize,coculara,dayiya,yengeye,dayi kizina,dayi kizinin arkadasina,teyzeye,teyze cocuklarina ve en onemlisi kardese selam olsun. Akraba guzel sey xD. sana da bol bol kolay gelsin melek abla en guzeli de anne olmak sanirim. Maalesef tadamayacagim o duyguyu xD

) Sagolasın canım evet dün öyle bir akraba şenligi yaşandı ama bu daha bir kısmı..sen bide eşimin tarafını gör) bizimkiler dagınık biraz, biri eskişehir biri bilecikde dayıların...dayı kızının biri fethiyede, biri kars biri orda biri burda..büyük teyzenin bi kızı ankarada, biri ingilterede birisi okuyor halen her yıl başka bir şehirde yurtdışında) bi türlü toplanamıyoruz..ama eşimin tarafı hep burda onlar daha delidir xD ve kalabalıklar...toplandıgımız zaman hangisi konuşuyor çözemiorum hepsinin agzı kıpırdıyor ama takip etmekte zorlanıyorum xD...hepsinin sana selamı var :p yani olurdu mutlaka) teşekkür ederim bu koşturmacayla dinleniyorum ben yoksa hasta olurum ) anne olmak için bilmiyorum tıp ilerledi mi bu konuda yapılacak bişeyler varmı xD ögrenirsem eger hemen bildiricem sana söz )

şaka bi tarafa evet güzel bişey Allah tatmak isteyen herkese tattırsın o duyguyu inşallah..ama annelik ne kadar güzelse , babalıkda bi o kadar güzel)

---> hayaL'ce (günLük)

Kalabalik aile candir. Bizim ailede cok daginik sehirlerde herkes isinde gucunde. Arkadas cevresi bir yere kadar yetiyor canindan kanindan birini gormek istiyor insan bazen. Diyecegim su ki kiymet bilin dagilan ev olsun dokulen cekirdek xD Baba olmayi kismet etsin allah bize de amin

---> hayaL'ce (günLük)

5dYjR.gif

Bir çiçeği halkeden, bir bahçeyi de halkeder.
Bir bahçeyi halkeden, bir baharı da halkeder.
Bir baharı halkeden, elbet cenneti de halkeder.

*

:dusistan:

---> hayaL'ce (günLük)

Bugun yine aşka geldim,Dursun Ali abimi dinlerken hep böyle oluyor zaten...Günlük gibi olsun diyorlar ama ben pek günlük tarzı yazmayı sevmiyorum...işte her gun birbirine benziyor çok kötü bişey olmadıgı sürece ben hep iyiyim güzelim..ah bide gülüm gelse tam olacak bayramda geliyor ya onsuz geçirecegimiz son bayram olacak inşallah...ufak bir yalan söylemiştik önceki telefon konuşmamızda gülerek söylüyordu bana yalan söylemişsiniz diye) yalan kötüdür evet ama bazen beyaz yalanlar söylemek lazım sanki, hem onlar yalandan sayılmaz ki...insan sevdikleri için bazen yalanda söylüyor herşeyi yapıyor yeri geldigi zaman...Yarın göz doktoruna gidecegim, randevu alabilseydim kontrolum vardı onada gidecektim ama alamadım o artık kaldı bir daha gitmem zaten hıhh onlar gelsin :p bugunde olagan bir şekilde geçiyor annem geldi bu sabah biraz kaldı sonra gitti evde işleri varmış bayram telaşı malum...benim tembelligim üzerimde eger kalkarsam benimde işlerim var uykumda var sanki, kitapda okumak isitiyorum, camlarıda silsem mi ne yapsam? karar veremedim ) Ben gideyim en iyisi günlügümü okuyanlar sizi seviyorum :eda: valla ya xD Allaha emanet olun )

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri