hayaL'ce (günLük)

---> hayaL'ce (günLük)

Teşekkür ederim ablası

Fakirim diye mi gülüyosun Berat xD benim göynüm zengin hıhh

---> hayaL'ce (günLük)

xD Altın alamıyoz boş gidip boş geliyoruz, oraya çok güldüm ya evet gönüller zengin olsun pasta börekler yeter ayol.

---> hayaL'ce (günLük)

Bende yalan yok )) boş gidiyoruz yiyip içip geliyoruz...ama bizimki kahvaltı, börek falan yok hatta lıght ürünler kullanıyoruz tombik olmayalım diye :p

---> hayaL'ce (günLük)

Layt mı ıyy. Böreksiz toplantı mı olur siz işi bilmiyorsunuz :D Yok gelmem ben öyle güne, teşekkürler yinede çağırdınız için xD

---> hayaL'ce (günLük)

Layt mı ıyy. Böreksiz toplantı mı olur siz işi bilmiyorsunuz :D Yok gelmem ben öyle güne, teşekkürler yinede çağırdınız için xD

Biz farklı insanız kahvaltı günü yapıyoruz, börek devri bitti...sen takip edemiyosun modayı demekki xD gelmezsen kırılırız darılırız parça pinçik oluruz :19:

---> hayaL'ce (günLük)

Adana'da kısır ve börek yapmadın mı, dışlarlar, aleme malamat ederler xD

---> hayaL'ce (günLük)

Adana da unutur kısırı, böregi... kepekli ekmek, tam bugday ekmegi yemeye başlarlar üzülme xD

---> hayaL'ce (günLük)

Çok enerjikim,saat 11 oluyor neredeyse bende hiç yorulma belirtisi yok...hiç yaşımın insanı değilim ne yapıcaz bu işi bilmem ki biraz agırlaşsam mı artık nedir...en azından göstermelik olsun...insanlar öyle sansın )böyle atlayıp zıplamak yakışmıyo artık )) bu arada cok güzel muzikler çalıyo şöyle karşıma gecip iki kıvırmak isteyen varsa buyursun ))
.

---> hayaL'ce (günLük)

Çok enerjikim,saat 11 oluyor neredeyse bende hiç yorulma belirtisi yok...hiç yaşımın insanı değilim ne yapıcaz bu işi bilmem ki biraz agırlaşsam mı artık nedir...en azından göstermelik olsun...insanlar öyle sansın )böyle atlayıp zıplamak yakışmıyo artık )) bu arada cok güzel muzikler çalıyo şöyle karşıma gecip iki kıvırmak isteyen varsa buyursun ))
.

benimde oynayasım var abla ...

bu gece ne yapsak ki bilemedim hahaha

Muhterem hanımefendi, sen insan mısın ? Sana insan diyenin gozü çıksın.

b2zGe.jpg

Saygılar.

---> hayaL'ce (günLük)

Devamı aşikardır. 'Sen bir meleksin melek' denir, kadın güler ve belalı adam içeri dalar xD
Bak, güzel birşey daha söyledim yani )

---> hayaL'ce (günLük)

Devamı aşikardır. 'Sen bir meleksin melek' denir, kadın güler ve belalı adam içeri dalar xD
Bak, güzel birşey daha söyledim yani )

xD tamam ama haklısın ben bir melegim bana bilmedigim birşey söyle hahaha

bende Teşekkür edeyim birkez daha o zaman..haftada bir güzel söz bekliyorum xD

---> hayaL'ce (günLük)

Ben bu insanları anlamıyorum günlük, siz üstlerine titredikçe sizden uzaklaşıyorlar...kime fazlaca deger versen 3 gun bilemedin 5 gün hadi 2 ay sonra karşınızda bir duvar buluyorsunuz...al işte bir örnek vereyim ( ismi lazım değil) tabiri caizse yediginiz içtiginiz ayrı gitmezdi şundan 2 ay öncesine kadar...ama şimdi nerde ? yok..sebep o da yok...insan bir hal hatır sorar hiç olmazsa...yok oldugu gibi kendisine ulaşılacak bütün yolları kapatmış istesenizde siz halini hatrını soramıyorsunuz..bu kadar vefasızlık olur mu insanın en yakınım dedigi de böyle yaparsa digerleri ne yapmaz ki...oLsun kimseye zorla birşey yaptırmam ben...çok sabırlıyımdır silersem de fena silerim..öyle olsun istemiyorum zamanım bol benim beklerim...ben öyle dostuz dedigimde laf olsun diye demiyorum çok kişi gibi...ama dileyen gitsin yol orada...

ha birde bir gün önce canciger olup bir gün sonra buz gibi olan arkadaşlarımız kardeşlerimiz var..yinede seviliyorlar napalım bu da benim kötü huyum olsun...ister sevin ister sevmeyin beni, ben seviyorum varmı itirazı olan ?

sinirlendim bak gene...gidip su içeyim bari hıhh....üstte tarif ettigim insanlara kocaman teşekkür ederim...:106: iyi ki varsınız...iyi ki..

---> hayaL'ce (günLük)

Ben bu insanları anlamıyorum günlük, siz üstlerine titredikçe sizden uzaklaşıyorlar...kime fazlaca deger versen 3 gun bilemedin 5 gün hadi 2 ay sonra karşınızda bir duvar buluyorsunuz...al işte bir örnek vereyim ( ismi lazım değil) tabiri caizse yediginiz içtiginiz ayrı gitmezdi şundan 2 ay öncesine kadar...ama şimdi nerde ? yok..sebep o da yok...insan bir hal hatır sorar hiç olmazsa...yok oldugu gibi kendisine ulaşılacak bütün yolları kapatmış istesenizde siz halini hatrını soramıyorsunuz..bu kadar vefasızlık olur mu insanın en yakınım dedigi de böyle yaparsa digerleri ne yapmaz ki...oLsun kimseye zorla birşey yaptırmam ben...çok sabırlıyımdır silersem de fena silerim..öyle olsun istemiyorum zamanım bol benim beklerim...ben öyle dostuz dedigimde laf olsun diye demiyorum çok kişi gibi...ama dileyen gitsin yol orada...

ha birde bir gün önce canciger olup bir gün sonra buz gibi olan arkadaşlarımız kardeşlerimiz var..yinede seviliyorlar napalım bu da benim kötü huyum olsun...ister sevin ister sevmeyin beni, ben seviyorum varmı itirazı olan ?

sinirlendim bak gene...gidip su içeyim bari hıhh....üstte tarif ettigim insanlara kocaman teşekkür ederim...:106: iyi ki varsınız...iyi ki..

bu konuda benimde sıkıntılarım vardı ablacım. Bu yüzden artık kimseye dostum diyemez oldum... Her ne kadar yakın olursan ol. Sana tekmeyi basıyorlar gene. Yaptığın fedakarlıkların hiçbir değeri kalmıyor.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri