hayaL'ce (günLük)

---> hayaL'ce (günLük)

Bayramlar berekettir, umuttur, özlemdir. Yarınlar niyettir. Kestiğiniz kurban ve dualarınız kabul olsun, sevdikleriniz hep sizinle olsun...

Kurban Bayramınız mübarek olsun...

:105:

---> hayaL'ce (günLük)

Bayramlar berekettir, umuttur, özlemdir. Yarınlar niyettir. Kestiğiniz kurban ve dualarınız kabul olsun, sevdikleriniz hep sizinle olsun...

Kurban Bayramınız mübarek olsun...

:105:

Hayırlı bayramlar canım ) Teşekkür ederim..

öp elimi hıhh :3dth8:

---> hayaL'ce (günLük)

Günlükcüm ben seni çok ihmal etmişim ya 1 ay olmuş geçmiş bile...Ama biliyorsun burası bizim evimiz degil) o yüzden kısıtlı yazabiliyorum sana evdeki günlügüm gibi içimii dökemiyorum...Aslında onada içimi dökmeyeli uzun bir süre oldu artık defterlere degil hafızama yazıyorum çok şeyi...Neyse hayat nasıl gidiyor dersen fena degil hamdolsun..Biraz kendi halimde sessiz sedasız takılıyorum....birilerini özlüyorum sık sık birşeyleri özlüyorum biraz dışarı cıkıp gezesim var yürüyesim var ...Bakalım hepsi neyse de özledigim kişileri görmek istiyorum...o da olur biliyorum hayırlısı...Hadi ben ufaktan gideyim özle beni ) Günlügümü okuyanlar seviliyorsunuz :eda::eda:

---> hayaL'ce (günLük)

Doğum günün kutlu olsun
Mutlu ol senelerce
Sana boncuktan kuş yaptım
Konacak pencerene

:3dgxk:​

Artıkın iyice yaşlanıyorsun ve senin için çok anlamlı hatta elzem olan bir hediye düşündüm.

Gün gelir, bana dua edersin...

ayrac13.png

havayifiekgv5fu0.gif
TaaaaTTaaaaaaMmmmmmmmmmMM
havayifiekgv5fu0.gif

PmFgL.jpg

vs4m7lvorcs.gif

Baston elişi, sedefli hemi... Ne kadar düşünceliyim bir bak... Ta seneler sonrasını bile düşünüyorum. :icon_kusmus:

* * *

---> hayaL'ce (günLük)

[MENTION=54256]Mastor[/MENTION] )) o bastonla döverim seni xD

Teşekkür ederim canım sagolasın ben sana zaten dua ediyorum ki) senin haberin yok bastoında çok güzelmiş bende sana bişey hediye edicem vakti gelince)

Hem yaşlanıyorsun diyorsun ama ben senden genc gösteriyorumdur bi kerem hıhhh )) :p

---> hayaL'ce (günLük)

[MENTION=54256]Mastor[/MENTION] )) o bastonla döverim seni xD

Teşekkür ederim canım sagolasın ben sana zaten dua ediyorum ki) senin haberin yok bastoında çok güzelmiş bende sana bişey hediye edicem vakti gelince)

Hem yaşlanıyorsun diyorsun ama ben senden genc gösteriyorumdur bi kerem hıhhh )) :p

---> hayaL'ce (günLük)

Tamam biliyorum çok mutlu oldun hediyeyi görünce ama 2 defa yazmana gerek yok heyecanlanma xD

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri