hayaL'ce (günLük)

---> hayaL'ce (günLük)

Keyfim yok günlük, Canım sıkıLıyo, Özledim ...Başka Birşey yazmak istemiyorum Görüşmek üzere

---> hayaL'ce (günLük)

Hoşbulduk abla özlenecem tabii xD :106: Ben kendi yemeemi kendim yaparım zaten, sizin iftar sofranızı merak ettim sadece. Çok hamarat olduğunu bildiğim içün neler yapmışındır merak ettim xD

---> hayaL'ce (günLük)

Hoşbulduk abla özlenecem tabii xD :106: Ben kendi yemeemi kendim yaparım zaten, sizin iftar sofranızı merak ettim sadece. Çok hamarat olduğunu bildiğim içün neler yapmışındır merak ettim xD

Sende özle bi zahmet duygusuz hahaha bidaha habersiz kaybolma çekerim kulaklarını

Hem yemek dedigin ne ki gel yaparım ben sana ne istiyosan ya )):106:

---> hayaL'ce (günLük)

Özlemem mi ayıp ediyorsun söylememe ne gerek var hahaha
Tamam bi ulak yollarım Bursa'ya bundan sonra xD
Sağolasın abla sanki yaptın da yemişim kadar oldum şuan xD

---> hayaL'ce (günLük)

Söylemezsen nerden bilecez ) Ulak geliyorsa söyle ona ben markete kadar gidiyorum karşılasın beni xD

---> hayaL'ce (günLük)

Ulak o ulak, çırak değil. Adamın bir karizması var, poşet mi taşıtacan xD

---> hayaL'ce (günLük)

"loo loooo meahsun"...
Baryam geliyo harçlığımı havale ile mi yollayacaksın yoksa Eft mi yapacaksın ? Nasıl istersen öyle yollarsın artık... xD
Kargo ile yollasanda olur.

fa3187cc1d45af6d882e3a2s.jpg

Dilerim ki bu mübârek gece, zor geçen günlerinizi geride bırakarak gelecek günlerde size aydınlık ve mesutluklar getirmesine vesile olur.

Allah size sevdiklerinizle beraber mes'ud ve huzurlu bir şekilde yaşamayı nasib etsin.

Duâlarınız kabul, Kadir Geceniz mübârek olsun...

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri