hayaL'ce (günLük)

---> hayaL'ce (günLük)

fa3187cc1d45af6d882e3a2s.jpg

Dilerim ki bu mübârek gece, zor geçen günlerinizi geride bırakarak gelecek günlerde size aydınlık ve mesutluklar getirmesine vesile olur.

Allah size sevdiklerinizle beraber mes'ud ve huzurlu bir şekilde yaşamayı nasib etsin.

Duâlarınız kabul, Kadir Geceniz mübârek olsun...

Teşekkür ederim Canım benim Seninde Kadir gecen mubarek olsun dualarında bana yer ayır oldu mu :106:

---> hayaL'ce (günLük)

Niye yazmıyorsun, anca geyik yapıyon ha :gamer1_girl:

Hayranlarını merakta koma :653d18c0a2b184a9dc2

---> hayaL'ce (günLük)

Ama Ben kardeşimi gülümü çok özLedim :( günlük...
yürecigim daralıyo...neyse gidiyorum ben, gidip azcık duygulanayım bari

---> hayaL'ce (günLük)

Amin amin) sanada...zor ya

Aminnn :)

Öyle abla, zor. 9a 10kala aradım mesela 15dk sonra ara dedi çıkan asker, saat 10a 25var hala meşgul çalıyo ulaşamıyorum. Yeri geliyo iki gün üç gün görüşmediğimiz oluyo. Bi de bölge tehlikeli, insan şüphe ediyo, iyi düşünemiyo, konuşana kadar rahatlanmıyo. Allah onlara güç, biz bekleyenlere sabır versin. Sağ salim döncekler inşallah aramıza.

---> hayaL'ce (günLük)

Aminnn :)

Öyle abla, zor. 9a 10kala aradım mesela 15dk sonra ara dedi çıkan asker, saat 10a 25var hala meşgul çalıyo ulaşamıyorum. Yeri geliyo iki gün üç gün görüşmediğimiz oluyo. Bi de bölge tehlikeli, insan şüphe ediyo, iyi düşünemiyo, konuşana kadar rahatlanmıyo. Allah onlara güç, biz bekleyenlere sabır versin. Sağ salim döncekler inşallah aramıza.

Benimde aksine telefonum bozuldu, sesim kesiliyor konuşurken yada ulaşılamıyor bana...ev telefonum yok..6 ayda 6 kere konuşamadım, herşey normal 1 dakika önce başkasıyla konuştugumda sorun yok 1 dk sonra kardeşim arıyor telefon kapanıyor deli oluyorum...arayınca da meşgul calıyor evet ulaşmak zor...Allah sag salim dönmelerini nasip etsin ama bazen gercekten insanın içi daralıyor fazla düşünmemek için başka şeylerle oyalanıyorum bende..yoksa tansiyonum cıkıyor...doguda galiba ikisi de

---> hayaL'ce (günLük)

Benimde aksine telefonum bozuldu, sesim kesiliyor konuşurken yada ulaşılamıyor bana...ev telefonum yok..6 ayda 6 kere konuşamadım, herşey normal 1 dakika önce başkasıyla konuştugumda sorun yok 1 dk sonra kardeşim arıyor telefon kapanıyor deli oluyorum...arayınca da meşgul calıyor evet ulaşmak zor...Allah sag salim dönmelerini nasip etsin ama bazen gercekten insanın içi daralıyor fazla düşünmemek için başka şeylerle oyalanıyorum bende..yoksa tansiyonum cıkıyor...doguda galiba ikisi de

Öylesi daha kötü ya, Allah sabır versin, niye ki o sorun?
Bizim yine günde iki kere konuştuğumuz falan da oluyo. Benim sorunum da o aradığında açamıyorum hiç, evde olduğumdan annem babam abim falan oluyo, açamıyorum. Ben dışarı çıkıp arıyorum bu sefer de meşgul falan oldu mu sinirlerim bozuluyo. Ben de ondan bundan çıkarıyorum öfkemi ya da gözlerim boşalıveriyo. Bazen de o iç sıkıntısı geliyo çok kötü oluyo, hep hayırlısını diliyorum ama kötü yanım ağır basıyo öyle zamanlarda.

Amin, inşallah. Evet, Eren Ağrı Doğubeyazıt'ta. Özel harekat timi :s

---> hayaL'ce (günLük)

Öylesi daha kötü ya, Allah sabır versin, niye ki o sorun?
Bizim yine günde iki kere konuştuğumuz falan da oluyo. Benim sorunum da o aradığında açamıyorum hiç, evde olduğumdan annem babam abim falan oluyo, açamıyorum. Ben dışarı çıkıp arıyorum bu sefer de meşgul falan oldu mu sinirlerim bozuluyo. Ben de ondan bundan çıkarıyorum öfkemi ya da gözlerim boşalıveriyo. Bazen de o iç sıkıntısı geliyo çok kötü oluyo, hep hayırlısını diliyorum ama kötü yanım ağır basıyo öyle zamanlarda.

Amin, inşallah. Evet, Eren Ağrı Doğubeyazıt'ta. Özel harekat timi :s

Amin inşallah..bilmiyorum servise gitti geldi düzelmedi yeni alıcam mecburen...Allah sabır versin hepimize zor dönemde askerlik yapıyorlar.. Bizim yarısı gitti sayılır kaldı yarısı...Rabbim korusun ne diyelim

---> hayaL'ce (günLük)

Amin inşallah..bilmiyorum servise gitti geldi düzelmedi yeni alıcam mecburen...Allah sabır versin hepimize zor dönemde askerlik yapıyorlar.. Bizim yarısı gitti sayılır kaldı yarısı...Rabbim korusun ne diyelim

Aminn, bizim daha çoook var :)

Ama sayılı gün çabuk geçer diyolar ; bakalım :)

---> hayaL'ce (günLük)

Ya günlük Yine özLedim işte..:uzgunkiz:.Sadece bunu yazmaya geldim yine...Hadi üşütüp hasta oLma sende, sonra benim gibi öhö öhhö yaparsın diger günlükler rahatsız oLar...Unutma beni :love01:

---> hayaL'ce (günLük)

Teşekkür ederim canım [MENTION=153486]Altmis Bir[/MENTION] çok güzel şarkıdır

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri