hayaL'ce (günLük)

---> hayaL'ce (günLük)

bu konuda benimde sıkıntılarım vardı ablacım. Bu yüzden artık kimseye dostum diyemez oldum... Her ne kadar yakın olursan ol. Sana tekmeyi basıyorlar gene. Yaptığın fedakarlıkların hiçbir değeri kalmıyor.

Dogru diyorsun...zaten o bizim uydurmamız galiba kendi kendimize gelin güvey olmamız...ortada bişey yokken kendimizi nimetten sayıyoruz...ama iyi oluyo böyle yüzümüze bakılmayınca silkenelip kendimize geliyoruz işte o yüzden teşekkür ettim ben...hatta öpücük bile yolladım bak ne kadar sevecen biriyim)

---> hayaL'ce (günLük)

Dogru diyorsun...zaten o bizim uydurmamız galiba kendi kendimize gelin güvey olmamız...ortada bişey yokken kendimizi nimetten sayıyoruz...ama iyi oluyo böyle yüzümüze bakılmayınca silkenelip kendimize geliyoruz işte o yüzden teşekkür ettim ben...hatta öpücük bile yolladım bak ne kadar sevecen biriyim)

en iyisini yaptın.
Biraz bencil olmak gerekiyor.
Kendini her zaman karşındakinden yüksek görmen filan...
Anca o zaman senin dibine giriyorlar hahaha
değmez üzülmeye

---> hayaL'ce (günLük)

Günlük bi süre seninle ayrı kalacagız özle beni oldu mu ? nasılsa senden başkası özlemez beni) sen benim eski dostumsun ne de olsa...bi süre burada olmayacagım agla azcık duygusal ol emi xD hadi görüşürüz giderken sana Nelveda dicem :106:az zaman var daha

---> hayaL'ce (günLük)

Ihhhhhh hic hosuma gitmedi gunlugunle paylastiklarin :( gitme 10 gun 1 gun filan gitme gitmeleri sevmiyorum. Bak bana gitme dediniz gittim mi?

---> hayaL'ce (günLük)

Tamam sende az girersin gece girme mesela :) yada gece gel gunduz gelme. Neyse seni herzaman gozum gordum istiyorum bak 2 gundur [MENTION=155270]Cin[/MENTION] yok cok meraklaniyorum be oldu diye. Bukadar uzun dure girmemezlik yapmazdiki.. etiketleye etiketleye forumda etiket kalmadi onun yuzunden

---> hayaL'ce (günLük)

Tamam sende az girersin gece girme mesela :) yada gece gel gunduz gelme. Neyse seni herzaman gozum gordum istiyorum bak 2 gundur [MENTION=155270]Cin[/MENTION] yok cok meraklaniyorum be oldu diye. Bukadar uzun dure girmemezlik yapmazdiki.. etiketleye etiketleye forumda etiket kalmadi onun yuzunden

bakarız canım) cin de gelir üzülme işi vardır

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri