" Seyir Defterim ~ ozgur20 "

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Özgür'ün Günlüğü :)

Güneş kendini gösterdi bugün. Hava pırıl pırıl. Gökyüzünde tek bir bulut dahi yok. Yaz aylarına gönderme yaparcasına parlıyor güneş. Ve güneşe karşı koyarcasına hala bembeyaz Davraz. Odamın penceresinden bakınca haziran ayının ortalarındaymış gibi hissettim. Ama dışarı çıkınca Isparta'da yaşadığım aklıma geldi. Çevremizi saran yüksek ve karlı dağlar havanın ısınmasına izin vermiyordu. Muhteşem ihtişamıyla hergün gözüme çarpan Davraz'ı gördükçe buralara yazın hiç gelmeyeceğini düşünüyorum bazen... Akdeniz bölgesindeyiz. Türkiye'nin en sıcak bölgesi diye öğrettiler bize Akdeniz'i. Bu mu lan sıcak ? Neyse alışacağız mecburen...

Dün YGS heyecanını tattım yeniden. Stres olmadan ne güzelde geçti öyle :) Hiçbir hedefim yok. Önceden Bartın Üniversitesi'nin sözel bölümleri için umutluydum ama şuan için bir hedefim yok. Ama genede deneyeceğim bakalım belki kader bu sefer bize güler...

Bugün tamda o gün...
Sil Baştan Başlamak Gerek Bazen...

Nasıl olur da bana bu kadar benzersin ?
Söyle melek kalpli insan, sen nasıl ben olabilirsin...

Nasıl oldu da içime bu kadar işledin ?
Söyle sevgi dolu insan, sen nasıl vazgeçilmez olabildin...

Nasıl oldu da seni bu kadar sevebildim ?
Söyle dünyalar güzeli bayan, kendini nasıl bu kadar sevdirdin...

Nasıl oldu da bu kadar tutkulu bir aşk oluştu içimde ?
Söyle dünyamın en güzel kadını, sana nasıl bu kadar büyük bir aşk besleyebiliyorum...

#27032013 - Kalbimdendüşenler

Evet bugün daha iyi anlıyorum 'SENİ'...
Evet birlikteyken de çok seviyordum seni.
Birlikteyken de çok aşıktım sana.
Ama gidince daha iyi anladım bazı şeyleri...
Sana olan aşkımın büyüklüğünü,
Sana olan sevgimin sonsuzluğunu,
Sana olan duygularımın gücünü
Sen gidince daha iyi anladım...
'AŞK'ımın ve 'SEVGİ'min büyüklüğünü gittiğinde anladım...
Gittiğinde bu kadar yara alacağımı hiç tahmin etmezdim,
Gittiğinde bu kadar yıkılacağımı hiç tahmin etmezdim,
Bir gün gideceğini hiç tahmin etmezdim...
Ama işte sen gidince fark ettim bazı şeyleri...
Sen benim 'DİĞER YARIM'sın... Vazgeçilmezimsin...
Mucizemsin... İstisnamsın... Hayallerimsin...
Yokluğunda yaşamak çok zor, çokkk...
Geri dön diyemiyorum, ama bekliyorum işte...
Seni seviyorum...

#27032013 - Kendimeitiraflarım

Özgür Ç.
İstikamet; 'O'​

Yok olmuyo...
'O'nsuz bir saniye bile geçmiyo.
Aklımda sürekli 'O' var...

Yeter artık. Geri dönelim... 18 Aralık 2012'ye geri dönelim...

#29032013 - İçhesaplaşmalarım

< Seni seviyorum G. K.

Aşkın adaleti yok...

Siz 'O'nu deli gibi seversiniz, 'O'da bir başkasını...
Siz 'O'na deliler gibi aşıksınızdır, 'O'da bir başkasına...
Siz 'O'nu düşlersiniz her gece yatmadan önce, 'O'da bir başkasını...
Siz 'O'nunla bir gelecek planlarsınız, 'O'da bir başkasıyla...
Siz 'O'nunla film izlemek istersiniz, 'O'da bir başkasıyla...
Siz 'O'nsuz nefes almak istemezsizin, 'O'da .... neyse kendi sözlerimin yüreğimi incitmesine daha fazla izin veremem...

Anladınız işte; "Aşkın Adaleti Yok"...

#31032013 - Aklımdandüşenler

Geçen sene 1 Nisan'da ter dökmüştük üniversite hayallerimiz için.
ÖSYM çok ağır bir şaka yapmıştı kimimize. Ve geleneklerini yine bozmadılar.
YGS sonuçları açıklanmış bugün.
Keşke şaka olsa diyen yüz binlerce genç vardır muhtemelen.
Çalışanla çalışmayanın 160 dakikada belli olacağına inanan eğitimcilerle nasıl ileri doğru adım atabiliriz ki? Bu sistem bizi yıldırmaktan başka hiç bir işe yaramıyor.
Hayat bu... Sınav zamanı yada sınava yakın zamanlarda hayatın size nasıl süprizler hazırlayacağını bilemezsiniz. Sonra kader böyleymiş der geçiştiririz...
4 sene boyunca liseyi niçin okuyoruz ? Madem 160 dakikada belli olacak her şey kapatın okulu biz kendimiz daha iyi hazırlanırız. Lise sıralarında çoğu genç sadece zaman öldürüyor...
Umarım bu sistem yakın zamanda tamamen değişir...​

#010420013 - Aklımdangeçenler

Nasılsın ? Umarım iyisindir, mutlusundur. Beni sorma. İyi değilim. Mutluluk mu ? Uzun zamandır rastlamadım. Huzur mu ? Pek uğramıyor bana bu aralar. Gülümsemek mi ? Ne olduğunu bile unuttum. Hüzün kankam oldu, acı ve üzüntü ise yoldaşım... Her gece başka bir şeyle sevişiyorum. Bir gün dertlerimle, bir gün sıkıntılarımla, bir gün acılarımla... Ama bir türlü hayallerime sıra gelmiyor işte... Tek yaptığım acı çekmek ve üzülmek. Hak ediyor muyum dersen, bilmiyorum. Hak edecek ne yaptım hiç bilmiyorum.

Bu hayatta kime "Seni seviyorum" dediysem arkasına bile bakmadan gitti. Gerçi çok kişi girmedi hayatıma; bir sen bir de Büşra işte... Büşra'yı anlattım sana. Benim için sadece sıradan bir takıntı olduğunu anlattım. Ve sen... Hayatım boyunca kendime en yakın gördüğüm insan... Bugüne kadar bir tek sana yüreğimden gelerek "Seni Seviyorum" dedim. Senden önce aşkı tattığımı düşünüyordum. Ama işte sen mucizem oldun birden. Bütün kaidelerimi alt üst edip istisnam oldun... "MASAL" gibiydi gerçekten... Ne oldu ? Nasıl oldu ?

Bu hayatta kime "Sana güveniyorum" dediysem arkamdan sapladı bıçağını. Güvenemiyorum işte herkese. Kendimden başka kimsenin yararı yok bana...
Nerden geldik gene buralara ? Nasılsın ? Umarım iyisindir ? Sadece seni merak ettim. Her saniye merak ediyorum ama elimden bir şey gelmiyor işte.

Umarım iyisindir... İyi olmalısın...​

#01042013 - Kısabirmektup

Okulda Nisan şenlikleri var bu hafta...
Yarın hemşerim Sıla geliyor SDÜ'ye.
Perşembe günü İnna, cuma günü de Yalın.
Ve sonra vizeler...

Yarın konserden sonra 19 Mayıs Amfisinde Galatasaray maçı da verilecekmiş. Bunu öğrendiğim iyi oldu. Yoksa gitmeyecektim.

Ama hemşemizi yalnız bırakmak olmaz :)

#02042013 - İstikametmutluluk

Her gün karanlık bir dünyaya uyanıyorum.
Ve her geçen gün biraz daha kararıyor dünyam,
Çünkü her geçen gün biraz daha uzaklaşıyorum senden...

Sen, dünyamı aydınlatan güneşimsin...

Üşüyorum, hava sıcak ve nemli,
Ama ben üşüyorum... Titriyorum.
Çünkü sensizim, çünkü eksiğim...

Sen, beni tamamlayan bir parçasın, DİĞER YARIMSIN...

Uyuyamıyorum, gözlerimi kapattığım anda sen geliyorsun aklıma,
Uykum kaçıyor birden... Seni yaşıyorum o andan itibaren...
Varsın gelmesin uykum, olsun uyumayayım.
Yeter ki sen her gece ziyaret et beni,
Yeter ki her gece gel yine dünyama...

Sen, kaderimsin, mucizemsin...

Her uyandığımda, yeniden aşık oluyorum sana...
Her günün sabahında, yeniden başlıyorum seni yaşamaya...

Seni hayal edemeyeceğin kadar çok seviyorum Yeşil Gözlüm :love3:

Çıksam balkona bağırsam; "Seni seviyorum" desem duyar mısın ?
Kağıda döksem duygularımı, anlatsam aşkımı anlar mısın ?
Satırlarımın arasına sıkıştırsam sevgimi, hisseder misin ?
Ben rüyalarımda yaşasam seni, rahatsız olur musun ?

.
.
.

Seni Seviyoum...

< Benim anlam kazandığım yer senin sol göğsün... Biliyorsun

#02042013 - Kalbimdendüşenler

Özgür Ç.

Sensiz olmaz ki sensiz,
Sana çok ihtiyacım var canım...
Her solukta,
N'olur anla N'olursun...

Sensiz olmaz ki sensiz,
Sensiz sevinçlerim solar sonra.
N'aparım ben,
N'olur anla N'olursun...

Sen bilirsin ben halimi anlatamam,
Beni bilirsin ben hiç seni aldatamam,
Gözbebeğim sen benim her şeyimsin,
Sen benim sevgilimsin...

İnan inan...
Sevmem kendimi,
Hiç bir zaman,
Senin kadar,
İnan inan...

Sensiz olmaz ki sensiz,
Ben senin gölgen.
Bedenim sen beraberken,
N'olur anla N'olursun...

Sen bilirsin ben halimi anlatamam,
Beni bilirsin hiç seni aldatamam,
Gözbebeğim sen benim her şeyimsin,
Sen benim sevgilimsin...

İnan inan...
Sevmem kendimi,
Hiç bir zaman,
Senin kadar,
İnan inan...

Sensiz sevinçlerim solar sonra,
N'aparım ben...
N'olur anla N'olursun...
Sana bir şey olsa ölürüm ben acılarla,
N'olur anla N'olursun...

Ölüm bile ayıramaz bizi,
Ölüm bile...

Ve bugün günlerden GALATASARAY !

Heyecanlıyım sanki biraz :D

Sıla konserine doğru yol alacağım birazdan. Sonrada GALATASARAY'ımla çoşacağım inşallah...

Fatih Terim, Allah kerim...

#03042013 - BugüngünlerdenGalatasaray

Sılaaa, hemşerimmm... :)
Isparta'ya hoş geldin sefalar getirdin. Seni sevipduruz :D

Konser çok güzeldi. Ne yazık ki hava o güzelliğe ayak uyduramadı. Konserle birlikte başlayan yağmur aralıksız yağdı. Ama yine de gençleri eğlenmekten alıkoyamadı. Yağmura rağmen konser alanın da büyük bir kalabalık vardı. Islansakta gayet güzel eğlendik. Teşekkürler Sıla, teşekkürler PAGUK, teşekkürler SDÜ...

Bir buçuk saat boyunca yağmurun altında kaldık ve sonuç olarak sırılsıklamdık. Tir tir titremeye başlayınca konsere elveda demeye karar verdik. Aslında maçın ilk yarısını da orada izlemeyi planlıyorduk ama bu yağmurda çok güç olacaktı. Saat 21:15'te çıktık üniversiteden ama yurda vardığımızda saat çoktan 22:00 olmuştu. İlk 15 dakikaya bakamadık. Sebebi ise tamamen otobüs şoförünün uyuzluğuydu. O kadar yavaş gidiyorduk ki yolda dayanamayıp indik ve yolun hiçte yakın sayılmayacak bir mesafesini koşarak tamamladık. O yağmurun üstüne birde bu... İnşallah hasta olmam diyeceğim ama işte o da bizim turu atlamamız kadar imkansız işte...

Gelelim maça !

Aslında maçtan önce baya bi umutluydum. Belki diyordum belki iyi bir sonuç alabiliriz Madrid'te. Ama olmadı. Yıldızlar topluluğu buna izin vermedi. Canınız sağolsun aslanlar. Şampiyonlar Ligi çeyrek finalindesiniz... İleri ki senelere taşıyorum umutlarımı. Bu sene silkelendik, tecrübemizi tazeledik...

Yenilmemizle 4 köşe olan insanlara tanık oldum. Bu nasıl bir çekememezliktir anlamıyorum. Bu nasıl bir düşünüştür ? Bu nasıl rekabettir yada düşmanlıktır ?

Maçın adı; Şampiyonlar Ligi Çeyrek Finali...
Rakip Real Madrid...

Çenenizi kapayıp oturun bir köşeye...
Bu elendiğiniz Spartak Moskova değil. Bu 8 tane yediğiniz Liverpool değil.
Tek hedefi Şampiyonlar Ligi olan bir dünya devi...
Sizin hazırlık maçı dahi yapamadığınız Real Madrid !

Sen hiç Madrid'le maç yaptın mı?
Bilemezsin heyecanını...
Sen hiç Madrid'in elinden kupa aldın mı?
Anlayamazsın...

O yüzden;

SU-SA-CAK-SIN ! ! !

Bu ülkede GALATASARAYLILIK diye bir kavram var,
İyi ki GALATASARAYLIYIM !

Sana gönül koyacak kadar büyük gönlümüz yok !
Canın sağolsun GALATASARAY ! Başarılar gelir geçer asaletin bize yeter...
:love3:

ŞEREFTİR SENİ SEVMEK ! SENLE AĞLAYIP GÜLMEK !
GALATASARAY SEVGİSİ, SÜRECEK SONSUZA DEK !

Ve bugün günlerden FENERBAHÇE !

Saldır be kanarya, göğsündeki Ay-Yıldız aşkına !

Okuyan var mı bilmiyorum ama yazıyorum böyle işte döküyorum içimi...
Teşekkür ederim :) İyi geceler...

#04042013 - BugüngünlerdenFenerbahçe

Tebrikler Maçla İlgili Güzel Şeyler Yazmışsın..

Dünkü yazıma eklemeyi unutmuşum. Şimdi koyayım. Başarılar FENERBAHÇE !

INNAnılmaz bir gündü. Üniversitemizden Inna geçti...

Nisan şenlikleri kapsamında Inna Üniversitemizdeydi. Muhteşem bir konser oldu. Dün gibi değildi en azından.

Fenerbahçe'de yendi. Tebrik ediyorum burdan. Gidebildikleri kadar giderler inşallah...

#05042013 - Innanamıyorum

Ozgur baya kizmissin sen :)

Ben bjk liyi
Dun gsliydim bugun fb li.
Zaten nedense turkun ayagini turk kaydirmak ister.
Neden bir insan turk takimindan haric yabanci takimi tutmak isterki.
Bazen bjk yabanci takimla oynadimi bakmadigim oluyor ama real madrid ve gs macini gunler onceden ben bile heyecanla bekledim. Yenildik ama gs tahmin ettigimden iyi oynadi benim gozumde. Ben daha fazla yeriz yada top ayagimiza bile gecmez diye dusuunuyordum. Iyi oynadik bence ama real madrid bir dunya devi.
Bise daha yazacaktim unuttum.

Arkadaslar bir turk takimin yabancilarla oynadigi macta yenildigine sevinirken lutfen formanin amblemine bakin goguslerinde turk bayragi var. Bunu bilerek dusunerek takim tutun.

Bf yi tebrik ediyorum. Heycanla izledim. Haftayada hem gs yi hem fb yi yine heyecanla izlicem ki fb 3 kulvarda yarisiyor tebriki hakkediyor.

Ozgur baya kizmissin sen :)

Ben bjk liyi
Dun gsliydim bugun fb li.
Zaten nedense turkun ayagini turk kaydirmak ister.
Neden bir insan turk takimindan haric yabanci takimi tutmak isterki.
Bazen bjk yabanci takimla oynadimi bakmadigim oluyor ama real madrid ve gs macini gunler onceden ben bile heyecanla bekledim. Yenildik ama gs tahmin ettigimden iyi oynadi benim gozumde. Ben daha fazla yeriz yada top ayagimiza bile gecmez diye dusuunuyordum. Iyi oynadik bence ama real madrid bir dunya devi.
Bise daha yazacaktim unuttum.

Arkadaslar bir turk takimin yabancilarla oynadigi macta yenildigine sevinirken lutfen formanin amblemine bakin goguslerinde turk bayragi var. Bunu bilerek dusunerek takim tutun.

Bf yi tebrik ediyorum. Heycanla izledim. Haftayada hem gs yi hem fb yi yine heyecanla izlicem ki fb 3 kulvarda yarisiyor tebriki hakkediyor.

Keşke herkes biz gibi olsa abla

Yıllardır hep aynı şeyi tekrarladım; "Ben bu hayatta en çok Galatasaray'ı sevdim."
Yıllardır herkese aynı şeyi söyledim; "Galatasaray benim tek vazgeçilmezim."
Yıllardır hep aynı şeyden dert yandım; "Hayatımda ne yazık ki hiç kimse Galatasaray olamayacak."
Yıllardır herkese aynı şeyi anlattım; "Ben hiç kimseyi Galatasaray gibi sevemem."

Yıllarda beni haksız çıkarmadı aslında. Ne güzeller girdi çıktı hayatıma. Ne fıstıklar, lolitalar gördüm ama hiç biri Galatasaray'ın önüne geçemedi. Galatasaray daima bir çıta yüksekteydi. Dediğim gibi, bence bir kadının oraya yükselmesi imkansızdı, olanaksızdı...

Bunlar Temmuz 2012'de hayatıma giren, Ağustos 2012'de bir parçam olan, Eylül 2012'de yüreğimi tamamiyle feth eden, Ekim 2013'te bütün benliği ele geçiren, Kasım 2012'de imkansızı başaran, Aralık 2012'de çıtayı olduğu yerden alıp bir üste koyan, Ocak 2013'te beni tamamen koparan ve Şubat 2013'te çekip giden birinin varlığı ile tuzla buz oldu !

'O' bütün kaidelerimi bozan istisnamdı.
'O' imkansızları başaran mucizemdi.
'O' şanssızlıklardan dert yandığım şu hayattaki en büyük şansımdı.
'O' baştan sonra bütün benliğimi feth eden süper kahramanımdı.
'O' beni anlamlandıran insandı.
'O' benim DİĞER YARIM'dı...

'O'nu Galatasaray'dan daha çok seviyorum. Size basit gelebilir ama bu benim için çok büyük bir anlam ifade ediyo.

Sen... Evet sen yeşil gözlü güzel. Galatasaray'la zirveye çıkmış ve uzak ara sabitleşmiş bir sevgiyi aldın ve daha yukarı çektin. Sen imkansızında ötesine eriştin. Galatasaray'ın önüne geçtin.

Evet... Ben seni Galatasaray'dan daha çok seviyorum. Sen benim için Galatasaray'dan çok daha değerlisin. Bunu başarabilen ailem dışındaki tek insansın. Ve öyle kalacaksın...

Derste yazdığın bir yazı vardı belki hatırlarsın. "Birşeyi daha iyi anladım. Ben giderim ama Galatasaray kalır." gibisinden birşeydi. Tam hatırlamıyorum sözü ama içeriği tamda buydu. Eylül 2012'den önce her konusu geçtiğinde şunu söylüyordum; "Karım dahi olsa hiçbir kadının Galatasaray'ın önüne geçmesine izin vermem. Abi ikisi bambaşka şeyler. Kadınlar bugün var yarın yok ama Galatasaray her zaman yanımda."... Ama şimdi aynısını senin içinde düşünüyorum. Herkes gelir geçer ama sen gelip geçemessin. Sen deler, yıkar, yakar öyle geçersin. Ve geçtiğinde yaşamaya mecali kalmamış bir beden bırakırsın. Yaşasa bile hiç bir zaman dikiş tutturamayacak bir beden...

Özür dilerim yaptığım yanlışlar için. Seni çok kısıtladım. Şimdi anladım yanlış olduğunu. Ama o zaman düşünemedim bunu. Şimdi nasıl toparlanacağımı düşünüyorum açıkçası. Dönmeni istiyorum aslında. Yaşayamam ben sensiz...

Yazmaya mecalim yok daha fazla... Aslında hiç yapacağım şey değildir birini bu kadar sevmek. Ama işte sen söz konusu olunca...

Seni seviyorum... Ne kadar biliyor musun ?
Bilemezsin. Düşünemezsin. Hayal edemezsin.
İşte seni o kadar çok seviyorum...

Bamb'AŞK'a seviyorum...

:love3:

Özgür Ç.
#050413 - Kalbiminmırıldanışları

"MADDE 1. – Türkiye Devleti bir Cumhuriyettir.
MADDE 2. – Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, millî dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, lâik ve sosyal bir hukuk Devletidir.
MADDE 3. – Türkiye Devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür. Dili Türkçedir.
Bayrağı, şekli kanununda belirtilen, beyaz ay yıldızlı al bayraktır.
Millî marşı “İstiklal Marşı”dır.
Başkenti Ankara’dır.
MADDE 4. – Anayasanın 1 inci maddesindeki Devletin şeklinin Cumhuriyet olduğu hakkındaki hüküm ile, 2 nci maddesindeki Cumhuriyetin nitelikleri ve 3 üncü maddesi hükümleri değiştirilemez ve değiştirilmesi teklif edilemez."

Resmi kurumlardan T.C. İbaresi kaldırılıyor !
Kusura bakmayın ama uyuyoruz !
Sen... Evet evet sen... Uyuyorsun. Ben uyuyorum. Onlar uyuyor.
Hepimiz hiçbir şeyden habersiz uyuyoruz !

Şimdiye kadar hep uyuduk, uyutulduk. Psikolojik olarak hep uyuşturulduk. Sindirildik !
Şimdi biz Facebook'ta ismimizin önüne "TC" koyduk ya, bir şeyler yaptığımızı mı sanıyoruz acaba ?
Bir şeyleri değiştirebileceğimizi mi sanıyoruz ? Onları bu yoldan bu şekilde mi geri çevireceğimizi sanıyoruz... Eğer böyle düşünüyorsak yazık hepimize !
10 yıldır devam eden bir süreç var ortada ! Ve yapılan onlarca hainlik... Ve biz klavyelerimizden "TC" yazarak çözmeye çalışıyoruz işi. İşte onların istediği tamda bu; klavyelerimizi silah olarak kullanıp bilgisayarlarımızın başına pusmamız !
10 yıldır bu ülke Lozan'dan Serv'e geri götürülürken biz ne yaptık ?
İnnetnet başında ulusalcılık oynadık !
Teröristler Habur sınır kapısında barış elçisi gibi karşılanırken sen ne tepki verdin ?
Facebook'a Twitter'a girip saydırmışsındır büyük bir ihtimalle !
Peki seni duyan oldu mu ? Duysa da bir yerine takan oldu mu ?
Bu protesto burada kalmamalı...

Facebook'tan, Twitter'dan devlet protesto edilmez. Türk milleti, protesto hakkını Kasım 2002'de, Temmuz 2007'de, Haziran 2011'de kaçırdın. Bir daha ki protesto hakkını doğru kullan !

"Şimdi İnternet Başında Ulusalcılık Oynama Zamanı Değildir. Şimdi İnanma , Karar Verme , Eylem Yapma Zamanıdır!" Osman Pamukoğlu

Şimdi TC yazdık ismimizin önüne. Görecekler mi ? Görmeyecekler. Çünkü onlar sadece görmek istediklerini görüyorlar. Ve sadece duymak istediklerini duyuyorlar ! İşin kötüsü aynı şeyi bizede aşıladılar. Televizyonlar, radyolar, gazeteler... Sadece onların göstermek istediği şeyi gösteriyor. Bu ülkenin bütün kaleleri feth edildi. Gazatelerimiz, televizyonlarımız, radyolarımız hepsi ama hepsi onların elinde. Biz sadece onların isteği şeyleri duyuyoruz !

Bizler uyurken çok şey değişti. Teröristler barış elçisi oldu mesela. Haberin var mı?
Terörist başı ile onbinlerce insanın katili ile müzakereye oturuyorlar. Haberin var mı ?
Ulu Önder Mareşal Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün ve büyük Türk milletinin yoktan var ettiği bu ülkeyi vardan yok ediyorlar. Haberin var mı ?
Ülkenin bütün kurumları, şirketleri özelleştirme adı altında dünyaya peşkeş çekildi. Haberin var mı ?
"Ne Mutlu Türküm Diyene !" demenin ırkçılık olarak görüldüğü bir ülke yaratıldı. Haberin var mı ?
Kürt olamanın avantaj sabihi olmakla eşdeğer olduğu bir ülke yaratıldı. Haberin var mı ?
Doğuda tabelalara, menülere kadar herşeyin kürtçeleştirildiğinden, devletin kürtçe kanal açtığından haberin varmı ? Kürdistanın temelleri atılıyor. Haberin var mı ?
Türk Silahlı Kuvvetleri dağıtıldı. Genelkurmay başkanı ve kuvvet başkanları istifa etti. Haberin varmı ? Bu ne demek anlayabiliyor musun ? Böyle birşey hangi dünya ülkesinde gerçekleşmiş daha önce biliyor musun ?
Anayasa hiçe sayılıp kanun hükmünde çıkarılan kararnamelerden haberin var mı mesela ?
Asıl darbe nedir biliyor musunuz ? Kanun hükmünde kararname çıkartmaktır ! Meclisi ve kanunları hiçe saymaktır !
P.K.K ile olan ilişkilerimiz, İsrail ile olan ilişkilerimizden daha iyi !
Bırakın İsrail'i dünyadaki çoğu ülkeden daha iyi anlaşıyoruz P.K.K ile !
Baksanıza İmralıda konsoloslukları bile var adamların... Ayaklarına gerektiğinde kırmızı halı bile sereriz... Haberin var mı bunlardan ?
"Öcalanla görüştüğümüzü kanıtlamassanız şerfsizsiniz!" diyen bir Başbakanımız vardı yıllar önce. Geçenlerde haberlerde rastladım. "Evet" diyorudu. "Evet Öcalanla barış için görüşüyoruz !"
Şerefsiz olan kim ? O kadar çok ki o ithamın yakıştığı insan inanın bende bilmiyorum...

Hiç birşey bilmiyoruz ! Hiç birşeyden haberimiz yok... Hiç birşey...

Bunlar olurken ne yaptık ? Şimdi ne yapıyoruz ? Bundan sonra ne yapacağız ?

"Kurtarıcılar kurtara kurtara
Kurtardılar Memleketi memleket olmaktan"
Can Yücel

Ne güzel demiş Can baba... Kurtarılıyoruz (!)
Hepimize geçmiş olsun !

Ne zaman mı başaracağız; Sadece sosyal medyada değil, heryerde tavrımızı belli ederek. Bilgilerimizi düşüncelerimiz başkalarına aktararak. Sanal dünya dışında birşeyler üreterek !

Ben ne sağcı , ne solcu , ne de orta yolcuyum. Bu ülkeyi sağ , sol , alevi , laz , kürt , dindar , dindar olmayan gibi kısır döngülerin içine çekmeye çalışan içerden satılmışların karşısındayım. Ulu Önder Mareşal Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşlarının kurup "ilelebet yaşatın" emriyle bizlere emanet ettiği TÜRKİYE CUMHURİYETİ devletini "Ebed-Müddet" yaşatmaya and içmiş yeminli BİR BİREYİM. TARAFSIZIM gibi ucube bir söylemin ardına sığınmıyorum. Aksine TARAFIM. Hakikatten, haklıdan, bayrak diyenden, vatan diyenden HAK VE EŞİTLİK'TEN yana tarafım. Çünkü biliyorum ki "TARAF OLMAYAN BERTARAF OLUR."

Ben Ulu Önder Mareşal Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti'nin çocuğuyum. Varsa bu durumdan rahatsız olan, verdiğim rahatsızlıktan ötürü ONUR DUYARIM.

"Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak TÜRKİYE CUMHURİYETİ ilelebet payidar kalacaktır."
Ulu Önder Mareşal Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK

Ölümünün üzerinden taaa 72 sene geçtikten sonra, hiç tanışmadığı, hiç görmediği insanların bedenine imzasını atan bir başka lider var mı dünyada?

'İz'indeyiz MUSTAFA KEMAL ATATÜRK !

Çağdaş, Demokratik, Sosyal, Laik, Hukuk Devleti Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu, Ulusal Bağımsızlık Mücadelemizin Lideri , Bütün Dünyanın Hayranlık Duyduğu Eşsiz Kahraman, İleri Görüşlü Cesur Komutan, Zeki Ve Karizmatik Devlet Adamı Ulu Önder Mareşal Gazi MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ü Sonsuz Sevgi, Saygı, Rahmet Ve Özlemle Anıyorum.

Yaptıkların İçin Minettarız. Emanetinin Bekçileriyiz !

Her Geçen Gün Daha da Çok Özlüyoruz . . .

Fikirlerin daima yolumuzu aydınlatan güneş olacak . . .
Bu kalplerde senin sevgin hiç eksilmeyecek . . .

Rahat Uyu Büyük LİDER ! . . Mekanın cennet, toprağın bol olsun . . .

Unutmadık, Unutmayacağız, Unutturmayacağız !
Kalbimizde, Fikrimizde, Yüregimizdesin . . .

Saygılarımla sevgili günlük... Kendine iyi bak...
Özgür Ç.

#070413 - NeMutluTürkümDiyene

lvjh5.jpg

Kaybetmekten KORKMA !

Bir şeyi kazanmak için,
Bazı şeyleri kaybetmelisin... ve "Unutma"
Kaybettiğinde değil, VAZGEÇTİĞİNDE YENİLİRSİN !

GALATASARAY; Tek Bir İhtimali Olan İnsanların Hikayesidir. Çünkü tek ihtimalli hikayeler, tarihin ta kendisidir!

Başarılar G A L A T A S A R A Y !

lxm8k.jpg

Şereftir Seni Sevmek, senle Ağlayıp Gülmek,
Galatasaray Sevgisi, sürecek Sonsz[A] Dek...

Yetmiyor ki statlar, kalbimiz senle çarpar
Layıksın bu sevgiye, şanlı Galatasaray...

Nasıl ki bu Milletin, tacıdır yıldızla ay,
Yüksel ta arşa kadar, şanlı Galatasaray...

ultrAslan | Hayatımızın Anlamıdır GALATASARAY !

Bugün milat ! Kitabımı yazmaya başladım... :) İnşallah aksilikler çıkmazda kısa zamanda bitiririm...

Seni gelişmelerden haberdar ederim günlük... Kendine iyi bak...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri