" Seyir Defterim ~ ozgur20 "

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Özgür'ün Günlüğü :)

18 Haziran 2012 – Pazartesi

İnsanın canı hiç ölümü çeker mi ?

Benim bugün çekti… Neyseki geçti gitti...

Bugün için ne yazsam bilmiyorum…

Anlatacak çok şey var ama anlatacak halim yok…

Aslında sabahtan her şey çok güzeldi ama akşam her şey tepetaklak oldu…

Kimseyle konuşmak istemiyorum.

Aslında birine anlatmak isterdim ama ona da anlatamıyorum… Onu bulamıyorum…

Umarım sabah kalktığımda düzelmiş olur ruh halim….

Zor bir gece olacak…

Görüşmek üzere hoşçakalın…

Okuduğunuz için teşekkürler :)

Günün Şarkısı ;

19.06.2012 - Salı

Bugün güzel bir kaç haber aldım...

Dün yaşadıklarımı ise unutmam zor gibi gözüküyo...

Bütün gün dünkü yaşadıklarımı düşündüm...

Başkada bişey yapmadım...

Bugün için söyleyecek başka bişeyim yok... Aslında çokta yok...

Görüşmek üzere...

İyi akşamlar...

Kendimi bişey sanıyormuşum şimdiye kadar... Sevildiğimi sanıyormuşum... Dostlarım olduğunu sanıyormuşum...

Diyecek pekte bişey yok...

İnsanlar dostlarına ihanet edebilecek kadar düştüyse...

Neyse ya anlatmaya bile değmez...

Günün şarkısı;

Ben ne çok hata yapmışım meğer...
Gözüm kapalı bakmışım meğer...
Yıllar geçmış ben saymışım meğer...
Dostum sanıp aldanmışım meğer...

Yıllarca sürer sanmışım meğer...
Boşa kalbimi açmışım meğer...
vakit kaybıydı diyemem ama...
Sen hiç dostum olmamışsın meğer...

Olsun varsın pişman değilim,
Biraz üzüldüm hepsi bu...

Ağlamam artık gidenlere,
Ağlamam artık bitenlere,
Ağlamam artık üzenlere, ihanet edenlere,

Ben ne çok hata yapmışım meğer...
Seni yokken var saymışım meğer...
Yollar gitmiş ben kalmışım meğer...
Aşkım deyip hapsolmuşum meğer...

Bir ömür sürer sanmışım meğer,
Ben boşa kürek çekmişim meğer,
Vakit kaybıydı diyemem ama,
Senden çoktan vazgecmişim meğer..

Olsun varsın pişman değilim,
Biraz üzüldüm hepsi bu...

Ağlamam artık gidenlere,
Ağlamam artık bitenlere,
Ağlamam artık üzenlere, ihanet edenlere...

20.06.2012 - Çarşamba

Güzel ve keyifli bir gün geçirdim.

Arkadaşlarımla birlikteydim bugün. Birlikte biraz kafede oturup konuştuk. Sonrada playstation oynadık. Lanet olası Hallanda'yı almıştım ve 3 arkadaşımada yenildim :( Bu portakallar adamı deli eder ya :D Aslında iyi oynarım. Genelde de biri hariç hepsini yenerdim ama bugün yenildim. Olsun güzel vakit geçirdik.

Lise caddesini yine kazmışlar. Ne dertleri var bu caddeyle anlamıyorum. Denizli trafiği resmen istanbul trafiği gibi oldu :( Nefret ediyorum şu trafikten...

Otobüs durağında bi kadın geldi. "Anket yapıyoruz katılabilir misiniz?" diye sordu. Denizli Türkiye'nin en güzel şehri seçilmiş, Bakanlık tarafından ödüllendirilmiş falan filan bir sürü şey zırvaladı. Olmaz diyemedim. Anket yaptık. Neyse bende hep zıt cevaplar verdim. Kadın sinirlendi :D Anket bu herşeyi söyleyebilirim sonuçta :D Nor olarakta "belediyenin temizlik işlerinden memnun değilim" yazdım gönderdim kadını :D Giderken mırıldanıyodu :) Sanırım küfür etti :D

Denizli belediyesinin temizlik şirketine milyon dolarlar bayıldığını ve temizlik işçilerinin memurlardan daha fazla para aldığını düşünürsek bence gayet doğal Denizli'nin en temiz şehir olamsı... Ama verilen bu kadar para gerekli mi orasını bilmiyorum :) Sonuçta para bizden çıkıyo :D

Neyse bir gün daha böyle bitti...

Bugün neşeliydim :D Umarım devam eder neşem :D

Görüşmek üzere iyi geceler :D

Günün Şarkısı;

21.06.2012 - Perşembe

Şaka filan yine geldik sınav arifesine :( Cumartesi günü sınav var benim için çok önemli...

Bugün öğleye kadar arkadaşlarla sınavı konuştuk... Onun dışında kayda değer pek bişey olmadı...

Yarın önemli bi gün olacak.

Bugünlük bu kadar :)

Görüşmek üzere...

22.06.2012 - Cuma

Yarın LYS 3 (Edebiyat - Coğrafya) var.. Ve ben bütün gün bazı önemli bilgilere göz gezdirdim.. tek yaptığım budu.. Şimdide erkenden yatıyorum.. Umarım güzel bir sınav geçiririm...

25.06.2012 - Pazartesi

Bugün hareketli bir gündü. KPSS Parasını yatırdım bankaya. Sonra 3 lise gezdikten sonra anca başvuru yapabildim. Yorucuydu !

KPSS için devlete 35 lira bayıldım. YGS içinde 35 lira bayılmıştım. LYS sınavlarının her biri içinde 20'şer lira... Toplamda 130 lira... Sınavlarda ÖSYM'nin benim için yaptığı toplam maliyetin 20 lirayı geçtiğini sanmıyorum... Neyse giren girdi artık...

Bunun dışında Gençlik Merkezindeydim. Yarınki gezi için biraz bilgi aldım.

Yarın Kayseri'ye gidiyorum. Saat 8:00'da Denizli'den hareket edeceğiz. 29.06.2012'de geri dönceğiz. Ve ben 30 Haziranda da Bursa'ya gideceğim...

Zorlu, yorucu ve bir o kadarda keyifli günler beni bekliyor...

Okuduğunuz için teşekkürler...

2 Temmuz'A kadar kendinize iyi bakın...

Hoşçakalın :)

06.07.2012 - Cuma

Sabah kalktım kahvaltı yaptım bilgisayarın başına oturdum ve hala bilgisayarın başındayımm.

Son bir haftam bu şekilde geçiyo. Forumda olmasa ne yapardım bilmiyorum doğrusu :)

Kayseri ve Bursa'dan sonra iyiki Denizli'de yaşıyorum dedim ve sıcaktan şikayet etmemeye karar verdim :)

Arkadaş memleketete ne kadar soğuk yerler varmış ya :D

Neyse bugünde böyle bitt işte :)

Yarın dışarı çıkmayı düşünüyorum..

Eve hapsoldum...

Okuduğunuz için teşekürler :)

Görüşmek üzere hoşçakalın
:106:​

07.07.2012 - Cumartesi

Bugün sabahtan öğleye kadar hiç durmadan sürekli yürüdüm...

Hiç bu kadar yürüdüğümü hatırlamıyorum.. Hele bu sıcakta hiç...

Neyse dönüş yolunda yine "O"nu gördüm :) Biraz konuştuk...

Hala eskisi gibi gıcıkmış bunu fark ettim :D

Neyse sonra akşamı ettim bi şekilde işte..

Bugünlükte bu kadar...

Okuyan varsa eğer teşekkür ederim.. Bişey yazmıyorum gerçi ama...

Görüşmek üzere..

Günün Şarkısı;

Hobaaa :D

Avaz avaz susarsın bazen... Konuşamazsın... Sadece susarsın...
Aslında bişeyler söylemek istersin ama sözcükler boğazında düğümlenir...
İçinde fırtınalar kopsada dışarda kulakları sağır edecek bir sessizlik vardır hep...

Bugün nedense öyleydi işte... İyi geceler...

Bugün sinemaya gidecektim sözde :( Akşama kadar evdeydim... Gece kötü haberler aldım... neyse toparlamam gerek... En iyisi film izlemek...

29.07.2012 - Cumartesi

Bu günü şu kelimelerle özetlemek istiyorum sadece; Çok yoruldum, çok kırıldım, çok üzüldüm, ama neşem hala %100 demek isterdim ama değil... Ama yarın sabah herşeyi unutacağım...

29.07.2012 - Cumartesi

Elveda Düşler Forum :(

2 Haziran 2012 Cumartesi günü akşam, çok sevdiğim çok yakın bir arkadaşımın tavsiyesi ile üye olmuştum buraya. Aradan tam 58 gün geçti... Çok güzel günler geçirdim... Bazen sevinçlerimi, bazen üzüntülerimi bazende sizlerin sevinç ve üzüntülerini paylaştım. Bu zaman zarfı içinde 8.445 mesaj yazıp, 169 konu açtım. Banlanma durumumda oldu ama unuttum artık. Özellikle son haftalardaki inanılmaz dereceye varan can sıkıntımı Forum Oyunları sayesinde attım... Ama sanırım oyunkolik oldum biraz :D İlk üye olduğumda aktif olacağımı hiç düşünmüyordum. Sadece bir kaç konu açar, okur ve onu takip ederim diyordum ama öyle olmadı bağlandım nasıl bağlandıysam :D Çok güzel arkadaşlıklar edindim... Hepinizi seviyorum... Öncelikle bu forumu oluşturanlara daha sonrada bu forumu bana kazandırana çok teşekkür ederim :)

Yarından itibaren foruma giremeyeceğim. Girsemde sadece telefondan girebilirim. Ordanda açıkçası pek tadı çıkmıyo :D Bu yüzden üzülüyorum :( İnternet hayatımdaki olmazsa olmazlardan biriydi. Ama ne yazıkki artık olmayacak. Neyse sağlık olsun. Artık ders çalışmam gerek. Bazı şeyleri telafi etmeliyim. Bana güvenenlerin yüzünü kara çıkarmamalıyım. İnternet bir engeldi (bana göre değildi ama olsun). Şimdi onu ortadan kaldırdılar. Gözlerinide İstanbul Üni. Hukuk Fakültesine diktiler (Çok abartıyorlar). Çalışıp bu büyük yükün altından kalmak zorundayım.

Görüşmek Üzere :) İyi geceler...

29.07.2012 - Cumartesi

Elveda Düşler Forum :(

2 Haziran 2012 Cumartesi günü akşam, çok sevdiğim çok yakın bir arkadaşımın tavsiyesi ile üye olmuştum buraya. Aradan tam 58 gün geçti... Çok güzel günler geçirdim... Bazen sevinçlerimi, bazen üzüntülerimi bazende sizlerin sevinç ve üzüntülerini paylaştım. Bu zaman zarfı içinde 8.445 mesaj yazıp, 169 konu açtım. Banlanma durumumda oldu ama unuttum artık. Özellikle son haftalardaki inanılmaz dereceye varan can sıkıntımı Forum Oyunları sayesinde attım... Ama sanırım oyunkolik oldum biraz :D İlk üye olduğumda aktif olacağımı hiç düşünmüyordum. Sadece bir kaç konu açar, okur ve onu takip ederim diyordum ama öyle olmadı bağlandım nasıl bağlandıysam :D Çok güzel arkadaşlıklar edindim... Hepinizi seviyorum... Öncelikle bu forumu oluşturanlara daha sonrada bu forumu bana kazandırana çok teşekkür ederim :)

Yarından itibaren foruma giremeyeceğim. Girsemde sadece telefondan girebilirim. Ordanda açıkçası pek tadı çıkmıyo :D Bu yüzden üzülüyorum :( İnternet hayatımdaki olmazsa olmazlardan biriydi. Ama ne yazıkki artık olmayacak. Neyse sağlık olsun. Artık ders çalışmam gerek. Bazı şeyleri telafi etmeliyim. Bana güvenenlerin yüzünü kara çıkarmamalıyım. İnternet bir engeldi (bana göre değildi ama olsun). Şimdi onu ortadan kaldırdılar. Gözlerinide İstanbul Üni. Hukuk Fakültesine diktiler (Çok abartıyorlar). Çalışıp bu büyük yükün altından kalmak zorundayım.

Görüşmek Üzere :) İyi geceler...
Teşekkürler özgür bizde seni sevdik, ama internetten daha önemli şeyler var elbette, seninde ddigin gibi derslerin mesela...Önce derslerine calış arada sırada girersin yine, bizler burdayız şimdilik...Çok çalışırsan ailenin istedigi yeri de kazanabilirsin ama önemli olan senin istedigin universite bence bunu dikkate almalısın...Tekrar görüşmek üzere umarım herşey güzel olur senin için Hoşçakal

Teşekkürler özgür bizde seni sevdik, ama internetten daha önemli şeyler var elbette, seninde ddigin gibi derslerin mesela...Önce derslerine calış arada sırada girersin yine, bizler burdayız şimdilik...Çok çalışırsan ailenin istedigi yeri de kazanabilirsin ama önemli olan senin istedigin universite bence bunu dikkate almalısın...Tekrar görüşmek üzere umarım herşey güzel olur senin için Hoşçakal

Ben teşekkür ederim ablacım :) Umarım fırsat buldukça girebilirim telefondan. Ailemle şu üniversite konusunda anlaşamıyoruz. Beni dinledikleri yok ama ben kendi istediğim yere gideceğim zaten :D Görüşmek üzere ablacım kendinize iyi bakın :) Bugünden sonra yohum ben :19:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri