" Seyir Defterim ~ ozgur20 "

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> " Seyir Defterim ~ ozgur20 "

Son kez sormak istiyorum; Nasılsın dostum?

Kusura bakma ama ben yine iyi değilim. Ve yine kusura bakma ki artık sana içimi dökmeyeceğim. Nedenini sorma böyle olması gerekiyor. Üsteleme daha fazla ayrıntıya girmeyeceğim... Özür dilerim!

Kendimde değilim. Sanki bedenimde başka bir ruhu taşıyor gibiyim. Yeteneklerimi kaybettim. İki kelimeyi yan yana getirmekten acizim. Duygularımı kağıda dökemiyorum. Kısacası söylemek isteyipte söyleyemediğim çok şey var...

Sakın yanlış anlama bu yüzden değil senin geride bırakışım...

Yorgunum. Hayatın sundukları karşısında yılmış durumdayım. Gücüm yok desem yanlış olmaz sanırım. Destek görmeye biraz olsun anlaşılmaya ihtiyacım var. İnandıklarımın gerçekliğine erişmeye ihtiyacım var. Sana da ihtiyacım var ama tekrar kusura bakma dostum !

Belki bir gün düşüncelerimin kilidi kırılır da geri gelir yazarım. Unutma ki her şeyin bir geri dönüşü olur, olacaktır, olmalıdır !

Veda vakti geldi. Olup bitenleri anlatmak için yazmamıştım zaten. Bi veda mesajı yazmadan gitmek olmaz diye düşündüm sadece...

Vedaları sevmem. Hiç kimseye elveda demem. Sadece şunu diyorum sana, geri döneceğim güne kadar hoşçakal...

NOKTA.

Hadi eyvallah...

:hi:

.

.

.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri