" Seyir Defterim ~ ozgur20 "

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Özgür'ün Günlüğü :)

Şampiyonluk kutlamalarımıza ev sahipliği yapan Fenerbahçe'ye teşekkür eder galibiyetlerinden dolayıda tebrik ederim !

Ş A M P İ Y O N G A L A T A S A R A Y !

n0cvm.jpg

Öğlen kalktım bugün. Hoca dersin olmayacağını söylemişti. O yüzden bütün gün yattım yurtta. Pek bir şey yok anlatacak. Yedim, içtim, yatacağım birazdan. Hepsi bu. Onun haricinde gezi tarihi kesinleşti. Pazar günü sabah Fethiye yolcusuyuz... Böyle günlük... Yalnızlık başa bela. Allah dostlarımı başımdan eksik etmesin. İyi ki varlar. Uzakta da olsalar, kalbimde hissettiğim dostlarım...

Öğreneceğim mutlu olmayı. Zamanla kazanacağım hayallerimi. Mutluluk bekliyor beni. Hissediyorum...

Sizler hiçbir şeyin sorumlusu değilsiniz, ben gülmeyi beceremiyorum. Hepsi bu !

Ayrıca özür dilerim. Önceden yüzünüze tebessüm aşılarken şimdi acılarınıza, üzüntülerinize sebebiyet veriyorum ! Sanırım hiçbirinizi hak etmiyorum !

Dostlarım, arkadaşlarım, sevdiklerim... Değer verdiklerim...

Acılarımın içine sizleri kattım istemeden özür dilerim !

Özgür Ç.
06.05.2013

#YaşamakÇokAnlamsız

< Kimseye bir faydam yoksa neden nefes alıyorum? >

Her gece kırılıyor kalbim ortadan ikiye,
Her gece süzülüyor bir kaç damla gözlerimden,
Her gece sarsılıyor duygularım yerinden,
Her gece saplanıyor bıçaklar beynime...

Ay kendini gösterdiğinde, 'GÜNEŞ' gerçekten yok oluyor...

Kendime kızıyorum. Kızmak nafile iş işten geçti ama işte kızıyor insan...

Forumda 1. yılımı tamamladım günlük. Minnettarım beni bu foruma kazandırana...
Okumaz ama eğer okursa; kendisine çok teşekkür ederim...

Güneşten uzak kalmış çiçekler gibiyim şu sıralar,
Soluyorum, duygusuzlaşıyorum, tepkisizleşiyorum...
Kendime olan inancımı kaybediyor, soğuyorum !
Sonbaharda gibi hissediyorum kendimi,
Dökülüyor güvenim, kuruyor duygularım...

Ama seviyorum,
Çok seviyorum,
Deli gibi seviyorum,
Çok fazla seviyorum...

Kendimi yine 2008'de gibi hissediyorum...
Gene aynı şeyleri yaşamak korkutuyor beni.
Ailevi sorunlar kadar acı verici bir şey yok şu hayatta.
Allah'ım beni ve ailemi korusun :(

Kendimden nefret ediyorum,
Ben bu yaşadıklarımı hak ediyor muyum ?
Hayır ne yaptım bunları yaşayacak...

Bilmiyorum...

Hoşçakal günlük,
Hoşçakal Düşler Forum !

Gidiyorum DENİZLİ'me...

Elveda Isparta...
Elveda gül kokan şehir...
Elveda SDÜ !

Egemin kokusunu özledimmmm...
Hadi horozum ötmeye başla gelipdurum gari :D

Koca bir dönem boşu boşuna gitmiş gelmişim okula, koca bir dönem koca bir hiçten ibaretmiş aslında... 10 dersten 5 i NA. Geçen dönem böylemiydi. sınıfın en iyilerindendim. ortalamam çok iyiydi. Şimdi ise rezalett ! Acıyorum kendime, ben okuyacağım diye verilen milyarlara... Olmadı yapamadım özür dilerim :( Bu büyük acının altından kalkamadım. Psikolojimi kontrol altında tutamadım. kaldıramadımmm... Tek suçlu var oda benim. yaşayacağım varmış gerçi kader bu. Seneye herşey çok daha güzel olacak ! 3. seneye de uzasa bu okul en iyi dereceyle bitirilecek... Kendime söz veriyorum ! Kendine iyi bak günlük şu sıralar sadece umutlarımla yaşıyorum !

Umut fakirin ekmeği derler ama benim için artık yaşama sebebi...

Özgür Ç.
11.06.13

Köye jandarmalar gelmiş geçenlerde. Abimi sormuşlar. Köyden aradılar; "Özkan'ı askere çağırıyorlar." diye. O yüzden dün askerlik şubesine gitti abim, seferberlik kağıdı vermişler. Savaş veya seferberlik durumunda Şırnak merkez komutanlığına gidecek sıhhiye onbaşı olarak. Ama anlamadığım şey bunun nereden çıktığı. Neyse askerlik için sıra bende diyordum ama görünen o ki birlikte gideceğiz askere. Okumuyor olsam sıra bana da gelmişti aslında. Neyse öyle işte soğuk rüzgarlar esiyor evde bir kaç gündür. Küçük yiğenim hasta onun mız mızlıkları ile uğraşıyoruz. Aynı zaman da bugün doğum günü. 2 yaşını dolduruyor küçük şeker. :) Allah sağlık ve huzur dolu nice seneler nasip etsin inşallah. Seni seviyorum küçük cimcime. <3 Diş ağrımdan da kurtuldum nihayet. Cuma günü dolgu yaptıracağım. Gençlik festivali başlıyor Denizli'de. Güzel gruplar ve şarkıcılar geliyor sanırım. Harry Potter serisini izliyorum 2 gündür. Gerçek dünyadan biraz olsun uzaklaşmak adına...

Üstümdeki kara bulutlar güneş ışığını engellesede, sıcaklığı engelleyemiyor... :(

O'na ihtiyacım var <3

13.06.13
Özgür Ç.

Yeni hayatımın ilk günlerini hastanede geçirdim. Önce babamı sonra annemi hastaneye kaldırdık. Bütün aile aynı hastalıkla cebelleşiyo. Bende kendimi kötü hissediyorum şu sıralar. Sıra bende sanırım. :)

Bu arada misafirimiz var bir kaç gündür. Mahmut abi İzmit'ten geldi. Manevi abim sayılır. Onunla Denizli'yi geziyoruz günlerdir. Çınar, çamlık, teras park, incilipınar, forum çamlık, sümer park, karahayıt, adalet parkı, pamukkale, bağbaşı... Hiç kısa sürede bu kadar yer gezmemiştim :) Ve ilk defa pamukkalede gün batımını izledim. Kesinlikle mükemmeldi :) Bugün akşam gönderiyoruz Mahmut abiyi. Bizden selam ve dua götürecek İzmit'e...

Onun dışında evdeyim bugün, yarın ve yarından sonra. Yalnızlık ile randevum var hergün :) Ama bazı dostlar uzakta olsalar da iyi ki varlar ;)

Ayrıca artık müzik dinlemekte büyük keyif veriyor. Hislerimi müzikler daha iyi anlatıyor. O yüzden bugünün şarkısı;

Gripin - Aşk Nerden Nereye <3 :)

İyi değilim konuşmaya ihtiyacım var desem arkasını dönüp gidecek dostlarım var benim. Kötüyüm dediğimde dahi neyin var demeyenler mevcut. Hiç kimsenin umrunda değilim. Ölsem üzülmezler bile. Gerçi haberlerinin olacağından bile şüpheliyim. Yalnız kalmadıkça ve başları sıkışmadıkça akıllarına dahi gelmem. Ama onlar benim hep aklımda, kalbimde. Onlara yardım etmek için yaratılmışım belkide. Ama istemiyorlar beni :( Ben onları deli gibi isterken onlar beni istemiyor. Ben onları gece gündüz düşünürken onlar beni unutuyor. Ben onları çokca severken onlar beni hiç sevmiyor. Ben elimden geldiğince onların yanında olmaya çalışırken onların umrunda dahi olmuyorum. Değersiz, gereksiz, sıradan, beceriksiz insanın tekiyim. Belki diğer insanlar gibi biraz canınızı yaksaydım bi değerim olurdu. Ama yapmam, yapamam. Ben siz mutlu olun diye elimden geleni yaparım, siz beni umursamasanızda olur. Hayırlı geceler...

Çocuk bakıcılığında yüksek lisans yapacağım. :) Çocukla çocuk olmada usta oldum denilebilir. Küçük cimcime ile ben ilgileniyorum, oyun oynuyoruz habire. Dadılık yapıyorum resmen :) Ama gelin görün ki bana amca demiyor. Küçük sıpa benden başka herkese amca derken bana özgüy diyor. :) Tabi farkım var herkes değilim :D Dost gibi oldu şu sıralar benim için. Vaktimi onunla geçiriyorum. Zaten ismimle hitap ediyor tam dostuz yani :D Yalnız değilim en azından. Telefonun diğer ucunda dünyalar güzeli biri olmasa hiç çekilmez olacak dünya. Seviyorum onu.
Umut hep vardır.
Umut daima vardır.
Ve olacaktır...

Radyoda çalan şarkı bana gelsin. Cem Özkan söylesin benim için; Dön Bana...

Dön bana huzur, dön bana mutluluk...

Günaydınlar :)

Günaydınlar... Temmuz geldi hoşgeldi. :) Dün çok uzun bir aradan sonra sinemaya gittim. yani en son hızlı ve öfkeli 6 gitmiştim :) Dün de Dünya Savaşı Z'yi izledik 3 boyutlu. Güzeldi :) Sağolsun polis amcalar bizi gideceğimiz yere kadar götürdüler. Onlarla sohbet ettik üniversite hakkında. Onlarda bölümümün çok iyi olduğunu söylediler :) Kızların yakın takibinde idik bazı istenmeyen olaylar oldu. Sürekli uzak durun dediklerim dibimde bitiyo ya. Ayrıca arkadaşlarımda çok sinir bozucu... Yapmayin diyorum dinlemiyorlar :)

Bugün de murat boz söylesin; özledim... <3

Son bir umut verse biri,
Ve güzel olacak bi gün herşey dese,
Ben inanırım belki de bu yalana,
Bende alışırım gözlerimi kapamaya...

Güzel olabilir mi herşey ?
Hayat hep yolunda gider mi ?

Kötü bi haber aldım günler önce. İlk okul arkadaşım 2 hafta önce geçirdiği bi trafik kazası sonucu hayatını kaybetmiş. :( Duyunca çok üzüldüm. Yakın arkadaş değildik, aslında hiç görüşmüyordukta ama... Tesadüfen öğrendim olayı. Sınava girmişti bu sene. TM ve MF puan türlerinin hepsinde ilk 50.000 e girmiş. Ama gidemeyecek hiçbir yere. :( Geçen yaz görmüştüm en son. Hatta şakalaştık durduk sürekli. Çok güzel gülüyordu, parlıyordu gözleri... Allah rahmet eylesin. Mekanın cennet olsun kardeşim!

Benim sınav sonuçlarımda geçen seneye göre gayet iyi geldi bu sene. Sıralamam yükselmiş. :) Isparta ve Denizli öncelikli olacak tercihlerde ama Denizli zor. Isparta da olmaz sanırım. Aydın, Uşak, Manisa, Burdur, Bartın, Karabük, Kocaeli ve Zonguldak oluyor. :) Uşak ve Karabük'ü istemiyorum da diğerleri olabilir. Daha tam karar vermedim ama en başa Denizli yazacağım. Çok zor ama olsun. Hayırlısı ya...

Ramazan da geldi. Ama hastalığım yüzünden oruç tutamıyorum. Allah tutanlarınkini kabul etsin. Hayırlı ramazanlar...

Günün repliği;
- Ölümün olduğu yerde daha ciddi ne olabilir ? (Kaybedenler Kulübü)

Bu hayatta üzülmeye ağlamaya yer yok. Yarının bile garantisi yok. O yüzden gülümseyin :) Bol şans...

Madem maNga ile girdik maNga ile bitirelim. :) maNga bizim için söylesin; Hayat bu işte...

Hayat bu işte,
Kanatlanıp gitmek dururken,
Dört duvar içinde hapsolursun!
Yaşamak için bir neden ararken,
Ölmek için bulursun...

Herşey üst üste geliyor. Dün kötü bir haber daha aldım. Yasemin abimi aramış. Ağlayarak konuşmuş. Teyzem... Teyzemin beyninde kitle tespit edilmiş. Hem sağ hem sol logda. Doktor ameliyat şart demiş. Ama teyzemin sigortası yok. Bakılabileceği bi güvencesi yok. Bu yüzden yüklü miktarda paraya ihtiyaçları var. Önce bi 20 gün hastanede yatması gerekiyormuş. Ameliyattan sonra da en az 2 hafta... Para mı yeter buna :( Para olsa bile bu bi beyin ameliyatı. Allahım sen yardım et. :( Teyzeme ayrı üzülüyorum Yasemine ayrı üzülüyorum ya :( Yasemine destek olmak zorundayım. Bütün yükü onun üstüne yüklediler. Böyle işte günlük, zor günler geçiriyorum...

Ne replik var bugün ne de şarkı. Ölümün sessizliği, sinsiliği ve aniliği olsun kulaklarimızda...

Gülümseyin :(

Herşey öylesine üst üste geldi ki kendimden bahsedemez oldum günlük. Dün ölümü az da olsa yine ensemde hissettim. Otobüsle çarşıya gidiyordum. Birden bi gürültü koptu. Benim oturduğum taraftan araba çarpmıştı otobüse. Camlar kırıldı, kızlar çığlıklar atmaya başladı. O an için hiç acı hissetmemiştim. Ta ki kanlar içindeki kolumu görene kadar. Cam parçası koluma saplanmıştı. Ne yapacağımı bilemedim. Hastane yakındı zaten o yüzden hemen hastaneye götürdüler. Önemli birşey yok çok şükür. Sarılı işte şimdi kolum...

Onun haricinde iyiyim çok şükür. Bi sıkıntı filanda yok çok şükür.
Bugün gün boyu tercih kılavuzuna baktım :) Güzel bir yer olacak inşallah ama önce Biyomedicali bitirip gül gibi mesleğime kavuşmak istiyorum :)
Dün de teyzemin sonuçlarına baktım. :( Neyse bununda hakkından geleceğiz Allah'ın izni ile... Şu sıralar destek olmam gereken insanlar var. Tabi benimde desteğe ihtiyacım var.

O değilde kolum acıdı günlük ya :D sonra gelir yazarım gene. Hadi hoşçakal...

Şartlar ne olursa olsun gülümsemeyi unutmayın :)

Günün repliği;
"İnsan karar vererek aşık olmaz. Sadece bir bakar olmuş."

Günün şarkısını da Soner Sarıkabadayı söylesin; "Kutsal Toprak"

<3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri