" Seyir Defterim ~ ozgur20 "

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Özgür'ün Günlüğü :)

Hayat senin Özgür dogrularınla yanlıslarınla sen yasıyosun kendi kararlarını yanlısta olsa sen ver :) bende tıp fakültesini kazanmıstm ama kayıt yaptırmadm pisman mısn dersen degilm cünkü kendi hayatımı yasıyorum.. :) umarım hersey istedigin gibi olur Kendine iyi bak ;)

Allah seni bana bağışladı sevgilim. Dün başına bir şey gelse dayanamazdım inan ki. Şu iki günümüz kötü gecti farkındayım ama güzel günler bizi bekliyo sevgilim. Ufak tefek şeyler bizi yıldıramaz. :R
Ara sıra gir yaz günlüğüne takipteyim :D

Allah seni bana bağışladı sevgilim. Dün başına bir şey gelse dayanamazdım inan ki. Şu iki günümüz kötü gecti farkındayım ama güzel günler bizi bekliyo sevgilim. Ufak tefek şeyler bizi yıldıramaz. :R
Ara sıra gir yaz günlüğüne takipteyim :D

Bitanem dünkü kazadan sonra aklıma ilk sen geldin... Saniyelerle hayata tutundum... Ölmekten değilde seni üzmekten korktum... Seni seviyorum, elimden geldiğince yazarım :)

Uzun zaman oldu yazmayalı...

Beklemediğim birçok şey yaşadım burada olmadığım sürede. Hiçbir şey planladığım gibi gitmedi.

En baştan başlayacak olursak;

Yepyeni bir ilişkiye başladım. Aslında her şey çok ani gelişti. 18.08.2012 den beri sevgiliyiz. Çok seviyorum O'nu çokkkkkkk :) Hayatımın en güzel günlerini yaşıyorum onun sayesinde. Karanlık dünyama güneş gibi doğdu adeta. İyiki varsın sevgilim. Seni çok seviyorum.

Forumdan ders çalışmak için ayrılmıştım. 1 yıl daha hazırlanıp istediğim bölümü kazanmayı planlıyordum. Ama öyle olmadı. Tercih yaptım. İlk sıraya Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Radyo - Sinema - Televizyon yazım. Tutmayacağını adım gibi biliyordum. Ama içimde kalmasın diye yazdım. Neyse 6. tercihim tuttu zaten. Isparta Süleyman Demirel Üniversitesinin öğrencisiyim artık. Biyomedical okuyorum. Zor bir bölümmüş. Anatomi ve Fizyoloji çok zorlayacak beni ama elimden geleni yapacağım.

Yutta kalıyorum. Yurt ortamına alışmam zor oldu biraz ama atlattık alışma saffasını :)

Isparta'ya kayda giderken trafik kazası geçirdik. 50 metre önde gidiyor olsak tırın altında kalacaktık. Saniyelerle hayatta kalmak ne demek öğrenmiş oldum.

Kaza yaptığımız araba emanetti :( Tam 8000 TL masraf çıktı... Çok şükür canımızda bir şey yok...

Okullar açılmadan öncede Eğirdir de annemin parmağının ucu sandalye yüzünden koptu :(

Hiç sevmiyorum Isparta'yı... Köy gibi...

Neyse bugünlük bu kadar...

Artık buralardayım. Görüşmek üzere...

Kim gittiği yeri seviyor ki. Bartındayım ve inanki nefret ediyorum şu an buradan. Keşke geri dönebilsem ama yok işte sevgilim. Yapacak hiçbir şey yok.
Neyse hepsini beraber atlatacağız inşallah. Seni çok seviyorum sevgilim. :)

Çok kötüyüm... Moralim bozuk...

Nedenini bilmiyorum. İçimde çok kötü bir his oluştu. Çöktüm. Vizeler başlıyo yarın. Hergün en az 2 sınav. Salı günü 3 tane... İşkence...

Ufacık şehirde yapayalnızım. Hiç kimsem yok. Küçük bir odanın içine hapsolmuş yaşamaya çalışıyorum. Geride kalmış bütün alışkınlıklarıma uzağım, yabancıyım.

Dışarı çıkıp saatlerce dolaşmak istiyorum... Telefonumu kapatıp dünyadan, insanlardan uzaklaşmak istiyorum... Yalnız kalmak istiyorum.

Odaya kendimi kilitleyip saatlerce ağlamak istiyorum. İçimi boşaltmak rahatlamak istiyorum. Yalnız kalmak istiyorum.

Sinemaya gitmek istiyorum. Üst üstte 5 - 6 seansa girmek, filme doymak istiyorum. Yalnız kalmak istiyorum.

Balkona çıkıp oturmak, çayımı yudumlamak istiyorum... Şehrin kulakları sağır edecek sessizliğinde kaybolmak istiyorum. Yalnız kalmak istiyorum.

Saatlerce uyumak istiyorum. Rüyamda gezmek, tozmak, hayatımı yaşamak istiyorum... Gülebilmek istiyorum. Eğlenmek istiyorum... Yalnız kalmak istiyorum.

Çok şey istiyorum.

Ufacık şehirde, ufacık bir odada, küçücük bir yatağın üstünde yaşamaya çalışıyorum... Kimsesiz... Sessiz... Rahatsızlık vermeden...

Ailemi özledim evet... Denizli'yi de özledim evet... Ama ortamı özlediğim kadar özlemedim hiçbir şeyi...

Birilerine ihtiyacın olurda hiç kimse mi olmaz arkadaş...

Neyse alışığım zaten...

Günlüğüm dertlerimi dinlediğin için teşekkür ederim... Sana anca bu kadar anlatabilirim... :6:

Görüşmek üzere... İyi bak kendine...

Kal yanımda böyle sonbahar gelince,
Soysuzlar içinde kalma yalnızlığım...
Bak yenildik işte...
Zamanı gelince kalkarız belki de,
Dayan yalnızlığım...

Unutmadan;

Güneş gibi doğdun karanlık dünyama,
Aradığım insanı bulmuştum sonunda,
Mucizem oluverdin şu kısacık zamanda,
Zenginliklerini saçtın, güzelleştirdin hayatımı,
En umutsuz olduğum anda...

Seni Seviyorum :love3: [MENTION=157416]Tutkuu[/MENTION]

Çirkin filan ama idare et artık...

Neler oluyor böyle... Neden değişti birden... Önceden bensiz hiç zaman geçirmezdi, sınavlarına çalışırken bile mesaj atardı şimdi canı sıkılıyormuş :( Arkadaşları ile sınıftakiler ile konuşacak şeyleri hiç bitmezken benimle konuşacak hiç bir şeyi yokmuş... Bütün zamanını onlara harcarken benimle yaptığı hiçbir şey yok... Ama hala seni çok seviyorum sana çok aşığım diyor... Evet bende çok seviyorum O'nu bende çok aşığım ama onsuz geçen her saniyede içim kahroluyor, sürekli bir şeyler konuşmak istiyorum, bütün zamanımı ona ayırmaya çalışıyorum, onu mutlu etmek için türlü türlü şeyler yapıyorum. Acaba yaranamıyor muyum ? Yada yanlış bir şey yaptım da benden uzaklaştı mı :( Yada oralarda biri aklını mı çeldi... Yoksa bir şeylerden mi korkuyor yada çekiniyor ? Sadece 4 sene var... Okulu bitince her şey çok güzel olacak. Benimde 2 sene sonra bitiyor. Belki o zaman giderim yanına orada çalışırım, yada o bu sene yatay geçiş ile yada LYS ile gelir yeniden buralara... O zaman çok daha güzel olur her şey... ALLAH yardımcımız olsun, bize dayanma gücü versin... Görüşmek üzere hoşçakal...

canim bayagi bir SIKTINLI gunler gecirmissin. gecmis olsun. ALLAH korusun kardesim.

dikkat et kendine.

Vizelerdi , bütünlemelerdi derken giremiyorum artık doğru düzgün... Özledim...

Hayatımın en derin ve en büyük acılarından, üzüntülerinden birini yaşıyorum... Bütün dünyamı, bütün hayatımı onun aşkı üstüne inşa etmeye başlamışken, hayatımı çıkarlarımız doğrultusunda baştan aşağı değiştirmişken, yepyeni bir yola baş koymuşken yalnız kaldım... Sağlık olsun...

"Her geçen gün biraz daha vazgeçiyorum,
Mücadele etmekten, savaşmaktan, yaşamaktan...
Her geçen gün biraz daha soğuyorum,
İnsanlardan, kendimden, herşeyden...
Her geçen gün biraz daha kızıyorum,
Karakterime, duygularıma, saflığıma...
Her geçen gün biraz daha nefret ediyorum,
Hayattan, insanlardan, kendimden...
Her geçen gün biraz daha sıkılıyorum,
Yemeden, içmeden, yaşamaktan...
Her geçen gün biraz daha uzaklaşıyorum,
Hayattan, sevdiklerimden, dünyadan..."

Kafam çok karışık. Bin bir türlü düşünceyle savaşıyorum. Düşüncelerimi gerçekleştirmemek için kendimi zorluyorum. Eğer izin verirsem o düşüncelere, büyük bir hata yapmış olurum. Bunun farkında olup ta o düşüncelere engel olamamak ne kadar zor biliyor musunuz ?

Gerçekten yaşamak istemiyorum. Kendimi boşlukta hissediyorum. Bomboş, değersiz, anlamsız, gereksiz bir mahlukat gibi hissediyorum kendimi. Bıktım artık darbe almaktan.

Karakterli, düzgün, saygı ve sevgi dolu, anlayışlı, şerefli, düşünceli biri olmanın ödülü olarak yalnızlığı verdi bana hayat. Dostsuz, arkadaşsız, boş bir hayat. Bu yalnızlık aklınızda oluşan türde bir yalnızlık değil. Bütün dostlarımı kaybettim. Arkadaşlarımla aramda uçurum var. Beni seven, bana değer veren bir tek insan dahi yok. Evet içinizden ailen ne güne duruyo diyorsunuz... Haklısınız. Ama bu hayatta sadece aileniz ile yaşayamazsınız. Düşünün bi; hayatta sadece ailenizle iletişminizin iyi olduğunu. Yşamak size zevk verir mi ? Neyse bir tek onlar var işte. Ölsem arkamdan üzülecek bir tek onlar var. Yokluğumu hissedecek başka hiç kimse yok. Hiç kimsenin umrunda değilim. Belki bir çok kişinin hayatında yüküm, engelim, istenmeyen kişiyim... Belki benim en çok değer verip en çok yardım ettiğim insanlar artık beni yük olarak görüyo belkide zor günleri atlattığı için artık beni istemiyo. Belki yeni ufuklara açılmak için beni engel görüyo... Bunlar oluyo. Ben fark ediyorum. Onlar rahatsız olmasınlar, mutlu olsunlar diye ses çıkarmıyorum. Az kaldı herkesin hayatından çıkacağım kısa zaman sonra. Bensiz kalacak hepsi. Kurtulacaklar. Yokluğumu fark etmezler. Beni aramazlar. Sıkıntı yok. Etraf Özgür Ç...... larla dolu...

Kaybetmemin sebebide bu sahip olduğum karakter galiba. Doğru dürüst insan olmak, başkalarını düşünmek, yardım etmek, yalandan dolandan uzak durmak, şereflice yaşamaya çalışmak kaybetme sebebi bu hayatta. Biraz karaktersiz olacaksın. Biraz y*vş*k... Yoksa hep darbe alırsın bu hayattan. Hep birileri kuyunuzu kazar arkanızdan. Yok işte ben yapamıyorum. Olmuyo. Olan tek şey yalnızlık...

Bugün aldım defteri önüme ve temiz bir sayfa açtım. Sonra 2'ye böldüm sayfayı. Bir tarafa "Yaşamak İçin Nedenlerim" diğer tarafa "Ölmek İçin Nedenlerim" diye başlık attım. Tam bir buçuk saat boyunca yaşamak için sebep aradım kendime. Düşündüm. Sadece düşündüm. Ve sadece 5 tane madde çıktı ortaya. Sonra neden yaşamak istemiyorum diye düşündüm. Sadece 41 dakikada 32 madde yazdım kağıda. Baktım biteceği yok bıraktım. Sonra tekrar düşünmeye başladım beni hayata bağlayan ne var diye. Zorladım kendimi. Resmen sebep yaratmaya çalıştım kendime. Sonuç mu ? +3... Sadece 3 tane daha neden çıktı ortaya.

Ne yapacaüım şimdi. Nasıl toparlayacağım hayatımı. Nasıl düzelecek bunlar. Yapamıyorum. Mücadele edemiyorum. Savaşmaktan yorgun ve bitkin düştüm. Gücüm yok. Sözde yardım edecekler vardı. Ama ne konuşmaya vakitleri var nede mesaj atmaya. Umrunda değilim onunda. Oysaki farklıydım 'O' nun için. Yer etmiştim hayatında. Ama yalanmış galiba. Hayat zaten yalanlardan ibaret değilmi. Ben ne kadar uzak durmaya çalışsamda yalandan dolandan, hep karşıma çıkıyor. Neymiş üzülmemi istemiyorlarmış, sıkılmayayaım istiyorlarmış. O yüzden sahte gülücükler, sevgi sözcükleri, yalanlar söylemişler. Bunun bana zarar verdiğini defalarca söyledim ama sanırım dinlenmiyorum. Gerçeklerle çıksalar karşıma yaram bu kadar kanamayacak aslında.

Duymak istediklerimi değil, gerçekleri söyleyin bana...

Annecim, babacım, sevgili ailem... Hepinizi çok seviyorum... Sadece siz varsınız... Sadece siz destek oluyorsunuz. Başınızda onca dert var birde üstüne ben. Sizede yüküm aslında ama... Neyse düşünlerle sevişmeye yada savaşmaya devam... Allahım sen beni affet...

"Artık anlamsız yaşamak,
Artık zevksiz yaşamak,
Artık gereksiz yaşamak,
Artık imkansız yaşamak..."

03.03.2013
Özgür Ç.

Neden kaçtın neden
Mesut olurduk belki
Korkuttum mu seni
Benden ne zarar gelir ki

Seni seyretmem gezmem lazımdı
Bu yolun sonunu bulmam lazımdı
Seni tanımam bilmem lazımdı
Bu hikayeye bir son lazımdı

Öyle uzaktan uzaktan hiç konuşmadan
Nasıl da bağladın beni
Hani bir geldin bir kayboldun
Esrarlı mağrurdun aklıma sardım seni

Nedir sırrın ne senin
Çekip bıraktım sen kimsin
Toz ol derdim bitsin
Aklım aşkını yensin

Seni seyretmem gezmem lazımdı
Bu yolun sonunu bulmam lazımdı
Seni tanımam bilmem lazımdı
Dudaklarıma bir veda lazımdı

Öyle uzaktan uzaktan hiç konuşmadan
Nasılda bağladın beni
Hani bir geldin bir kayboldun
Esrarlı mağrurdun aklıma sardım seni

"Artık anlamsız yaşamak
Artık zevksiz yaşamak
Artık gereksiz yaşamak
Artık imkansız yaşamak..."​

19 yıl geçti...
237 ay geçti...
1.017 hafta geçti...
7.125 gün geçti...
171.001 saat geçti...
10.260.117 dakika geçti...
615.608.080 saniye geçti...

Ve bitti...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri