^shékér kıs^
Bayan Üye
---> SaçmaSapanGünlük.
Gelirim yine by. xD
Tek kelimeyle geber :I
Gelirim yine by. xD
Tek kelimeyle geber :I
Buraya geleli daha 1,5 hafta olmuşken Eylüle kadar ben nasıl dayanacam ya. Garip olan şu ki Tarsusa dönmek de istemiyorum. Tarsus demek 60 derece sıcaklık ve boğucu nem demekk xD Nefes bile alınmaz demek. Yayla demek bi sıcak bi dondurucu soğuk demek son günlerde de olduğu gibi. Garip yani xD
Valla akıncımm benim elimi annemdan başkası tutamaz xD Yerde kalmaya razıyım hahahaZaten hayat vurmuş bir tekme birde biz mi vuralım.
Neyse ver elinide kalk yerden.
Valla ben çiğnedim yutmadım ama hiç tavsiye etmiyorum xDAyyy çıtır çıtır yemiş kadar oldum xD zaten midem kötü :11:
Sanki kış geliyo yeniden üşütme oralarda Nazlım
Akın şimdi yazar geri durmaz xD
Takdir ediyorum seni.Valla akıncımm benim elimi annemdan başkası tutamaz xD Yerde kalmaya razıyım hahaha
Duurr daha Hazirandayız canım sen hele ağustosu gör xD Nefrett ediyorum o şehirden sıcağından boğucu havasından xD Evde hiç durmak istemiyorum daha da bunalıyorum kuzum ya ama oraya gelince yazarım okursun haberin olur xDkuzum, valla ben gayette nefes alabiliorum. buralar cok serin.. sadece oglen sicak, ee sicakta evden cikmazsin olur biter..
Tarsus'un gözünü seviim ya buralara gelirsen haberim olsun
Yine her şey aynı. Tek farklı şeyse başımdaki ağrı.
hahahahahaha
İnanırmısın uyumlu yazdığımı şimdi fark ettim xD
Hayırdır noooldu bi telefondan bi forumdan yazıyosun unutulmuştuk oysaki xD
Yok yani birinden birine cevap vermiyor da olabilirdin şaşırdım doğrusu xDhem forumdan hem telefondan yazmamın sebebı ne olabilir 2 yerede farklı farklı şeyler yazdıgından olabilirmi acaba nazlı hanım xD
@ Aminor.
Sana teessüflerimi bildiriyorum.Aylardır Turkcell ve Garanti bankasından baska mesaj atan yok bana.
Anıl birde bana selam vermiyorsun diyordun en yakın arkilerini bile unutmuşsun sitem doldu burası hahaha
Yok yani birinden birine cevap vermiyor da olabilirdin şaşırdım doğrusu xD
Sms yok genks.:Çgecen attıgım şeytanlı mesaja neden cevap gelmedi ozaman xD
Hay senin tabancana xDtek tabanca akar xD
cok zor sorular değildi 3 yanlıs 1 doğruyuda götürmüyodu o yüzden 2 sınede cevap verdım xD
Genks hahahaEn azından panpadan daha iyiymiş xDSms yok genks.:Ç
hıhhGenks hahahaEn azından panpadan daha iyiymiş xD
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.