SaçmaSapanGünlük.

---> ` ηαzLı ..`nın GünLükcüğü .d

23.o4.2o1o

günLükkk..

Bugün süperdi laa xD

ZeynepLerdeydik bugün.sabahın köründe kaLkıp hazırLanmaya başLadım saçLarımı düzLeştirdim makyaj yaptım faLan fiLan derken xD saat 11 buçukta seLin beni aLmaya geLDi.

apartmandan girdi ve o pişti anıı :M aman Allahım oLmaz böyLe bişi ya :M sözLeşseydik bu kadar aynı giyinemezdik.

baştan aşağı aynı giyinmiştik la.. taktığımız küpeLer biLe aynıydı :11: gömLekLerimiz pantoLonLarımız çantaLarımız takılarımız makyajımıızz :| bu kaa oLurdu yani :11:

neyse çıktık beraber yoLda bi gurup tarafından takip ediLe ediLe bizim okuLun önüne geLmeyi başardıkxD Özgeyi aradık o da geLdi işte bikaç şey aLdık sonra yanımıza Gizem de geLdi ve tam oLduk.

neyse hep beraber gittik zeynepLere.hemen başLadık yemek yapmaya.herkesin yaptığı gibi biz de makarna yaptık xD saLatayı da seLinLe ben yaptık ama saLata demeye bin şahit ister hahaha Allahım bi insan anca bu kadar beceriksiz oLur:11: iğrençti resmen xD

yemekleri yedikten sonra bizmkiler koptu göbekLer de atıLdıktan sonra ''Başka Dilde Aşk''ı izLedik.güzel fiLmdi de saçmaydı be.aşkmış olum o da ne ? :M

neyse böyle bi gündü işte.artık ne zaman yazarsam o gün görüşürüz :d

o5.o5.2o1o

günLükcümmm..

yine ben la. az önce geLdim okuLdan. bugün son yazıLımızı oLduk ve 4 yıLLık Lise hayatım 2 gün sonra SONa eriyor :( Cuma günü son defa okuLa gidecem ve artık ben de Lise mezunu ünvanını kapacam :d

abi hiç bu kadar üzüLeceğimi tahmin etmemiştim be :s okuLdan nefret eden ben şmdi 1 sene daha oLsa giderim okuLa diyorum..
heyy küçükLer okuLunuzun kıymetini iyi biLin la :11:

neyseem Cuma günü konferans saLonunda tiyatro oynıcaz ya :pp Allahım inşAllah reziL oLmam xD bide köyLü kızı roLünü aLdım paçaLı don fLn giycem ah ne reziLim :11:

gömLek imzaLatıyoruz La :pp süper oLuyor ama :D kahretsin ne çok seviLiyomuşum :pp herkes gömLeğime ''O tatLı güLümsemen yüzünden hiç eksik oLmasın NazLımm'' yazmış oyy yiriim hepsiniiii xD

yarın da konferans saLonunda dinLeti yapıLacak.asLında ona da katıLmıştım da sonra vazcaydık.Tiyatrodaki ''Beyhude'' roLüm bana yetiyor da artıyor :11:

bugün sabah İncim msj attı biraz onunLa dertLeştik kıyamam bitaneme ya .. neyse ne diyebiLirm ki herşeyin hayırLısı..

bugünLük de bu kadar oLsun görüşürüz sonraa (:)

Son düzenleme:

Meleğimmmmmmmmmmmmmmm :50:
Sağol bu mükemmel ötesi gününü paylastıgın için vsxD
Ne güzel yazmşsın hayran kaldım xD
Yorum yapmayı nasıl unutmuşum ben yaa hahaha

Neyse affedersin artık hahaha

Neyse ok tşk by xD

Hepsini okumadım ama neyse hahaha

Mujuu mujuuuuu :50:

Ah canımmm.
Mezun mu oluyormuş benim birtanemmmm.
Ne kadan üzüldü bilemezsin yani :pp

Yirim seni biliyorsunnnn . :pp

okuLdan başka bişeyLe zaman geçirmezmisin sen başından sonundaki noktasına kadar okulla ilgili xD

Hiç beğenmedım :M

çok rüküş xD

Saa dicek bi keLime buLamıyoree Ays isimLi üye :M xD görürsün sen hıh xD

Sana mı mezun oLuyoree Cns üzüLmezsen üzüLme yani xD neyse ben de seni yirim biLiyorsun xD

Evet karsımda kelimeler kıyafetsiz kalıyor hahaha
Sağol bu güzel iltifatın için xD

---> SaçmaSapanGünlük.

Uzuunca bir aradan sonra gecenin bu vaktinde aklıma seni yazmak geldi haydi hayırlısı. Bu arada yaşadığım hayatla başlığın pek bi uygun olmuş.

Allahım buraya geldim geleli uyuyamıyorum :/
Böceklerden falan değil aslında neden olduğunu bilmiyorum.
Gitmek istiyorum ya acayip bunaldım konuşacak tek bi insan bile yok bu dağın başında. Foruma sıkça uğramamdan belli olmuştur zaten xD Nete girmeyen kız yeniden foruma merhaba dedi :pp

Buraya geleli daha 1,5 hafta olmuşken Eylüle kadar ben nasıl dayanacam ya. Garip olan şu ki Tarsusa dönmek de istemiyorum. Tarsus demek 60 derece sıcaklık ve boğucu nem demekk xD Nefes bile alınmaz demek. Yayla demek bi sıcak bi dondurucu soğuk demek son günlerde de olduğu gibi. Garip yani xD

Neyse döktüm içimi ve uyumaya çalışayım en iyisi. Yarın 9 da anneannem uyandıracak bizi ve 3-5 dükkandan oluşan miniminnacık namrun çarşısına gidecez napalım xD

Gelirim yine by. xD

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri