SaçmaSapanGünlük.

---> ` ηαzLı ..`nın GünLükcüğü .d

Poff.
Nazlı hiç yorum yapasım yok ama aslında çok yorum yapmak istiyorum hahaha

Kötü gün ya hiç eğlenceli değilmiş xD

Ok tşk by xD

kes be xD asLında gayet eğLenceLi bi gündü ama benim yazasım yok xD moraLmanım çöktü xD

baLoyu feLan boşver sen baLoda biLe birini buLur öss cevapLarını cözdürürsün hihihi

hahaha hahaha hahaha

Çoklu aklıma geldi :kopkop:

17.o4.2o1o

günLükk..

Canım çok sıkıLıyor ya asLında keyfim yok ben de şu günLükcağızı yazayım bari dedim :M

Bugün sabahın köründe kaLkıp yayLaya gittik.tabi giderken yoLda bnm mide yine aLLak buLLak oLdu xD az buçuk araba tutuyor da xD Allahtan midemdekiLeri şey etmedim hahaha mide buLantısını geçiren hap sağoLsun xD

öhöm neyse xD

yayLa da sıcaktı ya :M Allahtan akşama doğru serinLedi.ama görmen lazımdı günLükk her yer yemyeşiLL çiçekLer böcükLer kuş sesLeri ah ahh heLe o mis gibi havası yok mu öLürüm ya :)

ama benim pek neşem yoktu o yüzden fazLa eğLenemedim.oturup çay kahve yaptım :11: hem de mangaLda :11:

sonra bişeyLer tıkındık ve annemin o meşhuuurr tohumLarını ektik :M her sene baharda iLLa ekiLecek o tohumLar.neyse bikaç saat durduk keyifsiz keyifsiz geri döndük.ama dönüşte çok Şükür hiç midem şeettirmedi :11: neyse iğrençLeşmiym .d

bugün de böyLece dersaneyi ektiim yaşasın tembeLLik xD kahroLsun LYS xD

yeter bu kadar artık ne zaman yazarsam o gün görüşürüz .d

azcık uzun yazsana bune böle hayattan bezmişler gibi 2 satır yazıyosun ya

yaşayan ölü xD

2o.o4.2o1o

günLükk..​

bugünLerde çok sinirLiyim la .d ya kendimi ya da çevremden birini öldürcem sanırım xD stres stres stres çıLdıracam az kaLdı :M​

off bitemedi şu okuL da.Allahtan mayısın ikinci haftasından sonra gitmicem.bide Türkiyenin enn sıcak şehirLerinden birinde yaşayınca hiiç çekiLmiyor o kLimasız sınıfLar :M​

off neyse bugün astronomi gibi saçma sLak bi dersin son yazıLısını oLduk :M onun dışında dersLer boştu mat hariç :M​

neyse dersLerden kurtuLduk son derste tabi ben cama yapıştım Bim'in önüne bakıyorum baş beLam geLmiş mi diye:| Allahtan daha geLmemişti.ben de seLinLe ziL çaLar çaLmaz uçtum tabi.yoLda sanırm gördüm de o beni görmedi takıntıLı insan [!].​

öyLe eve geLdim hemen hesap soruyor sorunLu xD o kim oLuyorsa :11:​

neysemm sonra YıLdz'm ,annesi ve kardeşi geLdi.öyLe yedik içtik sonra ben dayanamadım geçtim yattım zıbardım .d az önce de kaLkıp yemek yedim sonrraa hemen pc :d​

bugün de böyLe depresif bi gündü.yeter bu kadar artık ne zaman yazarsam o gün görüşürüz.ok tşk by xD​

nasıL günLük bu nezaman yazarsam ozman görüşürüz günLük adı üstünde her zaman yazacaksın hahaha

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri