Rüya Yorumları

---> Rüya Yorumları

InnoCence Hayır Olsun

Toplum İçinde Kötülüğünü İsteyecek Kişiler Artmış Kötü Örnek Oluyorlar Yanılgıya Düşme ; Bil Hassa Çevrene Dikkat.
Sonrası ise Hasta Adamı Tanımıyorsun Sana Kötülük Eden Görünmüş Ola Bilir.Adamı Biraz Tarif Edermisin Hani Yüzü Gözü Nasıldı 3harfliler Sanamı Bakıyordu Yoksa Bir İşaret Verdimi
Vermesi Gerek Aslında.

toplum içinde kötülüğümü isteyenlerin artmış olması saçma çünkü kimsenin etlisine sütlüsüne karışmam etmem.. Şu sıra sanırım dikkatli olmam lazım davranışlarım + sözlerim olsun..
aslında kim olduğunu biliyorum hasta adamın . üzerindeki yaralar hani yanık olurda su toplar sonra o yanıklar soyulur öyleydi . adam uzun boylu zayıf güzel yüzlüydü. 3harfliler adama gözcülük ediyorlar . bana da bakıyorlardı ama zarar vermiyorlar.

İşareti verdiler zaten :) rüya dışı bir olayı işaret ediyor :)
Yaptığım küçük bir yardım.. Ben rüyamı şöyle yorumladım : Ayağıma Batan Çivi Bana Verilecek Olan Zarardı Ben Bu Çiviyi Kendi Elimle Çıkardım ve babama verdim çiviyi.. Yani küçük bir iylilik yaptım bu iyilikte kötülüğe engel oldu çünkü bu iyiliği kendi elimle babama vermiştim :) benim adıma vermesi için :)

---> Rüya Yorumları

InnoCence adamı tanıyosan o rüyadan farklı bir işaret ediyordur zaten . o farklı mevzu sende kendi yorumunu yapmışsın bana hayır olsun demek düşer. kimseye karışmayacağın hep sevilceğin anlamına gelmez dünyada insanın kötülük ve zararı nereden gelir dilden dile.
hayırlı günler.

---> Rüya Yorumları

InnoCence adamı tanıyosan o rüyadan farklı bir işaret ediyordur zaten . o farklı mevzu sende kendi yorumunu yapmışsın bana hayır olsun demek düşer. kimseye karışmayacağın hep sevilceğin anlamına gelmez dünyada insanın kötülük ve zararı nereden gelir dilden dile.
hayırlı günler.

Teşekkürler Yorum İçin.

---> Rüya Yorumları

Merhaba bugün sana 2 tane rüya soracağım :)

1. Rüya Benim ;

Rüyamda , üzerimde Güzel bir gelinlik var bir eve giriyorum ev o kadar güzel ki ..

2. Rüya Annemin ;

Rüyasında ; bir ağaçtan 3 tane yeşil elmayı dalından koparıyor .. biri kendisine biri Böcek için diğeride benim için.

---> Rüya Yorumları

InnoCence

Hayır Olsun

Birinci Rüyanız ve İkinci Rüyanızda Aslında İkiside Aynı Yorumları Taşıyor Nasiptir Bunlar.

Para,Servet Gibi Yani Ailecek Sevineceğiniz Olaylar Olucak Gelişmeler Hemde Kısa Zamanda

Böcek Derken Anlamadım Böceklimiymiş.

---> Rüya Yorumları

InnoCence

Hayır Olsun

Birinci Rüyanız ve İkinci Rüyanızda Aslında İkiside Aynı Yorumları Taşıyor Nasiptir Bunlar.

Para,Servet Gibi Yani Ailecek Sevineceğiniz Olaylar Olucak Gelişmeler Hemde Kısa Zamanda

Böcek Derken Anlamadım Böceklimiymiş.

Böcekten kasıt Emine yani kız kardeşim için bir elma , bir elma benim için , bir elma annemin kendisi için :D

Teşekkür Ederim Yorum İçin .. Hayırlısı ile Gelişmeler var da . Nasip bakalım

---> Rüya Yorumları

ozaman güzeldir :) tamamdır hayır olsun merak etmeyin güzel herşey beklediğiniz güzel şeyler varsa gerçekleşir yada daha güzeli gelir. ;)

---> Rüya Yorumları

Merhaba yine bir rüya soracağım :)
Rüyamda ; apartmanin kapisindan cikiyorum dışarıda duvara yasli tahta var 1 tane. kim koydu diye mırıldanıyorum ama tahtayi görünce aklıma kabirde cenaze konulduktan sonra konulan 9 tahta geliyor .

hayırdır inşallah

şimdiden teşekkür ederim

---> Rüya Yorumları

InnoCence Hastalık Habercisi & Yada Kaza Habercisi. olabilmekte hayır olsun

Buğra yok güzel kardeşim her zaman değil.

---> Rüya Yorumları

Hmm kaza gecirebilirim yani :s ya da Hastalık :s

sağol yorum için. sadaka veririm artık kazayı defeder ... hayır olsun

---> Rüya Yorumları

InnoCence yok sen değil cevrenden ola bilir. sadece sen değil bu ruya ıkı uc gune cıkar en fazla bır hafta. sıkıntı yapma.

---> Rüya Yorumları

bir rüya gördüm uyandım korktum .
rüyamda evde annemle babamin odasindayim. önce aynaya bakiyorum üzerimde mavi bir elbise var ve vakit gece yarisi. perdeden bir el uzanip bilegimden tutuyor iceri cekerken yataga dusuyorum iceri giren sey o 3harfli okuyorum ónce ama etki etmiyor . orta boylu cok zayif bir sey duman renginde. sonra yaklsyor yuzunu gördüm ya iki elimdende tutuyor üzerime cullaniyor. okuyorum yine yok oluyor.
uyandim ama Ellerim iki yana basimin uzerinde , ayaklarim capraz bir halde ust usteydi. okuyarak rahatladim ve çözüldüm

yardım et bana :( lütfen

---> Rüya Yorumları

InnoCence bır mail atma durumum olsa sana arapça dua verırdım daha öncekı yazdığım şeylerı yaparmısın lutfen onları yap senı cok sıkıcak yaparken yapmaman ıcın sana ulaşmak ısteyen her neyse bana gelıcektır gelsın buyursun da sen dedıkelrımı yap lutfen sana yazdığım o şeyleri. ne ulaşa bılırım sana nede başka bır seceneğim var allah yardım edıcektır asla korkma. mumkunse sureklı abdestlı uyu baş kıbleye gelsın o dedıklerımı yaparmısın

---> Rüya Yorumları

suan yapamam :( ben hocanin bana verdiklerinide yapmadim sadece muskam var onu takıyorum .

yaklastimi bana

---> Rüya Yorumları

InnoCence hayır sadece senı etkılemeye calısıyor hocanın dedıklerını yap mumkunse tekrardan yanına gıt acıl olarak ve sana hamane versın yazsın olurmu dediğimi söyle ona o sana yol gosterıek yarın kesın git.

---> Rüya Yorumları

hamane nedir?

neden etkilemeye çalışıyor ? sen bunu nasıl biliyor anlıyorsun? bu gece bana gelir demek ne demek

tamam yarın görüşürüm hocamla.

---> Rüya Yorumları

InnoCence muskadır duadır senı korur o bendede var. bussuru nedenı ola bılır bunun senı etkılemesının ben nasıl bılıyorum bende yasadım ondan bılıyorum ve halende arada sırada yasarım ama zarar yok suan sanırım sana musallatsa sana yardıme tmemı engellemek için rahatsız etmeye calısır ben pek umursamıyorum hocanla görüş o sana yol gösterır sıkıntı yapma olurmu ınsansın sen güçlüsün. unutma sen ondan guclusun. abdest al.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol puff
antalya havalimanı transfer
Geri