Rüya Yorumları

---> Rüya Yorumları

tamam burda olursam bakarım mutlaka ama kesın gıt ne olursa olsun ısın dahı cıksa git. gelınce bakıcam cunkü.

---> Rüya Yorumları

selamunaleykum...Ayşegül ruyaların hayr olsun canım sanırım korkulu ve zor günler geçiriyorsun Allah yardım etsin bunları yaşayan arkadaşlarım vardı gerçekten etkileniyorlardı inşallah en kısa zamanda kurtulursun...

Gri arkadaşım) bende çok rüya görürüm pek anlatmam demiştim ama yine anlatasım geldi hayr olsun inşallah...atladıgım yerler olabilir hatırladıgım kadarı ile anlatayım...2 araba görüyorum takas etmişiz birisi eski arabamız digeri yeni...ama yeni olanda son model sanmayın normal araba sadece renginin beyaz oldugunu hatırlıyorum, üzerine biraz para vermemiz gerekliymiş takas ettigimiz insanlarda uzaktan akrabalarımız ama ailemizden bir kişi arabayı istemiyor, ben o kişilerin evine gidiyorum merdivenlerden cıkıyorum kapıdan içeriye girerken girişte 3 tane karton gibi birşey var capraz duruyor onları düzeltip selam veriyorum sanırım evde mevlid var ama cenaze mevlidi mi bilmiyorum...3 4 kadının (akraba) elini öptügümü hatırlıyorum 1 2 erkekde ayaga kalktı onlarla görüşüm mü görüşmedim mi bilmiyorum tam olarak insanların beni güler yüzle karşıladıklarını ve eve girerken bir ilahi söyledigimi hatırlıyorum...ilahinin ismi "koy beni cennetine" bilmiyorum bilirmisin...ama şu kısımları söyleyerek giriyorum içeriye" çok korkuyorum ölümden, ölüm değil amelimden" diyerek merdivenlerden cıkıyorum kapıyı açıp içeriye girdigimde de insanlar beni bu ilahiyle karşılıyor, ben içimden söyleyerek giriyorum..kadınlardan bi tanesine diyorum bende şimdi bu ilahiyi söylüyordum, evet bizde o yüzden seni bununla karşıladık diyorlar böyle sohbet ederken uyandım

---> Rüya Yorumları

'hayaL hayır olsun inşallah maşallah hayır işi cıkmış öyle bir hayırki öyle birşey yapılmış yada yapılacakki birine manavi ve maddi anlamda ferahlığına kavuşmasına vesile olup hayır duasını alıcaksınız. belki size hemen hayırlı gelmeyen bir iş ileride hayırlı dualar almanıza sebeb ola bilir size derken ailenin tümü. rüyada bir kopukluk var ama kartonlar vs para vermek ilahiyle karşılanmak. bu bazen şeyde ola biliyor size aşık vs birisi istemeye gele bilir gibide oluyor yada birden fazla misafir gelip ziyaret edip dua almanızada sebeb ola biliyor. yani her halukelde dua alıyorsunuz

allah hayır etsin

---> Rüya Yorumları

'hayaL hayır olsun inşallah maşallah hayır işi cıkmış öyle bir hayırki öyle birşey yapılmış yada yapılacakki birine manavi ve maddi anlamda ferahlığına kavuşmasına vesile olup hayır duasını alıcaksınız. belki size hemen hayırlı gelmeyen bir iş ileride hayırlı dualar almanıza sebeb ola bilir size derken ailenin tümü. rüyada bir kopukluk var ama kartonlar vs para vermek ilahiyle karşılanmak. bu bazen şeyde ola biliyor size aşık vs birisi istemeye gele bilir gibide oluyor yada birden fazla misafir gelip ziyaret edip dua almanızada sebeb ola biliyor. yani her halukelde dua alıyorsunuz

allah hayır etsin

) teşekkür ederim kötü bir rüya olmadıgının farkındaydım ama istemeye falan gelmesinler ben evliyim zaten) Allah muhafaza cinayet cıkar)işin şakası tabi..inşallah birine bir hayrım dokunmuştur yada dokunurda dua alırım Sagolasın

---> Rüya Yorumları

'hayaL amin ecmain inşallah yüreğin temiz farkında bile olmazsın sen yaptığın iyiliğin.
sen saolasın

---> Rüya Yorumları

'hayaL amin ecmain inşallah yüreğin temiz farkında bile olmazsın sen yaptığın iyiliğin.
sen saolasın

estf..daha ne temiz kalpler var onların yanında benimkisi kara bile kalır, aklımda bişeyler vardı ama belki daha yapamadan sevabını yazmıştır Allah,biliyosun hayr yapmak istediginde yapamasan bile sevabını alıyosun,yada yapabilicem belki..imşallah diyelim

---> Rüya Yorumları

selamunaleykum...Ayşegül ruyaların hayr olsun canım sanırım korkulu ve zor günler geçiriyorsun Allah yardım etsin bunları yaşayan arkadaşlarım vardı gerçekten etkileniyorlardı inşallah en kısa zamanda kurtulursun...

Teşekkür Ederim Ablacım .. Amin İnşallah. Gece Cidden Çok Korktum :( Emine'yi uyandırıp Yanına Yattım. Allah Yardımcım Olsun..

Cin Kardeş Merak Ettim Acaba Seni Rahatsız Ettiler mi ? Bu Yüzden Yardım Etmeni Engell Oluyorlar mı ?

---> Rüya Yorumları

InnoCence yok ben rahatsız olmam allaha şükürler olsun hocanın yanına gittinmi ? beni boş ver sen

---> Rüya Yorumları

Merhaba :) Şuan Daha İyiyim.

Bir Rüya Daha Soracağım :R

Rüyam da ; Çanakkale'de bulunan Truva Atını Gördüm

---> Rüya Yorumları

InnoCence gittinmi. merak edıyorum ıyı olman değil daha iyi olman gerek.

sadece gördunmu nasıldı bıraz acarmısın

---> Rüya Yorumları

InnoCence gittinmi. merak edıyorum ıyı olman değil daha iyi olman gerek.

sadece gördunmu nasıldı bıraz acarmısın

Hayır Henüz Gidemedim ama haberleştim bilgisi var o yüzden biraz daha iyiyim.

Sadece Gördüm Yanındaydım Truva Atının .. Kendi olduğu yerdeydi işte. Çanakkale ' de Meydandaydı işte vakit geceydi

---> Rüya Yorumları

InnoCence zafer işaret aslında dıye düşünüyorum neyin zaferi olucak orası bılmıyorum.

kararsız kaldım ama kötü değil.

hayır olsun

---> Rüya Yorumları

bende bır ruya sorcam yenı degıl ruyamı tam da bılmıorum aslında ruya dıyelım..

yatıyorum yatakya ayşe(ınnocence) geliyor,üşüyorsun diyor üstümü örtmeye çalışıyor halbuki yaz aylarındayız hava sıcak.üşümediğimi biliyorum burnum üstüne kadar yüzümü örtüyor.hakeret edip yüzümü açamıyorum ama ayse yanımda yatıor uyuyor bununda bılıncındeyım.bagırıorum sesımı duymuorlar.sonra dua okuyorum gecıyor.

karısık anlattım sanırım ruya olmayabılır genede ılgılenırsen sevınırım
tesekkurler :)

---> Rüya Yorumları

bal_böceği ruya değil sanırım bu rüyada olsa karışık baya bir eksik kopukluk var oldukca :S

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol puff
antalya havalimanı transfer
Geri