'hayaL hayır olsun inşallah maşallah hayır işi cıkmış öyle bir hayırki öyle birşey yapılmış yada yapılacakki birine manavi ve maddi anlamda ferahlığına kavuşmasına vesile olup hayır duasını alıcaksınız. belki size hemen hayırlı gelmeyen bir iş ileride hayırlı dualar almanıza sebeb ola bilir size derken ailenin tümü. rüyada bir kopukluk var ama kartonlar vs para vermek ilahiyle karşılanmak. bu bazen şeyde ola biliyor size aşık vs birisi istemeye gele bilir gibide oluyor yada birden fazla misafir gelip ziyaret edip dua almanızada sebeb ola biliyor. yani her halukelde dua alıyorsunuz
allah hayır etsin
'hayaL amin ecmain inşallah yüreğin temiz farkında bile olmazsın sen yaptığın iyiliğin.
sen saolasın
selamunaleykum...Ayşegül ruyaların hayr olsun canım sanırım korkulu ve zor günler geçiriyorsun Allah yardım etsin bunları yaşayan arkadaşlarım vardı gerçekten etkileniyorlardı inşallah en kısa zamanda kurtulursun...
InnoCence gittinmi. merak edıyorum ıyı olman değil daha iyi olman gerek.
sadece gördunmu nasıldı bıraz acarmısın
InnoCence zafer işaret aslında dıye düşünüyorum neyin zaferi olucak orası bılmıyorum.
kararsız kaldım ama kötü değil.
hayır olsun
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.