Rüya Yorumları

---> Rüya Yorumları

Merhaba bir rüya daha soracağım

rüyamda ; evde oturuyorum bana bir zarf geliyor içerisinde bir sürü mektup . mektuplar gecen sene görev yaptığım okuldaki ogrencilerimden gelmiş. Seviniiyorum duygusalasiyorum. mektuplar beyaz kagitlara yazılmış .

---> Rüya Yorumları

Şu an O yaptığınız işi bıraktıysanız tekrardan döne bilirsiniz yada teklif ala bilirsiniz.

şayet yapıyorsanız mevkinizde yükselmeniz söz konusu

hayır olsun

---> Rüya Yorumları

işimi birakmadim ama mevsimlik işçi gibiyim yazın çalışmayacağım . bu teklif ış ile mi ilgili?

---> Rüya Yorumları

bende ruya gordum :) uzun zamandan sonra bıraz sacma ama sorım dedım :D
bana görücü geliyor aklımda hiç öyle bir düşünce yokken.ailemden herkes bılıyor ben bılmıyorum.son aracı olan kadın benımle konusmak ıstedıgını soluyor benı bı yere goturuyor.oğlan gelıyor karsılasıyoruz bana bır suru soru soruyor.sonra eve haber gelıyor begendı denıyor.
bu arada oğlan mavı gomlek gıymıs,çookk yakısıklı ve sevımlıydı.ismi hamza oldugunu soledıler nerden cıktı bılmıyorum.o kadar begenıyorum kı ruyada mutlu oluyorum bunuda hıssedıyorum..

ruya pek gormem bunuda gornce sorım deıdm..tesekkurler sımdıden

---> Rüya Yorumları

bal_böceği hayır olsun diyelim seni kaçıracaklar köy gibi bir yerde gelin olucaksın istesende istemesende ailende buna engel olamayacak yaşantın köyde olucak dermişim..şaka yaptım

İstemediğin olaylar ola bilir bu ara senin istemediğin ama hayırlı olan şeyler hamza adını duymak güzeldir güçtür yani güçleniyosun aslında. hayatına birine almak istiyosan böyle bir düşüncen varsa beklemede kal. aşktan biraz uzak durmalısın. ama bu rüyanın kısacık bir yeri senin birisi tarafından oldukça beğenildiğini gösteriyor yani nazar.

---> Rüya Yorumları

bal_böceği hayır olsun diyelim seni kaçıracaklar köy gibi bir yerde gelin olucaksın istesende istemesende ailende buna engel olamayacak yaşantın köyde olucak dermişim..şaka yaptım

İstemediğin olaylar ola bilir bu ara senin istemediğin ama hayırlı olan şeyler hamza adını duymak güzeldir güçtür yani güçleniyosun aslında. hayatına birine almak istiyosan böyle bir düşüncen varsa beklemede kal. aşktan biraz uzak durmalısın. ama bu rüyanın kısacık bir yeri senin birisi tarafından oldukça beğenildiğini gösteriyor yani nazar.

ilk yazdığına korktum yaw..

hayırlı ama ben istemicem ?? nasl yani
hmm nazar var
teşekkürler yorum için..

---> Rüya Yorumları

evet hanı nasıl derler sen otobusu kacırırsın ıse yetişmek ıcın uzulursun sonra aradan saatler g ecer yada gunler o otobus kaza yapmıştır sen kurtulduğuna dua edersın boyle bırsey

---> Rüya Yorumları

evet hanı nasıl derler sen otobusu kacırırsın ıse yetişmek ıcın uzulursun sonra aradan saatler g ecer yada gunler o otobus kaza yapmıştır sen kurtulduğuna dua edersın boyle bırsey

hım anladım pekı cok tesekkur ederım yorum ıcın :)

---> Rüya Yorumları

Bende bi rüyanın anlamını sormak istiyorum :)

Bi arkadaşımın çiçek bahçesi var rüyamda.
O kadar güzel çiçekler varki. Rengarenk çeşit çeşit ve parlıyor hepsi.
bahçe korumasız.
Ben o bahçeye girmek için uğraşıyorum baya.
Ama bi türlü giremiyorum.
Yaklaşamıyorum bile ya.
bahçeye giriyorum uzun uğraşlar sonunda.
Hiçte göründüğü gibi değilmiş. Yani iğrenç bi yere dönüşüyor çiçek bahçesinden eser yok :S

---> Rüya Yorumları

DeriN ~ uyarı niteliği aslında bu etkilendiğiniz yada çok istediğiniz birşey var sizin bir hayal gibi düşünün aslında bunun sizin için hayırsız olduğunu gösteriyor birde arkadaşınız eğer aranız çok iyiyse açılma ihtimali var arkadaşınız herneyse siz onun gibi olmayacaksınız ondan bir gömlek üstesiniz.

hayır olsun 3 çeşitli anlamı vardı söyledim.

---> Rüya Yorumları

DeriN ~ uyarı niteliği aslında bu etkilendiğiniz yada çok istediğiniz birşey var sizin bir hayal gibi düşünün aslında bunun sizin için hayırsız olduğunu gösteriyor birde arkadaşınız eğer aranız çok iyiyse açılma ihtimali var arkadaşınız herneyse siz onun gibi olmayacaksınız ondan bir gömlek üstesiniz.

hayır olsun 3 çeşitli anlamı vardı söyledim.

Hayırsızmıymış.
Ay üzüldüm biraz :)
Teşekkürler.

---> Rüya Yorumları

DeriN ~ rica ederim hayırsız bir rüya değil bu uyarı niteliği güzeldir

---> Rüya Yorumları

canim kardesim, ben ruyamda boyle birsuru karinca yuvalari gordum. nedense o yuvalara su dolduruyormussum (sanirim yanimda biri daha varmis) iyi hatirlamiyorum. ama ben su doldurdukca karincalar buyuyor, ben suluyorum onlar kocaman oluyor, diyrum bu karincalar buyuyor git gide (suladikca) korkuyorum sonra. Sonrasi ne oluyor bilmiyorum uyaniyorum galiba.

---> Rüya Yorumları

Rüyamda ; Çeşitli haşeratlar her yerimi sarıyor ben korkmuyorum ve kendim üzerimdeki haşeratları temizliyorum

hayırdır inşallah

---> Rüya Yorumları

ben de bir tane rüya tabiri sormak istiyorum sizden izninizle.

'Rüyamda elimde berrak ve temiz bir bardak var , su içmek için musluğu açıyorum çeşmeden çamur akıyor bardağa.Sonra ben bardağı lavaboya döküyorum ve tekrar musluğu açıyorum bu sefer berrak , tertemiz bir su akıyor musluktan.Akan suyla bardağı dolduruyorum.' ...

---> Rüya Yorumları

yesil83 bereket o birşeyden nasipleneceksin bir bereket var bolluk.

InnoCence hastalık yada iftirayı önlemişsiniz.

parasite gunah işlemişsiniz sanırım yanılmıyorsam günahınızdan arınınız.

hayır olsun

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol puff
antalya havalimanı transfer
Geri