Rüya Yorumları

---> Rüya Yorumları

[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] : evet aşık olursunuz eski sevgilide ola bilir onun dönüşü heee yağmur sizi zor durumda bırakırsa kötü. bu sefer kötü aşk ayrılıkta hüzünde getire bilir.

[MENTION=154775]AliceWonder[/MENTION] nasıl napıyordu kelebek

kapima yapisik bir sekilde duruyordu bi ara zaten kelebeliklikten cikmis bir vaziyettede gördüm garip ya önemsiz geride kaldi baya :)

---> Rüya Yorumları

[MENTION=154775]AliceWonder[/MENTION] ruhunuzu yansıtıyor. kelebekler kelebek kelebeklıkten cıkması sızın farklı duygulara yoğunlaşmanız demektir.

---> Rüya Yorumları

[MENTION=155270]Cin[/MENTION] şekerim :D napıon gene ben :D
annemın bı ruyasını sorcam

babamda bı cm kadar bı sakal var bıse ıcın koymadı keyfı :D
ruyasında babamın tıras oldugunu gormus ne demek???

teşekkürler şimdiden :)

---> Rüya Yorumları

[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] hoş geldin şekercim :) babanınızın yani ailenin sıkıntıyı atması demektir.

hayır olsun inşallah

---> Rüya Yorumları

[MENTION=155270]Cin[/MENTION]

Rüyam da ; Yeni Tanıdığım Birinin Bana Görmem İçin Düğün Davetiyesi Verdiğini Gördüm .. Davetiye Bizimmiş ve Ben Mutsuz Oluyorum Davetiyeyi Görünce.

Rüyamda Akşam Vaktiydi.

---> Rüya Yorumları

ben istihare yaptım erkek arkadaşım için hayırlı mı diye. rüyamda o kişinin resimlerine bakarken bir anda başka birinin resimleri oldu. erkek arkadaşımın resmi siyah beyaz dı siyah bir kıyafet vardı üzerinde elinde de bağlama vardı, diğer kişinin yeşil bir kıyafeti var elinde gitar vardı arka planda da çimler..bu rüyayı gördükten bir süre sonra ayrıldık zaten. ben diğer kişiyi (yeşil kıyafetli olanı) tanımıyordum rüyayı gördükten az bi süre sonra tanıştım.tanıştığımda üzerinde o yeşil kıyafet vardı. hatta rüyamda gördüğüm resim gerçekten var yani ben rüyayı gördüğüm tarihte o resmi çekilmiş.resim aynı hiç bir fark yok bulunduğu yer de aynı, elindeki gitarı da var resimde, pozu bile aynı. şuan birbirimizi seviyoruz ama benim kafamda soru işareti kaldı acaba bu bir tesadüf mü yoksa bu rüyanın bi anlamı varmı yani kaderimdeki hayırlı olan kişiyi mi görmüşüm. (burcum aslan)

Son düzenleme:
---> Rüya Yorumları

[MENTION=155270]Cin[/MENTION]

Bu Gece Birbirinden Farklı 3 rüya gördüm

Rüyam da ;

1.Rüyam ; Mavi kare şeklindeki bir minderi Masmavi durgun bir denizin üzerine seriyorum ..
sonra üzerine sirt üstü yatıyorum uyuyarak denizin üzerimde gidiyorum korkmuyorum da..
kopru cami falanda görüyorum İstanbul Boğazında oluyorum avrupa yakasına geçecekmisim ...
bazen rüzgâr çıkıyor sarsiliyorum ama yinede devam ediyorum tek bir damla deniz suyu olmuyor üstümde ..

bunu aileme anlatıyorum dinlemiyor gibi oluyorlar.

2. bir rüya;

daha sonra annem - emine - ben 3.muz bir yerden bir yere atlamaya çalışıyoruz uçurumun karşı kıyısına yani. aşağıdan da sular aklıyor ..
ilk önce ben atlıyorum suyun üzerinden yeşilliklerin icine düşüyorum.
Emine atlıyor dusecek oluyor aşağıya bir kayadan tutuyor . ellerinden tutarak kurtarıyorum onu...
annemin atladığı gormuyorum ama yanımizdaydi..

3. rüyada da ;

Babamın Emine'nin Sırtına Sopa İle Vurduğunu görüyorum , bana da vuracakmış ama bana vurmuyor izin vermiyorum.

bu kadar hayırdir inşallah

Son düzenleme:
---> Rüya Yorumları

[MENTION=155270]Cin[/MENTION] şekerim :D nasılsın bakalım :D

annem rüyasında babamın fındık getirdiğini kendsiin kırdığını söyledi ?
nedir????? acabaaa

---> Rüya Yorumları

[MENTION=155270]Cin[/MENTION] yoksun ama gelınce yazarsın... nasılsın sekerm :D

ruyamda uzun suredır gorusmedıgım bı erkek arkadsımın evıne gıdıyoruz ablam ben bı kac arkadsım daha.
evıne gıttgımız kısıyle dogru duzgun konusma fırsatım olmuyor..sonra nette yazısmaya baslıoruz ama konu alakasız bıseydı

hıc bısı anlamadım ruyadan :D
sureklı netteyım belkı ondan gormusumdur :D ama sen genede bak tamam :) sık sık gir ya böyle olmuyor :)

---> Rüya Yorumları

[MENTION=154775]AliceWonder[/MENTION] : )

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] iyi olmayan olaylar ola bilir dikkat et. bu davetiye için

[MENTION=158082]yorgunyuregim[/MENTION] allahın hikmeti tesadüf değil sana verilmiş ödül. evlenmek istersen istihare et rüyandan bahsetme ona olaki şeytan her defasında iyi olacak şeyleri bozmak için cabalar. hayır olsun

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] birinci rüyandan yola çıkarsak sıkıntılar çekiceksin ama bunları aşacaksın bu arada babanın canı sıkıla bilir kararlı şekilde devam et hayatına ve asla korkma.

[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] annenle baban arasın kavgada ola bilir birisiyle tartışmada yaşana bilir.

ikinci ruyanda netten bir arkadaşın seni yanılta bilir :p şekercim :)

hayır olsun kusura bakmayın giremedım uzun zamandır yeni bir kaç iş görüşmesi vardı onlarla ilgilendim dua edin müşteri hizmetlerine gireceğim. : )

---> Rüya Yorumları

[MENTION=154775]AliceWonder[/MENTION] : )

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] iyi olmayan olaylar ola bilir dikkat et. bu davetiye için

[MENTION=158082]yorgunyuregim[/MENTION] allahın hikmeti tesadüf değil sana verilmiş ödül. evlenmek istersen istihare et rüyandan bahsetme ona olaki şeytan her defasında iyi olacak şeyleri bozmak için cabalar. hayır olsun

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] birinci rüyandan yola çıkarsak sıkıntılar çekiceksin ama bunları aşacaksın bu arada babanın canı sıkıla bilir kararlı şekilde devam et hayatına ve asla korkma.

[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] annenle baban arasın kavgada ola bilir birisiyle tartışmada yaşana bilir.

hayır olsun kusura bakmayın giremedım uzun zamandır yeni bir kaç iş görüşmesi vardı onlarla ilgilendim dua edin müşteri hizmetlerine gireceğim. : )

---> Rüya Yorumları

[MENTION=154775].

anladm şekeriim :) teşekkür ederim
hadi hayırlısı olur inşallah :)

---> Rüya Yorumları

[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] rica ederim şekercim. :R

---> Rüya Yorumları

[MENTION=155270]Cin[/MENTION] ağbey...
ben ruya görüyorum ama hatırlamıyorum :)
hatırladım tek sey gecende rüyamda dışardayım aksam karanlık
yanımd abır kaç kişi var ama yüzlerini görmüyorum aa dıyorum bakın berkan orda oturuyor dıyorum
berkan bır bankta oturuyor yanında bırı var ama ben tanımıyorum o kım feln dıyorum. yanımdakılere berkan bana uzaktan el sallıyor.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol puff
antalya havalimanı transfer
Geri