Rüya Yorumları

---> Rüya Yorumları

[MENTION=155270]Cin[/MENTION] rüya yorumun çok doğru 2gündür üzüntü yaşıyorum sanırım bir sürede devam edecek.
gördüğüm rüya cikti ..
çok yoruldum yoğun olarak duygusal sıkıntılarin içinde boğuşuyorum..

Allah yardım etsin

---> Rüya Yorumları

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] çokca dua et sen olurmu geçmeyecek sıkıntı yok kötü şeyler düşünme sen sabır başarının en güzel meyvesidir.

Dua ile kalasın

---> Rüya Yorumları

[MENTION=154874]leylmira[/MENTION] tşk ederim allah razı olsun.

Varmı rüya gören :)

---> Rüya Yorumları

[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] şu an yanımda su var içeceğim :) yok böyle iyi meraklı seni.

---> Rüya Yorumları

[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] yoktur emın ol yalanlar ıstıyorsan yalan söylerım. günah günah deliş

---> Rüya Yorumları

[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] olmaz oyle bana sana gunah bırlıkte yapılan her şer ıkışer ıkışer verılır.

---> Rüya Yorumları

[MENTION=155270]Cin[/MENTION] bilmiyorum ya olsa iyiydi :) neyse seni daha fazla şıkıştırmıyım :)

---> Rüya Yorumları

[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] tşk ederım can can : )

---> Rüya Yorumları

can :D bak yaa aklıma geldi sormayı unutmuştum :)

geçen rüyamda annemin elinde bir ütü ile geldiğini ördüm ütü kırmızı çizgileri olan renkli güzel bişeydi.

cevabını bekliyorum :) [MENTION=155270]Cin[/MENTION]

---> Rüya Yorumları

[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] annen muhtemelen sana öğüt vermiş yada verecektir.

---> Rüya Yorumları

[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] annen muhtemelen sana öğüt vermiş yada verecektir.

---> Rüya Yorumları

alması önemli değil :R ütünün ve kimd e olduğu önemli. belkid e sen verisin anneye öğüt ama bu zor ihtimal.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol puff
antalya havalimanı transfer
Geri