Rüya Yorumları

---> Rüya Yorumları

[MENTION=119637]waLL~é[/MENTION] vardır tabiki , başarılı olmak güzel olmak , güzel konuşmak vs Herşey ama herşey nazarı çeker.

dua oku evden çıkmadan yatmadan unutsan bile her işinda besmele-i şerif getir.

[MENTION=153273]Amor[/MENTION] hayırlısı inşallah

---> Rüya Yorumları

[MENTION=155270]Cin[/MENTION] ????? burdamısın

ruyamda zemzem suyu gordum pet ıse ıcındeydı ıctım mı hatırlamıorum ama tadına baktım
ayrıca cam sakızı cıgnıyordum?????????????

---> Rüya Yorumları

[MENTION=119637]waLL~é[/MENTION] vardır tabiki , başarılı olmak güzel olmak , güzel konuşmak vs Herşey ama herşey nazarı çeker.

dua oku evden çıkmadan yatmadan unutsan bile her işinda besmele-i şerif getir.

[MENTION=153273]Amor[/MENTION] hayırlısı inşallah

ne duası okuyayım abi fark edermiki..
hemen hemen herşeyde besmele çekerim abi unutmamaya gayret ederim hep :)

---> Rüya Yorumları

[MENTION=155270]Cin[/MENTION] acil yorum. Ali bizim is icin ruyaya yatti bunlari gormus. Kopyaliyorum onun yazdiklarini.

Bi kafes gordum icinde muhabbet kusu gibi kuslar vardi bi tanesi aralarinda farkli bi kustu onun rengi de kirmizi gibiydi O farkli olan kus cigirtkan miydi neydi hani onu besleyen sirf o sesi ve cok otmesi yuzunden besliyormus. Neyse aliyom kafesi baska bi yere disardan bakilinca ufak gorunen bi ev ustunde kat var gibi hatirliyom ama daha onemlisi o kuslari goturdugum ev daha belirgindi Orasida eski biraz bakimsiz gorunuyordu girdim iceri sanki orasi evcil hayvan satilan yer gibi bi yermis diye biliyom da iceri girince kendi kendime diyom ne bicim bi yer burasi biraz yadirgadim Sonra kuslari koydum ciktim Sonrasinda birileri daha vardi kim bilmiyom Arada neler yaptik onu da hatirlamiyom. Ev disardan bakinca beyaz. Renkteydi fakat mat bi beyaz evin ici los gibidi. Neyse devamimda o yanimdakiler kimse onlarla geri donuyoz o evden kuslarin sesi geliyor bil hassa o farkli olanin duyuyoruz. Gidik bakicaz mi artik ne yapacaksak iceri giriyoz. Evin icinde gitmisim bi dolap var kuslari meger oraya koymusum Aciyom kapagi kuslarin hepsi donmus bu kalibinin icinde. Elimde bakiyom bi yandan da daha az once sesleri geliyordu sen sakrak simdi nasil olurda donarlar.diyom acaba kenara biraksak cozulup canlanirlarmi diyom sonrasini bilmiyom....... Bu kadar.

---> Rüya Yorumları

[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] hayır olsun dıyelım derten hastalıktan kurtulmaya işaret bır ruyadır.

[MENTION=119637]waLL~é[/MENTION] abısının gülü nas felak ayetel kürsi

---> Rüya Yorumları

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] rüya hayırlı çıkmamış vebal almak ıstemem ama bırde bır hocaya sormanızı ısterim.

bana göre bu rüya kötü. hayırsız.

---> Rüya Yorumları

[MENTION=155270]Cin[/MENTION] abimm :( hasta oldum biliyonmu her yerım kabardı bugun doktora gittim işten izin verdiler erken cıktım. sinirden oturdum ağladım alerjık olmuşum öyle dediler :( eve geldıgımden berı nerdeyse uyuyorum daha yenı uyandım ılac ıctım sımdı :(

---> Rüya Yorumları

[MENTION=155270]Cin[/MENTION] gene ben :s
rüyamda mutfakta ocağın gazının açık olduğunu gördüm???
şimdiden teşekkürler :)

---> Rüya Yorumları

[MENTION=119637]waLL~é[/MENTION] geçmiş olsun :) allah şifa versin

[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] savurgansın yani elinde olanların farkında değilsin biraz daha dikkatli bak çevrene :) olurmu.

---> Rüya Yorumları

[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] evet :R rica ederim biraz daha dikkatli ol olurmu çevreyi gözlemle

yani kısaca dikkat et cevrene demek :D

---> Rüya Yorumları

gene ben :) nasılsın bakalım :D

ruyamda yagmur gordum :D yagmurda sırılsıkllam olmus bır sekılde kosuyordum

asık mı olucam :D:D

[MENTION=155270]Cin[/MENTION]

---> Rüya Yorumları

[MENTION=155270]Cin[/MENTION]

Rüyamda ;
Babam ile birlikte köy yolu gibi toprak yoldan araba ile geçiyoruz. Önce atlar gördüm yemleniyorlardi.

Sonra araba ile ilerledikçe kaçan bir inek sürüsü görüyorum öyle koşuyorlarki arabaya carpacaklar sanıyorum.

Sonra evimizi gördüm. Deprem oluyordu . Bağıranlar vardı bende bağırıyordum Fatiha suresini okuyorum bir yandan diğer bir yandan Allaha yalvarıyorum yardım et diye her yer yerle bir oluyor ama burnum bile kanamadan kurtuluyorum.

Kırılmış cam parçaları görüyorum depremden sonra kapılar pencerelerde .. Anneme sesleniyorum üzgün görünüyordu ..

Bu tarz ruyalarin ardından bir doğal afet haberi alıyorum dünyanın başka bir köşesinden yorumunu bekliyorum.
Hayırdır İnşallah ya .. Ama Bana Pek İç Açıcı Bir Rüya Gibi Gelmedi ..

[MENTION=155270]Cin[/MENTION] Acil Cevap Bekliyorum :uzgunkiz:

Son düzenleme:
---> Rüya Yorumları

[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] : evet aşık olursunuz eski sevgilide ola bilir onun dönüşü heee yağmur sizi zor durumda bırakırsa kötü. bu sefer kötü aşk ayrılıkta hüzünde getire bilir.

[MENTION=154775]AliceWonder[/MENTION] nasıl napıyordu kelebek

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] at murat ama size gelicek büyük bir mutluluk felaketler zinciride getirecek rüya sizi yanıltıcak şekilde görülmüş.

yani buda dikkat edilmesi gerek bir rüya üzülücek ve duygunuz çok yıpracak öyle görüyorum en az hasarla siz kurtulucaksınız ama aileniz için iyi şeyler yok gibi.

bu arada izmirdeydim ondan giriş yapamadım hakkınızı helal ediniz. trafık kazası vs geçirdim ama gayet iyiyim.

Son düzenleme:
---> Rüya Yorumları

[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] : evet aşık olursunuz eski sevgilide ola bilir onun dönüşü heee yağmur sizi zor durumda bırakırsa kötü. bu sefer kötü aşk ayrılıkta hüzünde getire bilir.

eski sevgilimi aman kalsın :D tesekkur ederım yorum ıcın :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri