Rüya Yorumları

---> Rüya Yorumları

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] isim soy isim vs gerekir ve ağırdır sorular vs sormam gekir kolay değil.

sen git dediğimi yap ilk :R

---> Rüya Yorumları

[MENTION=155270]Cin[/MENTION] abimmm :(

ya ben bir kaç gecedir hep ev görüyorum
yani şöyle abim. bir kaç akşam önce ruyamda oktayı gördum kuzenimi ve enıstemı güya samsundaymışız. eniştemlerin evine gideceğiz dısardayız eniştem bize merdıvenlerden inin asansöre binin diyor gelcem ben peşinize biz kuzen oktay gıdıyoruz gülüyoruz şakalaşıyoruz bir bina girişi ama kocaman boyle sanki otel lobisi gibi bir yer asansörü bulamıyoruz ama gülüyoruz sürekli..sonra asansörü buluyoruz bir böyle gördüm

ondan sonraki gecede yine bir ev
bu sefer evdeyız ama annem var bırde oktay var evın ortasında koca bır yatk annem dıyor oktay burda yatar kızım sen içerde yatarsın dıyor ben banane feln dıyorum birde böyle gördum

dun gecede yıne bır evdeyız ama bu sefer oktay yok sadece annem var annem benı koltuga yatıyor yat uyu kızım dınlen dıyor ben yok ya dıyorum rahat etmedım dıyorum sonra pesıne oktayın evı ya kızım bura dıyor bana bende bılıyorum anne dıyorum

sürekli bir ev görüyorum abi hayırlara vesile olur inşAllah sabırsızlıkla beklıyorum yorumunu

---> Rüya Yorumları

[MENTION=119637]waLL~é[/MENTION]

rüyaların karma karışık başta olan rüya rahatlığa huzura yorulur ama z aman lazım bıraz acıyla gelıcek mutluluk

ıkıncı olan ise aşk mecerası oluyor genelde ama yolculukta ola bılır. tabıki.

ucuncu olan ise
gerçekleşmeyecek bır hayale işeret.

hemşerim hayır olsun sıkma canını ;/

---> Rüya Yorumları

dun gece bı ruya gordum ama nasıl anlatacagımı bılmıorum

ruyamda uc kısıyız bırı benden buyuk bır kadın dıgerı cocuk bı adamdan kacıyoruz eve gıden ıkı yol var bırı kestırme ama ben uzun yolu kullanıyorum(ama yol bana kısaymıs gıbı)

kovalayan adam sınırlıydı..gunduz vaktıydı ruyayda..
bole sacma bı ruyaydı..

ne dıceksın??
[MENTION=155270]Cin[/MENTION]

---> Rüya Yorumları

[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] sağlık durumunun bozulcağına işaret ama kısa sürücek bir sağlık sorunu.

hayır olsun

---> Rüya Yorumları

[MENTION=155270]Cin[/MENTION] ben de rüyamda karasinek gördüm. :H

---> Rüya Yorumları

[MENTION=153273]Amor[/MENTION]

hayır olsun

hastalıktır bulaşıcı hastalıktır dikkat et kendine.

---> Rüya Yorumları

[MENTION=119637]waLL~é[/MENTION]

rüyaların karma karışık başta olan rüya rahatlığa huzura yorulur ama z aman lazım bıraz acıyla gelıcek mutluluk

ıkıncı olan ise aşk mecerası oluyor genelde ama yolculukta ola bılır. tabıki.

ucuncu olan ise
gerçekleşmeyecek bır hayale işeret.

hemşerim hayır olsun sıkma canını ;/
abim şu ara durumlar berbat :)
sıkıntılarımız var ailecek ama geçeçeğini biliyoruz yolculugumuzda var yaza dıye dusunuyoruz ama sen en sonunda hayal gerceklesmeyecek dıyorsun :)
o zmn ılk ıkı ruyamı elıyoruz :D

neyse sagol [MENTION=155270]Cin[/MENTION] abimm

---> Rüya Yorumları

[MENTION=155270]Cin[/MENTION] arkadasım gene ben :) bu aralar cok oluyorum ama :) bana noldu bılmem ruya gormeyen ınsan :)

sımdı sole oldu ruyamda gelınlık gıymısım ama benım degıl yanı gelın degılım ama hıc yakıstırmıyorum kendıme daha dogrusu gelınlıgın modelını begenmıyorum???

sence ne olabılır ??? azcık olumlu bır yorum please :)

---> Rüya Yorumları

[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] ımm bu sana gelecek bır kısmetı beğenmiycen anlamına gelır :R

---> Rüya Yorumları

[MENTION=119637]waLL~é[/MENTION] senın durumlarda hep karışık nazarmı var sende !

---> Rüya Yorumları

[MENTION=155270]Cin[/MENTION] ben geldim. :utan:

Bugün bir rüya gördüm ama çok net değil.
Teyzemler rüyamda yan komşumuz oluyor. Torunu var bir tane bebek daha. Tam bizim evden onların evine bebişe bakmaya gidiyoruz, bir adam biz kapıdan çıkarken bizi görüyor. Teyzemde hangi daireye girdiğmizi anlamasın belki kötü niyetlidir diye, asansöre biniyoruz. Bir bii üst kata bastı. Dedi burda oturduğumuzu sansın. Tam ben inecekken bu defa en üst kata bastı. Böyle daha çok kafası karışır dedi. :) En üst katta iken uyandım sanırım ya da devamını gördüm ama net hatırlamıyorum.

---> Rüya Yorumları

[MENTION=153273]Amor[/MENTION] hoş geldiniz :)

paraya işaret rüyanız. para gelıyor para :R

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri