Rüya Yorumları

---> Rüya Yorumları

Cin..arkadaşımm yorumlarına bakılırsa bencede kitap yazmalı.. :)
ben adam gibi rüya çok nadir görürüm ama gördüğüm rüyada çıkıyo arkadaş birtanesi çıkmasa şaşarım :s bazen korkuyorum kendimden bu yüzden..
çook rüya görürüm saçma olanlar hariç ;)

---> Rüya Yorumları

[MENTION=157631]Suzy[/MENTION] ilginiz için tşk ederim.

saçma olan bir rüyada olsa anlamı ve duygusu vardır.

rüyalar aslında pas tutmuş dünyanın en güzel yanıdır.

---> Rüya Yorumları

[MENTION=155270]Cin[/MENTION] ,

Biraz Zaman Oldu Aslında Bu Rüyayı Göreli .. Ama Aklımda Soracağım Soracağım Unutuyorum..
Köyde Görmüştüm Bu Rüyayı Ramazanın Son Haftası..

Rüyamda ; Bir 3 Harfli Gördüm Ama Kadın Suretinde .. Bir Odadayım , Oda Büyük Ferah Ve Temiz . Odanın Kapısı Beyaz Renkte.

3 Harfliye Sesleniyorum İçeri Gel Diye , İçeri Geliyor. Kucağında Yeni Doğmuş Bir Bebek Oluyor. Bebeğin Yüzünü Görmedim .. Kumdağa Sarılı Bir Bebekti .. Ama Kız Çocuğuydu.

Sonra O Bebeğin Benim Olduğunu Söylüyorlar , 3 Harfli bir Bebeğim Varmış Sözde.

Sonra Büyüdüğünü Gördüm şöyle 6 7 yaşlarında bir kız çocuğu olarak .Beyaz yuvarlak yüzlü bir kızdı. Saçlarını İki kulak gibi yapmış .

Kaçıyorum Ama Peşimden Geliyordu. Cüzdanımdan Kendi Kimliğimi Çıkartıyorum Bakıyorum o Kızında kimliği elimde ve benim üzerime kayıtlıymış.

Çok Enteresandı ya

---> Rüya Yorumları

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] burda bunun yorumu yaparsam üzülürsün.

iyi bir hocaya gitmen gerekiyor.

ilerki yaşlarında perişan olmamak için hem sen hemde evlensen bile açı çekersin.

dediklerimi unutma git ve sıyrıl bu durumdan derhal gitmemek için bahane üreceğini biliyorum yada işlerin ters gider belki ama herşeyi bırak ve git.

---> Rüya Yorumları

Merhaba. :)
Bugün rüyamda kuzenimi gördüm. 3 kuzen bir hastanedeyiz ama neden oradayız bilmiyorum. En üst kata çıkıyoruz asansörle. Sonra yine nedenini bilmiyorum ama çatıya olan çıkışı arıyoruz. Kuzenim işte burdan gidiliyor diyor. Diğer kuzenimde başlıyor çatıda yürümeye ama çatı böyle eski, her an yıkılacak gibi eğilip bükülüyor. Ben yapma diye kızıyorum çok korkuyorum. Aşağıda polisler ya da güvenlik görevlileri tam hatırlamıyorum, onlara yakalanmamaya çalışıyor kuzenim ama görüyorlar. Tam o sırada ayağı kayıyor ama düşmüyor. Sadece silah çektikleri için iki elini havaya kaldırması gerekiyor ama ellerini bırakırsa düşecek. Nasıl başardıysa kollarıyla tutunup ellerini havaya kaldırdı. Bir de ayağındaki ayakkabı dikkatimi çekti. Güzel sanki parlak bir ayakkabıydı.

[MENTION=155270]Cin[/MENTION] Şimdiden teşekkürler. :)

---> Rüya Yorumları

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] burda bunun yorumu yaparsam üzülürsün.

iyi bir hocaya gitmen gerekiyor.

ilerki yaşlarında perişan olmamak için hem sen hemde evlensen bile açı çekersin.

dediklerimi unutma git ve sıyrıl bu durumdan derhal gitmemek için bahane üreceğini biliyorum yada işlerin ters gider belki ama herşeyi bırak ve git.

[MENTION=155270]Cin[/MENTION] üzülmem yorumunu yapar misin

[MENTION=155270]Cin[/MENTION] Bir Rüyam Daha Var Bu Gece Gördüm ..

Rüyam da ; Kuzenime Gelinlik Alıyoruz. Gelinliği üzerime tutuyorum tam bana göre yapılmış.. Dene diyorlar yanımdakiler ama giymiyorum.

---> Rüya Yorumları

selamunaleykum [MENTION=155270]Cin[/MENTION]...naber ablası bende bi rüya gördüm aklıma gelmişken anlatayım hatırladıgım kadarı ile...Sabah evimin önünden uyanıyorum bir bayan arkadaşım bize gelmiş, kapının önünde. kucagında bebegi var doktora gidiyormuş bana ugramış bende kapının önğnde uyumuşum oradan uyanıyorum biraz laflıyoruz sonra 2 3 saat sonra doktora gidecegini söyleyince eve buyur ediyorum kahvaltı edelim diye...eve giridigimde merdivenleri görüyorum evde 2 3 kişi tadilat var evde, benimde haberim var tabi belki bu yüzden dışarda uyumuşum..aslında merdiven yoktor evimde ama rüyamdaki ev emrdivenli biraz dar merdivenler, köşeye tanıdık birinin dolabını koymuşuz ve duvarların hepsini beyaza boyatıyoruz heryer beyaz boyanıyor...evi gezerken incelerken uyandım hatırladıklarım bunlar...heryer bembeyaz..hayır olsun

---> Rüya Yorumları

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] sen öyle bir ana geliceksinki hayatın böyle devam ederse alt üst olur sen değil ailen çocukların eşin dahi acı çekersin. bu içind e bulundun durum lafla geçiştirilecek değil.

senden çocuklarına vs geçişi var..

allah göstermesin daha kötüsüde olur ilerlerse hoca vs kurtaramaz.. sana el atan yanar onun için tetbir almalısın bir an önce..

uyarılıyorsun ama dikkate almıyorsun sanırım böyle devam ederse hiçde iyi şeyler yaşamazsın.. ve kurtulamazsın diz çök bir bilene üzerinde olanalrı çeksin yoksa bela sana çok ama çok yakın..

seni sadece içinden buyuk ıhtımal bişi olmaz dedirtiyor ama yanlış. her iş allaha bırakılmaz tetbirini alıcaksın almazsan olmaz.

bu ben çalışmayı aslında sevıyorumda çalışamıyorum der gibi. çalışmayana ekmek yok..

anladın umarım üzülmeni istemem başına gelecekelr bunlarla sınırlı değil kötü olaylar yaşarsın hemde çok kötü en sonda bakırköy ruh ve sinire gidersin çıkcıka bılırsenki durumunuda doktorluk değil.

cinlerin insan hayatına girenleri ilerliyen senelerde çoğalacaktır. emın ol 10 sene sonra bir sürü olay duyucaksın her geçen gün içimize biraz daha giriyorlar ve önmelenemez tetbir almayanlar korkanlar musallata uğrayanlar acı çekecekelrdir.

kendini kurtar sana musallat olmuş her gün biraz daha batıyorsun beni dinle.ve erkenden git üzerinden alınsınlar

ne eşin ne dostun kalır unutma.

rüyanın yorumuda bir işinin erteleneceği

evlilik tarihi nişan söz vs varsa biraz ertelene bilir..

[MENTION=153273]Amor[/MENTION] sıkıntı var hastalık var haber alıcaksınız yakın zamanda.

[MENTION=150695]'hayaL[/MENTION] hamdolsun ablacımmmm idare eder dua et çok bana.

ablacım düşmanın varsa sana üstünlük sağlaya bilir fakat ilersi ferah olucaktır korkulcak durum yok

evin temizliği sonradan gelmiş buda ilerisi için ferahlıktır.

ama ılk sıkıntı var biraz sonra geçicek hemen :)

---> Rüya Yorumları

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] sen öyle bir ana geliceksinki hayatın böyle devam ederse alt üst olur sen değil ailen çocukların eşin dahi acı çekersin. bu içind e bulundun durum lafla geçiştirilecek değil.

senden çocuklarına vs geçişi var..

allah göstermesin daha kötüsüde olur ilerlerse hoca vs kurtaramaz.. sana el atan yanar onun için tetbir almalısın bir an önce..

uyarılıyorsun ama dikkate almıyorsun sanırım böyle devam ederse hiçde iyi şeyler yaşamazsın.. ve kurtulamazsın diz çök bir bilene üzerinde olanalrı çeksin yoksa bela sana çok ama çok yakın..

seni sadece içinden buyuk ıhtımal bişi olmaz dedirtiyor ama yanlış. her iş allaha bırakılmaz tetbirini alıcaksın almazsan olmaz.

bu ben çalışmayı aslında sevıyorumda çalışamıyorum der gibi. çalışmayana ekmek yok..

anladın umarım üzülmeni istemem başına gelecekelr bunlarla sınırlı değil kötü olaylar yaşarsın hemde çok kötü en sonda bakırköy ruh ve sinire gidersin çıkcıka bılırsenki durumunuda doktorluk değil.

cinlerin insan hayatına girenleri ilerliyen senelerde çoğalacaktır. emın ol 10 sene sonra bir sürü olay duyucaksın her geçen gün içimize biraz daha giriyorlar ve önmelenemez tetbir almayanlar korkanlar musallata uğrayanlar acı çekecekelrdir.

kendini kurtar sana musallat olmuş her gün biraz daha batıyorsun beni dinle.ve erkenden git üzerinden alınsınlar

ne eşin ne dostun kalır unutma.

rüyanın yorumuda bir işinin erteleneceği

evlilik tarihi nişan söz vs varsa biraz ertelene bilir..
[MENTION=155270]Cin[/MENTION]
ne yani şimdi sahiplenmişler mi ? :s çocuğum da mı var :s

Son düzenleme:
---> Rüya Yorumları

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] o kadar bilemem ama tetbir almalısın çalışıyorsan hafta sonu hocaya vs git mutlaka

ailenden başka kımseye bunu söyleme.

abdestlı ol mutlaka.. zıkır etmelisin önlem al

hocayada rüyalarını anlat. yaşadığın garip olayalr vs avrsa anlat.

---> Rüya Yorumları

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] o kadar bilemem ama tetbir almalısın çalışıyorsan hafta sonu hocaya vs git mutlaka

ailenden başka kımseye bunu söyleme.

abdestlı ol mutlaka.. zıkır etmelisin önlem al

hocayada rüyalarını anlat. yaşadığın garip olayalr vs avrsa anlat.

[MENTION=155270]Cin[/MENTION] neden Söylemeyeyim ki Burada şuan bulunan bu sayfayı gören herkes okuyor yani :D

Peki Teşekkürler

---> Rüya Yorumları

neden yerin kulağı var.

büyüde yapılmış ola bilir. yani cin elini kolunu sallayıp musallat olmaz işin içinde büyü varsa yaptıran kişi duyup önlem alır.

ondan dedim sen hocaya git iyi bir o sana yol gösterir. ilk günden bazı şeyler i anlarsın

allah yardımcın olsun

haber beklıyorum ciddiye almanı umuyorum. cinler hafife alınıcak kullar değillerdir.

yaşamış birisi olarak söylüyorum

düzenin kalmaz. yuvan olmaz.

---> Rüya Yorumları

neden yerin kulağı var.

büyüde yapılmış ola bilir. yani cin elini kolunu sallayıp musallat olmaz işin içinde büyü varsa yaptıran kişi duyup önlem alır.

ondan dedim sen hocaya git iyi bir o sana yol gösterir. ilk günden bazı şeyler i anlarsın

allah yardımcın olsun

haber beklıyorum ciddiye almanı umuyorum. cinler hafife alınıcak kullar değillerdir.

yaşamış birisi olarak söylüyorum

düzenin kalmaz. yuvan olmaz.
[MENTION=155270]Cin[/MENTION]
Peki Ararım Yarın Hocayı Bir Şekile Konuşur Giderim Yine .. Büyü mü ? bıktım hee büyülerden .. İnsanların işleri güçleri yok uğraşıyorlar .. Allah Korusun Öyle İnsanlardan ya..

Bir Şey daha var ben yeni doğduğumda
annem ayaklarında yatıyorumuşum
yataktaymışız
annem dalmış uyumuş
uyandığında bakmış ben ayaklarında yokum
yeni doğmuş ve kumdakta
bebeğim
ama
sağa sola bakmış bulamamış
bir bakmış ki yatağın altındaymışm:D
uyuyorum
orada
yeni doğan bebek nasıl kıpırdan kumdakta
düşer ayaktan yatağın altına girer ?

Buda bana çok garip gelmiştir.. Genelde Rüyalarımda da Hep Uyarılırım .. Anlattığım Bu Rüyayı Köydeyken Görmüştüm zaten.

Son düzenleme:
---> Rüya Yorumları

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] bebekler melekler onların sırrı başka. onu boş ver ilk şu şeyten kurtul.

hocaya benden tamamen çekde. yıne olmazsa bakarız çağresine istbuldasın nasılsa.

sen kurtulacağına ınan allah yardım eder iş sende bıtıyor hocanı dinle.

---> Rüya Yorumları

[MENTION=155270]Cin[/MENTION] Teşekkürler .. İlgilendiğin İçin

Böyle Bir Şey Olduğunu Görebiliyor Musun ? Suya Bakarak , Fal Amaçlı değil

---> Rüya Yorumları

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] görme imkanım var oluyor kişilere yardımda ediyoruz bilgim kadarıyla bu iş hayır işi zaten.

para vs almak hem günah hemde para alan ahmaktır.

yani sen hocana git olmazsa ben elımden geleni yaparım allah kulunu darda bırakmaz.

gönlünü ferah tut ılk hocana gıt konuş durumu bana söylersin bakarız inşallah

---> Rüya Yorumları

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] görme imkanım var oluyor kişilere yardımda ediyoruz bilgim kadarıyla bu iş hayır işi zaten.

para vs almak hem günah hemde para alan ahmaktır.

yani sen hocana git olmazsa ben elımden geleni yaparım allah kulunu darda bırakmaz.

gönlünü ferah tut ılk hocana gıt konuş durumu bana söylersin bakarız inşallah

[MENTION=155270]Cin[/MENTION] Şuan Duruma Bakamaz Mısın ? Bende Ona Göre Anlar , İdarak Ederim

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri