Rüya Yorumları

---> Rüya Yorumları

bu aralar bana ne oldu bılmıyorum sureklı ruya gorme cabasındayım
ınsalah ıyı bısıler soylersın [MENTION=155270]Cin[/MENTION]

rüyamda buyuk bır sazan balıgı gordum kesılmıstı bırazı pısmıs kalan kısmıda cıg bır sekılde beklıordu.evdeydık..

yorumunu beklıorum :)

---> Rüya Yorumları

[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION]

mutluluk getirecek bir haber. para ün başarı vs olur

hayır olsun.

---> Rüya Yorumları

Geçenlerde gördüğüm bir rüya beni çok etkiledi. Hatta gece uyandım, sabaha kadar tekrar zor uyudum. Rüya ise şöyle:
Bir yolda yürüyorum, sağımda ve solumda yoldan yüksek topraklar var ve o toprakların üstünde evler var. O evlerin birinde yangın çıkıyor ve bir kadın bebeğini kurtarmam için bana yalvarıyor. yukarıdan toprağı kazarak bebeği için koyuyor ve bebek aşağıda benim avuçlarıma geliyor. Bebek avucumun içinde. O kadar küçük. Ve ben bebeği alıp hastaneye gidiyorum. Bebek çok küçük ama. Hastanedeki hemşireye avucumun içindeki bebeği gösteriyorum ve o sırada bebeğin kanatları çıkıyo ve uçmaya başlıyo. Uçarkende hastanedekilere saldırmaya başladı.
Bayağı bi etkilendim açıkçası. Var mıdır bi anlamı?

---> Rüya Yorumları

Sıkıntılı döneme giriceksiniz ama bu sıkıntılar sizi yükselte bilir yani üstün duruma soka bilir. bır haber doğrultusunda olucak bu.

sorunları aşmak içinde başkalarından yardım alıcaksınız yoksa asla istenilen seviyeye gelemezsiniz.

bebek burda çift karakterli buda sunu gosterıyor.

sıze yanıltıcı haberde gelıcektır sız kötü olanı secerseniz sıkıntı.

iyi olanı secersenız ferahlık ve sıkıntılı sekılde yukselmeye geçiş dönemi.

hayır olsun.

---> Rüya Yorumları

[MENTION=155270]Cin[/MENTION] bende anlatiyi mi rüyamı? :H
Dün sabah gördüm rüyayı. Böyle saçımda bir şey oluyor. Aynada bakıyorum kuş şeyi. :pp
Temizledim midem bulanarak. Kendi kendime dedim talih kuşu kondu başıma diye. Sonra uyandım. :pp

Dünde bilet aldım. Ah çıksa. :pp

---> Rüya Yorumları

[MENTION=153273]Amor[/MENTION]

şimdi nasıl desem ilginç rüya bu.

birinci kısmı size gelen nasip var bunu elinizle ite bilir kıl payı kaçıra bilirsiniz.

ikinci kısım mide rahat bir hayat yaşayacak duruma gelmenize neden oluyor.

eğer kuşu görmediyseniz kıl payı birşeyler kaybedeceksiniz.

diye bilirim. keşke yıkamasaydınız :)

---> Rüya Yorumları

Yıkamadım sadece saçımdan elimle çıkardım kurumuştu zaten. :pp

---> Rüya Yorumları

[MENTION=153273]Amor[/MENTION] hay allahım allah seni ne etmesin :)

iyi şeylere yoralım ozaman ama biraz zaman alıcak güzellik bunlar. eline gelmesi mutluluk sana çok yakın.

---> Rüya Yorumları

[MENTION=153273]Amor[/MENTION] hay allahım allah seni ne etmesin :)

iyi şeylere yoralım ozaman ama biraz zaman alıcak güzellik bunlar. eline gelmesi mutluluk sana çok yakın.

İnşAllah. :)

Teşekkür ederim bu arada.

repimi de veriyim gideym. :rolleyes:

---> Rüya Yorumları

[MENTION=153273]Amor[/MENTION] rica ederim :)

unutmadan söyleyim bazı sıkıntılar mutluluk verir. ;)

---> Rüya Yorumları

[MENTION=153273]Amor[/MENTION] evet bunlarda aşılmıcak şeyler olmaz merak etme : )

---> Rüya Yorumları

[MENTION=155270]Cin[/MENTION] bende anlatiyi mi rüyamı? :H
Dün sabah gördüm rüyayı. Böyle saçımda bir şey oluyor. Aynada bakıyorum kuş şeyi. :pp
Temizledim midem bulanarak. Kendi kendime dedim talih kuşu kondu başıma diye. Sonra uyandım. :pp

Dünde bilet aldım. Ah çıksa. :pp

:kopkop: :kopkop:

---> Rüya Yorumları

Rüyada ölen birinin arkasından aglamak ne demek ? [MENTION=155270]Cin[/MENTION]

---> Rüya Yorumları

[MENTION=120709]'-DamLa[/MENTION] hayırlı olan bir iş için sevinç anlamındadır. :)

---> Rüya Yorumları

[MENTION=155270]Cin[/MENTION] bide ben hayvan çok görüyorum rüyamda köpek kedi böcek kurt o ne demek :)

---> Rüya Yorumları

[MENTION=120709]'-DamLa[/MENTION] m köpek genelde dosttur ama saldırması diş göstermesi ısırmasına göre rüya değişe bilir.

kedi uğursuzluktur genelde bazı zamanlar yapılmış olan büyüye büyücüye işaretde ola bilir.

kurt köpekleri kuşkuya işaret eder rüyadaki durumuna göre anlatım değişe bilir.

efem :)

kitapmı yazsam acaba ? :R

---> Rüya Yorumları

[MENTION=120709]'-DamLa[/MENTION] m köpek genelde dosttur ama saldırması diş göstermesi ısırmasına göre rüya değişe bilir.

kedi uğursuzluktur genelde bazı zamanlar yapılmış olan büyüye büyücüye işaretde ola bilir.

kurt köpekleri kuşkuya işaret eder rüyadaki durumuna göre anlatım değişe bilir.

efem :)

kitapmı yazsam acaba ? :R

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri