Rüya Yorumları

---> Rüya Yorumları

[MENTION=152507]Stinko[/MENTION] rica ederim :R

karatmak değil tekbir alman için bende kötü görüyorum rüyalar şu an içimde oldum durum başkasına gelse inanki : ) taş olayım der yani

her şerde hayır vardır

ondan hayır olsun dıyoruz hep sıkma canını

---> Rüya Yorumları

bizler herkese dua ediyoruz allahın izniyle hata yapmadan hata engellene bılır hata işlenır ve bılırse daha guzel olur.

tıpkı ateşe cocukların dokunmasıdır : )

---> Rüya Yorumları

:kk: korkma her zaman olan seyler dedıkodu falan
aslında bı ruya daha var ama tam toparlayamıyorum
sole anlatım kısaca

koyde gıdıoruz gene bı akraba var ona bana neden hos geldın demedın dıorum oda bana altı yıl once sen bana karsılık vermedın gıbı bısı dıor bu kısı erkek

???

[MENTION=155270]Cin[/MENTION] cıkmadan bakarmısn

---> Rüya Yorumları

[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION]

biraz daha açarmısın nerede dedi hava durumu olay yeri vs bunlarda gerek

---> Rüya Yorumları

koyde ıkındı vaktı falandı hava guzeldı
normalde sohbetımın oldugu bırı anlamadm bende

---> Rüya Yorumları

[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] arkadaşınızla ilgili haber hastalık sıkıntı yada mutlu haber almanıza vesile olan rüya onun ruh hali rüyadakinin aynısıdır.

---> Rüya Yorumları

[MENTION=155270]Cin[/MENTION] abimm
gecende bır rüya gördum yanımda bır erkek arkadasım var onun suratını ve kişiliğini şuan hatırlamıyorum..
neyse bız bır yere gırıyoruz hastane gıbı bır yer ben tutturuyorum kan bağışında buluncam dıye kan vermek ıcın korıdorlarda gezerken adamın bırı bana cocuk bölümü en alt katta diyor ben yok kan vercem dıyorum sonra bır kadın bana seslenıyor burdan verılıyor kan diye.. orya gidiyorum ben koldan kan alıncak dıye beklerken kadın sağ elımın işaret parmagından alıyor ama canımı cok yakıyor dıyorum bu çok saçma ama kan bagısında böyle olunmaz kı dıyorum oda bana yenı yöntem dıyıp duruyor. sonra suratımı hatırlıyorum boyle rengim feln solmuştu kadın şaşırdı durduydu sonra o yanımdkı erkek arkadas gızem gızem dıyor bana sonrasını hatırlamıyorum

ben rüyalarımın çok saçma oldugunu düşünmekteyım acaba nedn ya D:

---> Rüya Yorumları

[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] hasta olucaktır ozaman öyle diyelimde daha kötüsü olmasın inşallah

[MENTION=119637]waLL~é[/MENTION] :) yok saçma değil rüyaların rüyalarında senin gibi eğlenceli ordan oraya koşuyor neyse gelelim yoruma.

sen bir iş yapmak istiyorsun sanırım yanılmıyorsam bu işin engellenecek. yani bir işin mükenmel olucakken iyi olucak bu durum seni fazla mutlu etmeyecek bir olay sanırım yakın zamanında olucaktır umarım acı var dedin orda kafam karıştı acaba acı bir olaymı yaşarsın bır olay karşısında umarım ılkkı cıkarda ıkıncısı cıkmaz.

allah hayır etsin hemşerimmm :R

abin den sevgilerle :)

---> Rüya Yorumları

[MENTION=155270]Cin[/MENTION]

Rüyamda tanıdığım iki Erkegin benim için kavga ettiklerini gördüm. ben ayırmaya çalışıyordum.
Bir tanesinin üzerinde beyaz gomlek vardı ve gömleğin önü kavgadan dolayı yırtılmisti.
çok üzülüyordum

---> Rüya Yorumları

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] birileri bir işi başarıyor olurken sen buna şahitlik edeceksin. bundan nasiplene bilirsin :)

kötü bir rüya değil

hayır olsun

---> Rüya Yorumları

[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] hasta olucaktır ozaman öyle diyelimde daha kötüsü olmasın inşallah

[MENTION=119637]waLL~é[/MENTION] :) yok saçma değil rüyaların rüyalarında senin gibi eğlenceli ordan oraya koşuyor neyse gelelim yoruma.

sen bir iş yapmak istiyorsun sanırım yanılmıyorsam bu işin engellenecek. yani bir işin mükenmel olucakken iyi olucak bu durum seni fazla mutlu etmeyecek bir olay sanırım yakın zamanında olucaktır umarım acı var dedin orda kafam karıştı acaba acı bir olaymı yaşarsın bır olay karşısında umarım ılkkı cıkarda ıkıncısı cıkmaz.

allah hayır etsin hemşerimmm :R

abin den sevgilerle :)

oy sağol abim ya :love01:
hımm umarım ilki cıkar ben bir iş yapmak istiyorum onumuzdkı ay dogum gunum için ama yapabılcegımı fazla umut edemıyorum :I
neyse sagol abicimm

---> Rüya Yorumları

[MENTION=119637]waLL~é[/MENTION] rica ederim hediyede gönderemeyiz burdan :R burdan tebrik ve sanal pasta göndeririz

hayırlı olsun

Dua ile

---> Rüya Yorumları

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] birileri bir işi başarıyor olurken sen buna şahitlik edeceksin. bundan nasiplene bilirsin :)

kötü bir rüya değil

hayır olsun

hımm teşekkür ederim işte buna sevindim :R hayır olsun inşallah

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri