Rüya Yorumları

---> Rüya Yorumları

[MENTION=155270]Cin[/MENTION]

Rüyamda sevgilim bir başkası ile evleniyordu.. ama hala beni seviyormuş ve benimlede evlenecekmis .. üzülüyorum

Daha sonra sevgilime hediye alacakmisim bir mağazaya giriyorum Mavi tröst ile Mavi Gomleklere bakiyorum ama almıyorum

---> Rüya Yorumları

[MENTION=119637]waLL~é[/MENTION] geç kaldım biraz kusura bakmayın şifremı unuttuğum için giriş yapamadım foruma neyse bilgisayarıam kavuştum ;)

gelelim rüyana bir olay yaşayacaksın ve bu olaydan etkilenmiyeceksin yani kendini savunucaksın bu send e olan güç aklını daha çok kullan duygularına yer verme fazla.

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION]

sizi etkilemek istemem ama karşı tarafın bir sorunu sıkıntısı var onunla konuşun biraz gizlediği bir olay ola bilir bu ilerliyen dönemlede ortaya çıkıcaktır.

yanılmıyorsam tabiki.

---> Rüya Yorumları

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION]

sizi etkilemek istemem ama karşı tarafın bir sorunu sıkıntısı var onunla konuşun biraz gizlediği bir olay ola bilir bu ilerliyen dönemlede ortaya çıkıcaktır.

yanılmıyorsam tabiki.

[MENTION=155270]Cin[/MENTION] nasıl bir sıkıntı olabilir ki bu :(
hımm hayırlısı artık Teşekkürler .. Bir Rüya daha var ;

Amcamın Kızı Beni Görmüş Yine Rüyasında..

Eski Erkek Arkadaşım Beni Aramaya Gelmiş.. Bizde Yeni Bir Ev Almışız ve Evimizin Önünde Ağaçlar Varmış .. Eski Erkek arkdaşım Evimizi Gözlüyormuş.. Benimle Konuşmak İstiyormuş .. Af Diliyormuş Benden..

---> Rüya Yorumları

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] sıkıntı yaşayacaksın ilişkinde. umarım yanılırım allah hayır etsin.

---> Rüya Yorumları

senı bulmusken sorayım annem ruyasında kurt görmus yuz yuze baktıgını soledı ??

[MENTION=155270]Cin[/MENTION]

---> Rüya Yorumları

[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] korkuyorsa ve kurt saldırıyorsa asil kurnaz bir düşmandır

saldırmıyor ve durumuda ıyıse şayet iyi bir arkadaşla sohbete işarettir.

dişlerini görmek birşey kazanmak ve başarıdır.

---> Rüya Yorumları

[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] korkuyorsa ve kurt saldırıyorsa asil kurnaz bir düşmandır

saldırmıyor ve durumuda ıyıse şayet iyi bir arkadaşla sohbete işarettir.

dişlerini görmek birşey kazanmak ve başarıdır.

sadece yuzunu gorudugnu soledı o kadar saldırma falan yok

---> Rüya Yorumları

[MENTION=155270]Cin[/MENTION] ben hala karisik ruyalar goruyorum ama hatirlamiyorum...
ya ruya degilde baska birsey sorcam.

benim ellerim zaman zaman kina kokuyor, neden olsa gerek acaba?
cok SIK olmasada bu 2. yada 3. kez oluyor. kina yakmadigim halde ellerim kina kokuyor ertesi gun geciyor kokmuyor. hikmeti ne olaki acep?

---> Rüya Yorumları

[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] anne sor sana ne hissettiğini hiç duygusu olmamışmı birşeyi gürürsünüz ya korkarsınız yada hoşlanırsınız

onun duygusuna göre yorumlayalım

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] evivin yanında yeşillik yani ağaç vs çok varmı artı sürekli oluyormu odada yanlızmı yatıyosun ?

---> Rüya Yorumları

düşmana işaret hemde zeki bir düşmana.

allah hayır etsin pek kötü değil.

ucunda başarısı var.

---> Rüya Yorumları

[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] anne sor sana ne hissettiğini hiç duygusu olmamışmı birşeyi gürürsünüz ya korkarsınız yada hoşlanırsınız

onun duygusuna göre yorumlayalım

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] evivin yanında yeşillik yani ağaç vs çok varmı artı sürekli oluyormu odada yanlızmı yatıyosun ?

devamini sormuyorum. sormaya korkuyorum. yalniz kaliyorken korkmayayim...

hollanda bilirsin belki, her yani yesillik :)
cook var evet, agac cimen vs. ama baska konulara girme aman.. sonra birdaha yalniz kalamam evde :)

bu yasima kadar 2 kere yada tas catlasa 3 kere olmustur. odamda yalniz yatmazkende olmustu. ama cin li minli birseyse birsey yazma :)

---> Rüya Yorumları

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] tamam peki.

hayır olsun
[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] rica ederim efendim :R

---> Rüya Yorumları

[MENTION=155270]Cin[/MENTION] ya sorun bile beni korkuttu :( yalniz kalan birine sorulur mu boyle bir soru? simdi ben nasil yalniz kalacagim :( :)
ufff amannnn...

---> Rüya Yorumları

Merhaba [MENTION=155270]Cin[/MENTION] ruyamda sag elımın bas parmagımın kırıldıgını gordum nedır acaba.

---> Rüya Yorumları

[MENTION=152507]Stinko[/MENTION] hayır olsun yakınlarınıza zarar geliceği anlamına gelir eve yakın olması yakın akrabadır eve düşmeside evde olan huzursuzluk vs hastalık vs olur.

[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] günah işleye bilir birisinin günahını ala bilirsiniz. duygularınıza kapılmayın kovboy : )

hayır olsun

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri