Rüya Yorumları

---> Rüya Yorumları

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] burdayım geç gördüm çok yoğun oluyorum :S

---> Rüya Yorumları

[MENTION=155270]Cin[/MENTION] yokmusun sen nerdesin görünmüyorsun ortalıklarda...

Gelince okursun artık, Biraz karışık bir rüya gördüm bir sürü şeyi hatırlamıyorum...Sanırım kıyafet almaya gitmiştik ama bana almıcaz sadece magazada 3 4 giysi gördügümü hatırlıyorum krem renkli alt ve üst iki parçadan oluşan bir giysi vardı onu hep rüyalarımda gördügüm yakınım giyiyor ve alıyor, bende kadından giysi almıcagımı ama sadece denemek için şurda duran kırmızı elbiseyi istedigimi söylüyorum bana önce yeşil bir cocuk elbisesi getiriyor bu çok güzel bunu kızına al diyor 3 4 yaşlarında bi cocuk giysisi...etek ve bluzden oluşuyor...üstü yeşil altı kırmızı...tamam çok güzelmiş ama ben şimdi bunu alamam diyorum gördügüm kırmızı kabarık elbiseyi istiyorum denemek için giyiyorum ve sonra cıkartıyorum...sonrası biraz karışık tam hatırlayamıyorum,kötü bişeyler oluyor kaçıyoruz kaçmaya calışıyoruz birileri düşüyor birileri bişeyler yapıyor ama hatırlayamıyorum...kırmızı renk rüyada pek iyi degildir diye biliyorum senin bi fikrin var mı ?

hayr olsun Allah hayırlara cıkarsın

---> Rüya Yorumları

[MENTION=150695]'hayaL[/MENTION] hayır olsun ablam giriyorum arada bakıyorum merak etme işlerim ve davetler vs vardı ondan dolayı giremıyorum pek

rüyanız a gelicek olursak

karışık yoruma aklınız takılmasın unutmuş olduklarınız rüyayı farklılaştırır.

bu aslında sizin malınızdan birizanı kıstığınız ve bununla birlikte günah işlediğinize yorumlana bilir.

aslında rüya içinizde saklı ruhanidir içinizd e olan sıkıntının rüyaya aktarılmasıdır diyelim.

çevrenizden etkilenmeyiniz inşallah.

---> Rüya Yorumları

[MENTION=150695]'hayaL[/MENTION] hayır olsun ablam giriyorum arada bakıyorum merak etme işlerim ve davetler vs vardı ondan dolayı giremıyorum pek

bu aslında sizin malınızdan birizanı kıstığınız ve bununla birlikte günah işlediğinize yorumlana bilir.

aslında rüya içinizde saklı ruhanidir içinizd e olan sıkıntının rüyaya aktarılmasıdır diyelim.

---> Rüya Yorumları

İş olsun da sıkıntı olmasın ablası yogunluk geçtiginde gelirsin, Teşekkür ederim yorumun için

---> Rüya Yorumları

[MENTION=155270]Cin[/MENTION] istihare yap dedin yaptim ama yorumlamaya gerek duymadin... neyse bosver.

---> Rüya Yorumları

İnşallah ablam bakalım geçicek gibi durmuyor ama siteye bakıyorum birisi yazarsa hemen yazarım yorum aklın kalmasın sevilıyorsun.

tekrardan hayır olsun dua ile kalasın

---> Rüya Yorumları

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] nereye yazdın :S göremedımki

---> Rüya Yorumları

[MENTION=155270]Cin[/MENTION] buraya degil. suan olmadigin yere... ama bosver gercektende birsey istemiyorum. yorumlama birsey.

---> Rüya Yorumları

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] tamam. iyi akşamlar kolay gelsin

---> Rüya Yorumları

merhaba nasılsın uuzn zaman oldu buraya yazmayalı :D
senden bı rıcam var da amcamın kızı bır ruya gormus ayse ıle ılgılı yorumlar mısın??

Aysenın nısanının oldugunu gormus.ruyada abıye sectıklerını ve gerısı onun anlatımı aynen bu sekılde

"8 taneydı renk renk ti ama 8 taneydı işte ayse kararsız kalıyodu benden ve yanımızda bır kaç kısıden fikir istiyodu nese içinden birisini seciyodu sectigi halde kararsızdı diger abiyeleri bana veriyodu al içinden sen de sec vve giy .. hatta aysenn kararsızlıgı yuzunden kuafore gec kaldıgımızıda gordum"

[MENTION=155270]Cin[/MENTION]
yorumlarsan sevınırım :)

---> Rüya Yorumları

[MENTION=155270]Cin[/MENTION] abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :M

ben bu ara cok değişik ruyalar gördum ama en değişiği suydu..
boş ama kocaman bir bina var.. ben bir gizli yer buluyorum oraya girip saklanıyorum. sonra etrafdakı ınsanların seslerını duyuyorum nerede bu kız dıyorlar hatta bazıları ne olur bızıde al yanına nerdesın gelıyorlar dıyor..

---> Rüya Yorumları

[MENTION=155270]Cin[/MENTION] abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :M

ben bu ara cok değişik ruyalar gördum ama en değişiği suydu..
boş ama kocaman bir bina var.. ben bir gizli yer buluyorum oraya girip saklanıyorum. sonra etrafdakı ınsanların seslerını duyuyorum nerede bu kız dıyorlar hatta bazıları ne olur bızıde al yanına nerdesın gelıyorlar dıyor..

korku fılmı cok ızlıyorsun herhalde :D [MENTION=119637]waLL~é[/MENTION]

---> Rüya Yorumları

[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] dedikoduya işarettir arkadaşları tarafından alay konusu olucak.

[MENTION=119637]waLL~é[/MENTION] nasıl bır yerdı saklandığınız yer ? bıraz daha detay gerek hemşerim :)

---> Rüya Yorumları

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] görende görülende :=) olur ama görülen etkiler

---> Rüya Yorumları

[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] dedikoduya işarettir arkadaşları tarafından alay konusu olucak.

[MENTION=119637]waLL~é[/MENTION] nasıl bır yerdı saklandığınız yer ? bıraz daha detay gerek hemşerim :)

boş koca bır bınaa dusun abi ama alt kısmıı..
benım saklandıgım yer hafıf aydınlıktı kendımı oraya kıtlıyorum surgulu bır kapısı vardı hatta ama kımse acamıyordu

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri