[MENTION=150695]'hayaL[/MENTION] allah rahmet eylesin.
öncelikle güzel bir rüya buyuk bir fırsat kaçırmışsınız farkında olmadan sizden önce başkası kazanmış bu para miras vs ola bilir hatta piyango.
ikinci olarakta çok düşünüyorsun bazı şeyleri ve kafan hep düşünceli oluyor sanırım hedeflerıne ulaşmak için zamana ihtiyaç olduğu ve büyük ********nde sizden dua beklediği ve onun bir yakınından biraz geç ola bilir haber alıcaksınız.
bu ölüm dahi ola bilir.
allah hayır etsin inşallah
hayırlı ramazanlar ablacım
[MENTION=119637]waLL~é[/MENTION] o kişinin sıkıntısı size yansımış sanırım sıkıntılı zamana giriyor yada zamanalr geçiriyor.
bundan dolayı
bır dıyerıde
bır başkasının hasta olmasıdır buda aileden bırı hasta olup vefat ede bilir
ama ılkı daha cok cıkıyor
hemşerim
[MENTION=119637]waLL~é[/MENTION] demek onun sıkıntısını bılmıyorlar. konuşma sansın varsa konuş bakalım nasılsın derdın sıkıntın varmı de açılır ordan.
[MENTION=119637]
[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] kötü bir rüya bazı kararların seni çok üzücek ve keşke almasaydım diyeceksin. düşünmedne karar veriyorsun fikirlerini ailenle ve cevrenle paylaş tek karar alma sakın.
hayır olsun
[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] istihare yap demiştim ama yapmıyosun sen ateşe gidiyosun belkide istihare yap.
kesin.
[MENTION=119637]waLL~é[/MENTION] merhaba hemşerimmm
şimdik senı bır grup arkadaşın yenı bırıyle tanıştıra bılrı daha doğrusu yenı kişilerle tanısa bılırsın hayatına yon vere bılrı onlardan etkılene bılırsın ama araştırmadığın ve umut etmediğin şekilde yorulacak ve bunalacaksın ama sakın korkma düşünceli hareket ede bılırsen fazla zarar görmezsın ama yınede dıkaktlı ol arkadaşlarına bıl hassa kişilerden sözlerden etkılenme bu aralar olurmu.
hayır olsun
[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] kötü bir rüya bazı kararların seni çok üzücek ve keşke almasaydım diyeceksin. düşünmedne karar veriyorsun fikirlerini ailenle ve cevrenle paylaş tek karar alma sakın.
hayır olsun
[MENTION=119637]waLL~é[/MENTION] aklını kullanacaksın : ) sen zeki insansın hata yapma yaparsanda ders al :R
[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] EEE zordur ama allah senın ıcın hayır olanı bılır. kafanı taşlara vurma.
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.