Rüya Yorumları

---> Rüya Yorumları

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] rica ederim de hangi hoca dedi onu merak ettim. neye göre dediğini araştırırım ben bilmeden günah işliyosam hemen hatamı düzenlerim.

---> Rüya Yorumları

Yine Ben [MENTION=155270]Cin[/MENTION]) bugunlerde sularla alakalı rüyalar görüyorum da anlatayım dedim ablası...Nasıl başladıgını hatırlamıyorum...gündüz vakti aileden bir yakınımla bir yere gitmemiz lazımmış sıra bekliyoruz 2 3 kişi var önümüzde...ama gitmemiz gereken yere arabayla gitmiyoruz hemen yanımızda su var biraz derin kanal gibi bir yermiş bembeyaz su çok güzel, oradan geçmemiz lazım yerin altından gecip sonra yolumuza devam edicez...oradan daha önce geçmişim konuşuyoruz, ama suyun üzerindeki kücük köprü gibi bişey var yanında tutmak için hiçbişey yok sadece kütük gibi..birde balta var oraya saplanmış, ona tutunup geçiliyormuş,oradan gecmeye korkuyorum sudan geçelim diyorum suyun içinde tenis topu gibi toplar var beyaz bir sürü...elimde de bir sopa var suyun derinligini ölçmek için sopayı batırıyorum sopa baya derine gidiyor korkuyorum giremem ben diyorum sıonra bzim önümüzdeki birileri gidiyor hızlıca suyun yanındaki bişye binip gidiyorlar yüzümüze sular falan sıcrıyor sonra bizde geciyoruz oradan altı tünel gibi bir yer oradan gecip cıkıyoruz..sonra akşam olmuş olarak görüyorum arkadaşlarımızla toplanmışız piknik gibi biryere gitmek için hzırlanıyoruz...birden aklıma babannem geliyor bekleyin deyip koşmaya başlıyorum koşarak babannemin evine gidiyorum çok görmek istiyormuşum onu, o yüzden koşuyorum karanlık sokaklarda...kapıyı açınca babannemi uyurken görüyorum yanında da bir erkek cocugu erkek cocuk bizden biri ama kim oldugunu şimdi hatırlayamıyorum ikisi uyuyolar uyandırmaya kıyamıyorum kapıyı kapatıp geri dönüyorum....babannemin evi köydedir hep bahçede köpekler olur ve cocukken benim arkamdan koşardı bende korkardım...saga sola bakıyorum hiç köpek yok diyorum tekrar arkadaşlarımın yanına dönüyorum işte böyle...bu arada babannem 20 yıl önce öldü...Hayr olsun bakalım

---> Rüya Yorumları

[MENTION=150695]'hayaL[/MENTION] allah rahmet eylesin.

öncelikle güzel bir rüya buyuk bir fırsat kaçırmışsınız farkında olmadan sizden önce başkası kazanmış bu para miras vs ola bilir hatta piyango.

ikinci olarakta çok düşünüyorsun bazı şeyleri ve kafan hep düşünceli oluyor sanırım hedeflerıne ulaşmak için zamana ihtiyaç olduğu ve büyük ********nde sizden dua beklediği ve onun bir yakınından biraz geç ola bilir haber alıcaksınız.
bu ölüm dahi ola bilir.

allah hayır etsin inşallah

hayırlı ramazanlar ablacım

---> Rüya Yorumları

[MENTION=150695]'hayaL[/MENTION] allah rahmet eylesin.

öncelikle güzel bir rüya buyuk bir fırsat kaçırmışsınız farkında olmadan sizden önce başkası kazanmış bu para miras vs ola bilir hatta piyango.

ikinci olarakta çok düşünüyorsun bazı şeyleri ve kafan hep düşünceli oluyor sanırım hedeflerıne ulaşmak için zamana ihtiyaç olduğu ve büyük ********nde sizden dua beklediği ve onun bir yakınından biraz geç ola bilir haber alıcaksınız.
bu ölüm dahi ola bilir.

allah hayır etsin inşallah

hayırlı ramazanlar ablacım

Hayırlı ramazanlar ablası teşekkür ederim...piyango ile işimiz olmaz başka türlü ne olabilir bilmem zaten kaçmış önemi yok) Hayırlısı olsun...evet bazen cok düşündügüm olur bu yüzden uyumam cogu zaman..dua kısmını tahmin ediyordum dün bir yasin-i şerif okudum bütün ölmüşlerimize gitsin...Hayr olsun inşallah sagolasın

---> Rüya Yorumları

merhaba [MENTION=155270]Cin[/MENTION] abii :)
ben gecen aksam bı ruya gördum bu ruyada gördugum kişi benim cocukluk arkadasım her yaz beraberdık. Almanyada oturuyolar. neyse ruyam su..
uzun bir koridor her yer beyaz duvarlar felan. sonra bırden babam gelıp gecıyor yanımda arkama donuyorum babama bakcam dıye arkadasın babasını gordum adı suan aklıma glemıyor ıstee aa amcacm sızmı geldınız ne kadar uzun zmn oldu özledım sızı dıyorum bana h.bulduk kızım dıyor sonra ertan ıcerde yatıyor cok hasta dıyor. ben sasırıp odaya gırıyorum bır suru kadın var arkadasım işte ertan yatakta yatıyor annesi yanında koltukta işte ayşe teyze gızem kızım hoşgeldın dıyor sonra ben ertana gecmış olsun feln dıyorum odadan cıkıyorum babası baska odada erkeklerle oturuyor ıste ona dıyorum amcacım ben gıdıyorum dıye oda sagol kızım dıyor bana el sallıyor ben cıkıp gıdıyorum :)
hayırdır inşAllah abim cevbını beklıyomm :pp

---> Rüya Yorumları

[MENTION=119637]waLL~é[/MENTION] o kişinin sıkıntısı size yansımış sanırım sıkıntılı zamana giriyor yada zamanalr geçiriyor.

bundan dolayı

bır dıyerıde

bır başkasının hasta olmasıdır buda aileden bırı hasta olup vefat ede bilir

ama ılkı daha cok cıkıyor

hemşerim :)

---> Rüya Yorumları

[MENTION=119637]waLL~é[/MENTION] o kişinin sıkıntısı size yansımış sanırım sıkıntılı zamana giriyor yada zamanalr geçiriyor.

bundan dolayı

bır dıyerıde

bır başkasının hasta olmasıdır buda aileden bırı hasta olup vefat ede bilir

ama ılkı daha cok cıkıyor

hemşerim :)
:(
ben sevmedım bunu ılkı cıksın ıkıncısı degıl. ama bırsey var herkes guluyordu ruyada cocugun babası bıle :S

---> Rüya Yorumları

[MENTION=119637]waLL~é[/MENTION] demek onun sıkıntısını bılmıyorlar. konuşma sansın varsa konuş bakalım nasılsın derdın sıkıntın varmı de :) açılır ordan.

---> Rüya Yorumları

[MENTION=119637]waLL~é[/MENTION] demek onun sıkıntısını bılmıyorlar. konuşma sansın varsa konuş bakalım nasılsın derdın sıkıntın varmı de :) açılır ordan.

abim sorun şu nerdeyse 1 yıldan fazla görusemedık yanı uzun zaman oldu her yaz ugrardı bana sımdı bız o mahlledende tasındık :s yazları gelırlerdı oyle gorurdum almanyadalar suan ve ulasabılcegım hıc bır yol yok

---> Rüya Yorumları

[MENTION=119637]waLL~é[/MENTION] o zaman hemşerim boşverelim :R

---> Rüya Yorumları

[MENTION=155270]Cin[/MENTION] abimm
naber nassın :pp
dıyıp sacma ruyama gecıyorum baştan belırteyım ruyamda gördugum kısıyı kucuklugumden berı hep görurum bızım eskı evın oralrda oturur ama tanışmışlıgımız yoktur :)
sımcık

fatma dıye bır arkadasım var onunla beraber işe gitmek için evden cıkıyoruz. dolmuş duragnın oraya gelıyoruz. o sırada fatmanın yanına onun tanıdıgı bıırı gelıyor o onunla konusurken. polıs arabasının ıcınden bırı cıkıyor yanımıza gelıyor. bu yanımıza gelen kısı o basta bahsettıgım cocuk. fatma bızı tanıstıryor cocugun adı hakan bız tokalasırken cocuk elımı bırakmıyor. bırakırmısınız dıyorum bana bulmusken senı nıye bırakayım dıyor fatma ve arkadası bıze guluyor yanımızdan uzaklasıyorlar. işte bızde o cocukla el ele dolmusa bınıyruz ben dıyorum fatma gelmedı onu beklemelıyız o gerek yok dıyor ama hala elımdne tutuyor. sonra bı yere gleıyoruz ama bura okul cıkıyor hatta lıseden merve dıye arkadasımı goruyorum. guya derste muzık dersıymıs. ben hocadan azar yerken o hakan hocayı alıyor onunla konusmaya gıdıyor bende kapı onune cıkıyorum hava kararmıs oluyor ve suankı patronumu goruyorum Fatıh beyı bana cokmu bunaldın gızem dıyor evet dıyorum sonra bana tebbesum edıyor
ruya boyle sacma bır noktaya gelıyor ve cocuk ruyam boyunca hep elımdn tutuyor ve bana tebessum edıyor
hayırlara vesıle olsun xD
cok sacma bende farkındayım :D

---> Rüya Yorumları

ruyamda kiyamet kopuyordu gordum, ama ayrintilari hatirlamiyorum. kiyamet kopuyormus..

gecenlerdede, turkiyedeymissiz ama hollandadaki carsiymis. sokaga insanlar (polisler) barikat kurmus, zenciler turkiye lehine slagonlar atiyorlardi, turkiyeye burasi mezar olacak, gosterecegiz gununuzu falan filan gibi.. ama turkiyedelermis. bir kac zenci varmis 5-6 tane onlarda turkiyeden yanaymis. onlar korucakmis. ben, annem filan varmis galiba.
ben diyorum 5-6 kisi nasil korucak...
goya tencere gibi birsey almissiz onu degistirmeye gitmissim carsiya, bir bakiyorum zenciler birikmis barikat arkadasinda, birde 4-5 tane baska zenci iste. cok korkuyorum.. ha bire slagon atiyorlar. ara sokaklara kaciyorum iste, serbest birakiyorlar onlar, onlarda heryere dagiliyor.ben kayboluyorum kacmaya calisirken.
kactigimda bizim izmirdeki sokak basindaki bakkalin orda oluyorum, bi bakiyorum bakkaldan trdeki ablam ve annem cikiyor. nasil seviniyorum ama. onlarla bir eve gidiyorum iste. durumlarida anlatiyorum.

hayirdir insaALLAH..
[MENTION=155270]Cin[/MENTION]

---> Rüya Yorumları

[MENTION=119637]waLL~é[/MENTION] merhaba hemşerimmm

şimdik senı bır grup arkadaşın yenı bırıyle tanıştıra bılrı daha doğrusu yenı kişilerle tanısa bılırsın hayatına yon vere bılrı onlardan etkılene bılırsın ama araştırmadığın ve umut etmediğin şekilde yorulacak ve bunalacaksın ama sakın korkma düşünceli hareket ede bılırsen fazla zarar görmezsın ama yınede dıkaktlı ol arkadaşlarına bıl hassa kişilerden sözlerden etkılenme bu aralar olurmu.

hayır olsun

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] kötü bir rüya bazı kararların seni çok üzücek ve keşke almasaydım diyeceksin. düşünmedne karar veriyorsun fikirlerini ailenle ve cevrenle paylaş tek karar alma sakın.

hayır olsun

---> Rüya Yorumları

[MENTION=119637]

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] kötü bir rüya bazı kararların seni çok üzücek ve keşke almasaydım diyeceksin. düşünmedne karar veriyorsun fikirlerini ailenle ve cevrenle paylaş tek karar alma sakın.

hayır olsun

benm su siralar verecegim buyuk bir karar var, onuda ailemin dediklerine kulak asarak karar veriyorum...
ne yapacagimi sasirmis vaziyetteyim... gun gectikte hic emin olamiyorum. :(
neye karar verip veremeyecegim konusunu biliyorsun zaten su Ali meselesi..
uff hic birseyden emin degilim. ALLAH karar vermemde yardimci olsun.

---> Rüya Yorumları

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] istihare yap demiştim ama yapmıyosun sen ateşe gidiyosun belkide istihare yap.

kesin.

---> Rüya Yorumları

[MENTION=119637]waLL~é[/MENTION] merhaba hemşerimmm

şimdik senı bır grup arkadaşın yenı bırıyle tanıştıra bılrı daha doğrusu yenı kişilerle tanısa bılırsın hayatına yon vere bılrı onlardan etkılene bılırsın ama araştırmadığın ve umut etmediğin şekilde yorulacak ve bunalacaksın ama sakın korkma düşünceli hareket ede bılırsen fazla zarar görmezsın ama yınede dıkaktlı ol arkadaşlarına bıl hassa kişilerden sözlerden etkılenme bu aralar olurmu.

hayır olsun

hayır olsun

[MENTION=155270]Cin[/MENTION] abim bu hafta tam 3 kısıyle tnıstım sımdı ne halt edecem ben kafam karıstı ıyımı :)

---> Rüya Yorumları

[MENTION=119637]waLL~é[/MENTION] aklını kullanacaksın : ) sen zeki insansın hata yapma yaparsanda ders al :R

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] EEE zordur ama allah senın ıcın hayır olanı bılır. kafanı taşlara vurma.

---> Rüya Yorumları

[MENTION=119637]waLL~é[/MENTION] aklını kullanacaksın : ) sen zeki insansın hata yapma yaparsanda ders al :R

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] EEE zordur ama allah senın ıcın hayır olanı bılır. kafanı taşlara vurma.

Sen burda misin? Konusmam gerek Seninle.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri