Rüya Yorumları

---> Rüya Yorumları

[MENTION=155270]Cin[/MENTION] yine ben ablası)

bu gecede yine akşamüzeri gibi bir vakit yine kalabalık ve havai fişeklerin patladıgını izliyoruz...dün rüyamda gördügüm yakınım ile birlikteyiz yine...sanki 1 metre üzerimizde patlıyorlar hayran hayran onları izliyoruz sonra sabah oluyor etrfta bir sürü yüzme havuzu var içi temiz güzel sular...ve etrafında cay bahcesi gibi insanların dinlendigi yerler var...havuzlara bakıyoruz tek tek geziyoruz ama yanımda akşam gördügüm yakınım yok bu kez ben varım...havuzun birinde dibinde büyük yeşil yapraklar var içinde 1 2 kişi yzüyor yüzen bir erkegi tanıyorum gibi ama kim oldugunu bilmiyorum yüzü tanıdık geliyor sadece...ilgimi çekiyor havuzun içinde yaprak olması biraz izliyorum ayrılıyorum oradan...sonra yine bir yakınımla cafelerden 2 tanesine gidip konuşalım diyoruz akşama kadar bir kişiye bedava su versin biz parasını ödeyelim...böyle bir yardımımız olsun diyoruz...su verilmesi için ihtiyac sahibini gercekten maddi sıkıntısı olan birisi olması lazım diye düşünürken uyanmışım

---> Rüya Yorumları

Rüyamda zorla evlendirildiğimi gördüm xD

Hiç tanımadığım biriyle sırf annem istiyor diye annemi kırmamak için evlenecektim az kalsın xD
Nişan töreni yapıldı. Arkadaşmlarım ailem felan hep bir aradaydık. Ve onlar çok mutluydu.
Kardeşim dediğim insan ( kız arkadaşım ) ve ben çok mutsuzduk.
Gece törenden sonra üzerimde beyaz bir elbise , arkadaşımla çok büyük bir balkonda çay içiyorduk . Hiç konuşmadık. Gökyüzünü izledik uzun bir süre.

---> Rüya Yorumları

[MENTION=150695]'hayaL[/MENTION] Bir Haber Geliyor Yada gelmiş Bu Haber Sana Güzel Şeyler Yaşatacak Olan Hayatın Başlangıcı Olucak.

Yanlız Günahlardan biraz Sakın Emi :) Ablacım Farkında Olmadan Günah İşliyosun Yani İşleye Bilirsin ama allah bılmeden yaptımız gunahları yazmıyor.

neyse yanı demem oki güzel bir hayatın başlangıcı ola bılır yakın zamanın çok güzel inşallah. sıkıntıda çeksen mutlu olucaksın hemde çok.

[MENTION=95282]DeriN ~[/MENTION] Sizin Kötü Bildiğiniz bir yakınınız oal bilir ama bu yakın size güzel bir iyilik etmiş farkında olmadan belkide.

arkadaşlarına dikkat et biraz daha nasiplerini alıyorlar. biraz
kötü birşey görünmüyor hayır olsun

---> Rüya Yorumları

[MENTION=95282]DeriN ~[/MENTION] Arkadaşınız varmı ? Muhtemelen var yani içinin sırrını Herkese verme. anlamında söylemek istedim.

---> Rüya Yorumları

[MENTION=150695]'hayaL[/MENTION] Bir Haber Geliyor Yada gelmiş Bu Haber Sana Güzel Şeyler Yaşatacak Olan Hayatın Başlangıcı Olucak.

Yanlız Günahlardan biraz Sakın Emi :) Ablacım Farkında Olmadan Günah İşliyosun Yani İşleye Bilirsin ama allah bılmeden yaptımız gunahları yazmıyor.

neyse yanı demem oki güzel bir hayatın başlangıcı ola bılır yakın zamanın çok güzel inşallah. sıkıntıda çeksen mutlu olucaksın hemde çok.

[MENTION=95282]DeriN ~[/MENTION] Sizin Kötü Bildiğiniz bir yakınınız oal bilir ama bu yakın size güzel bir iyilik etmiş farkında olmadan belkide.

arkadaşlarına dikkat et biraz daha nasiplerini alıyorlar. biraz
kötü birşey görünmüyor hayır olsun
Teşekkür ederim ablası 2 gecedir aynı yakınımı rüyamda görüyorum ...gunah konusuna gelince evet biraz ipin ucu kaçtı bu aralar ben ne zaman ipin ucunu kaçırsam rüyalarda uyarılırım zaten aklını başına al gibisinden...Onun dışında güzel bir rüya demekki Hayr olsun inşallah sagolasın zahmet oluyo 2 gündür...bakalım bu gece bişey görecekmiyim

---> Rüya Yorumları

[MENTION=150695]'hayaL[/MENTION] estafurullah ablam ne zahmeti. öyle şeyler deme bana amaç yardımlaşmak paylaşmak (f)

---> Rüya Yorumları

[MENTION=150695]'hayaL[/MENTION] estafurullah ablam ne zahmeti. öyle şeyler deme bana amaç yardımlaşmak paylaşmak (f)

---> Rüya Yorumları

abi ben yıne dizi gibi ruya gördum bak anlatıroyurm [MENTION=155270]Cin[/MENTION] abim :D

ayça dıye bır arkadasım var onunla bırlıkte bır apartmandayız teyzemlerın evıne gıdecegız ama apartman o kadar buyukkı bız evı bulamıyoruz sureklı merdıven cıkıyoruz her merdıvende baska bır evın ıcınden gecıyor gıbı evın ıcındekı esyaları ınsanları goruyorz ama onlar bızı gormuyor hatta ayca bır evde bır bıblo kırıyor.. en sonunda sınırlenıyoruz ama teyzemlerın evınıbuluyoruz ıcerı gırıyoruz oh be dıyoruz ne bıcım ıs bu bı turlu bulamadk dıyoruz ben teyzemlere feln sarılıyorum :D

---> Rüya Yorumları

[MENTION=119637]waLL~é[/MENTION] rüyan çok karışık bır soru sorcam arkadaşlarınlamı ailenlemi vakit geçiriyosun genelde hani ailenden birini kırdınmı arkadaşın için.

---> Rüya Yorumları

[MENTION=119637]waLL~é[/MENTION] rüyan çok karışık bır soru sorcam arkadaşlarınlamı ailenlemi vakit geçiriyosun genelde hani ailenden birini kırdınmı arkadaşın için.

calıstıgım ıcın hep arkadaslarımlayım abı. yo hayır yanı sanmıyrum aılemle arkadaslarım arasında kalmadm hıc :S
ama buara cok goruyorum iş yerındne arkadaslarımı dun gecede gördum :S
hemde ısten ayrılan tum arkadaslarımı :)

---> Rüya Yorumları

[MENTION=119637]waLL~é[/MENTION] ozaman tek bir açıklaması var istediğin yani başarı elde edemiyosun edemeyeceksin anlamı taşıyor. biraz daha iyi bakmaya çalış hayata fark edil hani nasıl anlatsam

örn : okulda mutlusundur tşk almışsın ama aslında taktir ala bilirdin sırf bıraz hovardalık ve umursamazlık yuzunden kayıp ettin taktiri gibi.

buna benzer birşey :)

ama sanırım yuzun çok gülüyor dıkkat et kendine hemşerim

---> Rüya Yorumları

[MENTION=119637]waLL~é[/MENTION] ozaman tek bir açıklaması var istediğin yani başarı elde edemiyosun edemeyeceksin anlamı taşıyor. biraz daha iyi bakmaya çalış hayata fark edil hani nasıl anlatsam

örn : okulda mutlusundur tşk almışsın ama aslında taktir ala bilirdin sırf bıraz hovardalık ve umursamazlık yuzunden kayıp ettin taktiri gibi.

buna benzer birşey :)

ama sanırım yuzun çok gülüyor dıkkat et kendine hemşerim

anladım abim sagol :)

---> Rüya Yorumları

[MENTION=155270]Cin[/MENTION] selam once uzun aradan sonra

canim aslinda artik ruya yorumlatmayacaktim ama yinede merak ettim.

kalabalikmissiz, abimler ablamlar ve bazi kisiler tam olarak hatirlamiyorum. disardaymissiz, hava cok ama cok kotu, boyle birsey gormedim, kap kara bulutlar, tam olarakta boyle kelimelere dokemiyorum. firtina havasi, sonra yagmur yagiyor cok siddetli ama hepimiz hala disardayiz yuruyoruz hizli adimlarla biraz kosar adimlarla, sonra ben yagmurdan birikmis ama camurlu suya dusuyorum sirt ustu, sonra abim elimden tutup kaldiriyor, devam ediyoruz sonra filan. karisik birseylerdi. kiyamet gibiydi hava...

hayir olur insaALLAH.
simdiden agzina saglik.

---> Rüya Yorumları

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] Neden Yorumlatmak ıstemıyorsun çokmu kötüyüm rüya konusunda.

neyse konumuza dönelim.

felaket habercisi bir rüya

1 aşkla ilgili sarsırtı yaşaya bilirsin hemde büyük bir sarsıntı

2 ailevi huzrsuzlukta ola bilir yakın zaman da ola bılır uzak zamanda ama asla geç olmayan bir zaman dılımı bu.

yaşa***** öğreneceksin kurtuluşun yok diye bilirim ama bu kötülük sana ılerkı döneminde hayır getırecek bununda farkına zamanla anlayacaksın

---> Rüya Yorumları

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] Neden Yorumlatmak ıstemıyorsun çokmu kötüyüm rüya konusunda.

neyse konumuza dönelim.

felaket habercisi bir rüya

1 aşkla ilgili sarsırtı yaşaya bilirsin hemde büyük bir sarsıntı

2 ailevi huzrsuzlukta ola bilir yakın zaman da ola bılır uzak zamanda ama asla geç olmayan bir zaman dılımı bu.

yaşa***** öğreneceksin kurtuluşun yok diye bilirim ama bu kötülük sana ılerkı döneminde hayır getırecek bununda farkına zamanla anlayacaksın
Est. Ondan degil canim benim.

Nasil kurtulus yok gibi? Askla sarsinti heran bekliyorum ama ondan once aile SIKINTISI bekliyorum bu SIKINTILAR hayirmi getircek?

---> Rüya Yorumları

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] tabiki hayır getiricek cnm benim sen sanıyormusunki insan hep sıkıntılı kalır gönlünü ferah tut.

ve şükret olurmu ben bişi biliyorumda sölüyorum cin yalan söylemez. :$

---> Rüya Yorumları

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] tabiki hayır getiricek cnm benim sen sanıyormusunki insan hep sıkıntılı kalır gönlünü ferah tut.

ve şükret olurmu ben bişi biliyorumda sölüyorum cin yalan söylemez. :$
Ins canim. Iste SIKINTI yorumu duymaktan korktugum icin yorumlatmat istemiyorum demistim. Bide gecen gun hoca tvde yorumlayan kisi yorumlatan kisiyi iyi tanimasi gerek, kisiye gore degisirmis ruya yorumlari Yani yasamina gore yada cok alim birine yorumlatmak gerekmis. Sana guvrnmedigimden degil ruyalarimin yorumundan korktugum icin istemiyorum dedim.

Canim dananin kuyrugunun kopmasina az kaldi. Dedigin gibi kisa Bir sure sonra olacak problemler. Ya ask ya aile SIKINTILARi. Ust uste geldi zaten.
Sagol canim.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri