Rüya Yorumları

---> Rüya Yorumları

[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] hımm habere işaret hemde güzel bir habere işaret kısa zamanda.

[MENTION=119637]waLL~é[/MENTION] hoş geldin hemşerim :)

sen baya bir dizi görmüşsün rüya çok saçma olsada :R işyerinde sorunmu yaşadın yaşıcakmısın ney ama seni kandırıcaklar yani bır olaydan dolayı sana yalan atılcak muhtemelen sen uyanık olursan bu yalanı atanıda sebebınıde öğreneceksın hemşerim.

Allah hayır etsin.

eyvAllah abimm :)
hayır ola inşAllah :)

---> Rüya Yorumları

[MENTION=155270]Cin[/MENTION]

Rüyamda, ölmüş olan çok yakınımın bana çok sinirlendiğini bağırıp çağırdığını gördüm..
Onu sinirlendirecek bişi mi yaptım yoksa başka bir anlamı mı var ?

---> Rüya Yorumları

[MENTION=54437]ashli[/MENTION] nasıl bır yerdeydı kıyafet olarak neler vardı bıraz daha tedaya ınersenız yaparım yorum

---> Rüya Yorumları

@ashli nasıl bır yerdeydı kıyafet olarak neler vardı bıraz daha tedaya ınersenız yaparım yorum
Tabiki.. evdeydik her zamanki halimiz gibiydi yani hiç ölmemiş gibiydi..
Giyim kuşamında bir farklılık yoktu.. ev haliydi...
Ben birşey yapmak istiyordum sanırım ve bana sürekli bağırıp çağırıyordu tartışıyorduk..
Yani ilginç hiçbirşey yoktu..

---> Rüya Yorumları

[MENTION=54437]ashli[/MENTION] ne istiyordu senden hanı sizde ne yapmak ıstıyodunuz.

---> Rüya Yorumları

[MENTION=54437]ashli[/MENTION] şimdi gözlerini kapat ve tekrar yaz rüyayı aklım hep karıştı unuttuğun bır nesne bıle ruyayı değiştire bilir. sen yaz buraya ebn sabah kalkınca yorumlayım olurmu

hemşerim yanlış yorumlamayalım sonra.

---> Rüya Yorumları

@ashli şimdi gözlerini kapat ve tekrar yaz rüyayı aklım hep karıştı unuttuğun bır nesne bıle ruyayı değiştire bilir. sen yaz buraya ebn sabah kalkınca yorumlayım olurmu

hemşerim yanlış yorumlamayalım sonra.
Aslında sadece senin değil benim de aklım karıştı :R
Gözlerimi kapadım her ayrıntıyı hatırlamaya çalışıyorum

Her zamanki ev halimiz ölmüş yakınım (babam) kızkardeşim ve ben..
Kızkardeşimle tartışıyoruz ama en çok benim sesim çıkıyo..
Tartıştığımız konuyu hatırlamıyorum
Babam bana çok kızıyo kızkardeşimin tarafını tutuyo (genelde öle olurdu)
Ama aşırı öfkeliydi bana yani yaşarken bile onu o kadar öfkeli görmedim bana karşı
Beni hiç dinlemiyordu ben derdimi anlatmaya çalışıyordum ama sanki beni duymuyordu bile
Bende aşırı sinirliydim ama çok da şaşkındım bu kadar tepkiye şaşırdım.
Kızkardeşimse hiç konuşmuyordu onunla fikir ayrılığına düştüğümüz için yaşandı hepsi
Başta tartıştık ama en çok benim sesim çıktı yukarda dediğim gibi sonrasında o hep sustu
Bende çok sinirleniyorum bağırıp çağırıyorum orayı terk etmeyi düşünüyorum
ya da onlara ters gelicek bişi yapmayı düşünüyorum onu tam çıkaramıyorum
Ama terk ettiğimi görmedim sürekli tartıştığımızı gördüm.. öle bitti
Mekan kıyafet konusunda önemli bir faklılık yoktu çünkü hiç dikkatimi çekmedi ev haliydi..
Elimden geldiğince hatırlamaya çalıştım..
Burcum da akrep profilimde yazdığı gibi ama bir ayrıntı burcumun özelliklerini fazlasıyla taşırım
Ay burcum da balıktır yüzde 70 akrep yüzde 30 balık burcundan oluşuyorum
yorumlamak için yeterli değilse bundan sonra uyandığım gibi detayları yazıcam ilginç bir rüya olursa öle gelicem
iyi geceler :)

Son düzenleme:
---> Rüya Yorumları

Öğlene kadar vaktim olmayacak, sabahın köründe yazayım, artık ne zaman cevaplarsan, ben de başını ağrıtayım biraz : )

Evdeyiz, check-up misali bir takım testler yaptırmışız. Akciğer kanseri olduğumu öğreniyorum. Annem veriyor bu haberi, ben üzülmüyorum, ağabeyimin ise yüzü asılıyor ve üzüntü duyuyor. Kısa sürede geçeceğini önemli bir şey olmadığını söylüyor annem. Sonra ben verilerin olduğu kağıdı alıyorum elime, ora da bana özel olarak getirtilen bir tedavi cihazının olduğunu okuyorum. Adım yazılarak, ' Berat .....' ın tedavisi amaçlı diye yazılmış ve üst mecralardan istenmiş bir tedavi cihazının istendiği görülüyor...

Bu kadar, başka ayrıntı yok :)
Şimdiden teşekkür ettim Cin

---> Rüya Yorumları

[MENTION=54437]ashli[/MENTION] kardeşinizle kavga ettinizmi bilmiyorum yada onu üzecek bir durum eğer olduysa hissetmiş yakınınız ola bilir aklıma ılk bu geldi.

diğeriyse sizin günçlenip bir mevkiye erişmek için onlarca olay yaşayacağınız anlamına geliyorda ola bilir sıkıntı ve güç bir arada.

ailevi sorunlardanda uzak durmanızı tavsiye ediyorum bir arkadabınızla karşılaşa bilir ziyaret ola bilir.

yakınınız içinde bir dua ederseniz güzel olur alalh rahmet eylesin

hayır olsun.

[MENTION=54256]Mastor[/MENTION] ailevi sıkıntı ola bilir kendini rüyada yorgun hissediyosan bir hastalık geçire bilirsin %90.

bu rüyanın 2 anlamı vardır bana göre ailevi sıkıntı ve hastalık ama sen aklınla bunların üstesinden gele bilirsin

hayır olsun.

başım ağrımaz benim başımın üzerinde yeriniz var :)

---> Rüya Yorumları

Eyvallah, yok rüyamda mutluydum yorgunda değildim, hatta "ben biliyordum zaten" dediğimi dahi hatırlıyorum. Umursamazdım bi bakıma. Tekrar teşekkür ederim :)

---> Rüya Yorumları

[MENTION=155270]Cin[/MENTION] ilk tahmin ettiğin doğru haksızlık yaptım sanırım
Burada yaptıklarımızdan ölmüş yakınlarımızın haberi oluyo
Saol uğraştırdım seni :)

---> Rüya Yorumları

Ben rüyalarımı ayrıntılı hatırlıyamıyorum hep parça parça. Bu bir rahatsızlık mı ?

---> Rüya Yorumları

[MENTION=54256]Mastor[/MENTION] rica ederim abi

[MENTION=54437]ashli[/MENTION] estafurullah hemşerim :)

[MENTION=151147]CaSPeR35[/MENTION] hayır değil hayatla ilgili birazda hızlı yaşamak vs ola bilir çok yorulmak vs ama bir ikizler burcu kadar rüya kimse göremez.

---> Rüya Yorumları

Selamunaleykum...[MENTION=155270]Cin[/MENTION] ben bu aralar karışık uzun ve tam hatırlayamadıgım rüyalar görüyorum...iyi mi kötü mü yorumlayamadıgım rüyalar...dünde yine böyle bir rüya gördüm bana sorarsan uzun bir rüyaydı ama aklımda pek sözlere dökebilecegim şeyler yok yinede dilim döndükçe yazayım

Büyük bir mekan , yani aslında evmiş ama o kadar büyük ve bir sürü odası var ki ben bile bilmiyorum kaç tane oldugunu...ev bir yakınımın eviymiş , dışı kalabalık akrabalar var bizde bakmaya gidiyoruz yeni almışlar ama evin içi biraz karanlık gibi..cevresini geziyoruz bahçesi var ev ortasında kalıyor...büyük bir kapı var önünde duruyorum bu cok güzel diyorum bu neresinin kapısı diyorum mutfak kapısı olacakmış yani daha takmamışlar ama kapı bembeyaz ve sanki boyu 5 metre uzunlugunda...çok büyük, kapının üst kısmında iki yanında şeffaf taşlar var yani pırlanta gibi... parlıyor...hayran kalıyorum bu nasıl bir kapıdır diye kapıya baka baka ilerledigimi hatırlıyorum ve aynı kapılardan 2 3 tane daha gördüm yine büyük yine beyaz sadece tarif ettigim taşlardan yoktu...bir tek o kapıda vardı

Hayr olsun inşallah

---> Rüya Yorumları

[MENTION=150695]'hayaL[/MENTION] hayırlı bir rüya uzun vadeli bir zaman yanılmıyorsam miras ve paraya şöhrete dönük.
yani tahmini yapılamayan zenginlik ama uyarıda var sakın ola eline yüklü miktar para yada miras geçer bunu hayra kullan. kullanacağını umuyorum ve biliyorum zaten ama uyarayım dedim.

düğün vsde ola bilir yakın zamanda. bu rüya müjde üstüne müjdedir. ama sakın kapılma güzeliklere ablacım.

allah hayır etsin.

---> Rüya Yorumları

[MENTION=150695]'hayaL[/MENTION] hayırlı bir rüya uzun vadeli bir zaman yanılmıyorsam miras ve paraya şöhrete dönük.
yani tahmini yapılamayan zenginlik ama uyarıda var sakın ola eline yüklü miktar para yada miras geçer bunu hayra kullan. kullanacağını umuyorum ve biliyorum zaten ama uyarayım dedim.

düğün vsde ola bilir yakın zamanda. bu rüya müjde üstüne müjdedir. ama sakın kapılma güzeliklere ablacım.

allah hayır etsin.

amin hayr olsun inşallah ablası...uyarıyı hangi kısımda anladın yani ne gördümde uyarı oldu acaba ?

---> Rüya Yorumları

evin içi biraz karanlık gibi.. Kelimesi ve Pırlataya bakmak biraz uyara bılır ınsanı hem gunaha dönuk ola bılır hemde nefse yenık ola bılır ondan dedım ablacım

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri