Rüya Yorumları

---> Rüya Yorumları

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] Allah Hayır Etsin Diyorum ya Daha ne İstiyosunuz :) Ama Unutmayın Ufacık Bir Gözden Kaçırma Rüyayı Değiştirir.

---> Rüya Yorumları

[MENTION=155270]Cin[/MENTION]
dun gece ruyamda, kadinli erkekli karisik birkac insan masada toplanmis oturmus planlar yapiyorlardi. ben nerden girmissem oraya gizlice dinliyordum. gizli girmis olmaliyim.
konusuyorlardi, iste adamin biri diyor, herkese tecavuz edip basbakanin uzerine yikcaz sucu onun uzerine aticaz,bir baskasi baska seyler dyordu ama hatirlamiyorum. biriside kendi cocugunu yakmis, goya gormussum o olayi, diyorum nasil baba bu. sonra ne oluyor bilmiyorum. yine ablamlar biz bir aradyiz son zamanlarda yegenlerimi ve o ablami cok goruyorum ruyamda nedense. onceden gormezdim hic dogru durust. neyse akrabami cok iyi tanidikmi ne ama yakin akrabanin evindeymissiz galiba bu kardeslerimden biride olabilir tam hatirlamiyorum,diyorlar iste hamza galiba yada cocuklarindan birini diyorlar, bizde kalsin. bende duyar duymaz itiraz ediyorum. hayir hayir olmaz,abla birakma sen nerde onlar orda. icimdende diyorum adam kendi cocugunu bile yakiyorken hic kimseye guven olmaz diyrum. sonra ne oluyor bilmihyorum ruya bitiyor, buda onlardan bagisimsiz bir ruya olarak yine yegenlerimi gordum hilal ve tr deki yegenim huseyini ikisi eve geliyorlar hemen hemen ayni boydalar ayni kilodalar :) ikiside sumo gurescileri gibiydi. asiri tombislerdi gorup sasiyrum ama bir yandada seviyorum onlari :) boyle dazlak cinler oluyor ya japonmu cin mi ne hani cocuklar karete yapiyorlar (o filimleri cok severdim cok bakardim artik oynamiyor) o cocuklara benziyordu huseyin ama cooook daha sismani :)

hayirdr insaALLAh... bugun analtmaya firsatim olmadi sana bu ruyami. anneminkini anlatmisimt. artik sabahta bugece gordugumu anlatirim insaALLAH...
SIKILRSAN soyle. herkes bir cumlede ozetliyor ben hepsini anlatiyorum basini agritiyorum kusura bakma.
ama ruylarin butunu olarak oldugunu dusunuyorum. mesela sitelerde ruya tabirlerine kelime ile ariyorsun ornegin: anahtar, anahtar gormek nedir onu yaziyor... ama ruyada bir tek anahtar yokki, onlara anlatma sansin yok ruyani, anahtlarla ne yaptigin onemli, nasil gordugun onemli yani ruyanin butunu onemli yorum icin. o yuzden o tarz sitelerde sadece kelimeleri yorumlayan tabirlere kanaat getirmiyorum senin basini sisiriyorum :) kusura bakmazsin artik umarim.
ruyalarimi burda anlatmaya baslamis baslayali ruyalarimi hatirliyorum artik, benim icin ruya jmlastigi oldu galiba :) onceden ya hic gormezdim yada hic hatirlazdim ama anlatmaya baslamis baslayli masaALLAH' i var :)

simdiden yorumuna saglik canim benim.

---> Rüya Yorumları

kendime yuh diyrum baska birsey demiyorum. :) yaziyi gonderdikten sonra baktimda nasil yazmissim oyle... yuh yani bana :)

---> Rüya Yorumları

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] uzun ve kısa dönemlerini anlata bılen rüyalardan bu.

bu berekete işaret yani bolluğa biraz zamanı var durumun çok iyi olucak ama iyi olmadan önce çok sıkıntı ceke bılırsın tam şekillenmemiş muhtemelen bazı işlerın olmamasından dolayı. yavaş yavaş şekillenıcek ve sen bunu hıssedeceksın.

sakın ola gaflete kapılma sabırlı ve dık dur dusunup karar ver uyanık ol adım atarken.

birde bir ev felan cıkmış cocuklar felan bır karışıklık ola bılir aile içi.

ama çokda kötü değil. unutma dedıklerımı. sabırlı olmalısın :)

hayır olsun

başımı şişirmiyosun ve ben zevk alıyorum paylaşmaktan bılgı paylaştıkça güzeldir.

---> Rüya Yorumları

[MENTION=155270]Cin[/MENTION] sagolasin canim benim.
Bide rug halini begenmedim :( ben varim ya :( yoksa kardesinin olmasi onemli degil mi? himm tabi abla/kardes yar gibi olmaz. :) sende icini ferah tut. InsaALLAH senin icin ettigim dua(lar) Kabul olur.

---> Rüya Yorumları

[MENTION=155270]Cin[/MENTION] Merhaba ,

Rüyam da ; Şuan Konuşmadığım Küs Olduğum Bir Öğretmen Arkadaşımla Karşılıklı Oturup Konuştuğumuzu Gördüm ..

---> Rüya Yorumları

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] Tşk ederim amin ecmain.

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] nerede konuşuyordunuz öğretmennın uzerınde neler vardı kıyafet vs hava gece gündüz ansıl biraz daha detay lazım.

---> Rüya Yorumları

ence[/MENTION] nerede konuşuyordunuz öğretmennın uzerınde neler vardı kıyafet vs hava gece gündüz ansıl biraz daha detay lazım.
hava aydınlıktı güzel bir çay bahçesi gibi bir yerde .. üzerinde her zaman giydiği tarzda şeyler vardı beyaz yada mavi gömlek ..

Son düzenleme:
---> Rüya Yorumları

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION]ne konusuyordunuz nasıl bırıysı öğretmen hani güzelmiydi yoksa kötumuydu sizde neler vardı ?

---> Rüya Yorumları

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION]ne konusuyordunuz nasıl bırıysı öğretmen hani güzelmiydi yoksa kötumuydu sizde neler vardı ?

Kendi üzerimde olanları hatırlamıyorum .. Neden Darıldığımızı Konuşuyorduk ..
daha doğrusu ben helallik almak niyetindeyim Rüyamda ..
Geçen Hafta Küstük Arkadaşla .. Bu yüzden o okula gitmeyeceğim seneye..

Aklımda da arayıp helallik istemek var .. belki bunun etkisi ile gördüm rüyayı..

Güzel Biri Ne Diyim

---> Rüya Yorumları

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] dünya işini ahrete bırakma arayıp konuş inşallah onun etkisi sana kötü şeyde dese kendini bozma :) ara.

---> Rüya Yorumları

merhaba

rüyamda evlı bır arkadsımı gordum
yanında esı ve cocugu vardı ama cocugu gercekte olsa olsa 2 yaslarında falandır ama ruyamda gorduugm cocuk 6 7 yaslarında vardı.yarısın renklı gozlu uzun saclı guzel bır kız cocugu

sence nedır?

Son düzenleme:
---> Rüya Yorumları

yarısın renklı gozlu uzun saclı guzel bır kız cocugu bu ne demek anlaamdım

yarısın :S

---> Rüya Yorumları

evet sarısın :D olcaktı sacları sarı gozlerı mavı olması laızm

---> Rüya Yorumları

merhaba dostum xD
[MENTION=155270]Cin[/MENTION] abi ben dun gece bır ruya gördum söyle hatırladığımı anlatayım
bir bina önündeyım ama ömrumde hiç görmedım bir yer
bınanın içine girip cıkıyorum soluk soluga nefes nefeseyım birini arıyorum sonra markette beraber calsıtıgım kadır abıyı goruyorum bana ne aradıgımı soruyor bende dıyorumkı semihi arıyorum kadır abı. oda bana burda öyle bırı oturmuyor gizem dıyor ben ıdda edıyorum emınım burda oturuyor dıyorum sonra apartmana gırıyoruz beraber posta kutsu gösterıyorum onu acıyorum faturalar feln mektuplar feln cıkıyor ve bır tanede not defterı ıcerısı bembeyaz ama sayflarıı tektek acıtıgmda hep sayfanın en alt kısımında yazılar var yazılrı suan hatırlamıyorum ama ruyamda baya nettı yanı okuyordum.. sonra ıste kadır abı bak dıyorum hanı burda oturmuyordu burda ıste bu apartmanda o dıyorum. bna apartmanda oturan ınsanalrın lıstesını getıryor apratmanda semıh dıye bırı oturuyor ama soy ısmı benım bıdlgım semıhın degıl dıyorum baska soy ısım feln dıyorum oda bana ıste bırtek bu var feln dıyor bız oyle tartısıp gıdıyoruz :D sonu yok ruyanın olay bu yanı :D

---> Rüya Yorumları

[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] hımm habere işaret hemde güzel bir habere işaret kısa zamanda.

[MENTION=119637]waLL~é[/MENTION] hoş geldin hemşerim :)

sen baya bir dizi görmüşsün rüya çok saçma olsada :R işyerinde sorunmu yaşadın yaşıcakmısın ney ama seni kandırıcaklar yani bır olaydan dolayı sana yalan atılcak muhtemelen sen uyanık olursan bu yalanı atanıda sebebınıde öğreneceksın hemşerim.

Allah hayır etsin.

---> Rüya Yorumları

[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] hımm habere işaret hemde güzel bir habere işaret kısa zamanda.

[MENTION=119637]waLL~é[/MENTION] hoş geldin hemşerim :)

sen baya bir dizi görmüşsün rüya çok saçma olsada :R işyerinde sorunmu yaşadın yaşıcakmısın ney ama seni kandırıcaklar yani bır olaydan dolayı sana yalan atılcak muhtemelen sen uyanık olursan bu yalanı atanıda sebebınıde öğreneceksın hemşerim.

Allah hayır etsin.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri