---> Rüya Yorumları
[MENTION=155270]Cin[/MENTION]
dun gece ruyamda, kadinli erkekli karisik birkac insan masada toplanmis oturmus planlar yapiyorlardi. ben nerden girmissem oraya gizlice dinliyordum. gizli girmis olmaliyim.
konusuyorlardi, iste adamin biri diyor, herkese tecavuz edip basbakanin uzerine yikcaz sucu onun uzerine aticaz,bir baskasi baska seyler dyordu ama hatirlamiyorum. biriside kendi cocugunu yakmis, goya gormussum o olayi, diyorum nasil baba bu. sonra ne oluyor bilmiyorum. yine ablamlar biz bir aradyiz son zamanlarda yegenlerimi ve o ablami cok goruyorum ruyamda nedense. onceden gormezdim hic dogru durust. neyse akrabami cok iyi tanidikmi ne ama yakin akrabanin evindeymissiz galiba bu kardeslerimden biride olabilir tam hatirlamiyorum,diyorlar iste hamza galiba yada cocuklarindan birini diyorlar, bizde kalsin. bende duyar duymaz itiraz ediyorum. hayir hayir olmaz,abla birakma sen nerde onlar orda. icimdende diyorum adam kendi cocugunu bile yakiyorken hic kimseye guven olmaz diyrum. sonra ne oluyor bilmihyorum ruya bitiyor, buda onlardan bagisimsiz bir ruya olarak yine yegenlerimi gordum hilal ve tr deki yegenim huseyini ikisi eve geliyorlar hemen hemen ayni boydalar ayni kilodalar
ikiside sumo gurescileri gibiydi. asiri tombislerdi gorup sasiyrum ama bir yandada seviyorum onlari
boyle dazlak cinler oluyor ya japonmu cin mi ne hani cocuklar karete yapiyorlar (o filimleri cok severdim cok bakardim artik oynamiyor) o cocuklara benziyordu huseyin ama cooook daha sismani
hayirdr insaALLAh... bugun analtmaya firsatim olmadi sana bu ruyami. anneminkini anlatmisimt. artik sabahta bugece gordugumu anlatirim insaALLAH...
SIKILRSAN soyle. herkes bir cumlede ozetliyor ben hepsini anlatiyorum basini agritiyorum kusura bakma.
ama ruylarin butunu olarak oldugunu dusunuyorum. mesela sitelerde ruya tabirlerine kelime ile ariyorsun ornegin: anahtar, anahtar gormek nedir onu yaziyor... ama ruyada bir tek anahtar yokki, onlara anlatma sansin yok ruyani, anahtlarla ne yaptigin onemli, nasil gordugun onemli yani ruyanin butunu onemli yorum icin. o yuzden o tarz sitelerde sadece kelimeleri yorumlayan tabirlere kanaat getirmiyorum senin basini sisiriyorum
kusura bakmazsin artik umarim.
ruyalarimi burda anlatmaya baslamis baslayali ruyalarimi hatirliyorum artik, benim icin ruya jmlastigi oldu galiba
onceden ya hic gormezdim yada hic hatirlazdim ama anlatmaya baslamis baslayli masaALLAH' i var
simdiden yorumuna saglik canim benim.