Rüya Yorumları

---> Rüya Yorumları

Ben nezamadır rüya görmyorum ya..En son rüyamda cin oldugunu düşündügm şeyler gördüm yani rüyamda öyle zannediyorum korkuyla uyandım çalgı çengi bişiler vardı zannedersem hatırlamıyorum bile dogru dürüst [MENTION=155270]Cin[/MENTION]

---> Rüya Yorumları

[MENTION=155776]lolamera[/MENTION] rüyanı biraz anlatırmısın evlilik vs varmıydı ? senmiydin..

---> Rüya Yorumları

[MENTION=155270]Cin[/MENTION] Merhaba ,

Rüyam da ; Tahta Üzerine Oymacılıkla Yazılmış Bir Allah Lafzı Kuran Yazısı Gördüm ..

Ne Kötü Ki Ne Yazdığını Hatırlamıyorum ..

---> Rüya Yorumları

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] Hatırlamazsanız Yorum Yanlış Olur.

---> Rüya Yorumları

[MENTION=155270]Cin[/MENTION] tam olarak hatırlamıyorum gündüz niyetine olsun ama müzik filan calıyordu acıkta bir yerde dışarda ben duydum müzigi yanımda biri daha vardı içime böyle korku bastı sonra bir kaç tane 3 harfli gördm yani rüyamda öyle zannediyorum korkudan uyandım sonra ama tam hatırlamıyorum :H

---> Rüya Yorumları

[MENTION=155776]lolamera[/MENTION] o rüyanda olan yeri gerçek hayatta gördünmü peki ?

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] Bir Şey Aldınmı Habersiz ?

---> Rüya Yorumları

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] ozaman ölüm ola bilir yada ağır bir hastalık.

---> Rüya Yorumları

[MENTION=155270]Cin[/MENTION] kara bı kedı ıle yatıyodum ruyamda ne ıs hacıı :D

---> Rüya Yorumları

[MENTION=155270]Cin[/MENTION], canisi annemin ruyalari beni korktuyor ya :) ama yinede anlatmadan edemeyecegim.

ruyasinda, bizim eski ev sahibini adam bizim eskidende oturdugumuz binaniyi 3 katli yapmis asonsorlu filan, annem bir bakiyor o apartman cokuyor, sonra ev sahbimizin butun binalari cokmus (herkese cok cektirmis biri bizede iyilikte yapti kotulukte herkesin hakkini yemistir yani neyse) sonra annem baska yerde oluyor ama bakiyor izmir nerdeyse hep yerle bir olmus, deprem yada sel olmamis, neden o halde onuda bilmiyor, kayboluyor, yolu bualmiyor herkse soruyor kimse oturdugumuz yeri bilmiyor aglamis bir kadin aglama olmazsa bu gece bizden kalirsin filan sonra o evsahabinin karisina denk gelmis, oda burdan acele birsey alip kizima gidecegim demis, annemde ben kayboldum hatirlamiyrum yollari demis bende seninle geleyim. oda ozaman esimi (ona koylu derler hep) koyluyu cagirayimda gelsin bizi alsin demis ama sonra annemi koyluden korumak istemis yani onun anneme zarar vermesini istememis galiba, demis bosver cagirmayalim yuruyerek gidelim demis. beraber yururken annem onuda kaybediyor. sonra sut kardesinin kardesine rastliyor (olmus) diyro senin ne isin var burda (erzurumda normalde ama vefat etmis) demis ben burdayim artik buray gelmistik. diyor annem iste ona demis gel taksi tutalim yarisini sen ode yarisini ben odeyeyim taksiyle gidelim... sonra ne olmus bilmiyor uyanmis oyle. gitmismi gitmemismi artik bilemiyorum... annemin su olulerle muhattabi yaniiiii ne bileyim..

hayir olur insaALLAH...

---> Rüya Yorumları

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] Bilmiyorum Okadar Açık Değil Rüya Ölüm, Hastalık Gözüküyor Azından yel Alsın.

[MENTION=152507]Stinko[/MENTION] Günah işlemişsiniz , Pis Yatmışta Ola Bilirsiniz Yanlış Anlamayın Sakın, Bir Diğer Yorumuda Kötü Bir Arkadaşı Temsil Eder Bu Kişide Ev Hanene Girmiş.

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] Uyarıcı Rüya Gördüğü Yıkık Yerlerde Olan Kişilerin Sıkıntısı Yansımış İzmiri Kople Görmüş ama Binde Birdir Demre Rüyası Olması Allah Göstermesin.

Ama Eski Ev Sahibinin Durumu Hiçte İyi Değil Gibi. Yda O Binalarda Oturanalr Sıkıntı İçinde. Tanıdık Akraba Vs Varsa Sorun Durumları Nasıl.

Annen Dua Alıyor ama Bazende Birileri Onun Önünü Kesiyor Sanırım Bir Güvenip Bir Güvenmiyor. Kalbi Temiz ama Çok Çekmiş Anlaşılan.

Yeni Kişilerle Sohbet Edebilir yada Başka Kişilerle Tanışa Bilir Anneniz.

Hayır Olsun

[MENTION=155776]lolamera[/MENTION] Sizden cvp Bekliyorum.. Acil Olarak.

---> Rüya Yorumları

Yeni girdim yaw..xD

Ya babamın köyüne benziyordu tam olarak emin degilim ama oraya benzettim çok

Şişşşt korkunç bişiyse deme xD [MENTION=155270]Cin[/MENTION]

---> Rüya Yorumları

Evet, annem cok cekti halada cekiyor.
Bir akrabamiz yok o evlerde. Bilemiyorum o kisilerde cok kisinin ahi var hayirlisi InsaALLAH...
Sagol [MENTION=155270]Cin[/MENTION] ' om

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri