Rüya Yorumları

---> Rüya Yorumları

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] Bu Başarı Rüyasıdır Kağıtlar sınıflar öğretmenler genelde başarının derecesini artırır.
inşallah başarılı olucaksın. :) biraz daha gayret göster olurmu.

hayır olsun

insaALLAH canim, insaALLAh... insaALLAH sinavimi almissimdir, inan merakla sonuclarin aciklanmasini bekliyorum :)

---> Rüya Yorumları

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] inşallah amin ecmain :) canımm

---> Rüya Yorumları

[MENTION=155270]Cin[/MENTION]

yine cok karisik ruyalar gordum.

bir yerde, ailemden bazi kisiler, ve arkadasda varmis, suan yanimda calisan arkadas. is arkadasim yani turk.

goya yemek (borek filan ) yarismasi yapiyoruzmussuz galiba. firina herkez boreklerin atmis, ama digerleri firinin icinde oturuyorlar orda pismesini bekliyrlar. diyorum bir kapisi acilmiyor korkuyorum sonra aciliyormus. benim 2-3 boregim varmis, digerlerininde farkli farkli iste.
is arkadasim diyorki bana boreklerinden birini versene. bende diyorum banada birsey lazimdi (suan ne lazimdi hatirlamiyorum ornegin peynir) diyorum onu getir, bende sana boreklerden isaret ederek sunu veririm diyorum. digerlerinden vermem ama diyorum (goruntusu en bozuk olani vermek istemissim digerlerinden vermeye kiyamamissim) tamam diyor. iste ne istiyorsam getiriyor bende ona onu veriyorum...
emeklerimize boreklerimize bakiyoruz filan. bu ruya bitiyor

baska bolumde ruyada, cok karisik, anlatamayacagim kadar.tam olarakta ne oldugunu hatirlamiyorumda tam olarak... ruya ziplayip durdu... bir akrabalar varmis film bakiyormussuz, bir abim (ALLAHím saklasin) olmus mu ne, akrabalara sarilip agliyoruz. is yerindeymissim annem varmis, bir agliyormussum bir tepkisizmissim, annem yanimda oluyor filan.
bir yatiyoruz kalkiyoruz ayy cok karisik. bu tarafi dikkate alma sen cunki karma karisik.
tam neler gordum hatirlamiyorum

---> Rüya Yorumları

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] Bir Olay Yaşayacaksın ve Bu Olaydan Yüzünün Akıyla Çıkıcaksın. Yada Çıkmışsın Sanırım İşyerinde Oldukça Başarılısın.

Başarılıysan Mevkinde Yükselmen Söz Konusu Ola Bilir İlerliyen Günlerde.

İkinci Rüyan Senin Karışık Değilde Aklın Çok Karışık Bu Arlar Ondandır.

Hayır Etsin Rabbim.

---> Rüya Yorumları

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] Bir Olay Yaşayacaksın ve Bu Olaydan Yüzünün Akıyla Çıkıcaksın. Yada Çıkmışsın Sanırım İşyerinde Oldukça Başarılısın.

Başarılıysan Mevkinde Yükselmen Söz Konusu Ola Bilir İlerliyen Günlerde.

İkinci Rüyan Senin Karışık Değilde Aklın Çok Karışık Bu Arlar Ondandır.

Hayır Etsin Rabbim.

sagol agzina saglik canisi, yuregimi ferahlattin.

belki sinavdan iyi bir haber gelir...

evet, aklim bin parcaya bolunuk ruyalarimda bolundu :)

is yerinde basarili miyim? yaptigim isi iyi yaptigima inaniyorum. ama burda cok yada iyi calismak ise yaramiyor :)
insaALLAH canisi, feraha cikacagim gunleri ALLAH'in izniyle tabi, sabirsizlikla bekliyorum cok ihtiyacim var :)

canimsin sinavlarin nezaman bitiyor? bitsede soyle gonlumuzce bir sohbet etsek.

---> Rüya Yorumları

merhaba :D gene ben bu aralar cok soruyorum farkındayım ama merak ettım bu sefer gercekten

rüyamda evde değiliz ailecek bir parktan geçerek bir eve gidiyoruz.Rüyamda saat gece 12 civarı ama hava aydınlık güneş hala tepede.Gece olduğunu biliyoruz.Biz eve girdikten sonra öyle bir yağmur bastırıyorki fırtına sel kendi evimize gidemicez sanıyorum 5 10 kadar yaağmur sürüyor ve duruyor yerler kurumus oluyor hava karanlık oluyor.

bu kadar canım sana zahmet yorrumlar mısın?

Son düzenleme:
---> Rüya Yorumları

[MENTION=155270]Cin[/MENTION] bosver iste sadece ruya, benden bir halt olmaz.

---> Rüya Yorumları

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] öyle deme olur olur :) sıkıntıya girme bekle sabırlı ol. kısa sınavlar başladıda bır aya biter.

[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] yağmurda ailecek ıslanmak birbirinize bağlılık demektir kenetleneceksiniz. sadece sensen aşık olucaksın..

diyerleride şöyleki bolluk ve bereket geliyor diye bilirim yanlız dikkat ediniz savurgan olmayın. olursanız felaket gelir.

---> Rüya Yorumları

[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] yağmurda ailecek ıslanmak birbirinize bağlılık demektir kenetleneceksiniz. sadece sensen aşık olucaksın..

diyerleride şöyleki bolluk ve bereket geliyor diye bilirim yanlız dikkat ediniz savurgan olmayın. olursanız felaket gelir.

yağmurdan kimse ıslanmıyor bir eve giriyoruz ordan izliyoruz sadece
bıde asık olucaksın demıssın yagmur kısa surdu asktamı kısa surer ?

---> Rüya Yorumları

vayy be ne güzelmiş rüya hayırlara çıksın [MENTION=155270]Cin[/MENTION] ağzına sağlık

---> Rüya Yorumları

Kışın yaşadığım fazlasıyla tatsız bir olayı dün rüyamda gördüm.
Tekrarını yaşayacağım anlamına mı geliyor bu ?

---> Rüya Yorumları

[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] aşık olmayacaksın ıslanan yok keşke ıslansaydınız.

ama yinede bereket varda kayıpta edıyorsunuz bazı şeyleri.. ama bu yağmur genelde aşka cıkar kötü yağmurlar felaket getirir ama ilerde hayırlı olduğunu anlaşılır.

[MENTION=95282]DeriN ~[/MENTION] tam anlamadım biraz daha açıklarsanız yorumlarım rüyanızı anlatın siz. bakayım inşallah.

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] hayırsız rüya yoktur :) her iş hayırdır allahın izniyle kötü rüya gördümüzde

“Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm

deyin yeterli.

---> Rüya Yorumları

Olayı anlatmak istemiyorum :D
Babam ve arkadaşlarımın içinde bulunduğu tatsız bir olay yaşadım.
Bu olayı da dün gece rüyamda gördüm.
(Gece yatarken düşünmedim ama)
Şimdi diyorum ki ; aynı olayı tekrar yaşayacağımın haberini mi veriyor :D

---> Rüya Yorumları

[MENTION=95282]DeriN ~[/MENTION] yok yaşamazsınız sanırım rüyayı bilmediğimden yorum yapamıyorumki.

ne desem yalan olur :R

---> Rüya Yorumları

[MENTION=95282]DeriN ~[/MENTION] Binde Bir Olur. Bin Sen Değildirsin Sanırım Bilmemki :R Hayırlısı Olsun.

---> Rüya Yorumları

[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] aşık olmayacaksın ıslanan yok keşke ıslansaydınız.

ama yinede bereket varda kayıpta edıyorsunuz bazı şeyleri.. ama bu yağmur genelde aşka cıkar kötü yağmurlar felaket getirir ama ilerde hayırlı olduğunu anlaşılır.

yanı yagmur bardaktan bosanırcasına yagıyordu kotu degıldı
genel olarak ıyı bır ruya o zaman?? tesekkur edıorum yorum ıcın

---> Rüya Yorumları

[MENTION=155270]Cin[/MENTION] Annemin Bir Rüyası Var Yorumlatmak İstiyorum :R

Rüyasın da ;

Gündüz Vakti
İki tane ayrı ayrı Kasa Gibi Bir Şeyin İçerisinde , Bir Kasada Ayvalar , Diğerinde İse Elmalar Var ..
Ayva Dolu Kasanın İçerisinden Birkaç Tane Ayva Alıyor .. Sapsarı Ayvalar Çok Güzellermiş..
Elma Dolu Kasada Elmalar Çok Güzellermiş Yeşil Yeşil Parlıyorlarmış Ama Bir Tanesi Bıçakla Oyulduğu İçin Elmalardan Almamış..

---> Rüya Yorumları

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] hayır olsun loto yada şans topu vs oynuyorsa ufak bırsey kazana bilir.

paraya işaret onlar. nasip yani.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri