---> Rüya Yorumları
[MENTION=155270]Cin[/MENTION]
yine cok karisik ruyalar gordum.
bir yerde, ailemden bazi kisiler, ve arkadasda varmis, suan yanimda calisan arkadas. is arkadasim yani turk.
goya yemek (borek filan ) yarismasi yapiyoruzmussuz galiba. firina herkez boreklerin atmis, ama digerleri firinin icinde oturuyorlar orda pismesini bekliyrlar. diyorum bir kapisi acilmiyor korkuyorum sonra aciliyormus. benim 2-3 boregim varmis, digerlerininde farkli farkli iste.
is arkadasim diyorki bana boreklerinden birini versene. bende diyorum banada birsey lazimdi (suan ne lazimdi hatirlamiyorum ornegin peynir) diyorum onu getir, bende sana boreklerden isaret ederek sunu veririm diyorum. digerlerinden vermem ama diyorum (goruntusu en bozuk olani vermek istemissim digerlerinden vermeye kiyamamissim) tamam diyor. iste ne istiyorsam getiriyor bende ona onu veriyorum...
emeklerimize boreklerimize bakiyoruz filan. bu ruya bitiyor
baska bolumde ruyada, cok karisik, anlatamayacagim kadar.tam olarakta ne oldugunu hatirlamiyorumda tam olarak... ruya ziplayip durdu... bir akrabalar varmis film bakiyormussuz, bir abim (ALLAHím saklasin) olmus mu ne, akrabalara sarilip agliyoruz. is yerindeymissim annem varmis, bir agliyormussum bir tepkisizmissim, annem yanimda oluyor filan.
bir yatiyoruz kalkiyoruz ayy cok karisik. bu tarafi dikkate alma sen cunki karma karisik.
tam neler gordum hatirlamiyorum