Rüya Yorumları

---> Rüya Yorumları

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] tamamdır hayır olsun ellerinden öp annemizi inşallah çokta selam söyle hakkını helal etsin beklettim.

---> Rüya Yorumları

[MENTION=155270]Cin[/MENTION]

Bir Rüya Soracağım Sana :D

Rüyam da ; Babamın Yeni Bir Araba Aldığını Görüyorum Ama Araba O Kadar Müthiş Bir Şey ki Araba Değil Uzay Mekiği Gibi :R :R

---> Rüya Yorumları

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] kullanıyomusun arabanın yani uzay mekinin rengini senin üzerinde ehr hangi tür elbise olduğunu havanın gündüzmü karanlıkmı olduğunu yaz 5 dk içerisind e rüyan burd a yorumlanmış şekilde göre bilirsiniz :R

---> Rüya Yorumları

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] kullanıyomusun arabanın yani uzay mekinin rengini senin üzerinde ehr hangi tür elbise olduğunu havanın gündüzmü karanlıkmı olduğunu yaz 5 dk içerisind e rüyan burd a yorumlanmış şekilde göre bilirsiniz :R
[MENTION=155270]Cin[/MENTION] :D Hava Aydınlık Rengi KırıkBeyazdı sütlü kahve rengi gibi bişeydi babam kullanıyordu.

---> Rüya Yorumları

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] çok basit bir rüya bu babanın mutlu olduğunu görüyorsunuz ama bu mutluluk sıkıntı yaşata bilir bu kadar.

hayır olsun.

---> Rüya Yorumları

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] sor sor :) yorumu basitti ama umarım gözden kaçırdığım birşey yoktur bazen aksatıyorum ayrılıkları yada mutlulukları karıştırıyorum :R

neyse hayır olsun tekrardan.

---> Rüya Yorumları

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] sor sor :) yorumu basitti ama umarım gözden kaçırdığım birşey yoktur bazen aksatıyorum ayrılıkları yada mutlulukları karıştırıyorum :R

neyse hayır olsun tekrardan.
Sağol.

bir rüya daha var

[MENTION=155270]Cin[/MENTION] Rüyamda ; Aynaya Baktığımı Gördüm .. Saçımda Alın Tarafımda Beyaz Saç Gördüm Yeni Çıkmış

---> Rüya Yorumları

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] bu senin iki yüzlülük yapacağına işarettir atacağın yalan seni sıkıntıya soka bilir yalan derken kötü bir davranış.

allah hayır etsin. :R

---> Rüya Yorumları

merhaba :)
rüyamda birinin bana beş kere tokat attığını gördüm ??
nedir acabaa [MENTION=155270]Cin[/MENTION]

---> Rüya Yorumları

[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] dayak yemek güzeldir bir iş karşısında daha güçlü ola bilirsin yani başarıyı temsil eden rüyadır. sadece iş değil kavgada etsen galip sensin.

hayır olsun

---> Rüya Yorumları

[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] dayak yemek güzeldir bir iş karşısında daha güçlü ola bilirsin yani başarıyı temsil eden rüyadır. sadece iş değil kavgada etsen galip sensin.

hayır olsun

bu aralar bıraz edepsızlıgım uzerımde galıba o yansıdı ruyama sonucta galıp bensem guzel bır ruya :)
saolasın agzına saglık hahaha

---> Rüya Yorumları

[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] rica ederim gaza gelip herkese sataşma dayak yersin :R

---> Rüya Yorumları

[MENTION=155270]Cin[/MENTION]
yaptigim sinav etkisi ile olsa gerek. Ruyamda ogretmeni gordum ama kendi ogretmenimi degil, sinav yapani degilde diger ogretmeni gordum. sinav yapmis.
once benim diye baskasinin kagidina bakiyor, oyle ustten diyorki oo bu sayfa hep dogru. diyorum benimkine baksana, diyor bu seninki degilmi dedim hayir, buldum sinav kagitlari arasinda benimkini verdim..
bakiyordu. teori olan yeri filan bayagi bir puan verdi sonra diger bolumunede birazicik verdi iste. yanina gidyorum diyorum ee kac aldim. diyorki 33 mu ne 33 puan aldin bunu 12 yemi bol birseye bol diyor bilmiyorum...
goya 6 almissim :) yani bana yetecek olan puan aslinda. cok seviyordum ruyamda ama icimden gecirmedende edeiyorum. diyorum okadar puan verdi hemen hemen her soruya tam puan verdi neden 6 ki diye. sonra aman yetiyor bu bana diyorum.

hayirdir insaALLAH...

---> Rüya Yorumları

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] Bu Başarı Rüyasıdır Kağıtlar sınıflar öğretmenler genelde başarının derecesini artırır.
inşallah başarılı olucaksın. :) biraz daha gayret göster olurmu.

hayır olsun

---> Rüya Yorumları

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] Bu Başarı Rüyasıdır Kağıtlar sınıflar öğretmenler genelde başarının derecesini artırır.
inşallah başarılı olucaksın. :) biraz daha gayret göster olurmu.

hayır olsun

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri