[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] tamamdır hayır olsun ellerinden öp annemizi inşallah çokta selam söyle hakkını helal etsin beklettim.
[MENTION=155270]Cin[/MENTION] Hava Aydınlık Rengi KırıkBeyazdı sütlü kahve rengi gibi bişeydi babam kullanıyordu.[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] kullanıyomusun arabanın yani uzay mekinin rengini senin üzerinde ehr hangi tür elbise olduğunu havanın gündüzmü karanlıkmı olduğunu yaz 5 dk içerisind e rüyan burd a yorumlanmış şekilde göre bilirsiniz :R
Sağol.[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] sor sor yorumu basitti ama umarım gözden kaçırdığım birşey yoktur bazen aksatıyorum ayrılıkları yada mutlulukları karıştırıyorum :R
neyse hayır olsun tekrardan.
[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] bu senin iki yüzlülük yapacağına işarettir atacağın yalan seni sıkıntıya soka bilir yalan derken kötü bir davranış.
allah hayır etsin. :R
[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] dayak yemek güzeldir bir iş karşısında daha güçlü ola bilirsin yani başarıyı temsil eden rüyadır. sadece iş değil kavgada etsen galip sensin.
hayır olsun
[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] rica ederim gaza gelip herkese sataşma dayak yersin :R
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.