Rüya Yorumları

---> Rüya Yorumları

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] geldım anlat bakayım :/

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] bandırmadaydım arkadaşımda kaldım bir kaç saatlık işim vardı ama uzadı ondna gecıktım özür dilerim

[MENTION=150695]'hayaL[/MENTION] hayır olsun misafir yada size gelecek birisinin tetirgin olmasını işaret onun önüne engeller cıkması yani beklediğiniz birisi var ise o kişi sıkıntıyla uğraşıp size ulaşmaya çalışıcak. birde ufak bir kırgınlığınız var bu içinizi açıtmış telaş edilicek birşey göremedim pek ama bazı zamanlar bu rüya mal kaybına sebeb oluyor.

allah hayır etsin inşallah.

---> Rüya Yorumları

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] geldım anlat bakayım :/

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] bandırmadaydım arkadaşımda kaldım bir kaç saatlık işim vardı ama uzadı ondna gecıktım özür dilerim

[MENTION=150695]'hayaL[/MENTION] hayır olsun misafir yada size gelecek birisinin tetirgin olmasını işaret onun önüne engeller cıkması yani beklediğiniz birisi var ise o kişi sıkıntıyla uğraşıp size ulaşmaya çalışıcak. birde ufak bir kırgınlığınız var bu içinizi açıtmış telaş edilicek birşey göremedim pek ama bazı zamanlar bu rüya mal kaybına sebeb oluyor.

allah hayır etsin inşallah.

amin canım hayr olsun teşekkür ederim

---> Rüya Yorumları

[MENTION=155270]Cin[/MENTION] ;

Annemin Bir Rüyasını Yorumlatacağım ;

Annem Rüyasında Saksı gibi bir şeyin içerisinde ama büyük bir saksı içinde

2 Tane Gül Fidanı ikisinin ortasında Kaynana Dili Çiçeği varmış ..

Rüyasında Güller İçin " Peygamber Efendimizin Güllerininden Fidanı Olduğu " Söylenmiş Anneme.

Son düzenleme:
---> Rüya Yorumları

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION]

Rüyasında Güller İçin " Peygamber Efendimizin Güllerininden Fidanı Olduğu " Söylenmiş Anneme.

Kim Söylemiş :S

---> Rüya Yorumları

[MENTION=155270]Cin[/MENTION] ;

Annemin Bir Rüyasını Yorumlatacağım ;

Annem Rüyasında Saksı gibi bir şeyin içerisinde ama büyük bir saksı içinde

2 Tane Gül Fidanı ikisinin ortasında Kaynana Dili Çiçeği varmış ..

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION]

Kim Söylemiş :S

Kim Olduğunu Bilmiyor Öyle Geçmiş Bu Söz

Sen Yorumlar mısın ?

[MENTION=155270]Cin[/MENTION] Rüyayın Yorumunu Bekliyor Annem :R Teşekkür Ediyor Ayrıca

---> Rüya Yorumları

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] İçi Acıycak İçini Acıtan Herneyse Onun İçin Faydalı Olucak.

---> Rüya Yorumları

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] evet içini acıtıcak şeyi bilmiyorum ama rüya bana tad vermedi eksik gibi geldi

ilk defa bir rüya beni dondurdu. cünki ortada bir cicek ve söz var başka bir yorum ekleyemiyorumki.

---> Rüya Yorumları

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] evet içini acıtıcak şeyi bilmiyorum ama rüya bana tad vermedi eksik gibi geldi

ilk defa bir rüya beni dondurdu. cünki ortada bir cicek ve söz var başka bir yorum ekleyemiyorumki.

Bak İki Tane Gül Fidanı var bu İki Gül Fidanın Arasında Kaynana Dili çiçeği var

Güller İse Peygamberimizin Güllerinin Fidelerindenmiş

Öyle Hissetmişte Olabilir ama duymuş bu sözü ..

---> Rüya Yorumları

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] baştan öyle desene :)

bak şimdi annen için hayırsız olan bir şey çok hayırlı olucak yanş miras kala bilir bir işe iyi bir işe sahip ola bilir zenginleye bilir.
yani hayırlı bir işi olucak annenin.

belki bir hastalık geçire bilir yada hastadır bunun iyi gideceği yorumlana bilir.
kesinlikle annenle alakalı evden bir başkası değil.

her ne olucaksa annen doğru kararı vericektir büyük olay atlata bilir ama ilkinded e dediğim gibi tamamen onun faydası yani iyiliği için olucak olaylar ve gelişmeler.

---> Rüya Yorumları

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] baştan öyle desene :)

bak şimdi annen için hayırsız olan bir şey çok hayırlı olucak yanş miras kala bilir bir işe iyi bir işe sahip ola bilir zenginleye bilir.
yani hayırlı bir işi olucak annenin.

belki bir hastalık geçire bilir yada hastadır bunun iyi gideceği yorumlana bilir.
kesinlikle annenle alakalı evden bir başkası değil.

her ne olucaksa annen doğru kararı vericektir büyük olay atlata bilir ama ilkinded e dediğim gibi tamamen onun faydası yani iyiliği için olucak olaylar ve gelişmeler.

Dedim Ama Sen Yanlış Anladın Cin :R

Biz O iki Gül Fidanını Emine Ve Benim Olduğumuzu Ortadaki Kaynana Dİlininde Erkek Kardeşim Olduğunu Düşünmüştük :R

Miras Durumu Yok Ama Bir Yerden Beklediğimiz Yüklü Miktarda Para Var İnşallah Gelir :R

Ev Alma Durumumuz Var Belkide Budur .. :R

Sen Anlatımı Biraz Daha Net Yapar Mısın ? Çünkü Kelimelerini Cümlelerini Anlayamıyorum Bazen :R

---> Rüya Yorumları

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] :R

hımmm o bekledikleriniz ola bilir. yani kısa ve öz annenin istedikleri olucak ama hayırlı olanalrı olucak onun için :)

ev olmazsa bile evden daha hayırlısı olur.

ben bazen ne dediğimi bilmiyorum bile :R anlamaman normaldir :D

---> Rüya Yorumları

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] :R

hımmm o bekledikleriniz ola bilir. yani kısa ve öz annenin istedikleri olucak ama hayırlı olanalrı olucak onun için :)

ev olmazsa bile evden daha hayırlısı olur.

ben bazen ne dediğimi bilmiyorum bile :R anlamaman normaldir :D

Annemin Ulvi Rüyaları Vardır :R Genelde de Çıkar Maşallah :R

Erkek Kardeşim Lise 2 de Sorumluluk Sınavlarına Giriyor Sınıf Geçmek İçin Belkide Onun İçin Sevinecek ... Çünkü Şuan Durum Olumsuz Görünüyor ve annemin canı çok sıkkın erkek kardeşimden dolayı 2 senedir çektiğimizi bir Allah bilir birde biz..
Neyse

Hayırlısı Olsun .. Sağolasın Yorumladığın İçin Yorumunu Bekliyordu Zaten :R

---> Rüya Yorumları

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] belkide kazanmaması onun için hayırlı olandı nasip bazı şeyler.

bak ben liseden cıktım dışardan bitirdim sonra aradan 2 senen geçti sanırım yada daha fazla 4 te ola bilir üniversite kazandım allah yardım etti.

öğrencilkte birkez tşk aldım oda beşinci sınıfta aldım.

yani düşün nasip ve istek sonradan istek geldi annen dua etsin allah yardım edecektir şüphesiz. bilemem omu onun içinmi herneyse onun iyiliği için olucak.

---> Rüya Yorumları

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] belkide kazanmaması onun için hayırlı olandı nasip bazı şeyler.

bak ben liseden cıktım dışardan bitirdim sonra aradan 2 senen geçti sanırım yada daha fazla 4 te ola bilir üniversite kazandım allah yardım etti.

öğrencilkte birkez tşk aldım oda beşinci sınıfta aldım.

yani düşün nasip ve istek sonradan istek geldi annen dua etsin allah yardım edecektir şüphesiz. bilemem omu onun içinmi herneyse onun iyiliği için olucak.

Anladım .. Söylerim Bol Bol Dua Eder Artık Sağolasın Tekrardan

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri