Rüya Yorumları

---> Rüya Yorumları

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] kalbi çok temiz rüyasında görüp gerçek oluyor. ilginç ve enterasan normalde bu tatır birşeyden tat alıcak ama yarım kalıcak nasip işaret eder.

hayirdir insaALLAH... annem yarim almak istemis ablam butun istemis israrla sanirim (tam hatirlamiyorum) annemde butun almis artik.

---> Rüya Yorumları

[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] daha önceki konumda cinler konusund a bir dua paylaştım onun çıktıısnı alıp odana koyarmısın. malasef ulaşamıyorum size elimden birşey gelmiyor. ama evinizde hoş olmayanlar var.
namaz kılınıp kuranı kerim okunması gerek çokca gelenede gidenede zarar verirler gittikcede arta bilir varlıklaırnı belli ediyorlar ciddiye alınız lütfen

sizlede kalmaz gitmezse evlenseniz bile çocukların etkilenicek kocan

---> Rüya Yorumları

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] bütünü alan yaşadı :D nasip cnm o nasip

---> Rüya Yorumları

[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] daha önceki konumda cinler konusund a bir dua paylaştım onun çıktıısnı alıp odana koyarmısın. malasef ulaşamıyorum size elimden birşey gelmiyor. ama evinizde hoş olmayanlar var.
namaz kılınıp kuranı kerim okunması gerek çokca gelenede gidenede zarar verirler gittikcede arta bilir varlıklaırnı belli ediyorlar ciddiye alınız lütfen

sizlede kalmaz gitmezse evlenseniz bile çocukların etkilenicek kocan

bende ayet var bu konu ıcın yazılmıs ama ıkı yıldır takmıyorum ve ıkı yıldır heray bu tarz ruyalar goruyorum
evde sureklı kuran okunuor zaten yeterlı degıl sanırım

---> Rüya Yorumları

[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] o ayet nerdeyse tak. kim çıkar dedi :R hemen takıyosun kayıp oldu bir anda deme sakın :)

---> Rüya Yorumları

[MENTION=155270]Cin[/MENTION] hihih annemi aradim sordum, annem ruyasinda ablama al demis ama yarimmi butunmu hatirlamiyor, yarim satmadiklarina gore butun almistir herhalde diyor :)

---> Rüya Yorumları

[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] tak çıkarma o senin en iyi arkadaşın :) gelselerde zarar veremezler. hep ablanın yüzünden bunlar :R terlikle kovala evde.

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] tamam cnm selam söyleseydin :R

---> Rüya Yorumları

[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] tak çıkarma o senin en iyi arkadaşın :) gelselerde zarar veremezler. hep ablanın yüzünden bunlar :R terlikle kovala evde.

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] tamam cnm selam söyleseydin :R

hahahahahaha tamamdır teşekkür ederim :)

---> Rüya Yorumları

[MENTION=155270]Cin[/MENTION]

Ne Alaka Benim Yüzümden ? Ama Bu Kız Hep Bana Kahve Falı Baktırtıyor ...

he sorma, senin ruyalarini genelde takip ediyorum :) ilginc oluyorlar senin ruyalarindan dizi yapmak gerek. hani tek bolumde tek konulu oluyor ya arka sokaklar gibi iste hikayeler gibi oyle :)

hahaha doğru olabilir :R

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] evet kısmet aşk görmüşsünüz fakat engeleniyor. sizden dolayı değil başka şeyden dolayı. yani size gelicek nasibi cevreniz dedikoducular diyelim yok etmiş. etmemiş bile olsa engelenmeye çok çalışılcak.
6 vakit 6 sene bile olur yada vakti geçelim 26 yaş bile ola bilir bu. bazen aldatıcı oluyor rakamlar büyü olduklarıda ortaya çıkıyor inşallah büyü vs olmaz. herzaman tekrarlıyorum tekrar söyliycem dışardan gelen sesler görünmeyenlere ait ola bilir.siz ne kadar tedbir almadan durursanız o kadar çok zarar görürsnüz.

kavgalar vs olucak gibi gözüyor tek kelimenizle bunu haber alıp duyup göreceksniz.

geçmişinizle yüzleceçeksiniz geçmişten oan şey tekrar sizi etkileyip karşınıza çıkıcak

Büyü Mü :s gerçi 6 Rakamı 666 hani Şeytanın sayısı Derler yaa :R
Tek Kelimemle kavgalar olacak :s
Ama Dışarıdan Duyduğum sesler o an Reelden gelen seslerdi :R

ya birde bu rüyaları Rüya İçinde Rüya Olarak Gördüm

Ayrıca Bu Nasibimi Engelleyen Benim Görünmezim Olmasın :R

Son düzenleme:
---> Rüya Yorumları

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] evet tartışma dedi kodu kavga.sen sürekli takip edilip izleniyorsun. balgibi olsan keşke bak o ayetlerini taşıyor sen ? söz verip sonra diyosun sonrası kötü sonrası felaket. 100 kez yazdım dinlemiyosun bal ablana sahip cık :R

rüyan içinde dedim gibi görüklerine aldanma ateş bazen birazda sudur gözükür duyulur.

ola bilir zaten varlığını belli ediyor şu anda ettiği gibi.

---> Rüya Yorumları

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] evet tartışma dedi kodu kavga.sen sürekli takip edilip izleniyorsun. balgibi olsan keşke bak o ayetlerini taşıyor sen ? söz verip sonra diyosun sonrası kötü sonrası felaket. 100 kez yazdım dinlemiyosun bal ablana sahip cık :R

rüyan içinde dedim gibi görüklerine aldanma ateş bazen birazda sudur gözükür duyulur.

ola bilir zaten varlığını belli ediyor şu anda ettiği gibi.

Kim İzliyor ? ? ? başıma ağrılar girdi Cin .. Hadi Sen Çıkacaktın Çık

---> Rüya Yorumları

ya uff rahat biraksalar ya innocenceyi ne isityorlars artik... su varliklarini belli edenler yetmezmis gibi birde dedikodu vs. kizin basina toplanmislar. ne istiyorlarsa artik...
dikkat et canim kendine ya. kov cevrendeki herkesi.

---> Rüya Yorumları

ya uff rahat biraksalar ya innocenceyi ne isityorlars artik... su varliklarini belli edenler yetmezmis gibi birde dedikodu vs. kizin basina toplanmislar. ne istiyorlarsa artik...
dikkat et canim kendine ya. kov cevrendeki herkesi.

Dedikodu Etsinler Benim İçin Kötü Bir Şey Değil .. Ben Yükselirim Onlar Alçalır ..
Demek ki Bu İnsanlar Gıybetin Çiğ İnsan Eti Yemek Gibi Bir Şey Olduğunun Farkında Olmayan Cahil İnsanlar :R

Ben Allaha Sığınıyorum .. Rabbim Beni Korur ..

---> Rüya Yorumları

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] neyse tekrardan hayır olsun

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] hayır olsun çıkıyorum dikkat et kendine

tabiki korur ama sen tedbir almazsan olurmu şöyle düşün müslümanım ama namaza oruca ahlaka gerek yok ben müslümanım ınancım var hemen girerim cenente dersek olurmu olmaz

canabı alalh bıze en guzel hedıye olarak kuranı ayetlerı vermiş bu ayetler bazı osmanlı padişahlarında bıle varmış gomleklerınde uzerlerınde vs.

sen ayetlerını kullan mutlaka tedbiri al canabı allah zaten yardım eder senin inancını gören sana zaten uğramaz.

hadi selametle.

Son düzenleme:
---> Rüya Yorumları

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] neyse tekrardan hayır olsun

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] hayır olsun çıkıyorum dikkat et kendine

tabiki korur ama sen tedbir almazsan olurmu şöyle düşün müslümanım ama namaza oruca ahlaka gerek yok ben müslümanım ınancım var hemen girerim cenente dersek olurmu olmaz

canabı alalh bıze en guzel hedıye olarak kuranı ayetlerı vermiş bu ayetler bazı osmanlı padişahlarında bıle varmış gomleklerınde uzerlerınde vs.

sen ayetlerını kullan mutlaka tedbiri al canabı allah zaten yardım eder senin inancını gören sana zaten uğramaz.

hadi selametle.

Muskamı Takıyorum Zaten ya ..

---> Rüya Yorumları

[MENTION=155270]Cin[/MENTION] ruyamda gordum seni ama anlatmicam iste kusum ben sana :( habersiz gitti. Daha gelmiyon 2 gundur. Bugun gelirsin ins.

---> Rüya Yorumları

evet nerdesin cin...ben bu gece biraz karışık rüya gördüm dilim döndükçe anlatayım geldiginde yorumlarsın...hayr olsun öncelikle

Rüyamda bir rüya gördügümü ve onu birine anlatacagımı düşünüyorum karışık bir rüyaymış o yüzden birz tedirginim...sonra karşı komşumuz ibrahimi ve babasını işe giderken görüyorum balkondan yada camdan...göz göze geliyoruz bana el sallar gibi bir hareket yapıyor hani iyi gunler yada hoşçakal anlamında...normalde ibrahimle öyle sohbetimiz yok bana ilginc geliyor tabi o şekilde hareeket etmesi ama bende güle güle gibi bir işaret yapıyorum bunlar işe gidiyor babasıyla...biz akşama kadar normal bir gün geciriyoruz sanırım ben evden biyere gittim sokaga geldigimde sokakta bir telaş...cenaze var diyorlar eve giriyorum ne oldu kim ölmüş diyorum karşı evden sesler geliyor aklıma gelen ibrahimin babası..ona bişey oldu galiba diyorum hemen cenaze evine gidiyorıum kalabalık aglaşmalar falan oturuyorum bir köşeye hiç konuşmuyorum...cenaze evinde konuşulmaz cünkü...ibrahimin annesi yanımdaymış aglıyor sesini duyunca dönüp bakıyorum başın sagolsun abla diyorum nasıl olmuş sabah gördüm ben onları diyorum...işe giderken servis bekliyormuş ibrahim araba carpmış diyor ezmiş parça parça olmuş diyor...ibrahim mi diyorum ölen ibrahim mi...eevet diyo ibrahim öldü...yanımda aglıyor kadın sabah ezanının sesine uyanıyorum...Allah hayırlara cıkarsın

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri