Rüya Yorumları

---> Rüya Yorumları

[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] ilk rüyanız hastalık.

ikinci rüyanı anlamadım pek rüyanda gördün uyandın kahvaltıdalarmıydı :R yoksa rüyada kahvaltımı yaptınız azçık acarsan

birinci annemin rüyası hasta olan kim gördüğü kişi mi kendisimi ?

kendı ruyamı sole dıyım ruyamda nenemlerın bıze geldıgını goruyorum..
bu sabahta uyandık kahvaltıya geldıler

---> Rüya Yorumları

[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] ikinci rüyan haberciymiş :R gelmişler işte çıkmış

yatakla uğraşan hasta olur genelde yada o evde olan hasta olur hasta çıkar.

---> Rüya Yorumları

[MENTION=155270]Cin[/MENTION] Merhaba .. Biraz Karışık Bir Rüya Anlatacağım Sana .. Bende Pek Nasıl Anlatırım Bilmiyorum Çok Karışıktı :R

Rüyamda ;

Çok Basamaklı Bir Merdiven Gördüm Dar ama uzunlamısına geniş mervidenler .. Merdivenlerin sol tarafında ağaçlar , sağ tarafında ise bir bina var .. Merdivenler Ve Bina Beyaz Renkte
Hayal Meyal O Merdivenlerden Bir Erkeğin İndiğini Gördüm Uzun boylu yapılı ..
Sonra Merdivenlerin sağ tarafındaki binanın üzerine 6 Rakamının bulunduğunu ve bu rakamın daha sonra kalbe dönüştüğünü gördüm
..

Daha Sonra Rüya tamamen değişti .. Evimde kendi odamda yatağımda uyuyor olduğumu görüyorum pencere açık ve sesler geliyor dışarıdan ..
Saat öğlenin 11:10 'u ama Gece Hava Karanlık ..
Pencereden Çocuklara Bakıyorum Kızıyorum ses yapıyorlar diye bir kargaşa çıkıyor çocuklar birbirlerine giriyorlar..

03:30 civarı Uyandım sonra Kalktığımda alt dudağımın iç kısmını sağlam bir şekilde ısırdığımı farkettim :R Ve Dışarıdan Sesler Çok Geliyordu Devriye Sesleri Falanda Vardı :R Belki Ondan etkilendim :R

yine uykuya daldım ..

Bir Rüya daha .. Öğrencilerimi Gördüm Ortaöğretimlileri Tören yapılacakmış herkes sıra olmuş kalabalık ve vakit gece

Bölük Pörçük Oldu Uykum Bugün .. :R

Son düzenleme:
---> Rüya Yorumları

ben pek anlamam ama sanki ruyanin ilk bolumunde kismetini gormus gibisin :) ALLAH hayra cikarsin innocence, karisikmis bayagi gercektende :)
bende merakla cin'in yormasini bekleyecegim :)

---> Rüya Yorumları

ben pek anlamam ama sanki ruyanin ilk bolumunde kismetini gormus gibisin :) ALLAH hayra cikarsin innocence, karisikmis bayagi gercektende :)
bende merakla cin'in yormasini bekleyecegim :)

banada öyle geliyor .. 6 vakte kadar :R yada Alfabenin 6. harfi ile başlicak adı
E :R

Benden Çok Sen Heyecan Yaptın Sanki :R

---> Rüya Yorumları

Ya bende yeşillik bir yerde kuzu aslan kurt bişeyler gördüm...bir adam vardı o kaçıyordu önümden 3 tane kuzu gecti biri kahverengi...sonra aslında baktıgında hiç aslana benzemeyen bir hayvan ama sesi aslan oldugunu kanıtladı) bişey yapmadı ama..karışık bir rüyaydı böyle bişeyler ama bölük börçük işte

---> Rüya Yorumları

banada öyle geliyor .. 6 vakte kadar :R yada Alfabenin 6. harfi ile başlicak adı
E :R

Benden Çok Sen Heyecan Yaptın Sanki :R

he sorma, senin ruyalarini genelde takip ediyorum :) ilginc oluyorlar senin ruyalarindan dizi yapmak gerek. hani tek bolumde tek konulu oluyor ya arka sokaklar gibi iste hikayeler gibi oyle :)

Ya bende yeşillik bir yerde kuzu aslan kurt bişeyler gördüm...bir adam vardı o kaçıyordu önümden 3 tane kuzu gecti biri kahverengi...sonra aslında baktıgında hiç aslana benzemeyen bir hayvan ama sesi aslan oldugunu kanıtladı) bişey yapmadı ama..karışık bir rüyaydı böyle bişeyler ama bölük börçük işte

senin ruyani cin yorumlarsa helal olsun valla :) bu nasil bir ruyadir ablacim. ALLAH hayra cikarsin... masaALLAH :D:D
iki uc cumle ama etkileyici :)

---> Rüya Yorumları

he sorma, senin ruyalarini genelde takip ediyorum :) ilginc oluyorlar senin ruyalarindan dizi yapmak gerek. hani tek bolumde tek konulu oluyor ya arka sokaklar gibi iste hikayeler gibi oyle :)

senin ruyani cin yorumlarsa helal olsun valla :) bu nasil bir ruyadir ablacim. ALLAH hayra cikarsin... masaALLAH :D:D
iki uc cumle ama etkileyici :)

bu bişey değil) daha yorumlanmayacak çok rüya var bende ) ama fazla anlatmam...yoksa çok karışık bazende çok açık rüyalar görürüm...ben rüyamda kabre bile girmiştim, bir ara derslerim vardı çekmem gereken tesbihler tesbihimi yarım bıraktıgımda rüyamda tesbihin kendi kendine çekilip bittigini görmüştüm vs vs derin mevzular yani)

---> Rüya Yorumları

bu bişey değil) daha yorumlanmayacak çok rüya var bende ) ama fazla anlatmam...yoksa çok karışık bazende çok açık rüyalar görürüm...ben rüyamda kabre bile girmiştim, bir ara derslerim vardı çekmem gereken tesbihler tesbihimi yarım bıraktıgımda rüyamda tesbihin kendi kendine çekilip bittigini görmüştüm vs vs derin mevzular yani)

bos degil bigisin abla :)

ALLAH hayra cikarsin, bende annemin ruyalarindan korkuyorum :) annem masaALLAH hikaye goruyor diger ablam gordugunde artik yarisindan sonra millet dinlemiyor :) okadar uzun ki, ve biri bitiyor biri basliyor diyoruz bir gecedemi gordun bunlari:) artik kimse dinlemiyor :D
ruya dinlemesini severim aslinda ruyalara onemde veririm :)ben fazla gormem oyle.

[MENTION=155270]Cin[/MENTION] sende oku belki yorumlarsin. gecen gun ben izmire ablama para gondermistim (taksidim vardi odesin diye)
annem gecen gun iste ablami ruyasinda gormus karpuz istemis, annem yarim aliyormus kapuzu anneme cok israr etmis, annem yarim alma butun al ne olur cok canim cekti filan diye... boyle gormus.
benim param diye almak istememis, annemde arayip senin canin karpuz cekti ama almadin demi diyince ablam sasiriyor tabi annemde oyle ruya gordugunu anlatiyor sonra al canin cektigini diyor. bazen insana malum oluyor. ablamin yaptigida is yani.. kizdim neden almadi diye zaten...

---> Rüya Yorumları

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] evet kısmet aşk görmüşsünüz fakat engeleniyor. sizden dolayı değil başka şeyden dolayı. yani size gelicek nasibi cevreniz dedikoducular diyelim yok etmiş. etmemiş bile olsa engelenmeye çok çalışılcak.
6 vakit 6 sene bile olur yada vakti geçelim 26 yaş bile ola bilir bu. bazen aldatıcı oluyor rakamlar büyü olduklarıda ortaya çıkıyor inşallah büyü vs olmaz. herzaman tekrarlıyorum tekrar söyliycem dışardan gelen sesler görünmeyenlere ait ola bilir.siz ne kadar tedbir almadan durursanız o kadar çok zarar görürsnüz.

kavgalar vs olucak gibi gözüyor tek kelimenizle bunu haber alıp duyup göreceksniz.

geçmişinizle yüzleceçeksiniz geçmişten oan şey tekrar sizi etkileyip karşınıza çıkıcak

[MENTION=150695]'hayaL[/MENTION] ablacım onlar bereket bollluktur kuzular besili normalde iyi zayıfsa kötü.

aslana benzeyen hayvan :D ne oldu belirsiz düşman yada dost. kendini belli etmemiş.

sol tarafını etkileyecek bir olay yaşayacaksın

hayır olsun

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION]mm cnmsın

---> Rüya Yorumları

amin amin hayr olsun) zaten bu devirde kim dost kim değil belli değil o aslana benzeyen hayvandan etrafımda cok var) sagolsunlar

---> Rüya Yorumları

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] kalbi çok temiz rüyasında görüp gerçek oluyor. ilginç ve enterasan normalde bu tatır birşeyden tat alıcak ama yarım kalıcak nasip işaret eder.

[MENTION=152507]Stinko[/MENTION] bir işe meyilliyseniz o işte başarısız olucanız anlamına geliyor. başarısızlık

hayır olsun

[MENTION=150695]'hayaL[/MENTION] ecmain sana birşey olmaz ablam seveninde var sevmeyen seni çekemiyeni boş ver :) ben seni çok severim saygı duyarım inançlı insansın

---> Rüya Yorumları

[MENTION=152507]Stinko[/MENTION] önemli değil görevimiz :D ama öyle napayım işlerinde daha dikkatli ol rüyanı ters çevir :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri