Rüya Yorumları

---> Rüya Yorumları

est. canim benim...
dedem coooktan vefat etti. dua istiyor olabilir.
dedim bambaska biriydi. sulalemizde bir tek dedemi coook ama cokk seviyorum.
gerisinide seviyorum ama hic kimseyi dedem kadar sevmem

karisikmis gercektende.

demekki seninle tanisirmak istedigim ablam gormek istedigi gibi yormus :) beyazi duymus ya feraha cikacakmissiz anneme dedim uye oldugum sitede var cok iyi ruya yorumluyor ona yorumlatayim :)

git dinlen canim benim.
hayirldir insaALLAH...

---> Rüya Yorumları

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] dinleniyorumda senide görmesem huzur bulmuyorum :)

çok selam söyle ablana annene ellerinden öperim.

hayır olsun tekrardan

---> Rüya Yorumları

sagolasin canim aleykum selam. tamam beni gordun hadi cabuk yataga... cabuk iyiles gel. cok ozledim sohbet etmeyi seninle.

---> Rüya Yorumları

[MENTION=155270]Cin[/MENTION]

ruyamda bizim evdeymis ablamla hem ic kapinin tam icten onunu supuruysoruz cok pislenmis.. abim yeniden evlenmis, goya yengemden ayrilmis baska biri ile evlenmis diyorlarki yeni yenge cok caliskanmis cok is yapiyormus filan, ablamla bende diyorum ki ne olmus oteki yengemde is yapiyordu hem ne olmus yani, sonra eski yengemi ariyoruz ablamla onunla konusuyoruz ki yani biz seni unutmadik. yani ayri olsanizda bizdensin bizimlesin gibisine. unutmadik gibisine... ruyamin sonrasindada coook karisik seyler gordum yani yazamayacagim kadar cunki anlatamiyorum. bir kalabalik yerdeymissiz. ablamlar biz akraba kizlari filan oynuyoruz filan cogu kisi yari ciplak bizde bir giyinik bir yari ciplak, sonra ayriliyoruz ordan ben annemle oluyorum ablami ariyoruz diyorumki telefonunuda almamis yine annem yurumekte zorlaniyor bakiyorum ablamin ayakkabiasini giymis ordada ayakkabicilar varmis diyorum gel surdan ayakkabi/terlik alalim, neyse almiyor yolda dusuyor ama tam dusmeden kolundan tutuyorum yarisi dusuyor iste yarisi kaliyor kolundan tutp kaldirmaya calisiyorum uzun suruyor biraz ben kaldirmaya calisirken annem yaslarinda 2 kadinda varmis kaldirdiktan sonra kadinlar nasil iyi mi diye soruyor ama ben cok sinirliyorum ve bagiriyorum onlara susun be!!! diye yuruyun gidin, ben kaldirmaya calisirken gelip yardim bile etmiyorlar simdide nasil diyorlar insanlik olmus filan kadinlar korkuyor kaciyor :D
sonra annemin koluna giriyorum gidiyoruz.

filan karma karisik seyler iste...
kolay gelsin :)

---> Rüya Yorumları

S.a Cin Hadi İlk Defa Rüyamı Yorumlatıcam.Bir kac defa gördüm çünkü.
Babam Fransa'da yaşıyor ve biz oraya gideriz arada sırada ve yine gitmişim benim bir tane kardeşim varmış 4 yaşında erkek ve yakışıklı birşeyannem ablam ve o tanımadıgım akrabalarım var ve iş güç sahipleri birisi çok ünlü duvar saatleri ve kol saatleri satıyor diğeri ise yurt dışından yapay havuz felan ihracatı yapıyor. her neyse biz fransaya gittigimizde bunlar bizi karşılıyor ve bizi trenvaya bindirip bir babamın oturdugu yere göürücekler telefonda böyle anlasıyoruz.
Her neyse ben o saatcı akrabamın yanına gıdıp bır tane kol saati almak ıcın trenvaydan ınıyorum ve onun ynaına gıdıyorum dükkan kapalı ve o sıra trenvay yanımdan geçip gidiyor hiç birşeyim yok beş kurus param bile telefonum sarjı bimiş vs vssap gibi kalıyorum malum annemlerın telefonlarıda cekmıyor kıme nasıl ulusacagımı bılmıyorum ve o sıra saatcı akrabamızın yan dukkanındakı adamda truk cıkıyor ve ondan onu arıyoruz annemle kosnuyoruz artık yapıcagım hıc bırsey yok basının cagresıne bak dıyor ve aglıyorum zırt uyanıyorum ne demek bu bır kac kere gordum bunu ! :S

---> Rüya Yorumları

[MENTION=155270]Cin[/MENTION]

Rüyam da ;

Annemle Birlikte Evde Mutfakta Kurumuş Ekmekleri Çöpe Atmamak İçin Değerlerdirmeye Çalışıyorduk ..

Biz Normalde Kurumuş Ekmekleri Atmaz Yada Ziyan Etmeyiz .. Bir Şekilde O Ekmeklerden İstifade Ederiz

---> Rüya Yorumları

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] allah hayır etsin aile içi sıkıntıların olucağı bir döneme giriyosunuz yani şimdi bu bu olucak diyemem ama hep sıkıntı gözüküyor abin annen vs dikkat et kendine kız : ) beladan vs uzakdur aman.

[MENTION=154710][hsN.][/MENTION] şayet ailevi sıkıntılarınız vs yoksa hani mahkeme dava

ailenin zamanla kenetlenmesi ama sanırım nasıl desem size bir yalan söylenmiş ve siz bu yalana inanmışsınız gibi görünüyor. bu yalanla yaşanmaya mahkum edilmişsiniz.

eğer ailevi sıkıntılarınız var ise bunun sebebleri yakında ortaya çıkıcak ve göreceksınız neden olduğunu.

bu ruyayı 3 gün içerisinde üst üste görmedin değilmi. ?

hayır olsun

---> Rüya Yorumları

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] ev hanenizde olan zenginliği savurmuşsunuz yani bir şekilde nasipleri geri cevirmişsiniz.

nasip nedir

zenginlik
bereket

hayır olsun.

---> Rüya Yorumları

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] allah hayır etsin aile içi sıkıntıların olucağı bir döneme giriyosunuz yani şimdi bu bu olucak diyemem ama hep sıkıntı gözüküyor abin annen vs dikkat et kendine kız : ) beladan vs uzakdur aman.

[MENTION=154710][hsN.][/MENTION] şayet ailevi sıkıntılarınız vs yoksa hani mahkeme dava

ailenin zamanla kenetlenmesi ama sanırım nasıl desem size bir yalan söylenmiş ve siz bu yalana inanmışsınız gibi görünüyor. bu yalanla yaşanmaya mahkum edilmişsiniz.

eğer ailevi sıkıntılarınız var ise bunun sebebleri yakında ortaya çıkıcak ve göreceksınız neden olduğunu.

bu ruyayı 3 gün içerisinde üst üste görmedin değilmi. ?

hayır olsun

3 den fazla gördüm ama üst üste degıl sanırım

---> Rüya Yorumları

[MENTION=154710][hsN.][/MENTION] tamamdır ozaman :) hayır olsun

unutma her skıntı içind e iyilik barındırır ne olursa olsun üzülmek vs yok daha kötüsüde oal bilirdi de tamamı dai.

tekrardan hayır olsun

---> Rüya Yorumları

[MENTION=154710][hsN.][/MENTION] tamamdır ozaman :) hayır olsun

unutma her skıntı içind e iyilik barındırır ne olursa olsun üzülmek vs yok daha kötüsüde oal bilirdi de tamamı dai.

tekrardan hayır olsun

Sıkıntı yok :) Sağol

---> Rüya Yorumları

[MENTION=155270]Cin[/MENTION] canim bir kac kez bahsetmissimdir isimin bitecegini. Enistem is buldu bende dun onun calistigi yere baska bolume is basvurusubda bulundum. Dun gece is basvurusunda bulunmanin etkisiyle SANIRIM anlatacagim ruyayi gordum.

Goya adam beni konusmaya cagirmis ama bi bayanla gorusuyormussum maasimi diyor saat ucreti 8 euro. Ne yapacagimki diyorum. Diyor transport yapacaksin. Diyorum nasil yani sirketten sirkete transportmu yapacagim. Oyle degil diyor. Diyorum anladim para transportu yapacagim. Evet diyor. Ee ozaman finans bolumunde calismis oluyorum 8 euro saatlik ucreti az degilmi diyorum. Diyorki sen aracisin ondan filan. Neyse Kabul ediyorum. Eve gidiyorum ebde dusunuyorum diyorumki 8 euro saat ucreti cok az okadara calismaya degmez. Normaler kazandigimin cook cook altinda. Yarin bidaha konusacagim saat ucretim Tamam suan kazandigim kadar olmasada en az 10 euro yaparlarsa calisirim yoksa calismam diyorum. Sonrasi yok :) sonrasi baska ruyalar. Yine cok karisik ruyalar gordum. Banyo yapacakmissim hazirlaniyormussum ama banyo yaptigimi gormuyorum. Karisik karisik seyler..
Ama gercektende Su siralar hayatimiz cok SIKINTILI ve karisik.

Sen ruya tabirlerinden sonra ruyalarimi hatirlamaya basladim :) nornalde hic hatirlamadigimdan ruya cvormedigimi bile saniyorum :) dikkat edersen son gunlerdir ruya anlatiyorum :)

Neyse yorumun icin simdiden tsk.yorumunu merakla bekleyecegim. Seni kooooo seviyorum canisi

---> Rüya Yorumları

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] bitanem kafana çok şey takıyorsun onun için karışık rüya görmüşsün yorumlasak bile yanlış olur bunu :R

sıkıntılı ve yorgun zamanlarda ola bilir böyle karışık rüyalar tamamen hatırlaya bilseydin diyerlerinide güzel olurdu.

ama sanırım hayatında değişikikler olucak farklı olaylarlar yaşayacaksın gibi görünüyor.

bazı şeyleri başarmak istiyorsan azim edip kendin kazanmalısın asla sır verme hayır demesini bil bazen canısı rüyan karışık oldundan yorumu uzatamıyorum.

---> Rüya Yorumları

:( ben farkli seyler yasamak istemiyorum :( normal bir hayatim Olsun :)

Neyse sagol canim benim

---> Rüya Yorumları

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] rica ederim cnm yaşarsın normal şeyler zaten :R

---> Rüya Yorumları

[MENTION=155270]pişttttttttttt :)[/MENTION]

annem rüyasından yengemin yatakları üst üste dizdiğini görmüş ne olabilir?

---> Rüya Yorumları

burda yoksun sanırım gelınce bakarsın bu arada benımde bır ruyam var :D gırmısken sorayım
ruyamda anneanne ve byukbabamın bıze geldıgını gordum sabah kahvaltıya geldıler :) yorumlar mısın hahaha

---> Rüya Yorumları

[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] ilk rüyanız hastalık.

ikinci rüyanı anlamadım pek rüyanda gördün uyandın kahvaltıdalarmıydı :R yoksa rüyada kahvaltımı yaptınız azçık acarsan

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri