Rüya Yorumları

---> Rüya Yorumları

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] iki seçim yapmanız gerekicek önünüzde iki yol olucak bu yollardan sağ salim geçmek için hiç sevmediğiniz kişilerle muhatap olucaksınız.

ilersi güzel. ama başarması zor

hayır olsun

---> Rüya Yorumları

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] iki seçim yapmanız gerekicek önünüzde iki yol olucak bu yollardan sağ salim geçmek için hiç sevmediğiniz kişilerle muhatap olucaksınız.

ilersi güzel. ama başarması zor

hayır olsun

hımm hayırlısı olsun hayırdır inşallah :R

Teşekkürler :R

---> Rüya Yorumları

[MENTION=155270]Cin[/MENTION]

Rüyam da ;

Anne Ve Babamın Odasında bulunuyorum Üzerimde Yeni Aldığım Elbisler Var

Nar Çiçeği Renginde Uzun Tril Tril Bir Etek ve Beyaz Bir Ceket ..

Odanın Kapası Açıktı Daha Sonra Kapı Yavaş Yavaş Kapanmaya Başladı . Kapıya Doğru Koştum Kapının Kolundan Tuttup Açmaya Çalışıyorum ama o kapatmak için Diretiyordu .. Sonunda Kapıyı Açıp Çıktım

---> Rüya Yorumları

kırmızı siyahlı yatağımda otururken duvarlardan büyük örümceklerden çıkıyor siyah ama normal boyutlarından fazla büyük , heryerden fışkırıyor :s daha sonra bi anda annemi görüyorum karşımda , hemen dolabı açıyoruz , kremdi dolap , ve eşyaları toplamaya çalışıyoruz , ordanda böcekler çıkmaya başlıyor , sadece böcek bastığını gördüm . ne öldürdüm ne bişi yaptım. kaçmaya çalışıyorum sadece. .

iğrençlerdi.

---> Rüya Yorumları

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] Hayat kolay kazanılmıyor bazı sorunlarla karşılaşa bilirsiniz bunlar biraz başınızı ağrıtsada aşacaksınız. ailenizle aranızda olucak sorunlardan kacının.

[MENTION=156245]gizliozne[/MENTION] sıkıntı dedikodu kavga ayrılık habercisi kötü düşman anlamına geliyor dikkat ediniz kavgalardan kaçının kesinlikle

hayır olsun

---> Rüya Yorumları

[MENTION=156245]gizliozne[/MENTION] hayır olucak inşallah sıkıntı etmeyin tedbir alın yeterli. unutmayın dediklerimi.
sıkıntıyı hafifletir ama engellemez.

---> Rüya Yorumları

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] Hayat kolay kazanılmıyor bazı sorunlarla karşılaşa bilirsiniz bunlar biraz başınızı ağrıtsada aşacaksınız. ailenizle aranızda olucak sorunlardan kacının.

hayır olsun

hayır olsun inşallah sağol :R

---> Rüya Yorumları

[MENTION=19239]cinom[/MENTION] benim.. gunaydin... canim.

canim ya ilginc ruya gordum.

bu benim herseyime kizan ablamla ben varmissim. otuyormussuz bir yerde, erkek arkadasim geliyor tamir cantasi ile. ama buyuk bir canta imis, icini aciyor. bakiyorum tabak filan var. diyorum tabakmi koydun icine, diyorki sana getirdim daha buyugude var. sonra bakiyorum icinde tornavida filanda var. sonra legen var (plastik kap bilirsin herhalde) buyukmus. diyorum o buyuk degilmi nasil kapagini kapattin, tekmeleye SIKISTIRA kapatiyor, diyorki ben kapatirim onun icine daha neler sigdiririm ben diyor.
sonra konusurken burnu kaniyor... siliyor filan geciyor, benimle konustuktan sonra diger tarafida kaniyor. ALLAH kahretmesin tarzi birsey diyor daha yeni oburu dinlmisti simdi bu kaniyor. sonra ne oluyor bilmyorum. Oyle ruya bitiyor.

arada bir burnu kaniyor onun o yuzdenmi gordum acaba?

yorumunu bekliyorum canisi :)

---> Rüya Yorumları

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] çok karışık
ama belliki bazı planları var onun ama sürekli yarım kalıyor bir öyle bir böyle ne yapacağını kendide bilmiyor planlaması zayıf sanırım. sıkıntısı var o yansımış yanlış anlamadıysam tabiki. birde buluşma kavuşma gözükmüş sanki ama kan işin içine girmiş bu ayrılık bile ola bilir bazı zamanlar.

hayır olsun

---> Rüya Yorumları

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] çok karışık
ama belliki bazı planları var onun ama sürekli yarım kalıyor bir öyle bir böyle ne yapacağını kendide bilmiyor planlaması zayıf sanırım. sıkıntısı var o yansımış yanlış anlamadıysam tabiki. birde buluşma kavuşma gözükmüş sanki ama kan işin içine girmiş bu ayrılık bile ola bilir bazı zamanlar.

hayır olsun

kan ruyayi bozar diye biliyordum dogrumu? kanadigini biliyorum ama kani gercektende gorup gormedigimi bilmiyorum.

sagolasin canim.

---> Rüya Yorumları

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] doğru diyosun ama bazı zamanlar bozar bozar dediği olay rüya boyut atlar yanıltır insanı.

bakalım belli olur zaten canısı

---> Rüya Yorumları

[MENTION=155270]Cin[/MENTION], ruya yorumunu anlattim, oda bana geri sunu yazmis:
uf balim bu ne bicim bir yorum, sanki beni taniyor gibi konusmus da nasil bir kavusma var ama araya kan girmis anlayamadim diye yazdi...

---> Rüya Yorumları

[MENTION=155270]Cin[/MENTION], ruya yorumunu anlattim, oda bana geri sunu yazmis:
uf balim bu ne bicim bir yorum, sanki beni taniyor gibi konusmus da nasil bir kavusma var ama araya kan girmis anlayamadim diye yazdi...

dedimya kan boyut atlatır tanımıyorum tanımam gerekmiyorki iyi şeyler şöylesem hoşlanırdı kesin :R ama gördüğümü söylerim selam söle :)

---> Rüya Yorumları

dedimya kan boyut atlatır tanımıyorum tanımam gerekmiyorki iyi şeyler şöylesem hoşlanırdı kesin :R ama gördüğümü söylerim selam söle :)

eminim hoslanirdi :) aleykum selam canim.
nasil boyut atlatiyor onu anlamadim :)

himm ben en iyisi ona diyimki soyle soyle gordum arkadasimda sana mekan degisikligi gorukuyor diye yorumladi hihihih :) oda belki dusunur mademki degisecekmissim fazla sansimi zorlamayayim der kafasina yerlestirir belki hihi
saka tabiki..

duyduguma gore ruya ile yalan olmazmis. Ruyayi insanlara gorduren ALLAH ya, gormedigin seyi gordugunu dediginde ALLAH'a iftira atmis oluyormussun... ruya ile yalan olmaz derler.
nerden duydugumu bilmiyorum.
dun gecede karma karisik seyler gordum. hastaymissim, annemle sokakta yalnizmissiz sadece bir bayan varmis filan, ne bilim

---> Rüya Yorumları

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] haklısın yalan atılmaz rüyada cunku yanlış yorumlanır tek bır kusur ruyayı değiştirir.
senın gucleneceğin anlamına gelıyor ama bıraz sıkıntıyla brılıkte.

---> Rüya Yorumları

[MENTION=155270]Cin[/MENTION] himm karma karisikti :)
sgaolasin canim benim latife yapmistim.
hosgeldin ya gozum yollarda kaldi pardon monitorda kaldi :)

---> Rüya Yorumları

annem ruyasinda dedemi gormus. ANnem ruyasinda dedemi nezaman (afedersin)okusuz surerken (kosarken diyorlar ) gorse bizim icin iyi seyler oluyor.

gecen gunde ruyasinda dedemi gormus annemlerden hirka istemis. annemlerde kumas falan filan hirka yapmislar ama kucuk mendil kadar bir yer acik kalmis yetmemis, orayada beyaz, biraz laylon gibi dantel gibi bir parca eklemisler, annem babasina demis, baba bunu ekliyoruz ama acitmaz degilmi ? dedemde aciktmaz yapin yapin demis.

hayirdir insaALLAH....

kendi ruyamida anlatacaktim ama unuttum biranda :)

---> Rüya Yorumları

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] öncelikle bir hayır görülmüş dua istenmiş. dedeniz yaşıyormu acaba ölüyse dua ediniz.

birde sanki ölücek birisi var gibi gözüyor ama emin değilim.karışık biraz aklım dondu resmen ölmüş birisimi var yoksa ölecek birisinemi hazırlıktır bu anlamadım vallahi.güzel rüya ama birazcık sıkıntı var gibi karışık cıkmış birden çok şey aynı ada gözükmüş.

-ölüm
-dua
-hayır
-bekleyiş
-üzüntü
-sıkıntı
-hastalık

Hepsi var ama bunların hepsinin bir anda çıkması biraz tuaf.

deden yaşıyorsa şayet hasta ola bilir

ölmüşse dua ve hayır istiyor ola bilir. bazı sıkıntınızı almış sizden gözüküyor aklım karıştı :R

Hastayım Halen Mazur Gör.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri