[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] iki seçim yapmanız gerekicek önünüzde iki yol olucak bu yollardan sağ salim geçmek için hiç sevmediğiniz kişilerle muhatap olucaksınız.
ilersi güzel. ama başarması zor
hayır olsun
[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] Hayat kolay kazanılmıyor bazı sorunlarla karşılaşa bilirsiniz bunlar biraz başınızı ağrıtsada aşacaksınız. ailenizle aranızda olucak sorunlardan kacının.
hayır olsun
[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] çok karışık
ama belliki bazı planları var onun ama sürekli yarım kalıyor bir öyle bir böyle ne yapacağını kendide bilmiyor planlaması zayıf sanırım. sıkıntısı var o yansımış yanlış anlamadıysam tabiki. birde buluşma kavuşma gözükmüş sanki ama kan işin içine girmiş bu ayrılık bile ola bilir bazı zamanlar.
hayır olsun
[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] doğru diyosun ama bazı zamanlar bozar bozar dediği olay rüya boyut atlar yanıltır insanı.
bakalım belli olur zaten canısı
[MENTION=155270]Cin[/MENTION], ruya yorumunu anlattim, oda bana geri sunu yazmis:
uf balim bu ne bicim bir yorum, sanki beni taniyor gibi konusmus da nasil bir kavusma var ama araya kan girmis anlayamadim diye yazdi...
dedimya kan boyut atlatır tanımıyorum tanımam gerekmiyorki iyi şeyler şöylesem hoşlanırdı kesin :R ama gördüğümü söylerim selam söle
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.