Rüya Yorumları

---> Rüya Yorumları

[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] karar verirken başkalarından etkilenmeyin kendi kararınızı kendiniz verin

hayır olsun

---> Rüya Yorumları

[MENTION=155270]Cin[/MENTION] ruyamda Michael Jackson gordum :)

hatta eruzurmdaymissiz, goiya hersene tatile erzuruma ablamin evine geliyormus (erzurumda oturmuyor ablamlarda ) :D
dyorum adama bak her yaz buraya geliyor bende gitmissim ablamlara filan. ne bilim karisik birseydi

---> Rüya Yorumları

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] canım bu yükselişin işareti ama şöyleki eskiden hayal ettiğin ve ummadığın birşeyin yeniden karşına çıkması ve işte yükselmeye işaret :)

---> Rüya Yorumları

[MENTION=155270]Cin[/MENTION] hosgeldin oncelikle. himm guzelmis. acaba o gunleri gorebilecekmiyim :)

o hayal ettigim biri degildi ama unlu veya politaci yani yuksek mevkili biri gormek iyidir diye biliyordum. hayirlisi. sagolasin canim benim

---> Rüya Yorumları

rica ederim hayır olsunn canımsın [MENTION=151958]yesil83[/MENTION]

---> Rüya Yorumları

[MENTION=155270]Cin[/MENTION] (etiketleme olayını ilk defa yapıyorum beceremeyebilirim) sana bi rüyamı anlatmam lazım

Aslında tabirini biliyorum ama belki içimi rahatlatacak bişeyler söylersin diye umut ediyorum :/

Rüyamda bizim okul hepimizi yurtdışında büyük bi ülkeye geziye götürüyormuş sanırım Gürcistandı ama emin değilim. Ve ben de yollarda arkadaşlarımla gülerek koşarak kahkaha atarak yürüyodum. (Son günlerde rüyamda hep sesli bi şekilde güldüğümü görüyorum). Rüyada gülmenin anlamını biliyorum eminim başıma çok büyük felaketler gelecek çünkü 6 ay kadar öncesinde bu tür kahkaha atarken rüyalar gördüğümde babam çok geçmeden kalp krizi geçirmişti. Sence bu gülmelerin başka bi tabiri olabilir mi rüyamda güldüğümü gördüğüm zaman endişelenmeli miyim?

---> Rüya Yorumları

[MENTION=155270]Cin[/MENTION] (etiketleme olayını ilk defa yapıyorum beceremeyebilirim) sana bi rüyamı anlatmam lazım

Aslında tabirini biliyorum ama belki içimi rahatlatacak bişeyler söylersin diye umut ediyorum :/

Rüyamda bizim okul hepimizi yurtdışında büyük bi ülkeye geziye götürüyormuş sanırım Gürcistandı ama emin değilim. Ve ben de yollarda arkadaşlarımla gülerek koşarak kahkaha atarak yürüyodum. (Son günlerde rüyamda hep sesli bi şekilde güldüğümü görüyorum). Rüyada gülmenin anlamını biliyorum eminim başıma çok büyük felaketler gelecek çünkü 6 ay kadar öncesinde bu tür kahkaha atarken rüyalar gördüğümde babam çok geçmeden kalp krizi geçirmişti. Sence bu gülmelerin başka bi tabiri olabilir mi rüyamda güldüğümü gördüğüm zaman endişelenmeli miyim?

canim ruya yorumundan anlamam ama bence hayra yor ruyani...

adamin birisi oglunu denizde bogulurken gormus ve olecegine yormus nitekim olmuste cocuk sonra bir dervisin (galiba) yanina gitmis anlatmis ruyasini, dervis (ermis ) bilmiyorum hangisiydi, demiski, ruyanin yorumu aslinda oglunun buyuk bir toplugugun basina gecmeseydi ama sen oyle yordugun icin, yordugun gibi olmus. vefat etmis yani.

o yuzden herzaman guzel seylere yor yada hayirdir ins. de. kotuye hic birzaman yorma canim.

---> Rüya Yorumları

[MENTION=155270]Cin[/MENTION] bende bir rüyamı anlatayım...aslında çok kafa kurcalayan bir rüya değil...arkadaşların yazdıgını görünce bende yazayım dedim)

biz 5 arkadaş birbirimize kahvaltıya gidiyoruz...rüyamda da bunu gördüm kahvaltıya başka bir arkaşa gidecektik aslında ama baktım ki sabah kapım calınıyor kızlar geliyor bende hazırlıksızım..dedim belli etmeden buyur ettim daha sonra aslında kahvaltıya gidilecek olan arkadaş mutfaga geldi dedi ki bana gelmek istemediler tekrar sana gelmek istediler bende getirdim dedi...haber verseydin keşke dedim bende bi taraftan kahvaltı hazırlıyorduk...ama pek hazırlıklı değilim diye düşünürken bana misafirlige geldiklerinde ne hazırladıysam yine aynı yiyecekleri önüne koydum...böye bir rüyaydı işte)

---> Rüya Yorumları

[MENTION=22300]` nazLı ..[/MENTION] gülmek kötü değilki başarıya işaret ediyor.
ama alaycı sahte gülüşler hastalık ve felakaete işaret eder.
hayır olsun :)

[MENTION=150695]'hayaL[/MENTION] hoş geldin :) yedilermi yemeklerini

sen hayır işiylemi uğraşıyosun çok hayır ediyosun anladığım kadarıyla.

---> Rüya Yorumları

hoşbulduk [MENTION=155270]Cin[/MENTION]...yedilermi hatırlamıyorum hazırladıgımızı hatırlıyorum gerisi yok)
bilmem..) orası özel kalsın bana..

---> Rüya Yorumları

[MENTION=150695]'hayaL[/MENTION] tamam abla nasip dağıtıyorsun hayır işliyosun sen. nazarın olmuş birazda sanırım.

---> Rüya Yorumları

canim ruya yorumundan anlamam ama bence hayra yor ruyani...

adamin birisi oglunu denizde bogulurken gormus ve olecegine yormus nitekim olmuste cocuk sonra bir dervisin (galiba) yanina gitmis anlatmis ruyasini, dervis (ermis ) bilmiyorum hangisiydi, demiski, ruyanin yorumu aslinda oglunun buyuk bir toplugugun basina gecmeseydi ama sen oyle yordugun icin, yordugun gibi olmus. vefat etmis yani.

o yuzden herzaman guzel seylere yor yada hayirdir ins. de. kotuye hic birzaman yorma canim.
Haklısın canım tamam bunu öğrendiğim iyi oldu bundan sonra hayırdır İnşAllah deyip hayra yoracam teşekkür ederim :)
@` nazLı .. gülmek kötü değilki başarıya işaret ediyor.
ama alaycı sahte gülüşler hastalık ve felakaete işaret eder.
hayır olsun :)
Çokk teşekkür ederim İnşAllah başarıya çıkar yakında finaller açıklanacak demek ki İnşAllah kalmadan geçecem sınıfı. Tekrar teşekkür ederim ikiniz de içimi rahatlattınız :)

---> Rüya Yorumları

[MENTION=22300]` nazLı ..[/MENTION] hayırlı inşallah.

---> Rüya Yorumları

Rüyamda süper bir arabaya bindigimi ve mutlu olduğumu gördüm

yorumlar misin

---> Rüya Yorumları

[MENTION=155270]Cin[/MENTION], canimsin gecenlerde ruyamda bir etek giyiyormussum, ama fazlasiyla mini bir etek, ablama gosteiryorum diyorumki bunu giyecegim diyorki giy altinda kalin corap var nasilsa, diyorum ama bu mini, diyorki olsun birsey olmaz guzel etek diyor.
ruyamda pileli mini etek giyiyordum :)

---> Rüya Yorumları

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] heyecan içeren rüya gerçek manadada heyecana işaret.

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] günaha giriyosun farkında değilsin ona işaret.

hayır olsun

---> Rüya Yorumları

[MENTION=155270]Cin[/MENTION]

Teşekkürler Yorum İçin Bir Rüya Daha ;

Rüyamda İstanbul Masmavi sular altında kalıyor .. Gemide Olduğumu Görüyorum
Gökyüzünde Zarar Vermek İsteyen Yabani Kuşlar Var .. Bu Kuşlara zarar vermisinler diye yem attığımı görüyordum.. Ama korkmuyordum hiçbirşekilde

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri